Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
βρε σαινι στην αμερικη ζουσανε το ιδιο το 50 με το 80?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυσικά και ζούσαν καλύτερα το 1980 από το 1950 αλλά αυτό έγινε επειδή στο μεταξύ υπήρχε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αριστερέ μπετόβλακα!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα δεν νιώθεις πεντακόσια κιλά μαλάκας που πίστεψες ότι ένα μάτσο ανίκανοι θα νικήσουν την Ευρώπη?

Εγώ όχι δεν ψήφισα Σύριζα. Σταμάτησα να πιστεύω σε παραμυθια στα πέντε μου.
τότε αρχισες να βάζεις πούτσα στην κωλοτρθπίδα σου?
αντε βλαχο μαλακα τρομποκλώνε!

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Σου είπε κανένας ότι είμαι αριστερός ?? Η γνωστή μαλακισμένη λογική όλων των ακραίων...όποιος δεν είναι ακροδεξιός είναι αριστερός και όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας..το μέσο δεν το βλέπετε ποτέ !

Κεντρώος σαν τον Κυριάκο δηλαδή φίλε?
Δικός μας?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικά και ζούσαν καλύτερα το 1980 από το 1950 αλλά αυτό έγινε επειδή στο μεταξύ υπήρχε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αριστερέ μπετόβλακα!
πρόσεξε μην φας ξύλο απο αριστερους!... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τόσο βλάκας εισαι που πετας τετοια επιχειρήματα στο τραπέζι!... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Πονάει τόσο πολύ φιλε?

Συγγνώμη αν ήξερα ότι σου είναι τόσο οδυνηρό δεν θα το ανέφερα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς  :S

Για ποιά εποχή μιλάς ? Πάντως στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,αλλά νομίζω και το 22' οι Κούρδοι έσφαζαν Έλληνες στην Τουρκία ! Το δε PKK που συνεργάζεται ο Φαήλος είναι κομμουνιστικό κόμμα !! Που πήγε ο αντικομμουνισμός του ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Γιατί θεωρείς ότι όλοι έχουν τα δικά σου χούγια μωρή αριστερή λούγκρα; Τα οποία και ο ίδιος θεωρείς υποτιμητικά εν τέλει!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς  :S

Τώρα κι εμένα αυτό για ψιλομαλακία μου φαίνεται. :rolleyes:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιατί θεωρείς ότι όλοι έχουν τα δικά σου χούγια μωρή αριστερή λούγκρα; Τα οποία και ο ίδιος θεωρείς υποτιμητικά εν τέλει!

ο φρυδιας τι λουγκρα ηταν ;

παθητικη η ενεργητικη;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς  :S
Ηταν την εποχη που ο Οτσαλαν ηταν στη βαση του στη Συρια και χτυπουσε τους Τουρκους προξενωντας πολλα προβληματα.Θυμαμαι ειχε παει ελληνικη δημοσιογραφικη αποστολη και του ειχε παρει συνεντευξη.Ειχε πει οτι οταν απελευθερωθει η Μικρα Ασια,εκτος απο τους Κουρδους θα φροντιζε να βρουν τη θεση τους και οι αλλοι ιδιοκτητες.Ελληνες,Αρμενιοι,Ασσυριοι κ.α.Φυσικα ολα αυτα εμειναν σχεδια αλλα οπως βλεπουμε και σημερα με οσα διαδραματιζονται στην Νοτιοανατολικη Τουρκια,ολα ειναι πιθανα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για ποιά εποχή μιλάς ? Πάντως στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,αλλά νομίζω και το 22' οι Κούρδοι έσφαζαν Έλληνες στην Τουρκία ! Το δε PKK που συνεργάζεται ο Φαήλος είναι κομμουνιστικό κόμμα !! Που πήγε ο αντικομμουνισμός του ?
τι να κανουμε,
εσυ εισαι κατα του εθνοτραμπουκου φαηλου (που συνεργαζεται με το πκκ),
αλλα εισαι υπερ του εθνοτραμπουκου γκρουεφσκι.

η ζωη ειναι γεματη αντιθεσεις

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ακόμα περιμένω να μου δείξεις που λέει η συνθήκη της Λωζάνης ότι απαγορεύεται ο εθνικός αυτοπροσδιορισμός των κατοίκων της μειονότητας.  :jerking: Μην επιμένεις να ξεφτιλίζεσαι φασιστάκι ! Και φυσικά είσαι και με Φαήλο...δε με εκπλήσσει !
περιμενεις να σου δειξω εγω τι γραφει η συνθηκη της λωζανης.
Το γεγονος οτι μαζευτηκαν 2-3 αλλοι και σου λεγανε οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα λες δε σου κινησε την περιεργια;
ακατοικητο τελειως :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom