papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.486
- Πόντοι
- 27.261
ειπαμε το ξερουμε μαρη λαστιχου.ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ.
μας εχεις ζαλισει, μη σκουζεις...
ειπαμε το ξερουμε μαρη λαστιχου.ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ.
Δεν τα λέω μόνο εγώΤώρα άλλαξες τροπάριο; Φτάνει ρε φίλε, δεν αντέχεσαι! Ο Ράμμος είπε 6 στα 6. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ενημέρωσε επίσημα τους αρχηγούς κομμάτων, τον Τσιάρα και τον ΠτΒ.
Όλες οι εφημερίδες της από δω παρατάξης λένε αυτό που λέω εγώΤο ποστ μου δεν απευθύνεται σε σένα αλλά στον el-toro καθώς με ρώτησε τι μου φαίνεται ύποπτο. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να μου απαντήσεις με κάποιο σεντόνι.
Εσένα σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Αφού η επιστολή Ράμμου προς τους αρχηγούς των κομμάτων βγάζει ψεύτη τον Τσίπρα και ο Μητσοτάκης τον λέει ψεύτη με αφορμή αυτή, γιατί δεν τη βγάζει στη φόρα ο Μητσοτάκης; Να τον κάνει ρόμπα ξεκουμπωτη ρον Τσίπρα. Ονόματα δεν έχει, τηλέφωνα δεν έχει οπως λες.
Τι πιο απλό;
Link link linkΣτο δικαστικό σκέλος της υπόθεσης, χθες το Ειδικό Δικαστήριο ομόφωνα με παρεμπίπτουσα απόφασή του δέχτηκε ότι είναι νόμιμο αποδεικτικό μέσο τα επίμαχα 6 sms που παρουσίασε η πλευρά Καλογρίτσα, κρίνοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πλαστότητας. Ετσι απερρίφθη η ένσταση που είχε καταθέσει ο συνήγορος του Νίκου Παππά, Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος είχε προσκομίσει πραγματογνωμοσύνη ιδιώτη.
Εφημερίδα συντακτώνLink link link
Η δίκη συνεχίζεται στις 6 Φεβρουαρίου με την αγόρευση της εισαγγελέως.Εφημερίδα συντακτών
Εφημερίδα συντακτών
Εφημερίδα συντακτών
Πάλι δεν πίστευες την αλήθεια πάλι είδες την αλήθεια και βρίζειςΗ δίκη συνεχίζεται στις 6 Φεβρουαρίου με την αγόρευση της εισαγγελέως.
Ζαλισε μας τα παπαρια ξανά τότε.
δεν σε βρίζω απλά λέω τα γεγονότα.Πάλι δεν πίστευες την αλήθεια πάλι είδες την αλήθεια και βρίζεις
Τι να σε κάνω πού θα βρω άλλο τέτοιο πελάτη
Εφημερίδα συντακτών
Εφημερίδα συντακτών
Εφημερίδα συντακτών
είπα να το βάλω άλλα θα του χαλάσω το όνειρο. Αστον έχει πλάκαΣημειώνεται πως η εισαγγελέας της έδρας, Ολγα Σμυρλή, παρότι εισηγήθηκε την απόρριψη της ένστασης, πρότεινε ωστόσο την ανάγνωσή τους ως απλών ιδιωτικών εγγράφων, επισημαίνοντας ότι
το δικαστήριο δεν έχει βεβαιότητα περί της γνησιότητας των συγκεκριμένων στοιχείων.
ακόμα περιμένω την σύγκριση στα νοσοκομεία με την σύγχρονη Ευρώπη εεε.απο αριστο σε αριστο το πας ρε πολυκλωνε.
ελα ο επομενος να ειναι κανας χατζηδακης
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.δεν σε βρίζω απλά λέω τα γεγονότα.
Τσίπρας προς Ράμμο: Παρακολουθούνταν αυτά τα έξι ονόματα;
Ράμμος: Ναι
Μητσοτάκης: Έλεγε η επιστολή Ράμμου ονόματα;
Τσίπρας: Έλεγε ναι για τα έξι ονόματα που ρώτησα.
Μητσοτάκης: Άρα δεν έλεγε ονόματα, εντάξει καταλάβαμε.
Και εμείς καταλάβαμε, οτι είναι ένας διεφθαρμένος παθολογικός Ψ Ε Υ Τ Η Σ και ένα παράσιτο για το κόμμα του και την χώρα.
όλα πάνε ΑΡΙΣΤΑ τυπε...δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. 175 έδρες η ΝΔ στην Βουλή 3κομματικη και εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπω το αποτέλεσμα τον επόμενων εκλογώνΥπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
ειπαμε το ξερουμε μαρη λαστιχου.
μας εχεις ζαλισει, μη σκουζεις...
Όλες οι εφημερίδες της από δω παρατάξης λένε αυτό που λέω εγώ
Της άλλης παράταξης αυτά που λένε οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ
Στην ερώτησή σου τώρα
1 αυτός που ισχυρίζεται ότι ο ράμος του επιβεβαίωσε τα ονόματα πρέπει να το αποδείξει και όχι το αντίθετο
2 η όλη επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη βασίζονται στο
Απόρρητο
Ο Ράμος είπε ότι θέλει απόρρητη συζήτηση στη Βουλή
Και
Απόρρητη επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς, τον πρόεδρο της Βουλής και τον υπουργό Δικαιοσύνης έστειλε ο Ράμμος
24.01.2023 15:32
Είναι δυνατόν αυτός που κόπτεται υπέρ του απορρητου ο Μητσοτάκης και κυβέρνηση να δημοσιεύσουν απόρρητη επιστολή άσχετα με το περιεχόμενο;
3 λέει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα
Δεν υπάρχουν ονόματα στην επιστολή που σου έστειλε ο Ράμμος
Και αντί ο Τσίπρας να βγάλει στη δημοσιότητα την επιστολή του Ράμμου προς τον Τσίπρα
Δίνει στη δημοσιότητα τη δικιά του προς το ράμμο
Σου φαίνεται λογικό;
Αυτες τις κομπλεξικες παπαριες δεν μπορω...οποιος ειναι κορυφαιος σε οτι κανει αξιζει να υποκλιθεις.
ρε τυπε κοντολαγνε,ανεβασες μνμ και εχεις ανοικτα ταμπ απο πανω στο φεης ,το γιουτιουμπ ,την αντιντας,το μπουρδελα στη ρωσικη εισβολη και ..το καφε της χαρας.....τι φαση ρε αγορι μου?ολα καλα?