alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πουθενα δεν ειπα οτι για να κανεις ρυθμιση πρεπει να ειναι ολο το ποσο ληξιπροθεσμο. Ειπα οτι δεν θα εμφανιζεται στα εκτος ρυθμισης στο συνολο του.Ωωωωω χαλαρώσες βλέπω....κρακ κρακ. Δεν κάνω επίδειξη σαν τον βλάκα τον χλεχλε. Από το πρώτο μήνυμα μου ήταν η υψηλή φορολογία με αριθμούς και όχι θεωρίες. Γκρινιάζω?? Δεν είναι λόγος η φορολογία???? Το ότι καταργήθηκε η εισφορά είναι κάτι που θα το δω αλλά σαν πόσο 450 ευρώ δεν αλλάζει τπτ. Βέβαια μετά ήρθε το άλλο το απίθανο πως για να κάνεις ρύθμιση πρέπει να λήξη η προθεσμία ( εδώ γελάνε και τα φίδια που ποσταρεις!!!
Το στοίχημα πάει εάν θες. Ανεβάζω την δήλωση και εάν είναι όπως τα λέω παίρνεις το μπούλο. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
Δεν με απασχολει τύπε το ζητημα με τα στοιχηματα, εξαλλου ούτε εγω ειπα ποτέ σε κανενα να δεχθει με το ζορι να διαγραφει αν ποσταριζα τον λογαριασμο του πατερα μου με τα 600 ευρω επιδοτηση. Και τωρα καλη συνεχεια γιατι λογκαρισε η κολομπιανα και δεν ειναι σωφρον να την αφησω να περιμενει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περσινός ειναι? Και γιατι τοτε ελεγε οτι εχει βγει και δεν τολμαει να τον δει? πο περσι δεν τολμαει?τον Μαρτιο του 2022 κατατεθηκε αυτος ο ΕΝΦΙΑ