Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Αυτό το ξέρουμε ρε σύ. Να μας πει πόσο του αρέσει να τον γαμάνε ρώτα τον!
Δηλαδή κι αυτό το ξέρουμε!
Tο ξέρουμε ? Μήπως Λαφαζάνη ? Έχει πει ?
Αυτό το ξέρουμε ρε σύ. Να μας πει πόσο του αρέσει να τον γαμάνε ρώτα τον!
Δηλαδή κι αυτό το ξέρουμε!
Καλος είσαι, γιατρος και καθεσαι και μιλάς με εναν ανοητο που για να διαβασει αθλητική θελει λεξικο
Tο ξέρουμε ? Μήπως Λαφαζάνη ? Έχει πει ?
εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.Το βιολί του αυτός !! Ρε, τρελός είσαι ή τον τρελό παριστάνεις ??
εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.
θρησκευτικα αυτοπροσδιοριζομαι τριτη-πεμπτη-σαββατο ως 12θειστης για να γλιτωνω τα νηστισιμα και ως ορθοδοξος το υπολοιπο της βδομαδα. Την κυριακη αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος γιατι πρεπει να ξεκουραζομαστε εκτος του πασχα.
εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.
θρησκευτικα αυτοπροσδιοριζομαι τριτη-πεμπτη-σαββατο ως 12θειστης για να γλιτωνω τα νηστισιμα και ως ορθοδοξος το υπολοιπο της βδομαδα. Την κυριακη αυτοπροσδιοριζομαι ως αθεος γιατι πρεπει να ξεκουραζομαστε εκτος του πασχα.
Την γαμησες τυπε,τεταρτη και παρασκευη ειναι μερες νηστειας :Sεγω αυτοπροσδιοριζομαι ως αρχαιος ελληνας και αρχαιος αιτωλος ο γαμαω και δερνω.
τα ειπαμε αυτα...απο εδω και περα το χαος ομως...δεν ξαναεμπιστευομαι κανεναν.... :-Gavriil, τι ψηφίζεις ?
Την γαμησες τυπε,τεταρτη και παρασκευη ειναι μερες νηστειας :S
τυπε αμα η γυναικα περασει τα 6 ειναι για πεταμα :SΒάλε και λίγο Ισλαμ αν γουστάρεις παιδεραστίες.
Ο προφήτης παντρεύτηκε 9χρονη
μονο το γαμησα; ψοφισε κιολας.Την γαμησες τυπε,τεταρτη και παρασκευη ειναι μερες νηστειας :S
Γιατρός δεν είσαι gianevan ή σε μπερδεύω με άλλον;
Εγώ αρνούμαι να πιστέψω πως έκοβες απόδειξη σε όλους του πελάτες σου.
Και φιλελεύθερος μπορεί να δηλώνεις (στα 60 σου, με τα λεφτά στο εξωτερικό), αλλά δεν είσαι ούτε επιχειρηματίας, ούτε επενδυτής, ούτε χρειάστηκε ποτέ να πάρεις μεγάλα επαγγελματικά ρίσκα.
Γιατρός είσαι, που αν εξαιρέσεις την τελευταία 7ετία, τις υπόλοιπες έκανες χρυσές δουλειές (να ναι καλά τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία).
Να βγει κανένας απογοητευμένος Συριζαίος και να κράξει το καταλαβαίνω, αλλά να κλαίγονται αυτοί που μια ζωή ψηφίζουν το βαθύ κράτος της ΝΔ είναι λίγο κοροϊδία.
Κακό παιδί ο gianevan.
Θα έπρεπε να μοιραστεί τα λεφτά του μέσω της φορολογίας με τα διορισμένα από το παράθυρο αργόμισθα κοομματοσκυλα.
Και τι να λέει που σπούδασε και γαμήθηκε να καταξιωθεί στον επαγγελματικό του χώρο.
Ολοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε, πρεπει να δώσει τα λεφτά του στο κράτος ώστε αυτό να τα μοιράσει μέσω διορισμών σε αγωνιστές σαν αυτούς που πρόταξαν με αυταπάρνηση τα στήθη τους ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η να δωθούν τα λεφτά του στις 595 καθαρίστριες που ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ να συνεχίσουν να πληρώνονται για την αργομισθία τους.
Κουφάλες καπιτάλες το ψωμί και το χρήμα τρώγωνται ζεστά
Υπαρχει βιντεο;ο αδωνις γεωργιαδης μολις σοδομισε, εχυσε στο εντερο, εκοψε κομματια και πεταξε στα σκυλια τον παππα (πατερα) του συριζα στην ετ1
ο αδωνις γεωργιαδης μολις σοδομισε, εχυσε στο εντερο, εκοψε κομματια και πεταξε στα σκυλια τον παππα (πατερα) του συριζα στην ετ1