pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Ναι(παλιοτερα ισως οχι)
Α είσαι μιλφολάγνος όχι πιπινολάγνος
Ναι(παλιοτερα ισως οχι)
τώρα ναι, παλαιότερα όχι?Ναι(παλιοτερα ισως οχι)
Αντι να αναλύεις με τοση ζέση τα δικα μου λεγομενα, θα εβρισκα πιο λογικο να εκφρασεις καμια απορια πώς εγραψε ο αλλος οτι οφειλει εισφορα αλληλλεγγυης που εχει καταργηθει. Αλλά γι αυτο το ζητημα ειναι απλως Παρασκευή, εσενα σε νοιαζει να αφιερωσεις δεκα ποσταρισματα γιατι δεν αποδεχθηκα την προκληση για να διαγραφω, καλός είσαι και του λόγου σου και μου έκανες και τον φιλοΜεχρι να ανεβάσεις αποδείξεις θα τσαμπουναει μαλακίες οτι λες παραμυθια
Μολις ανεβάσεις αποδείξεις αρχιζει να παιζει φλογερα και γραφει λες και ειναι το πρωτο του μηνυμα ..
Τουλαχιστον οσοι πουλαγαν αμφισβήτηση με τόσο σθενος οταν ετρωγαν τις αποδειξεις στην μάπα το βουλωναν για λιγο καιρό μεχρι να ξεχαστει το θεμα και επανερχόντουσαν στο άσχετο..
Αυτοι βεβαια ειχαν και λιγο τσιπα , εστω και αν το επαιζαν "ιστορία"..
"Λογικά" θα ειχες συμψηφισμο...αλλά δεν ξερεις.Λογικα θα ειχα....συμψηφισμός δεν γινεται?
Ναι τύπε, σε εσας φανηκε παραξενο οτι ο πατερας μου ειχε 600 ευρω επιδοτηση στη ΔΕΗ, οταν ομως ο αλλος εγραψε οτι οφειλει την εισφορα που εχει καταργηθει, κάνετε τα κορόιδα.Στον καφετζη φίλο του Αλεξ να κανονίσουμε να το ανοιξουμε
Που με Κουλη ξεχρέωσε τα παντα και ειναι στο τσακ για να κανει το καφενειο αλυσίδα φρανσαιζ ωστε σε λιγα χρόνια να του παιρνουν τσιμπουκια και τα starbucks
Λεγε ρε χασοδικη εαν την ποσταρω την δηλωση θα παρεις το ΜΠΟΥΛΟ παλιο ΜΠΡΟΥΣΤΗ?"Λογικά" θα ειχες συμψηφισμο...αλλά δεν ξερεις.
"Λογικά"...θα εκανε λαθος ο λογιστης για την εισφορά αλληλλεγγυης....
Τα φίδια τα δικα μου σε πειραξανε, καθε τοσο κατι βγαινει λαθος
Δεν υπαρχουν φιλοι,ολοι το κακο μας θελουνε ΜΟΝΟ ΚουληςΑντι να αναλύεις με τοση ζέση τα δικα μου λεγομενα, θα εβρισκα πιο λογικο να εκφρασεις καμια απορια πώς εγραψε ο αλλος οτι οφειλει εισφορα αλληλλεγγυης που εχει καταργηθει. Αλλά γι αυτο το ζητημα ειναι απλως Παρασκευή, εσενα σε νοιαζει να αφιερωσεις δεκα ποσταρισματα γιατι δεν αποδεχθηκα την προκληση για να διαγραφω, καλός είσαι και του λόγου σου και μου έκανες και τον φιλο
Από πού κι ως πού αυτο ειναι ΕΝΦΙΑ?
Ανοιξε μας την καρδια σου τύπε. Πες μας πως απεκτησες ακινητα 3 εκατομμυριων ευρω και οφειλεις ΕΝΦΙΑ 10 χιλιαρικα. Πες μας πώς οφειλεις εισφορα αλληλεγγυης που εχει καταργηθει. Περιμενουμε με ενδιαφερονΛεγε ρε χασοδικη εαν την ποσταρω την δηλωση θα παρεις το ΜΠΟΥΛΟ παλιο ΜΠΡΟΥΣΤΗ?
3 εκατομμυρίων ακίνητα , έχουν ΕΝΦΙΑ 10 χιλιάρικα Αλεξούκο ;;πως απεκτησες ακινητα 3 εκατομμυριων ευρω και οφειλεις ΕΝΦΙΑ 10 χιλιαρικα.
Λεπτό δεν κάνεις χωρις εμενα ε? Εχουμε και δουλειες ρε φιλεΠου πήγε ο χασοδικης?????
Σε τι αντικειμενικη αξια αντιστοιχουν τα 10 χιλιαρικα τύπε? Για πες. 2 εκατομμυρια?3 εκατομμυρίων ακίνητα , έχουν ΕΝΦΙΑ 10 χιλιάρικα Αλεξούκο ;;
Από πού κι ως πού αυτο ειναι ΕΝΦΙΑ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανοιξε μας την καρδια σου τύπε. Πες μας πως απεκτησες ακινητα 3 εκατομμυριων ευρω και οφειλεις ΕΝΦΙΑ 10 χιλιαρικα. Πες μας πώς οφειλεις εισφορα αλληλεγγυης που εχει καταργηθει. Περιμενουμε με ενδιαφερον
Οταν σου ζητησαμε τον λογαριασμο ειπες οτι δεν θα τον βαλεις γιατι και να τον ανεβάσεις τότε θα τον αμφισβητησουμε και ειναι τσαμπα κοπος ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Ναι τύπε, σε εσας φανηκε παραξενο οτι ο πατερας μου ειχε 600 ευρω επιδοτηση στη ΔΕΗ, οταν ομως ο αλλος εγραψε οτι οφειλει την εισφορα που εχει καταργηθει, κάνετε τα κορόιδα.
Σου ζητησε κανενας να ανεβασεις τη δηλωση? Οχι βεβαια, δεν εχω καμια διαθεση να διαγραφω. Εβαλα κανενα στοιχημα και δεν το θυμαμαι? Εσυ κοιτα να ξεκαθαρισεις γιατι οφειλεις κατι που δεν ισχυει.Οταν σου ζητησαμε τον λογαριασμο ειπες οτι δεν θα τον βαλεις γιατι και να τον ανεβάσεις τότε θα τον αμφισβητησουμε και ειναι τσαμπα κοπος ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Και ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΑΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ?
Αν θυμάμαι καλά , χωρίς να κοιτάξω , πολύ κάτω από 2.5 τύπε. Ίσως σκάρτα 2 ... και βγάλε μάλλον ....Σε τι αντικειμενικη αξια αντιστοιχουν τα 10 χιλιαρικα τύπε? Για πες. 2 εκατομμυρια?
Γάμησε τον τον μαλάκα ρε.3 εκατομμυρίων ακίνητα , έχουν ΕΝΦΙΑ 10 χιλιάρικα Αλεξούκο ;;
Αφου κοπτεσαι λοιπον βαλε το στοιχηματακι.Σου ζητησε κανενας να ανεβασεις τη δηλωση? Οχι βεβαια, δεν εχω καμια διαθεση να διαγραφω. Εβαλα κανενα στοιχημα και δεν το θυμαμαι? Εσυ κοιτα να ξεκαθαρισεις γιατι οφειλεις κατι που δεν ισχυει.
Τα οποια ΔΕΝ κληρονομησε, αλλά απεκτησε μονος κατα δηλωση του.Αν θυμάμαι καλά , χωρίς να κοιτάξω , πολύ κάτω από 2.5 τύπε. Ίσως σκάρτα 2 ... και βγάλε μάλλον ....
Ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.
Ρυθμιση κανεις με την βεβαιωση του φορου. Δεν ειναι αναγκη να καταστει ληξιπροθεσμο.Το μονο που ανεβασες βεβαια, ειναι ενα ποσο οφειλής 10.800 εκτος ρυθμισης. Φυσικα αποκλειεται να ειναι ΕΝΦΙΑ, γιατι δεν εχει καταστει ακομη ολο ληξιπροθεσμο. Μας εχεις τρελανει στην μπαρούφα, και πρεπει εγω να διαγραφω. Και ο αλλος ο σαχλαμάρας ο νίπλης φυσικα δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα απο αυτα, μονο εγω τον απασχολω
Η Κληρονομια ηταν συγκριση σε σχεση με τον Κουλη που εχει καμια 80αρια ακινητα και ολος τυχαια αρχαια στο σπιτι του που τα βρηκε η γιαγια τουΤα οποια ΔΕΝ κληρονομησε, αλλά απεκτησε μονος κατα δηλωση του.
Με εισοδημα 25 χιλιαρικα φετινο.
Και οφειλει εισφορα που εχει καταργηθει.
Και εχει ΕΝΦΙΑ 10 χιλιαρικα ηδη, χωρις να ειναι ολο ληξιπροθεσμο.
Και δεν θυμαται αν εχει συμψηφισμο απο περσι.
Ναι τύπε, ολα αυτα ειναι συμπτωσεις, μονο αν πω εγω κατι ξερετε να κανετε αναλυσεις, εδω τα τερατα περνανε μπροστα σας αλλά δεν τρεχει καστανο