Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το βιολί του αυτός !! Ρε, τρελός είσαι ή τον τρελό παριστάνεις ??
εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.
θρησκευτικα αυτοπροσδιοριζομαι  τριτη-πεμπτη-σαββατο ως 12θειστης για να γλιτωνω τα νηστισιμα και ως ορθοδοξος το υπολοιπο της βδομαδα. Την κυριακη αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος γιατι πρεπει να ξεκουραζομαστε εκτος του πασχα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.
θρησκευτικα αυτοπροσδιοριζομαι  τριτη-πεμπτη-σαββατο ως 12θειστης για να γλιτωνω τα νηστισιμα και ως ορθοδοξος το υπολοιπο της βδομαδα. Την κυριακη αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος γιατι πρεπει να ξεκουραζομαστε εκτος του πασχα.

εσυ εισαι χαζος

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

?????  Πω,πω...ψυχάκιας μιλάμε ο σύντροφος !!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.958
Πόντοι
1.406
Την γαμησες τυπε,τεταρτη και παρασκευη ειναι μερες νηστειας  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Βάλε και λίγο Ισλαμ αν γουστάρεις παιδεραστίες.
Ο προφήτης παντρεύτηκε 9χρονη

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατρός δεν είσαι gianevan ή σε μπερδεύω με άλλον;
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έκοβες απόδειξη σε όλους του πελάτες σου.
Και φιλελεύθερος μπορεί να δηλώνεις (στα 60 σου, με τα λεφτά στο εξωτερικό), αλλά δεν είσαι ούτε επιχειρηματίας, ούτε επενδυτής, ούτε χρειάστηκε ποτέ να πάρεις μεγάλα επαγγελματικά ρίσκα.
Γιατρός είσαι, που αν εξαιρέσεις την τελευταία 7ετία, τις υπόλοιπες έκανες χρυσές δουλειές (να ναι καλά τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία).

Να βγει κανένας απογοητευμένος Συριζαίος και να κράξει το καταλαβαίνω, αλλά να κλαίγονται αυτοί που μια ζωή ψηφίζουν το βαθύ κράτος της ΝΔ είναι λίγο κοροϊδία.

Κακό παιδί ο gianevan.
Θα έπρεπε να μοιραστεί τα λεφτά του μέσω της φορολογίας με τα διορισμένα από το παράθυρο αργόμισθα κοομματοσκυλα.
Και τι να λέει που σπούδασε και γαμήθηκε να καταξιωθεί στον επαγγελματικό του χώρο.
Ολοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε, πρεπει να δώσει τα λεφτά του στο κράτος ώστε αυτό να τα μοιράσει μέσω διορισμών σε αγωνιστές σαν αυτούς που πρόταξαν με αυταπάρνηση τα στήθη τους ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η να δωθούν τα λεφτά του στις 595 καθαρίστριες που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να συνεχίσουν να πληρώνονται για την αργομισθία τους.
Κουφάλες καπιτάλες το ψωμί και το χρήμα τρώγωνται ζεστά

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Κακό παιδί ο gianevan.
Θα έπρεπε να μοιραστεί τα λεφτά του μέσω της φορολογίας με τα διορισμένα από το παράθυρο αργόμισθα κοομματοσκυλα.
Και τι να λέει που σπούδασε και γαμήθηκε να καταξιωθεί στον επαγγελματικό του χώρο.
Ολοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε, πρεπει να δώσει τα λεφτά του στο κράτος ώστε αυτό να τα μοιράσει μέσω διορισμών σε αγωνιστές σαν αυτούς που πρόταξαν με αυταπάρνηση τα στήθη τους ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η να δωθούν τα λεφτά του στις 595 καθαρίστριες που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να συνεχίσουν να πληρώνονται για την αργομισθία τους.
Κουφάλες καπιτάλες το ψωμί και το χρήμα τρώγωνται ζεστά

Άρες μάρες κουκουνάρες...  :jerking:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλο μειμαρακη αυριο  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

:hi:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
σημερα τα καπη εχουν την τιμητικη τους

θα βγαλουν προεδρο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: