Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.894
Πόντοι
456
Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ρε τυπε ,όλα στο φως.
Εμείς οι κοντολαγνοι ,μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλα το κούτελο μας (εδώ χτυπάω το κούτελο με την παλάμη μου) το έχουμε καθαρό.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.195
Πόντοι
3.466
Από 15ης-10-2016:

27) Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκε κατά 5 λεπτά το λίτρο, από τα 0,23 στα 0,28 ευρώ το λίτρο.

Από 1ης-1-2017:

28) Αυξήθηκαν οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης κατά 3 λεπτά το λίτρο στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο στο υγραέριο κίνησης.
Με 3 λεπτα στο λιτρο δεν βγαινουν τα μαθηματικα παλικαρι. 130% φορο εχει στη βενζινη και 75% στο πετρελαιο.

Συνημμένα

• IMG_6369.JPG
    IMG_6369.JPG
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 19

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ρε τυπε ,όλα στο φως.
Εμείς οι κοντολαγνοι ,μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλα το κούτελο μας (εδώ χτυπάω το κούτελο με την παλάμη μου) το έχουμε καθαρό.
ρε τυπε...ειπαμε,οχι και καφε της χαρας

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.399
Πόντοι
786
ο daftrucker είναι ο stokadoura;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν νομίζω ότι κανένας μας καταφέρνει να κάνει τα παρακάτω
Σημειώνεται πως η εισαγγελέας της έδρας, Ολγα Σμυρλή, παρότι εισηγήθηκε την απόρριψη της ένστασης, πρότεινε ωστόσο την ανάγνωσή τους ως απλών ιδιωτικών εγγράφων, επισημαίνοντας ότι
το δικαστήριο δεν έχει βεβαιότητα περί της γνησιότητας των συγκεκριμένων στοιχείων.

:2funny: :2funny: :2funny:
Όταν μας βολεύει όλοι μας τι λέει η εισαγγελέας
Και εισαγγελέας στη δική της χρυσής αυγής και πρέπει να κηρυχθούν αθώοι
Αυτό έπρεπε να γίνει;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τα πράγματα είναι απλά.
Ο Τσίπρας εδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του προς το Ραμμο με ονόματα και τηλέφωνα. Όχι του Ράμμου προς αυτόν.
Ο Μητσοτάκης αμφισβητεί ότι υπηρχαν ονόματα στην απάντηση Ράμμου. Καμία νύξη όμως για τηλέφωνα. Ή επιβεβαίωση αυτών. Περίεργο που κάνεις ότι δεν το προσέχεις, παρότι στο γράφουμε καθε φορά. Αφού λοιπόν δεν έχει ονόματα η απάντηση Ράμμου, οπως ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης, γιατί δεν τη δίνει στον αέρα να βεβαιώσει τον ισχυρισμό του;
Ο σεβασμός του απορρήτου από την κυβέρνηση την αφορά μόνον οταν πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη.
Ας δούμε εδώ πόσο πραγματικά σέβεται το απόρρητο.

Α, και δε με ενδιαφέρει τι λέει το φερέφωνο της κάθε παράταξης. Γραφίδα ή μικρόφωνο. Δεν ανηκω σε καμία παράταξη
Γιατί στην απάντηση του Τσίπρα στη Βουλή δεν λέει κάτι για τηλέφωνα
Θα ήταν πολύ απλό να πει κύριε πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν τα ονόματα αλλά υπάρχουν τα τηλέφωνα δεν είπε τέτοιο πράγμα

Και δεν θα ξανά απαντήσω γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια

Αυτός που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τα ονόματα ή και τα τηλέφωνα ας βγάλει την επιστολή του Ραμμου στη δημοσιότητα

Που να λέει παραδείγματος χάρη
η επιστολή προς τον Τσίπρα

Κύριε πρόεδρε σας επιβεβαιώνω τα αποτελέσματα του συμπεράσματος που έβγαλε η ααδε και σας διαβεβαιώ ότι παρακολουθούνται τα κάτωθι τηλέφωνα

Και μετά τα τηλέφωνα ας έχουν σβηστεί

Και για να είναι σίγουρο ότι τα τηλέφωνα που έστειλε ο Τσίπρας είναι τα ίδια με αυτά που του απάντησε ο Ράμος να υπάρχουν μόνο τα τελευταία ψηφία και στα 6 τηλέφωνα
Και στις δύο επιστολές

Εγώ τουλάχιστον θα είχα πειστεί

αυτό θα ήταν μία απόδειξη ότι ο Τσίπρας λέει αλήθεια

Τι δουλειά έχει η δικιά του επιστολή;

Για ότι μερικές φορές δε τηρείται το απόρρητο έχεις δίκιο

Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να βγάλει απόρρητη επιστολή όταν όλη η λογική της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι ότι δεν μπορεί να δοθούν απαντήσεις στο θέμα των παρακολουθήσεων λόγω απορρήτου

Τελευταία τροποποίηση:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Γιατί στην απάντηση του Τσίπρα στη Βουλή δεν λέει κάτι για τηλέφωνα
Θα ήταν πολύ απλό να πει κύριε πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν τα ονόματα αλλά υπάρχουν τα τηλέφωνα δεν είπε τέτοιο πράγμα

Και δεν θα ξανά απαντήσω γιατί λέμε τα ίδια και τα ίδια

Αυτός που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τα ονόματα ή και τα τηλέφωνα ας βγάλει την επιστολή του Ραμμου στη δημοσιότητα

Τι δουλειά έχει η δικιά του επιστολή;

Για ότι μερικές φορές δε τηρείται το απόρρητο έχεις δίκιο

Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να βγάλει απόρρητη επιστολή όταν όλη η λογική της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι ότι δεν μπορεί να δοθούν απαντήσεις στο θέμα των παρακολουθήσεων λόγω απορρήτου
Τα περί απορρήτου που σέβεται η κυβέρνηση είναι αέρας κοπανιστος. Όπου τη βολεύει ο σεβασμός και όπου όχι σφυρίζει αδιάφορα. Σου έβαλα τη σχετική είδηση.
Ο Τσίπρας δεν είπε ότι ο Ράμμος του ανέφερε ονόματα. Ότι επιβεβαίωσε αυτά που τον ρώτησε, ανέφερε. Κι επειδή συνεχίζεις να παριστάνεις το χαζό σχετικά με το τι λέμε και τι "καταλαβαίνεις" ας πάρουμε μια εφημερίδα και έναν βουλευτή της παράταξής σου.

Μπορεί κάποιος να ζητά από την ΑΔΑΕ πληροφόρηση για τηλέφωνα τρίτου, άλλου και όχι του ιδίου;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Καιρίδης και έσπευσε άμεσα να απαντήσει:
«Προφανώς όχι. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Ο κύριος Τσίπρας δικαιούται να ζητήσει μόνο για το δικό του τηλέφωνο και όχι για τηλέφωνα τρίτων, όπως έκανε με το αίτημά του προς την ΑΔΑΕ. Το παράνομο, το οποίο αντί να το θεωρήσει παράνομο ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, το δέχθηκε».
«Τρίτον, πότε η ΑΔΑΕ στο παρελθόν έδωσε προσωποποιημένα στοιχεία στους πολιτικούς αρχηγούς; Απάντηση: Ποτέ. Από το 2003 που λειτουργεί μέχρι σήμερα, ουδέποτε η ΑΔΑΕ έδωσε προσωποποιημένα στοιχεία και περιέγραψε παρακολουθούμενους και μάλιστα χωρίς τη συναίνεσή τους. Για να καταλάβουμε τώρα τι γίνεται εδώ και τι παιχνίδι παίζεται»

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.089
Πόντοι
6.256

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.399
Πόντοι
786
νομίζω, ασχέτως επιβεβαίωσης από ράμμο, ευθυνών ή εντολής μητσοτάκη για χιλιάδες παρακολουθήσεις
(ίσως αυτοί οι 5-6 να το θεωρούν δεδομένο ότι θα παρακολουθηθούν και, επιτέλους, τι να ακούσεις από τις συνομιλίες του χατζηδάκη - σούπερμαν με την ωραία γυναίκα του;),
δεν έπρεπε να ακουστούν τα ονόματα δημοσίως.
αδιάφορο, με την εξαίρεση του ανδρουλάκη που έχει λίγη σημασία, πολιτικά το θέμα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
κόμα περιμένω την σύγκριση στα νοσοκομεία με την σύγχρονη Ευρώπη εεε.

Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι σχολίασα το Ε.Σ.Υ. μόνο επειδή ήταν ο ΝΕΑΡΧΟΣ.
Εσείς οι αριστεροί κατσαπλιάδες, βρωμίλοι, κλώνοι, παράσιτα δεν αξίζετε σοβαρής απάντησης.

Πρώτον γιατί είστε περιορισμένης νοητικής αντίληψης, δεύτερον γιατί θα γελοιοποιήσετε οτιδήποτε γραφτεί, και τρίτον τα κομμουνιστικά σας μυαλά έχουν τόσο κόλλημα που αδυνατούν να δουν την πραγματικότητα, πιστεύουν αυτό που θέλουν να πιστέψουν.
Στον daima πρέπει να στηθεί άγαλμα δίπλα σε αυτό του γλομπέου για την υπομονή του απέναντι σας.

Μια και είστε ειδικοί googlαριστές, αν ψάξετε θα βρείτε δεκάδες άρθρα από θανάτους λόγω έλλειψης ασθενοφόρου π.χ. επι ΠΘ του Αλεκάρα.
Τώρα θα μου πεις δεν πρόκανε ο άνθρωπος, ήταν απασχολημένος να στήνει σκάνδαλα και απάτες.

Η βελτίωση όμως του ΕΣΥ θέλει πολύ δουλειά όπως έγραψα και συναινέσεις. Δυστυχώς όμως ό,τι και να γίνει δυσάρεστα περιστατικά πάντα θα υπάρχουν. Ο Έλληνας θέλει κάθε πρωί που ξυπνάει να υπάρχει έξω από την πόρτα του καλού-κακού, ένα ασθενοφόρο, ένας αστυνομικός, ένας πυροσβέστης, ένα εκχιονιστικό, ένα υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, κ.λπ., κ.λπ.

Όταν έκανα την θητεία μου σε Στρατιωτικό νοσοκομείο επαρχιακής πόλης, είχα πετύχει σε μια εφημερία ένα δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ3.
Ένας δημοσιογράφος έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ την επομένη ισχυρών βροχοπτώσεων με χαλάζι κάπου στην Ημαθία.
Ενώ πλησιάζει να πάρει δήλωση από έναν αγρότη, αυτός πάει κατευθείαν προς τον κάμεραμαν και χώνει μπροστά στην κάμερα ένα μήλο και αρχίζει να οδύρεται: κοιτάξτε χάλι, τι κάνει το κράτος…

Τίποτα δεν κάνει το κράτος μαλάκα, περίμενε ο επόμενος ΠΘ θα βγάλει ατομικές ιπτάμενες ομπρελίτσες για μήλα…

Την εποχή της πανδημίας είχα γράψει αρκετά παραδείγματα από την εμπειρία μου στα 4 χρόνια στην Σουηδία και τα 2 στην Αγγλία.
Δεν λέω για τις Η.Π.Α. γιατί θα που πείτε καπιταλισμό δεν θέλετε;
Αλλά δεν ξεκουμπίζεστε στην Ρωσία. Εδώ κατσικωθήκατε όλη η σπορά των ηττημένων του Γράμμου – Βίτσι.

Ας πούμε για τον σοσιαλιστικό παράδεισο της Σουηδίας, όπου το σύστημα υγείας δεν ελέγχεται από την κεντρική κυβέρνηση, ελέγχεται από το πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και λειτουργεί με σκληρά όρια κόστους-οφέλους.
Όποιο νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο, τμήμα, είναι ζημιογόνο κλείνει και με διαγωνισμό δίνετε σε ιδιώτη μαζί με τους ασθενείς. (Ο Άδωνις θα κάνει κουμάντο εκεί μάλλον! )

Ο κάθε φορολογούμενος, μηδενός εξαιρουμένου, (τοπικά στις νομαρχίες) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ από 10-15% ανάλογα με τα εισοδήματα του.

Αν το κέντρο υγείας είναι ζημιογόνο η νομαρχία αποφασίζει αν θα το βγάλει σε διαγωνισμό να το πουλήσει, αν θα αυξήσει τους φόρους ή αν θα υποβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Να συνεχίσει να δουλεύει ζημιογόνο με πιέσεις, απεργίες, για να ρίξει χρήμα το κράτος δεν παίζει.

Έχει κάποια κυβέρνηση τα κότσια να το κάνει;

Γιατί εδώ (στην τελευταία σοβιετία της Ευρώπης) για να μην δυσαρεστηθούν οι αριστερές ψυχούλες θέλουμε μόνο παροχές, φοροδιαφυγή, περίθαλψη ανασφάλιστων, μεταναστών, και τα λεφτά…. Ας τα πάρουνε από τους πλούσιους μωρέ… 40 χρόνια το ίδιο τροπάριο.

Υ.Γ. Οι αριστεροί ειδικοί googlαριστές, μπορούν επίσης εύκολα να βρουν τις αμέτρητες φορές που σηκώθηκε Super Puma αλλά και C-130 για αεροδιακομιδή ασθενών. Θα σηκώσουν οι Σουηδοί με έξοδα του κράτους ελικόπτερο; Γελάν και τα χιόνια του Brograngen…

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.385
Πόντοι
3.656
Λεκλέρκ .... άστα τα περί ΕΣΥ ... και πες μας για τα τζάδικα στην Πράγα ... όταν ... "σπούδαζες" στο αγγλόφωνο ....

Ιστορικά θέματα με ενδιαφέρον , για τους παλιούς του bou.com !!!!

Αν θες να μας φτιάξεις ... βάλε και καμιά φωτό χριστούγεννα που γύρναγες .... από 1/12 ... μέχρι 20/1 που ξαναγύρναγες στο αγγλόφωνο ...

με τα GANT, Tommy & RL που φόραγες στο πρίβιλετζ .... που είχες ψωνίσει από τα duty free ....

Ξέρω πολλούς γιατράρες σαν εσένα !!!!! Με πτυχία από αμπέλια που πούλησε ο παππούς !

Μην πεις ότι σε ζορίζω !
Για RL & gant σου είπα να γράψεις !!!!!
Δεν σε έβαλα να μας γράψεις διαφορές του βελονοκάτοχου mathieu από ... λαβίδα mosquito !

Υ.Γ. Στο πρίβιλετζ ... μπορεί να ήταν σερβιτόρος τότε , κανένα μέλος ... που δυστυχώς εγώ το έχω στη λίστα και δεν θα το διαβάσω !
Αλλά θα γράψει ιστορίες, γιατί καμαρώνει για την τότε καρριέρα του, που τον έφτασε να γίνει σώγαμπρος !

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τα πράγματα είναι απλά.
Ο Τσίπρας εδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του προς το Ραμμο με ονόματα και τηλέφωνα. Όχι του Ράμμου προς αυτόν.
Ο Μητσοτάκης αμφισβητεί ότι υπηρχαν ονόματα στην απάντηση Ράμμου. Καμία νύξη όμως για τηλέφωνα. Ή επιβεβαίωση αυτών. Περίεργο που κάνεις ότι δεν το προσέχεις, παρότι στο γράφουμε καθε φορά. Αφού λοιπόν δεν έχει ονόματα η απάντηση Ράμμου, οπως ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης, γιατί δεν τη δίνει στον αέρα να βεβαιώσει τον ισχυρισμό του;
Ο σεβασμός του απορρήτου από την κυβέρνηση την αφορά μόνον οταν πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη.
Ας δούμε εδώ πόσο πραγματικά σέβεται το απόρρητο.

Α, και δε με ενδιαφέρει τι λέει το φερέφωνο της κάθε παράταξης. Γραφίδα ή μικρόφωνο. Δεν ανηκω σε καμία παράταξη
Ερωτηση. Με ποια νόμιμη διαδικασία, ο Τσιπρας ήξερε αυτά τα ονόματα; Η τα είπε στην τύχη;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Και επειδή μου αρέσει να γράφω την αλήθεια με συμφέρει δεν με συμφέρει ότι και να λέτε μερικοί από σας

Να πω για την τελευταία δημοσκόπηση της mrb

Αυτή έβγαλε μπρος Νέα Δημοκρατία με 5,9%
Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά πάει 6,4%

Δεν πιστεύω σε αυτή την αναγωγή

Γιατί;
Γιατί εδώ συμφωνω και με το ντοκουμέντο

Αν δει κανείς τους αναποφάσιστους και τι πιστεύουν
Δεν μπορεί να τους βάλει αναλογικά όπως με αυτούς που έχουν ψηφίσει στο γκάλοπ

Φαίνεται ότι οι αναποφάσιστοι πρόσκεινται περισσότερο προς το ΣΥΡΙΖΑ
Άρα εγώ θα πίστευα ότι η διαφορά άμα πάρουμε υπόψη
Την ψήφο των αναποφάσιστων
Όσων βέβαια θα πάνε να ψηφίσουν
Θα είναι μικρότερη από 5,9 στο συγκεκριμένο γκάλοπ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.486
Πόντοι
27.261
Και επειδή μου αρέσει να γράφω την αλήθεια με συμφέρει δεν με συμφέρει ότι και να λέτε μερικοί από σας

Να πω για την τελευταία δημοσκόπηση της mrb

Αυτή έβγαλε μπρος Νέα Δημοκρατία με 5,9%
Με αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά πάει 6,4%

Δεν πιστεύω σε αυτή την αναγωγή

Γιατί;
Γιατί εδώ συμφωνω και με το ντοκουμέντο

Αν δει κανείς τους αναποφάσιστους και τι πιστεύουν
Δεν μπορεί να τους βάλει αναλογικά όπως με αυτούς που έχουν ψηφίσει στο γκάλοπ

Φαίνεται ότι οι αναποφάσιστοι πρόσκεινται περισσότερο προς το ΣΥΡΙΖΑ
Άρα εγώ θα πίστευα ότι η διαφορά άμα πάρουμε υπόψη
Την ψήφο των αναποφάσιστων
Όσων βέβαια θα πάνε να ψηφίσουν
Θα είναι μικρότερη από 5,9 στο συγκεκριμένο γκάλοπ
τελος το χαζοκουλι δαλαϊ... τελος.
ετοιμασου για γαλοπουλα σε κανονικες τιμες και οχι αισχροκερδιας, με πλατες πουτιν κλπ νεοδημοκρατικα σαρδαναπαλα.
φρι δε τερκεϊ :rockon:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.495
Πόντοι
8.846
τελος το χαζοκουλι δαλαϊ... τελος.
ετοιμασου για γαλοπουλα σε κανονικες τιμες και οχι αισχροκερδιας, με πλατες πουτιν κλπ νεοδημοκρατικα σαρδαναπαλα.
φρι δε τερκεϊ :rockon:
παππά κυκλοφορούν φήμες ότι θα ρίξεις δαγκωτό άδωνι σε 2 μήνες...ισχύει?
(μη δω αναγραμματισμούς :confused:)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
#7,455
#1,453
#83,433
dude worlds GIF

μαρη λαστιχου επισκεπτρια :2funny::2funny::2funny:
Μωρή χαρχάλω, ψάξε και παλιότερα ποσταρίσματα μου, εφιάλτης σου έχει γίνει το νικ μου. Εν τω μεταξύ, εσύ δεν ήσουν που έκανες πέσιμο ΚΑΙ στην εριναλ και σε είχαμε πάρει από τότε στο ψιλό και σου λέγαμε για τον τύπο με τα πεπόνια και ψαχνόσουν πως να χωθείς στην τύπισα;;; Μαλάκα, κανα δίμηνο πρέπει να γελάγαμε με τη μόντα που είχες φάει....... Τώρα μου θύμησες ΠΟΙΟ ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι ρε μαλέα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Λεκλέρκ .... άστα τα περί ΕΣΥ ... και πες μας για τα τζάδικα στην Πράγα ... όταν ... "σπούδαζες" στο αγγλόφωνο ....

Ιστορικά θέματα με ενδιαφέρον , για τους παλιούς του bou.com !!!!

Αν θες να μας φτιάξεις ... βάλε και καμιά φωτό χριστούγεννα που γύρναγες .... από 1/12 ... μέχρι 20/1 που ξαναγύρναγες στο αγγλόφωνο ...

με τα GANT, Tommy & RL που φόραγες στο πρίβιλετζ .... που είχες ψωνίσει από τα duty free ....

Ξέρω πολλούς γιατράρες σαν εσένα !!!!! Με πτυχία από αμπέλια που πούλησε ο παππούς !

Μην πεις ότι σε ζορίζω !
Για RL & gant σου είπα να γράψεις !!!!!
Δεν σε έβαλα να μας γράψεις διαφορές του βελονοκάτοχου mathieu από ... λαβίδα mosquito !

Υ.Γ. Στο πρίβιλετζ ... μπορεί να ήταν σερβιτόρος τότε , κανένα μέλος ... που δυστυχώς εγώ το έχω στη λίστα και δεν θα το διαβάσω !
Αλλά θα γράψει ιστορίες, γιατί καμαρώνει για την τότε καρριέρα του, που τον έφτασε να γίνει σώγαμπρος !
Όταν θα μας γράψεις μωρή κουράδα για τον συνάδελφο το μπάρμαν που ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, τότε θα σου γράψω και γω ιστορίες από το Πρίβιλετζ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.486
Πόντοι
27.261
παππά κυκλοφορούν φήμες ότι θα ρίξεις δαγκωτό άδωνι σε 2 μήνες...ισχύει?
(μη δω αναγραμματισμούς :confused:)
κυρ γιαννη μας, πρωτα απ'ολα τι κανετε ?
χαθηκαμε :undecided-old:
που πηγε η αριστη σχεση, πλεον, που εχουμε δημιουργησει μεταξυ μας ? :think:
πιστευα οτι θα εχω ενα σιγουρο μελλον διπλα σας, οταν θα δηλωσω παραιτηση απο την τωρινη μου εργασια, για τις περιπτυξεις που δε θα ειστε σε ικανη κατασταση να διαχεριστειτε, σε λιγα χρονια.
εχω αρχισει να απογοητευομαι :(
στο θεμα μας ομως.
αδωνι μονο... αν μου πασαρει ευγενια για μια βραδια αδυσωπητου και ανελεητου σεξ με μπακραουντ απο μουσικες συγχορδιες μοτσαρτ, σατι κλπων κλασσικων.
πιστευω οτι θα της βγαλω εναν αλλον εαυτο, που δε θα εχει δει ο "αγαπητος" τρολερ.
τοτε ναι... ΔΑΓΚΩΤΟ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom