gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
ο φρυδιας τι λουγκρα ηταν ;
παθητικη η ενεργητικη;
Δεν ξέρω ρε τύπε, ρώτα τον Γαβρήλο που έχει τα κονέ στην "κοινότητα" να ανοίξουν τα αρχεία να μάθουμε κι εμείς.
ο φρυδιας τι λουγκρα ηταν ;
παθητικη η ενεργητικη;
Ηταν την εποχη που ο Οτσαλαν ηταν στη βαση του στη Συρια και χτυπουσε τους Τουρκους προξενωντας πολλα προβληματα.Θυμαμαι ειχε παει ελληνικη δημοσιογραφικη αποστολη και του ειχε παρει συνεντευξη.Ειχε πει οτι οταν απελευθερωθει η Μικρα Ασια,εκτος απο τους Κουρδους θα φροντιζε να βρουν τη θεση τους και οι αλλοι ιδιοκτητες.Ελληνες,Αρμενιοι,Ασσυριοι κ.α.Φυσικα ολα αυτα εμειναν σχεδια αλλα οπως βλεπουμε και σημερα με οσα διαδραματιζονται στην Νοτιοανατολικη Τουρκια,ολα ειναι πιθανα.
τυπε ο γαβριλος το γυρισεΔεν ξέρω ρε τύπε, ρώτα τον Γαβρήλο που έχει τα κονέ στην "κοινότητα" να ανοίξουν τα αρχεία να μάθουμε κι εμείς.
Φίλε όσοι ονειρεύεστε αλλαγές συνόρων και πολέμους να συνέλθετε το συντομότερο. Άλλωστε όταν θέλεις αλλαγές συνόρων πρέπει να είσαι έτοιμος και να χάσεις εδάφη...δεν σου εγγυάται κανένας τίποτα...
τυπε ο γαβριλος το γυρισε
www.espressonews.gr/reportaz/2015/10/142187/i-vradini-volta-toy-gavriil-me-ti-rania-tzima]τωρα γαμει τη ρανια τζιμα[/url]
Με εκπλησει που υποστηριζεις κατι τετοιο.Μου θυμιζεις αμεσως μετα τον 2ο ΠΠ που ολοι οι Εβραιοι μαζευονταν στη φυσικη τους κοιτιδα,το Ισραηλ και βγηκαν ολοι οι Αραβες ηγετες,θρησκευτικοι και πολιτικοι και λεγαν,Δε θα επιτρεψουμε ποτε εβραικο κρατος στη Παλαιστινη,τι δουλεια εχουν οι Εβραιοι εδω.Και επρεπε να πιεσουν οι Αγγλοι για να εδραιωθουν σιγα σιγα.Η στη περιπτωση των Κουρδων που δεν εχουν κρατος ενω υπαρχουν απο την αρχαιοτητα(αναφερονταν ως Καρδουχοι).Φίλε όσοι ονειρεύεστε αλλαγές συνόρων και πολέμους να συνέλθετε το συντομότερο. Άλλωστε όταν θέλεις αλλαγές συνόρων πρέπει να είσαι έτοιμος και να χάσεις εδάφη...δεν σου εγγυάται κανένας τίποτα...
Ακόμα περιμένω να μου δείξεις που λέει η συνθήκη της Λωζάνης ότι απαγορεύεται ο εθνικός αυτοπροσδιορισμός των κατοίκων της μειονότητας. Μην επιμένεις να ξεφτιλίζεσαι φασιστάκι ! Και φυσικά είσαι και με Φαήλο...δε με εκπλήσσει !
Ε,αφού το λες εσύ ο "ογκόλιθος" και άλλοι 2,3 έτσι θα είναι,έστω και χωρίς καμία πηγή !! Αλοίμονο τώρα...δεν ξέρεις εσύ ο.. σοφός ??περιμενεις να σου δειξω εγω τι γραφει η συνθηκη της λωζανης.
Το γεγονος οτι μαζευτηκαν 2-3 αλλοι και σου λεγανε οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα λες δε σου κινησε την περιεργια;
ακατοικητο τελειως
μαλιστα, πηγη για τη συνθηκη της λωζανης....Ε,αφού το λες εσύ ο "ογκόλιθος" και άλλοι 2,3 έτσι θα είναι,έστω και χωρίς καμία πηγή !! Αλοίμονο τώρα...δεν ξέρεις εσύ ο.. σοφός ??
Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι ξεφτιλίζεσαι όσο επιμένεις ?? Δεν ειναι κακό να είσαι ανόητος και αμαθής, αλλά κακό είναι να είσαι και αλαζόνας και να πιστεύεις ότι είσαι και σπουδαίος ! Βουλωσέ το το ριμάδι και λίγο...δεν παθαίνεις και τίποτα...Ακόμα δε περιμένω να μας πεις το κόμμα σου και τι θρησκεία σου ! Μη ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι ελληνοορθόδοξος χρυσαυγήτης ή καμμένος Έλληνας !!
Βρε στο είπα στο σχετικό θρεντ. Η συνθήκη της Λωζάνης δεν απαγορεύει σε κανέναν να λέει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι του, οπότε μπορεί ο κάθε Έλληνας πολίτης να λέει ότι είναι Τούρκος, Μογγόλος ή Ινδός.
Η συνθήκη της Λωζάνης ωστόσο δίνει το δικαίωμα στο Ελληνικό κράτος να αρνείται αυτό την ύπαρξη μη αναγνωρισμένων μειονοτήτων. Και αναγνωρισμένη μειονότητα είναι μόνο η "Μουσουλμανική" κι όχι καποια "Τουρκική"...
Ακόμα περιμένω να μου δείξεις που λέει η συνθήκη της Λωζάνης ότι απαγορεύεται ο εθνικός αυτοπροσδιορισμός των κατοίκων της μειονότητας. Μην επιμένεις να ξεφτιλίζεσαι φασιστάκι ! Και φυσικά είσαι και με Φαήλο...δε με εκπλήσσει !
Mα δεν είπα εγώ είπα εγώ να αλλάξει η συνθήκη της Λωζάνης ρε τύπε. Απλά το θεωρώ γελοίο και αντιδημοκρατικό να τους απαγορεύουν να αυτοπροσδιορίζονται δημόσια ως Τούρκοι και να απαγορεύουν και σε εμάς οι εθνικά ορθοί να λέμε Τούρκοι, αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι. Έτσι ξεκίνησε η συζήτηση...μην κοροοϊδευόμαστε και μεταξύ μας...
Ελεοςςςς
τυπε τι κανει η ΟΥΦΩφη;μονο ετσι θα ζωντανευε το ψοφιο θεμα
Γάιδαρο σκας!
Κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να λέει ότι θεωρεί τον εαυτό του Τούρκο. Το Ελληνικό κράτος δεν δέχεται να αναγνωρίσει ως Τούρκους, αλλά μόνο ως Μουσουλμάνους.
Δεν έχουν μόνο τα άτομα δικαιώματα για αυτοπροσδιορισμό και τα έθνη έχουν δικαιώματα επιλογής προσδιορισμών...
τυπε τι κανει η ΦΩφη;
παλι ο αδωνις φταει; μα για ολα αυτος πια σε αυτη τη χωρα;Δείτε εδώ τη δημοκρατία των Παπαδάκηδων,των Λιαρέληδων, του Άδωνη κλπ...www.youtube.com/watch?v=uxdvZc6xcHA]https://www.youtube.com/watch?v=uxdvZc6xcHA [/video] Είναι χαρακτηριστικό...