alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΕννοειταιΩραία περνάτε εδώ μέσα πάντως
ΕννοειταιΩραία περνάτε εδώ μέσα πάντως
Κυριακάτικο νημα μας το κονονισε ο ΑλεξΩραία περνάτε εδώ μέσα πάντως
Ποιος αλλος μπορει με ενα ποσταρισμα να προκαλεσει τοσο χαμο?Κυριακάτικο νημα μας το κονονισε ο Αλεξ
ρεζιλικι θες να πεις ...Ποιος αλλος μπορει με ενα ποσταρισμα να προκαλεσει τοσο χαμο?
Γνωμη σουρεζιλικι θες να πεις ...
χαμό κάνουν άλλοι
οι τελευταιες 4 σελιδες ειναι οι αποδείξεις ...Γνωμη σου
Eχεις και μια 2η θέση στο ΜR Malakas μη το ξεχναςΓνωμη σου
Tύπε σοβαρα τωρα? Δηλαδη εως 400.000 αντικειμενικη, ο ΕΝΦΙΑ ειναι ΜΗΔΕΝ???Αρχηγέ μου ....
Ουπς !!!!!!!!!
Τα 3 μύρια .... είναι στο 1% ....
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.....
σημειώνεταιΓνωμη σου
χμ....σημειώνεται
Ναι τύπε.ρεζιλικι θες να πεις ...
χαμό κάνουν άλλοι
Ναι τύπε.
Ο ενας αναφερει οτι οφειλει εισφορα που εχει καταργηθει, ο αλλος ανεβαζει πινακα με ΕΝΦΙΑ που δεν ισχυει, αλλά το ρεζιλικι το κανω εγω
τύπε δε σου εχει λειψει να πουμε τοχμ....
Χρησιμοποιησε τον πινακα, για να μου πει οτι τα 3 εκατομμυρια ευρω αντικειμενικη αξια εχουν ΕΝΦΙΑ 30.000. Οτι δηλαδη ο ΕΝΦΙΑ ειναι 1% επι της αντικειμενικης αξιας, ανευ αλλου τινος. Θα συνεχισεις να παριστανεις τον μαλακα για πολυ ακομη?Δεν ισχύει ή ειναι συμπληρωματικούς ο πίνακας ;;; που εφαρμόζεται, εφόσον η συνολική αξία ακίνητης περιουσίας του υποκειμένου στον φόρο, υπερβαίνει τις τριακόσιες χιλιάδες (300.000) ευρώ ????
Θα εισαι ακριβεις γιατι παλι σε βλεπω να κάνεις
Ωωωωω χαλαρώσες βλέπω....κρακ κρακ. Δεν κάνω επίδειξη σαν τον βλάκα τον χλεχλε. Από το πρώτο μήνυμα μου ήταν η υψηλή φορολογία με αριθμούς και όχι θεωρίες. Γκρινιάζω?? Δεν είναι λόγος η φορολογία???? Το ότι καταργήθηκε η εισφορά είναι κάτι που θα το δω αλλά σαν πόσο 450 ευρώ δεν αλλάζει τπτ. Βέβαια μετά ήρθε το άλλο το απίθανο πως για να κάνεις ρύθμιση πρέπει να λήξη η προθεσμία ( εδώ γελάνε και τα φίδια που ποσταρεις!!!Eγω θα σου πω να εισαι καλα και υγιής και να χαιρεσαι και τα λεφτα σου και τα ακινητα σου. Απλώς μην γκρινιαζεις τοσο χωρις λογο
Εγω δεν διαβασα καπου στο μηνυμα του Λακη ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙΝΟΣ !!! αυτα τα λες εσυΧρησιμοποιησε τον πινακα, για να μου πει οτι τα 3 εκατομμυρια ευρω αντικειμενικη αξια εχουν ΕΝΦΙΑ 30.000. Οτι δηλαδη ο ΕΝΦΙΑ ειναι 1% επι της αντικειμενικης αξιας, ανευ αλλου τινος. Θα συνεχισεις να παριστανεις τον μαλακα για πολυ ακομη?
Εχει καταργηθει ο συμπληρωματικος ΕΝΦΙΑ ή οχι?Εγω δεν διαβασα καπου στο μηνυμα του Λακη ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙΝΟΣ !!! αυτα τα λες εσυ
Επισης στο δικο σου μηνυμα απαντηση του ειπες να αποσυρει τον πινακα και το ποσταρισμα και να ειναι πιο προσεκτικος ...
Αφου εγραψε ο Νταντε οτι τα ακινητα του ειναι 3μυριων , ο πίνακας ισχύει , και ναι ειναι συμπληρωματικος οπως εγραψες και εσυ, αλλα μονος σου διαψευδεσαι , μια λες να αποσυρει τον πινακα και μετα λες ειναι συμπληρωματικος ..
Εχεις αρχίζει να τα χάνεις Αλεξ ... χμ.....
τον Μαρτιο του 2022 κατατεθηκε αυτος ο ΕΝΦΙΑΚαι ναι, δεν ισχυει ο συμπληρωματικος ΕΝΦΙΑ εδω και τουλαχιστον ενα χρονο