οι κλώνοι φοβουντε να πούνε τι ψηφίζουν?Φίλε έχεις ψηφίσει Σύριζα?
ντρέπεσαι?
οι κλώνοι φοβουντε να πούνε τι ψηφίζουν?Φίλε έχεις ψηφίσει Σύριζα?
βρε σαινι στην αμερικη ζουσανε το ιδιο το 50 με το 80?....
τότε αρχισες να βάζεις πούτσα στην κωλοτρθπίδα σου?Τώρα δεν νιώθεις πεντακόσια κιλά μαλάκας που πίστεψες ότι ένα μάτσο ανίκανοι θα νικήσουν την Ευρώπη?
Εγώ όχι δεν ψήφισα Σύριζα. Σταμάτησα να πιστεύω σε παραμυθια στα πέντε μου.
Σου είπε κανένας ότι είμαι αριστερός ?? Η γνωστή μαλακισμένη λογική όλων των ακραίων...όποιος δεν είναι ακροδεξιός είναι αριστερός και όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας..το μέσο δεν το βλέπετε ποτέ !
τότε αρχισες να βάζεις πούτσα στην κωλοτρθπίδα σου?
αντε βλαχο μαλακα τρομποκλώνε!
πρόσεξε μην φας ξύλο απο αριστερους!...Φυσικά και ζούσαν καλύτερα το 1980 από το 1950 αλλά αυτό έγινε επειδή στο μεταξύ υπήρχε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, αριστερέ μπετόβλακα!
βρε αει σύρε και γαμίσου που βγάζεις και γλώσσα παράσιτο...
γιατι ντρέπεσαι και δεν λες??????Πονάει τόσο πολύ φιλε?
Συγγνώμη αν ήξερα ότι σου είναι τόσο οδυνηρό δεν θα το ανέφερα.
τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς :S
αλλη δικηγορίνα μας βρήκε.....Γιατί θεωρείς ότι όλοι έχουν τα δικά σου χούγια μωρή αριστερή λούγκρα; Τα οποία και ο ίδιος θεωρείς υποτιμητικά εν τέλει!
εξάντλησες το μυαλο σου πάλι?.....Γιατί θεωρείς ότι όλοι έχουν τα δικά σου χούγια μωρή αριστερή λούγκρα; Τα οποία και ο ίδιος θεωρείς υποτιμητικά εν τέλει!
τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς :S
Γιατί θεωρείς ότι όλοι έχουν τα δικά σου χούγια μωρή αριστερή λούγκρα; Τα οποία και ο ίδιος θεωρείς υποτιμητικά εν τέλει!
τυπε καρατσεκαρισμενο απο τον καψιμιτζη του ΓΕΣΤώρα κι εμένα αυτό για ψιλομαλακία μου φαίνεται.
Ηταν την εποχη που ο Οτσαλαν ηταν στη βαση του στη Συρια και χτυπουσε τους Τουρκους προξενωντας πολλα προβληματα.Θυμαμαι ειχε παει ελληνικη δημοσιογραφικη αποστολη και του ειχε παρει συνεντευξη.Ειχε πει οτι οταν απελευθερωθει η Μικρα Ασια,εκτος απο τους Κουρδους θα φροντιζε να βρουν τη θεση τους και οι αλλοι ιδιοκτητες.Ελληνες,Αρμενιοι,Ασσυριοι κ.α.Φυσικα ολα αυτα εμειναν σχεδια αλλα οπως βλεπουμε και σημερα με οσα διαδραματιζονται στην Νοτιοανατολικη Τουρκια,ολα ειναι πιθανα.τυπε υπηρχε συμφωνια παλιοτερα κουρδων - ελληνων αν μπουν οι τουρκοι στην ελλαδα και γινει πολεμικη συρραξη να χτυπησουν οι κουρδοι τους τουρκους ανατολικα για να τους κανουμε σαντουιτς :S
γιατι ντρέπεσαι και δεν λες??????
τι να κανουμε,Για ποιά εποχή μιλάς ? Πάντως στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο,αλλά νομίζω και το 22' οι Κούρδοι έσφαζαν Έλληνες στην Τουρκία ! Το δε PKK που συνεργάζεται ο Φαήλος είναι κομμουνιστικό κόμμα !! Που πήγε ο αντικομμουνισμός του ?
περιμενεις να σου δειξω εγω τι γραφει η συνθηκη της λωζανης.Ακόμα περιμένω να μου δείξεις που λέει η συνθήκη της Λωζάνης ότι απαγορεύεται ο εθνικός αυτοπροσδιορισμός των κατοίκων της μειονότητας. Μην επιμένεις να ξεφτιλίζεσαι φασιστάκι ! Και φυσικά είσαι και με Φαήλο...δε με εκπλήσσει !