Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αρχηγέ μου ....

image

Ουπς !!!!!!!!!

Τα 3 μύρια .... είναι στο 1% ....

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.....
Tύπε σοβαρα τωρα? Δηλαδη εως 400.000 αντικειμενικη, ο ΕΝΦΙΑ ειναι ΜΗΔΕΝ???

Ο πινακας αυτος, αφορα τον ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ. Ειλικρινα δηλαδη, θεωρεις οτι ολα τα ακινητα εχουν τον ιδιο συντελεστη ΕΝΦΙΑ, με μονη διαφοροποιηση την αντικειμενικη αξια? Για ονομα του Θεου. Κι εσυ εχεις ακινητα? Και μιλας για τον ΕΝΦΙΑ και δεν ξερεις ούτε πώς υπολογιζεται? Ειναι απιστευτο τι παπαριές γραφονται, αλλά καποιοι ασχολουνται και διυλιζουν μονο οσα λεω εγω. Τα αστροπελεκια που πετανε καποιοι αλλοι, περνανε απαρατηρητα.
Περιμενω να αποσυρεις αυτο το ποσταρισμα. Και αλλη φορα πιο προσεκτικος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρεζιλικι θες να πεις ...
χαμό κάνουν άλλοι
Ναι τύπε.
Ο ενας αναφερει οτι οφειλει εισφορα που εχει καταργηθει, ο αλλος ανεβαζει πινακα με ΕΝΦΙΑ που δεν ισχυει, αλλά το ρεζιλικι το κανω εγω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Ναι τύπε.
Ο ενας αναφερει οτι οφειλει εισφορα που εχει καταργηθει, ο αλλος ανεβαζει πινακα με ΕΝΦΙΑ που δεν ισχυει, αλλά το ρεζιλικι το κανω εγω

Δεν ισχύει ή ειναι συμπληρωματικούς ο πίνακας ;;; που εφαρμόζεται, εφόσον η συνολική αξία ακίνητης περιουσίας του υποκειμένου στον φόρο, υπερβαίνει τις τριακόσιες χιλιάδες (300.000) ευρώ ????

Θα εισαι ακριβεις γιατι παλι σε βλεπω να κάνεις

Rolling College Basketball GIF by BIG EAST Conference

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ισχύει ή ειναι συμπληρωματικούς ο πίνακας ;;; που εφαρμόζεται, εφόσον η συνολική αξία ακίνητης περιουσίας του υποκειμένου στον φόρο, υπερβαίνει τις τριακόσιες χιλιάδες (300.000) ευρώ ????

Θα εισαι ακριβεις γιατι παλι σε βλεπω να κάνεις

Rolling College Basketball GIF by BIG EAST Conference
Χρησιμοποιησε τον πινακα, για να μου πει οτι τα 3 εκατομμυρια ευρω αντικειμενικη αξια εχουν ΕΝΦΙΑ 30.000. Οτι δηλαδη ο ΕΝΦΙΑ ειναι 1% επι της αντικειμενικης αξιας, ανευ αλλου τινος. Θα συνεχισεις να παριστανεις τον μαλακα για πολυ ακομη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και ναι, δεν ισχυει ο συμπληρωματικος ΕΝΦΙΑ εδω και τουλαχιστον ενα χρονο

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Eγω θα σου πω να εισαι καλα και υγιής και να χαιρεσαι και τα λεφτα σου και τα ακινητα σου. Απλώς μην γκρινιαζεις τοσο χωρις λογο
Ωωωωω χαλαρώσες βλέπω....κρακ κρακ. Δεν κάνω επίδειξη σαν τον βλάκα τον χλεχλε. Από το πρώτο μήνυμα μου ήταν η υψηλή φορολογία με αριθμούς και όχι θεωρίες. Γκρινιάζω?? Δεν είναι λόγος η φορολογία???? Το ότι καταργήθηκε η εισφορά είναι κάτι που θα το δω αλλά σαν πόσο 450 ευρώ δεν αλλάζει τπτ. Βέβαια μετά ήρθε το άλλο το απίθανο πως για να κάνεις ρύθμιση πρέπει να λήξη η προθεσμία ( εδώ γελάνε και τα φίδια που ποσταρεις!!!

Το στοίχημα πάει εάν θες. Ανεβάζω την δήλωση και εάν είναι όπως τα λέω παίρνεις το μπούλο. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Χρησιμοποιησε τον πινακα, για να μου πει οτι τα 3 εκατομμυρια ευρω αντικειμενικη αξια εχουν ΕΝΦΙΑ 30.000. Οτι δηλαδη ο ΕΝΦΙΑ ειναι 1% επι της αντικειμενικης αξιας, ανευ αλλου τινος. Θα συνεχισεις να παριστανεις τον μαλακα για πολυ ακομη?
Εγω δεν διαβασα καπου στο μηνυμα του Λακη ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙΝΟΣ !!! αυτα τα λες εσυ
Επισης στο δικο σου μηνυμα απαντηση του ειπες να αποσυρει τον πινακα και το ποσταρισμα και να ειναι πιο προσεκτικος ...
Αφου εγραψε ο Νταντε οτι τα ακινητα του ειναι 3μυριων , ο πίνακας ισχύει , και ναι ειναι συμπληρωματικος οπως εγραψες και εσυ, αλλα μονος σου διαψευδεσαι , μια λες να αποσυρει τον πινακα και μετα λες ειναι συμπληρωματικος ..

Εχεις αρχίζει να τα χάνεις Αλεξ ... χμ.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω δεν διαβασα καπου στο μηνυμα του Λακη ΑΝΕΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙΝΟΣ !!! αυτα τα λες εσυ
Επισης στο δικο σου μηνυμα απαντηση του ειπες να αποσυρει τον πινακα και το ποσταρισμα και να ειναι πιο προσεκτικος ...
Αφου εγραψε ο Νταντε οτι τα ακινητα του ειναι 3μυριων , ο πίνακας ισχύει , και ναι ειναι συμπληρωματικος οπως εγραψες και εσυ, αλλα μονος σου διαψευδεσαι , μια λες να αποσυρει τον πινακα και μετα λες ειναι συμπληρωματικος ..

Εχεις αρχίζει να τα χάνεις Αλεξ ... χμ.....
Εχει καταργηθει ο συμπληρωματικος ΕΝΦΙΑ ή οχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom