Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Γιατι ρε φουκαρα;Δεν μπορεις να κοιμηθεις τα βραδια αμα σου βριζουνε τον Μητσοτακη;Όταν θα τον αφήσετε και εσείς θα τον αφήσω και εγώ
Γιατι ρε φουκαρα;Δεν μπορεις να κοιμηθεις τα βραδια αμα σου βριζουνε τον Μητσοτακη;Όταν θα τον αφήσετε και εσείς θα τον αφήσω και εγώ
Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Μητσοτάκης να τον ξεφτιλίσει για πάντα όλη του την ζωή Γιατι; Γιατί; Γιατι; Γιατί;Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος
Που φαίνεται ότι επιβεβαίωσε ο Ράμμος τη λίστα;
Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Τσίπρας Γιατί Γιατί;
Γιατί θα είχε 500 μηνύσεις στον Μπαξεβάνη..Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Μητσοτάκης να τον ξεφτιλίσει για πάντα όλη του την ζωή Γιατι; Γιατί; Γιατι; Γιατί;
Εσύ πάντως κοιμάσαι άνετα είτε τον βρίζεις είτε όχιΓιατι ρε φουκαρα;Δεν μπορεις να κοιμηθεις τα βραδια αμα σου βριζουνε τον Μητσοτακη;
Κοίτα, ο Τσίπρας είναι ξεκάθαρος. Παρακολουθούνται κάποιοι. Ενας Υπουργός, ο Α/ΓΕΕΘΑ, μερικοί στρατηγοί και ο πρώην Σύμβουλος Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Του το σφυρίζουν, το κάνει σημαία.Η εσκεμμενη ασαφεια , και των δυο ειναι υποπτη !!!!!
Κανενας δεν εδωσε ξεκαθαρες απαντησεις
ο Μητσοτάκης να δημοσίευσει το γράμμα τώρα μου προς τον Τσίπρα;Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Μητσοτάκης να τον ξεφτιλίσει για πάντα όλη του την ζωή Γιατι; Γιατί; Γιατι; Γιατί;
Πίπες. Ποιο απόρρητο; Αφου δεν περιέχει ονόματα και τηλέφωνα, οπως ισχυρίζεστε εσύ κι ο Μητσοτακης. Η παραβίαση του απορρήτου από που θα προκύπτει;Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του απορρήτου
Ο Τσίπρας δεν κράτησε το απόρρητο
Πολύ εύκολα μπορεί να βγάλει μία φωτοτυπία της επιστολής του Ράμμου
Σήμερα ο ένας κλήθηκε να ρωτήσει, κι ο άλλος εκλήθη να απαντήσει, αυτοι ειναι οι θεσμικοί τους ρόλοι σε μια πρόταση δυσπιστίας.Η εσκεμμενη ασαφεια , και των δυο ειναι υποπτη !!!!!
Κανενας δεν εδωσε ξεκαθαρες απαντησεις
Βρε γράμμα
Αυτό είναι μία άλλη συζήτηση
Είπα εγώ ποτέ ότι η αγοραστική δύναμη του Έλληνα είναι μεγαλύτερη από του μέσου ευρωπαίου;
Το ίδιο είναι η Ελλάδα
Πού έχει τοκοχρεολύσιο για το χρέος
Δαπάνες για κοβιντ
Μεγάλες δαπάνες για εξοπλισμους λόγω Τουρκίας
Μικρή χώρα που δεν έχει μεγάλες δυνατότητες ελιγμών
Χωρίς μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές
Με άλλες μεγαλύτερες δυνατότητες χώρες που δεν έχουνε και ΟΛΑ τα προβλήματα που ανέφερα
Γιατί μέρος αυτών έχουν μερικές χώρες
Φυσικά οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη με μας
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα τρόφιμαακριβαίνουν λιγότερα στην Ελλάδα από ότι στο μέσον όρο της Ευρώπης
Στο Δαφνί για γιατρειά παραισθήσεων και εμμονών πόσα χρόνια θέλει ?
Το Δαλάϊ είναι λίγο.
Θέλει χρόνια στο Θιβέτ για να γίνεις τόσο ζεν τύπος.
Κοίτα, ο Τσίπρας είναι ξεκάθαρος. Παρακολουθούνται κάποιοι. Ενας Υπουργός, ο Α/ΓΕΕΘΑ, μερικοί στρατηγοί και ο πρώην Σύμβουλος Ασφαλείας του Πρωθυπουργού. Του το σφυρίζουν, το κάνει σημαία.
Βγαίνει ο Ντογιακος ως κυβερνητικός λακές και ως μη όφειλε και πάει να θολώσει τα νερά. Τον κράζουν όλοι και μαζεύεται. Αρχίζουν οι απειλές περί φυλακισεων λόγω διαρροής απορητων, φαγωνεται ο ξάδερφος και αντ' αυτού του Πρωθυπουργού και ο ακατάλληλος επικεφαλής της ΕΥΠ, που για να διοριστεί αλλάζει ο νόμος με υποβάθμιση των τυπικών προσόντων, οπότε η αριστεία πάει περίπατο, βγαίνει ο γνωστός και μη εξαιρετεος Καιριδης, ο σφουγγοκωλαριος του Μητσοτάκη που μας θεωρεί τεχνητό έθνος και λέει πως κακώς ο Ράμμος προαωποποίησε στον Τσίπρα ποιός παρακολουθείται, αφού καθήκον του είναι να ενημερώσει τον Τσίπρα μόνο για τον δικό του τηλεφωνικό αριθμό και όχι άλλων προσώπων και ο Βενιζέλος με μακροσκελή δήλωσή του ρίχνει ένα επικό χέσιμο στο Μητσοτάκη.
Ο Πρωθυπουργός δεν ειχε ιδέα, μετά κάτι θυμήθηκε ότι του ειχαν πει, μετά ανακάλυψε ρυπαρά δίκτυα εντός της ΕΥΠ.
Το μόνο που βλέπω ύποπτο είναι ότι δε μάθαμε ποια ήταν αυτά τα ρυπαρά δίκτυα που έκαναν πάρτυ στην ΕΥΠ και αν έγινε κάτι για να αποκαλυφθούν και γιατί ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε την αυλή του.
Κι αυτά στα γράφει κάποιος που καρφακι δεν του καίγεται για το θέμα. Θεωρώ ότι δεν είναι από εκείνα που παράγουν πολιτικό αποτελεσμα. Αλλά δε μου αρέσει κομματικοί παπαγάλοι να προσπαθούν να μου κάνουν το μαύρο άσπρο.
Μεγάλα παχιά λόγιαΤότε ρε εμμονικό αυτιστικόπουλο τι επιμένεις με τους ανακοινωμένους αριθμούς, αφού ο αντίκτυπος στην καθημερινή ζωή είναι αντίθετος με τους αριθμούς.
Α ! ναι πρέπει να φανεί έργο της κυβερνησάρας ... όπως την ανάκαμψη από τον κοβιντ και ενεργειακή κρίση που χει βαφτιστεί ανάπτυξη ... γελοιότητα το αφήγημα
Τώρα άλλαξες τροπάριο; Φτάνει ρε φίλε, δεν αντέχεσαι! Ο Ράμμος είπε 6 στα 6. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ενημέρωσε επίσημα τους αρχηγούς κομμάτων, τον Τσιάρα και τον ΠτΒ.Νομίζεις ότι είσαι έξυπνος
Που φαίνεται ότι επιβεβαίωσε ο Ράμμος τη λίστα;
Μία φωτοτυπία της επιστολής του Ράμμου προς τον Τσίπρα λύνει όλο το πρόβλημα
Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Τσίπρας Γιατί Γιατί;
Μεγάλα παχιά λόγια
Ψέματα λέει και το ευρωκοινοβούλιο που αποφάσισε να συνεδριάσουν για την ακρίβεια στην Ευρώπη
Για δέκατη φορά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι υπάρχει ακρίβεια στην Ελλάδα
Υπάρχει σε όλη την Ευρώπη
Το ποστ μου δεν απευθύνεται σε σένα αλλά στον el-toro καθώς με ρώτησε τι μου φαίνεται ύποπτο. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να μου απαντήσεις με κάποιο σεντόνι.Για το κομματικό παπαγάλοι διάβασε το 44 506 μήνυμα
Για όλα τα άλλα θα πρέπει να απαντήσω με σεντόνι
Το θέμα μας δεν είναι αυτά που λες
Που σε μερικά μπορεί να έχεις μερικώς δίκιο
Το θέμα είναι ότι αυτό που του σφύριξαν κάποιοι που συμφωνούμε ότι το ότι του το σφύριξαν
Ο Τσίπρας θέλει να το κάνει ότι υπάρχει θεσμική απάντηση
Εκεί είναι μεγάλη μας διαφωνία
Μπορεί να δημοσιεύσει την επιστολή του Ράμμου και τελείωσε
Δεν το κάνει
Καλά δεν θυμάσαι το επικό ?Το ποστ μου δεν απευθύνεται σε σένα αλλά στον el-toro καθώς με ρώτησε τι μου φαίνεται ύποπτο. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να μου απαντήσεις με κάποιο σεντόνι.
Εσένα σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Αφού η επιστολή Ράμμου προς τους αρχηγούς των κομμάτων βγάζει ψεύτη τον Τσίπρα και ο Μητσοτάκης τον λέει ψεύτη με αφορμή αυτή, γιατί δεν τη βγάζει στη φόρα ο Μητσοτάκης; Να τον κάνει ρόμπα ξεκουμπωτη ρον Τσίπρα. Ονόματα δεν έχει, τηλέφωνα δεν έχει οπως λες.
Τι πιο απλό;
Αμα τον δικαίωνε θα την είχε ήδη δώσει στη φόρα είτε ο ίδιος είτε κάποιος αλλος. Εδώ ο άλλος ο πανηλίθιος ο ΠροΠο ειχε απόρρητα έγγραφα και τα έδειχνε live στην κάμερα του Αυτιά. Για την ακρίβεια τα κρατούσε στο χέρι και τα έδειχνε στην κάμερα ο Αυτιάς. Τα εμπιστευτικά. Και δεν άνοιξε μύτη. Τώρα μας έπιασε ο πόνος για το απόρρητο;Καλά δεν θυμάσαι το επικό ?
Τσίπρας: Ορίστε κε Μητσοτάκη σας δίνω το δικό μου χρόνο απαντήστε
Μητσοτ: Εμείς μιλάμε τόσες φορές και η αντιπολίτευση τόσες φορές
Τσαακ στην έσκασα και φεύγω τώρα από την αίθουσα
Οπότε περιμένεις εσύ να την βγάλει στη φόρα ???
Σου γραφω χωρις κομματικη ταυτοτητα.Σήμερα ο ένας κλήθηκε να ρωτήσει, κι ο άλλος εκλήθη να απαντήσει, αυτοι ειναι οι θεσμικοί τους ρόλοι σε μια πρόταση δυσπιστίας.
Μάντεψε ποιος εκλήθη να απαντήσει και δεν το έπραξε.