Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Τύπε εμένα παρέθεσες κι εγώ είναι και φιλελεύθερος και νεοφιλελεύθερος, αν έτσι σου αρέσει πιο καλά, και πάντα αυτή ήταν η ιδεολογία μου διότι πάντα το πλήρωνα αυτό το γαμημένο το δημόσιο και ουδέποτε σιτιζόμουν από αυτό!
Κατανοητόν;

Γιατρός δεν είσαι gianevan ή σε μπερδεύω με άλλον;
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έκοβες απόδειξη σε όλους του πελάτες σου.
Και φιλελεύθερος μπορεί να δηλώνεις (στα 60 σου, με τα λεφτά στο εξωτερικό), αλλά δεν είσαι ούτε επιχειρηματίας, ούτε επενδυτής, ούτε χρειάστηκε ποτέ να πάρεις μεγάλα επαγγελματικά ρίσκα.
Γιατρός είσαι, που αν εξαιρέσεις την τελευταία 7ετία, τις υπόλοιπες έκανες χρυσές δουλειές (να ναι καλά τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία).

Να βγει κανένας απογοητευμένος Συριζαίος και να κράξει το καταλαβαίνω, αλλά να κλαίγονται αυτοί που μια ζωή ψηφίζουν το βαθύ κράτος της ΝΔ είναι λίγο κοροϊδία.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
ολοι εχουμε ενα καραγκιοζη φιλο
εγω θα τον τιμω παντα για κατι τετοια
...

Πσσσσσς... βαθιά πολιτικό και φιλοσοφημένο κείμενο.
Θα το τυπώσω να το χω για το χέσιμο... στο τέλος, αφού ξαλαφρώσω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τύπε μου δεν θα καθίσω να απολογηθώ για το αν έκοβα όλες τις αποδείξεις, ακόμα δε πιο πολύ για το αν έβγαλα λεφτά από την ιατρική, τα χρηματοοικονομικά ή τα κτηματομεσιτικά.
Κράτα ωστόσο αυτό που έγραψα. Από το κράτος, με κάθε έννοιά του, πήρα ένα και έδωσα πίσω δέκα στη ζωή μου...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε τύπε ο Παπαδάκης είναι Συριζαίος καραγκιόζης κι ο Λιαρέλης επίσης καραγκιόζης, αλλά το προξενείο της Κομοτηνής έχει σκοτεινό ρόλο σε κάθε περίπτωση! Στους κόλπους του υποθάλπτει πράκτορες της ΜΙΤ τους οποίους χρηματοδοτεί για να καταπίεζουν και να τρομοκρατούν άλλους ομοδόθρήσους τους Έλληνες πολίτες! Εμένα αυτό μου κάνει για λόγο σόλικο, εσύ το επικροτείς;

Άλλο λέω εγώ. Το τέλος το είδες ?  :grin:  

Απο΄κει και πέρα νομίζω ότι η Τουρκία αυτό που επιδιώκει είναι κυρίως ο έλεγχος της οικονομικής ζωής και θρησκευτικής ζωής στη Θράκη. Τα άλλα τώρα που λένε για αλλαγές συνόρων κλπ. είναι τρίχες...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε μου δεν θα καθίσω να απολογηθώ για το αν έκοβα όλες τις αποδείξεις, ακόμα δε πιο πολύ για το αν έβγαλα λεφτά από την ιατρική, τα χρηματοοικονομικά ή τα κτηματομεσιτικά.
Κράτα ωστόσο αυτό που έγραψα. Από το κράτος, με κάθε έννοιά του, πήρα ένα και έδωσα πίσω δέκα στη ζωή μου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλάψαμε βρε καραγκιοζι!
αρχικλεφταραδες....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τα μεγαλυτερα λαμογια και φοροφυγαδες γιατροι και δικηγοροι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Άλλο λέω εγώ. Το τέλος το είδες ?  :grin:  

Απο΄κει και πέρα νομίζω ότι η Τουρκία αυτό που επιδιώκει είναι κυρίως ο έλεγχος της οικονομικής ζωής και θρησκευτικής ζωής στη Θράκη. Τα άλλα τώρα που λένε για αλλαγές συνόρων κλπ. είναι τρίχες...

Το είδα τώρα, είναι και 7 λεπτά ρε σύ. Τί θέλεις να αποδείξεις ότι υπάρχουν κάποιοι τραμπούκοι σε όλες τις πλευρές, αυτονόητο είναι.
Παρεμπιπτόντως ο Άδωνις δεν ακούστηκε καν! :)

Στις προθέσεις της Τουρκίας θα συμφωνήσω, αλλά αυτός ο στόχος είναι ο βραχυπρόθεσμος. Αν η πληθυσμιακή σύνθεση αλλάξει δραματικά στο μέλλον δεν αποκλείεται η Άγκυρα να εγείρει και αλυτρωτικού χαρακτήρα εδαφικές απαιτήσεις!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το είδα τώρα, είναι και 7 λεπτά ρε σύ. Τί θέλεις να αποδείξεις ότι υπάρχουν κάποιοι τραμπούκοι σε όλες τις πλευρές, αυτονόητο είναι.
Παρεμπιπτόντως ο Άδωνις δεν ακούστηκε καν! :)

Στις προθέσεις της Τουρκίας θα συμφωνήσω, αλλά αυτός ο στόχος είναι ο βραχυπρόθεσμος. Αν η πληθυσμιακή σύνθεση αλλάξει δραματικά στο μέλλον δεν αποκλείεται η Άγκυρα να εγείρει και αλυτρωτικού χαρακτήρα εδαφικές απαιτήσεις!

Στην παρούσα φάση, όπου μάλιστα η Τουρκία τσακώθηκε με τη Ρωσία και κάνει στροφή προς την Ε.Ε., το αποκλείω να κάνει τέτοιες τρέλες, παρά μόνο αν ανέβουν τίποτα ακραίοι στο μέλλον. Για να λυθούν πάντως τα Ελληνοτουρκικά χρειάζεται ένας Μητσοτάκης από τη μία και ένας νέος Οζάλ από την άλλη ! Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και στα διεθνή δικαστήρια αφού κάποιες από τις διαφορές δεν είναι πολύ σημαντικές.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Gavriil, τι ψηφίζεις ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο αδωνις γεωργιαδης μολις σοδομισε, εχυσε στο εντερο, εκοψε κομματια και πεταξε στα σκυλια τον παππα (πατερα) του συριζα στην ετ1

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιατρός δεν είσαι gianevan ή σε μπερδεύω με άλλον;
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έκοβες απόδειξη σε όλους του πελάτες σου.
Και φιλελεύθερος μπορεί να δηλώνεις (στα 60 σου, με τα λεφτά στο εξωτερικό), αλλά δεν είσαι ούτε επιχειρηματίας, ούτε επενδυτής, ούτε χρειάστηκε ποτέ να πάρεις μεγάλα επαγγελματικά ρίσκα.
Γιατρός είσαι, που αν εξαιρέσεις την τελευταία 7ετία, τις υπόλοιπες έκανες χρυσές δουλειές (να ναι καλά τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία).

Να βγει κανένας απογοητευμένος Συριζαίος και να κράξει το καταλαβαίνω, αλλά να κλαίγονται αυτοί που μια ζωή ψηφίζουν το βαθύ κράτος της ΝΔ είναι λίγο κοροϊδία.

Αυτα ισχύουν και για ΣΥΡΙΖΑους γιατρους χανε? :rolleyes:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτό λέω ρε τύπε,αλλά ο άλλος ο βλάκας έλεγε ότι απαγορεύεται ο εθνικός προσδιορισμός τους από τη συνθήκη της Λωζάνης...τι λέμε τώρα...
εσυ ειχες πει για το θεμα του αυτοπροσδιορισμου...
η συνθηκη της λωζανης εχει να κανει με την ελληνικη μειονοτητα και τις μειονοτητες των μουσουλμανων, οι οποιες προεκυψαν με την ανταλλαγη ´η υπηρχαν ηδη εκει.
το θεμα αν εσυ θα λες στο γειτονα σου αν εισαι κοπρολαγνος η γουσταρεις να σε κατουρανε, δε σημαινει οτι θα επιβαλεις σε ολους τους κοπρολαγνους να εχουν παρε δωσε με εσενα, επειδη θες να ξεκινησεις μια ενωση κοπρολαγνων.(η δημιουργια τετοιων οργανων, π.χ. ενωσεων συλλογων κ.ο.κ. θα επιφερει προβληματα σε ελληνες μουσουλμανους οι οποιοι συμφωνα με τα δικα σου ποσοστα προ 2 ημερων ειναι 10% της μειονοτητας)
Με αλλα λογια, αυτοι που φωναζουν για εθνικοτραμπουκους, προσπαθουν να δωσουν εθνικο χαρακτηριστικο σε μια μειονοτητα η οποια εχει αναγνωριστει παγκοσμιως ως εθνικη.
Για διεθνιστες, συνεργαζεστε πολυ καλα και συμπαραστεκεστε με τους υπολοιπους εθνικιστες.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εσυ ειχες πει για το θεμα του αυτοπροσδιορισμου...
η συνθηκη της λωζανης εχει να κανει με την ελληνικη μειονοτητα και τις μειονοτητες των μουσουλμανων, οι οποιες προεκυψαν με την ανταλλαγη ´η υπηρχαν ηδη εκει.
το θεμα αν εσυ θα λες στο γειτονα σου αν εισαι κοπρολαγνος η γουσταρεις να σε κατουρανε, δε σημαινει οτι θα επιβαλεις σε ολους τους κοπρολαγνους να εχουν παρε δωσε με εσενα, επειδη θες να ξεκινησεις μια ενωση κοπρολαγνων.
Με αλλα λογια, αυτοι που φωναζουν για εθνικοτραμπουκους, προσπαθουν να δωσουν εθνικο χαρακτηριστικο σε μια μειονοτητα η οποια εχει αναγνωριστει παγκοσμιως ως εθνικη.
Για διεθνιστες, συνεργαζεστε πολυ καλα και συμπαραστεκεστε με τους υπολοιπους εθνικιστες.

Το βιολί του αυτός !! Ρε, τρελός είσαι ή τον τρελό παριστάνεις ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Με αλλα λογια, αυτοι που φωναζουν για εθνικοτραμπουκους, προσπαθουν να δωσουν εθνικο χαρακτηριστικο σε μια μειονοτητα η οποια εχει αναγνωριστει παγκοσμιως ως εθνικη θρησκευτική.

Υποθέτω ότι ήθελες να γράψεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom