Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Μωρή χαρχάλω, ψάξε και παλιότερα ποσταρίσματα μου, εφιάλτης σου έχει γίνει το νικ μου. Εν τω μεταξύ, εσύ δεν ήσουν που έκανες πέσιμο ΚΑΙ στην εριναλ και σε είχαμε πάρει από τότε στο ψιλό και σου λέγαμε για τον τύπο με τα πεπόνια και ψαχνόσουν πως να χωθείς στην τύπισα;;; Μαλάκα, κανα δίμηνο πρέπει να γελάγαμε με τη μόντα που είχες φάει....... Τώρα μου θύμησες ΠΟΙΟ ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι ρε μαλέα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
#16,964
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
κρυψου σε κανα λαγουμι μαρη μπαλοτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
#16,964
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
κρυψου σε κανα λαγουμι μαρη μπαλοτσα.
Μαλάκα, είσαι τόσο χαζός που ψάχνεις τι ανέβασε ο άλλος, που του έστειλε ο παράλλος και του τα είπε ο παραπαράλλος....... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ, ποιός/που είμαι, τι κάνω και έχετε λιώσει στα πιμιά όπως το ναυάγιο ο Λάκης που έψαχνε πληροφορίες ποιός με ξέρει και τι μπορεί να μάθει για μένα και τον είχαν πάρει στο ψιλό όλοι και του έγραφαν πίπες, από Χανιά σώγαμπρος εώς Έβρο στρατιωτικός και Ρόδο εργολήπτης δημοσίων έργων. ΝΑΥΑΓΙΑ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
κυρ γιαννη μας, πρωτα απ'ολα τι κανετε ?
χαθηκαμε :undecided-old:
που πηγε η αριστη σχεση, πλεον, που εχουμε δημιουργησει μεταξυ μας ? :think:
πιστευα οτι θα εχω ενα σιγουρο μελλον διπλα σας, οταν θα δηλωσω παραιτηση απο την τωρινη μου εργασια, για τις περιπτυξεις που δε θα ειστε σε ικανη κατασταση να διαχεριστειτε, σε λιγα χρονια.
εχω αρχισει να απογοητευομαι :(
στο θεμα μας ομως.
αδωνι μονο... αν μου πασαρει ευγενια για μια βραδια αδυσωπητου και ανελεητου σεξ με μπακραουντ απο μουσικες συγχορδιες μοτσαρτ, σατι κλπων κλασσικων.
πιστευω οτι θα της βγαλω εναν αλλον εαυτο, που δε θα εχει δει ο "αγαπητος" τρολερ.
τοτε ναι... ΔΑΓΚΩΤΟ !!!
γιατί παππά μου χάθηκε η σχέση μας?
απλή ερώτηση έκανα, δεν υποβόσκει τίποτα πονηρό...

στο θέμα μας, η ευγενία είναι μια Κυρία, κι εσείς ένας αμετανόητος σεξομανής bourdeloβιος που θέλετε να βατεύετε ό,τι θηλυκό βλέπετε !!
γιατί τη μελετάτε τη γυναίκα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
γιατί παππά μου χάθηκε η σχέση μας?
απλή ερώτηση έκανα, δεν υποβόσκει τίποτα πονηρό...

στο θέμα μας, η ευγενία είναι μια Κυρία, κι εσείς ένας αμετανόητος σεξομανής bourdeloβιος που θέλετε να βατεύετε ό,τι θηλυκό βλέπετε !!
γιατί τη μελετάτε τη γυναίκα?
ετσι νομιζα κυρ γιαννη μας.
οκ, λαθος σκεψη εκανα, συγγνωμη.
μα απαντησα πριν, για να της βγαλω εναν αλλον εαυτο που κρυβει μεσα της.
αυτο το ναζι που βγαζει στο γυαλι, ιδιως τοτε που ηταν παρουσιατρια καπου που δε θυμαμαι, με εχει στοιχειωσει.
πιστευω οτι κακοπερναει διπλα στον αγαπητο τρολερ... σεξουαλικα εννοω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Μαλάκα, είσαι τόσο χαζός που ψάχνεις τι ανέβασε ο άλλος, που του έστειλε ο παράλλος και του τα είπε ο παραπαράλλος....... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ, ποιός/που είμαι, τι κάνω και έχετε λιώσει στα πιμιά όπως το ναυάγιο ο Λάκης που έψαχνε πληροφορίες ποιός με ξέρει και τι μπορεί να μάθει για μένα και τον είχαν πάρει στο ψιλό όλοι και του έγραφαν πίπες, από Χανιά σώγαμπρος εώς Έβρο στρατιωτικός και Ρόδο εργολήπτης δημοσίων έργων. ΝΑΥΑΓΙΑ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
κρυψου μαρη σε κανα λαγουμι, "εξυπνη" πετουγια και εσυ και ασε τις σεντονατες δικαιολογιες, οπως ο φιλος σου ο πολυκλωνος γιορμαλακας απο το σαΛΟνικα :effemine:
νομιζεις οτι μας δουλευεις κιολας φροϋλαϊν τση ροδου.
το ιδιο ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΑ ειστε !!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
ετσι νομιζα κυρ γιαννη μας.
οκ, λαθος σκεψη εκανα, συγγνωμη.
μα απαντησα πριν, για να της βγαλω εναν αλλον εαυτο που κρυβει μεσα της.
αυτο το ναζι που βγαζει στο γυαλι, ιδιως τοτε που ηταν παρουσιατρια καπου που δε θυμαμαι, με εχει στοιχειωσει.
πιστευω οτι κακοπερναει διπλα στον αγαπητο τρολερ... σεξουαλικα εννοω.
βρε ο άδωνις μπορεί να είναι τρακτερ, ισοπεδωτήρας, who knows? :grin:
πάντως καλοβλέπεις ευγενία, μάλλον γουστάρεις...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
τελος το χαζοκουλι δαλαϊ... τελος.
ετοιμασου για γαλοπουλα σε κανονικες τιμες και οχι αισχροκερδιας, με πλατες πουτιν κλπ νεοδημοκρατικα σαρδαναπαλα.
φρι δε τερκεϊ :rockon:
Από το να είναι η διαφορά μικρότερη από 5,9 κατά τη γνώμη μου σύμφωνα με αυτή τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση
Μέχρι να είναι πρώτος ο Τσίπρας έχουμε πολύ πολύ πολύ δρόμο ακόμα

Βέβαια αν υποσχεθεί μείωση της τιμής της γαλοπούλας δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
πάντως καλοβλέπεις ευγενία, μάλλον γουστάρεις...
με τετοιες κινησεις σωματος και γενικο στυλ εκφρασης-ομιλιας, μονο για τρολερ τον εχω κυρ γιαννη μας.:undecided:
ευγενια ναι καραγουσταρω, αφου το ειπα.
ναζι δωσε μου και μεταααααα... :smiling-face-with-heart-eyes:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ερωτηση. Με ποια νόμιμη διαδικασία, ο Τσιπρας ήξερε αυτά τα ονόματα; Η τα είπε στην τύχη;
Δεν εχω ιδέα. Όπως εγραψα και σε άλλους συνομιλητές, θεωρώ ότι του τα σφύριξαν. Είτε τα έμαθε ο Βαξεβανης και του τα είπε είτε τα έμαθε αυτός από την ΕΥΠ και έβαλε αυτός το Βαξεβανη να τα κάνει σημαία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.527
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ το ναυάγιο μπαροκ , ρωτάει αν ρωτάνε με πμ ηια αυτόν ;;;;;
ΝΑ ΒΑΛΩ PRINTSCREEN τα δικά του post που

1)πούλαγε μούρη ότι είχε πόστο σε μουράτο νυχτερινό μαγαζί ;;;

τα υπόλοιπα τα παίρνω για πλάκα ...

2)δικά του ποστ ότι είναι μαλάκας
3)ότι δεν του σηκώνεται

Τον ενθουσιασμό για πορνοστάρ μόλις αυτή γύρισε τσόντα που κατούραγε έναν και τον στραπόνιαζε, τον θυμόμαστε.
Δεν πιστεύω να πει ότι ήταν κι αυτός σε ... pm !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506

3)ότι δεν του σηκώνεται

Τον ενθουσιασμό για πορνοστάρ μόλις αυτή γύρισε τσόντα που κατούραγε έναν και τον στραπόνιαζε, τον θυμόμαστε.
Μολις ξεβρακωθηκες μωρη κουραδα και συ και η «ιγνορ λιστ» σου!!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

20230128_195200.jpg

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81

3)ότι δεν του σηκώνεται

ακομα με αυτον ασχολειστε ρε? ο τυπος ειναι πιο θλιβερος και απο τον χατζηδακη της νδ πλεον

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Δεν εχω ιδέα. Όπως εγραψα και σε άλλους συνομιλητές, θεωρώ ότι του τα σφύριξαν. Είτε τα έμαθε ο Βαξεβανης και του τα είπε είτε τα έμαθε αυτός από την ΕΥΠ και έβαλε αυτός το Βαξεβανη να τα κάνει σημαία.
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι είναι κακούργημα, η διαρροή αυτών των πληροφοριών. Επομένως ο Αλ6 είναι αποδέκτης προϊόντων κακουργήματος.

Σε οποιαδήποτε χώρα, θα είχε ήδη έρευνα και δίωξη.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι είναι κακούργημα, η διαρροή αυτών των πληροφοριών. Επομένως ο Αλ6 είναι αποδέκτης προϊόντων κακουργήματος.

Σε οποιαδήποτε χώρα, θα είχε ήδη έρευνα και δίωξη.
Είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο θεσμικός του ρόλος είναι να ελέγχει το κυβερνητικό έργο. Αξιοποιεί όποια πληροφορία έρχεται στην κατοχή του για τον έλεγχο αυτό. Δημοκρατία έχουμε και αυτός είναι ο ρόλος του. Η Ευρωβουλή που έγινε αποδέκτης πληροφοριών για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη και προχώρησε στον έλεγχο της κυβέρνησης, είναι αποδέκτης προϊόντων κακουργηματος και θα πρέπει να αρχίσει έρευνα και δίωξη εναντίον της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom