Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ξαναβάζω τι είπε συγκεκριμένα ο Τσίπρας

Ράμμος απαντούσε σε επιστολή που έστειλα στις 28/12 και η οποία είχε συγκεκριμένα ονόματα. Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία αφορούσαν στην επιστολή που του έστειλα εγώ στις 28/12 κ. Μητσοτάκη. Μην επιχειρείτε να παίξουμε εδώ τις κουμπάρες κ. Μητσοτάκη. Θα απαντήσετε εσείς στα ερωτήματα που σας έθεσα και δεν θα θέτετε εσείς ερωτήματα, είστε κατηγορούμενος».

Αν αυτό που διαβάζεις σημαίνει αυτό που λες
Μήπως είσαι ο Τσίπρας;

Και επιμένω δεν ανταπάντησε δεν ανταπάντησε δεν ανταπάντησε

Και ως γνωστόν
Για να συμπληρώσω την ίδια επιστολή λέει ο ramos την έστειλε σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
Και στον Πρόεδρο της Βουλής

Θα είχε λοιπόν αυτή η επιστολή ονόματα και θα ρωτούσε
Ο Μητσοτάκης αν υπάρχουν ονόματα με τον κίνδυνο να γίνει ρεζίλι;
Μήπως είσαι Τσίπρας;

Και αυτό είναι οριστικό τώρα στο συγκεκριμένο γράψε ότι θέλεις δεν επανέρχομαι είπαμε τις απόψεις μας τέλος
Κοίτα, και μόνο που παταδίνεσαι εσύ, που είσαι ο κλασσικός ψωμολύσσας ΝΔκρατης, που δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει, και ταΐζει 80 χρόνια Μητσοτάκηδες, ασταμάτητα, αυτο δείχνει ότι αποδέχεσαι ότι είσαι λάθος.
Καλή κίνηση.

Στη σχολή μας είχαν μάθει, πως το να παίζεις με τις λέξεις είναι ένας βασικός δρόμος για να αποκρύψεις την αλήθεια, και να μην παραδεχτείς πότε την ευθύνη σου.
Σήμερα ο Κούλης σου έπαιξε ακριβώς αυτό το παιχνίδι.

Αν ηταν έτσι όπως τα λέει ο Κούλης σου, θα είχαν ακριβώς το ίδιο επιχείρημα και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.
Όλως περιέργως, κανένας δεν ανέφερε την μαλακίά που είπε ο Κούλης σου.
Η επιστολή του Ράμμου, είχε τους τηλεφωνικούς αριθμούς των 6 παρακολουθούμενων, ο Κούλης σου είναι υποχρεωμένος να τους εχει, μην σου πω να τους ξέρει κι απ'εξω, διότι είναι θεσμικοί παράγοντες.
Πόσο μάλλον τον Χατζηδάκη που είναι και Υπουργός του και φίλος 30 χρόνια τώρα.
Το να λέει ότι δεν έχει ονόματα η επιστολή, ως επιχείρημα, υποβιβάζει ακόμα πιο πολύ το νοητικό επίπεδο, αυτών που τον πιστεύουν.
Είσαι μέρος αυτών, συγχαρητήρια θα πω.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Εσύ μιλάς για καταγγελίες και εγώ μιλάω για επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και επίσημα από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο
Στα επίσημα απάντησέ μου στα επίσημα

Αυτά που λες είναι για την Ελλάδα εγώ σου λέω στοιχεία με σύγκριση στην Ευρώπη

Πού είναι οι απαντήσεις σου

Ελλάδα σχετικά με Ευρώπη
Ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Και η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται σε αυτά

Αλλά όχι μόνο Ελλάδα όλη η Ευρώπη όλη η Ευρώπη

Όσο και να βρίζεις αυτή είναι η αλήθεια

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει ακρίβεια και στην Ελλάδα
Και και όμως
Όχι μόνο στην Ελλάδα
Και επαναλαμβάνω 15,8 οι αυξήσεις των τιμών στην Ελλάδα Δεκέμβριο με Δεκέμβριο
Και πάνω από 18 ο μέσος όρος της Ευρώπης

Δεν ς αρέσει ξύδι και βρισιές
Και υποτίμηση του πολιτικού σου αντιπάλου

Αυτά ξέρεις αυτά κάνεις

Βρε νούμερο έχεις την ίδια αγοραστική δύναμη με Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Βέλγο ?
Παίρνετε τον ίδιο μισθό ?
Ή νομίζεις ότι είναι εξωφρενικά ακριβότερα στην Ευρώπη από την Ελλάδα ? Παίζει και βίντεο σύγκρισης ίδιων προϊόντων Ελλάδας με Ιταλίας
Με τι θες να συγκρίνεσαι με τη Βουλγαρία ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον Τσίπρα δεν είχα δει όλο το διάλογο

Να ποιος είναι

Καταλόγισε, δε, στον Αλέξη Τσίπρα ότι έκανε «φέιγ βολάν» τον απόρρητο φάκελο της ΑΔΑΕ και τον κατηγόρησε ότι αναφέρθηκε σήμερα σε ονόματα τα οποία δεν υπήρχαν στην επιστολή. «Ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς;», διερωτήθηκε, και συνέχισε: «Η επιστολή του κ. Ράμμου είχε ονόματα; Αν δεν υπήρχαν, τότε παραπλανάτε το Κοινοβούλιο, αναφέρεστε σε ονόματα που δεν υπάρχουν. Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν. Τότε ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς; Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Αλλη σας έστειλε; Να μας πείτε αν στην επιστολή του κ. Ράμμου υπήρχαν ονόματα, ναι ή όχι; Απαντήστε».

Στο σημείο αυτό έλαβε τον λόγο ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε πως ο Χρ. Ράμμος απαντούσε σε δική του επιστολή που είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα. «Μην επιχειρείτε να παίξετε τις κουμπάρες» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «είναι κατηγορούμενος και όχι κατήγορος». Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι στην επιστολή που έλαβε δεν υπήρχαν ονόματα».

Και ο Τσίπρας δεν ανταπάντησε

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Για τα πρώτα δεν θα απαντήσω
Γιατί με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα και όχι ούτε υπεκφυγές ούτε βρισιές ούτε υποτίμηση του πολιτικού αντιπάλου

Αυτό που λες θα μπορούσε να το πει ο Τσίπρας δεν το είπε
Αν ίσχυαν αυτά που λες θα έλεγε ο Τσίπρας
Ναι κύριε πρωθυπουργέ υπάρχουν τα ονόματα
Κύριε πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν τα ονόματα υπάρχουν τα τηλέφωνα δεν τα βλέπετε;

Απάντησε με υπεκφυγή
Και όταν του είπε ο Μητσοτάκης άρα δεν υπάρχουν ονόματα
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ
Αν είναι όπως τα λέει ο Tony, γιατί αυτή την επιστολή Ράμμου δεν την εχω διαβάσει, έχει δίκιο. Αν επιβεβαιώνει ότι παρακολουθείται το συγκεκριμένο νούμερο, χρειάζεται να γράψει το όνομα του κατόχου για να ισχύει η παρακολούθηση;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Βρε νούμερο έχεις την ίδια αγοραστική δύναμη με Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Βέλγο ?
Παίρνετε τον ίδιο μισθό ?
Ή νομίζεις ότι είναι εξωφρενικά ακριβότερα στην Ευρώπη από την Ελλάδα ? Παίζει και βίντεο σύγκρισης ίδιων προϊόντων Ελλάδας με Ιταλίας
Με τι θες να συγκρίνεσαι με τη Βουλγαρία ?
Βρε γράμμα
Αυτό είναι μία άλλη συζήτηση

Είπα εγώ ποτέ ότι η αγοραστική δύναμη του Έλληνα είναι μεγαλύτερη από του μέσου ευρωπαίου;

Το ίδιο είναι η Ελλάδα
Πού έχει τοκοχρεολύσιο για το χρέος
Δαπάνες για κοβιντ
Μεγάλες δαπάνες για εξοπλισμους λόγω Τουρκίας
Μικρή χώρα που δεν έχει μεγάλες δυνατότητες ελιγμών
Χωρίς μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές

Με άλλες μεγαλύτερες δυνατότητες χώρες που δεν έχουνε και ΟΛΑ τα προβλήματα που ανέφερα
Γιατί μέρος αυτών έχουν μερικές χώρες

Φυσικά οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη με μας

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα τρόφιμαακριβαίνουν λιγότερα στην Ελλάδα από ότι στο μέσον όρο της Ευρώπης

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αν είναι όπως τα λέει ο Tony, γιατί αυτή την επιστολή Ράμμου δεν την εχω διαβάσει, έχει δίκιο. Αν επιβεβαιώνει ότι παρακολουθείται το συγκεκριμένο νούμερο, χρειάζεται να γράψει το όνομα του κατόχου για να ισχύει η παρακολούθηση;
Ξαναβάζω τον πλήρη διάλογο στη Βουλή

Καταλόγισε, δε, στον Αλέξη Τσίπρα ότι έκανε «φέιγ βολάν» τον απόρρητο φάκελο της ΑΔΑΕ και τον κατηγόρησε ότι αναφέρθηκε σήμερα σε ονόματα τα οποία δεν υπήρχαν στην επιστολή. «Ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς;», διερωτήθηκε, και συνέχισε: «Η επιστολή του κ. Ράμμου είχε ονόματα; Αν δεν υπήρχαν, τότε παραπλανάτε το Κοινοβούλιο, αναφέρεστε σε ονόματα που δεν υπάρχουν. Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν. Τότε ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς; Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Αλλη σας έστειλε; Να μας πείτε αν στην επιστολή του κ. Ράμμου υπήρχαν ονόματα, ναι ή όχι; Απαντήστε».

Στο σημείο αυτό έλαβε τον λόγο ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε πως ο Χρ. Ράμμος απαντούσε σε δική του επιστολή που είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα. «Μην επιχειρείτε να παίξετε τις κουμπάρες» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «είναι κατηγορούμενος και όχι κατήγορος». Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι στην επιστολή που έλαβε δεν υπήρχαν ονόματα».

Θα μπορούσε ο Τσίπρας απλά να πει βεβαίως υπάρχουν τα ονόματα και τα τηλέφωνα

Εσύ από την υπεκφυγή που είπε καταλαβαίνεις αυτό;

Θα είχε πάρει ίδια επιστολή ο Μητσοτάκης και θα κινδύνευε να γινόταν ρεζίλι να του βγάζε τα ονόματα ο Τσίπρας;
Ή τα τηλέφωνα που θα αντιστοιχούσαν στα ονόματα;

Και προσοχή

Εγώ δεν λέω ότι αυτά δεν είναι ή είναι τα ονόματα
Μπορεί του Τσίπρα να του τα είπαν στο αυτί πήγες που έχει στην ααδε
Στην επίσημη επιστολή δεν φαίνεται να υπάρχουν

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ξαναβάζω τον πλήρη διάλογο στη Βουλή

Θα μπορούσε ο Τσίπρας απλά να πει βεβαίως υπάρχουν τα ονόματα και τα τηλέφωνα

Εσύ από την υπεκφυγή που είπε καταλαβαίνεις αυτό;

Θα είχε πάρει ίδια επιστολή ο Μητσοτάκης και θα κινδύνευε να γινόταν ρεζίλι να του βγάζε τα ονόματα ο Τσίπρας;
Ή τα τηλέφωνα που θα αντιστοιχούσαν στα ονόματα;

Και προσοχή

Εγώ δεν λέω ότι αυτά δεν είναι ή είναι τα ονόματα
Μπορεί του Τσίπρα να του τα είπαν στο αυτί πήγες που έχει στην ααδε
Στην επίσημη επιστολή δεν φαίνεται να υπάρχουν
Ας ξαναβάλουμε το διάλογο.

-Τσίπρας: κε Ραμμο παρακολουθείται ο Daima703 με αριθμό τηλεφωνου 69777777;
-Ράμμος: κε Τσίπρα παρακολουθείται ο αριθμός 69777777 με κωδικό 508c.
-Μητσοτάκης: κε Τσίπρα έχει ονόματα η απάντηση Ράμμου; Όχι δεν έχει. Που τα βρήκατε εσείς τα ονόματα;

Γιατί εγώ από την απάντηση Μητσοτάκη δε βλεπω να αρνείται ότι υπήρχαν τηλέφωνα στην απάντηση Ράμμου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
:coffee:
Ξέχασε μετά τα μεζεκλικια κ τις ρακές..
Τελικά δεν ήταν αντι-δημοκρατική εκτροπή..
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εάν ήμουν ο πρωθυπουργός θα έκανα εκλογές ιούλιο,
να μειωθεί ο πληθωρισμός (αφού πέφτει το κόστος ενέργειας), να δουλέψει ο τουρισμός, να λείψουν οι νεαροί σε μέρη μακρυά από τα εκλογικά τμήματά τους
Εγώ αν ήμουν θα τις είχα κάνει ήδη. Δεν έχω τόση υπομονή.
Με φρέσκια κυβέρνηση θα εφάρμοζα το πρόγραμμά μου ενώ θα απολάμβανα στους απέναντι την αναπόφευκτη γκρίνια που φέρνουν οι απανωτές ήττες.
Με "αν" όμως δεν γράφεται η ιστορία.
Ο χρόνος είναι προνομία του πρωθυπουργού και έχει αποφασίσει αλλιώς. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο εμμονικός με την συνέπεια και την τήρηση των λεχθέντων.
Είπε οτι θα εξαντλήσει την τετραετία και θα το κάνει.
Τώρα αν είναι Μάϊο ή Ιούλιο με τα πλεονεκτήματα που λες... θα δείξει.
Μην ξεχνάς οτι έχει συμβούλους που η δουλειά τους είναι αυτή. Να ζυγίζουν και να προτείνουν. Και δεν είναι Βερναρδάκηδες.

Δεν συμμερίζομαι όμως την ανησυχία του Leclerc.
Ok, εκλογές έρχονται, τώρα θα γίνει ο λασποπόλεμος και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ε, σε όλες τις εκλογές αυτό γίνεται.
Δεν βλέπω όμως η κοινωνία να έχει διάθεση για αλλαγή. Ζορίζεται αλλά δεν είναι αγανακτισμένη όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Ούτε αγοράζει την τζούφια ελπίδα του Σύριζα. Τώρα συγκρίνονται πεπραγμένα και όχι θολές υποσχέσεις.
Περισσεύουν και λεφτουδάκια από την καλύτερη εξέλιξη στα ενεργειακά...

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα αν καταφέρει να μπει στη Βουλή το καραφλό παγώνι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Τελικα πήγε κουβά ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μαλακιες που κάνει?
Του την ειχε στησει εντεχνα ο Μητσοτακης μαζί με τον Ράμμο?
Υπήρχαν ονοματα ή κουνουσαν ενα χαρτι που δεν εγραφε τίποτα?
Καταλαβε την μαλακια του ο Τσιπρας να εκθεσει την ηγεσία ΕΔ και εκανε ατακτη υποχωρηση?
Μηπως καποια πρεσβεια επεβαλε ομερτά
αυτό κατάλαβες; Ο Τσίπρας του απάντησε ότι σε επιστολή του προς το Ράμμο για το εάν τα συγκεκριμένα ονόματα παρακολουθούνται έλαβε καταφατική απάντηση επισήμως και με στοιχεία μετά την έρευνα της ΑΔΑΕ. Μη αναπαράγεις τις μαλακίες του Κούλη

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Σου ξαναλέω

Ρωτάει ο Τσίπρας το Ράμμο
Παρακολουθούνται αυτοί οι έξι;
Του απαντάει ο Ράμμος εγώ ξέρω ότι παρακολουθούνται έξι αλλά έχω μόνο κωδικούς

Και βγάζει συμπέρασμα ο Τσίπρας ότι αυτοί οι κωδικοί αντιστοιχούν σε αυτούς που ρώτησα

Και είναι έξυπνος ο Τσίπρας
Και χαζός ο Μητσοτάκης
Που ρωτάει για ονόματα;

Και πάλι λέω

Αν υπάρχουν μόνο αυτά τα δεδομένα

Αν υπάρχουν και άλλα το θέμα αλλάζει
Λες μπούρδες και διαστρεβλώνεις την αλήθεια σκοπίμως. Άντε ασχολείσου με τις συντάξεις και τις προσφορές του LIDL. κι εκεί μπούρδες λες. Οι γονείς μου όπως και πλήθος γνωστών μου πήραν αρχίδια αύξηση στις συντάξεις τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βγηκε καποιος να πει οτι υπηρχουν ονοματα ?Να τον διαψευσει τον Μητσοτακη?
Σύσσωμη η αντιπολίτευση! Δε θα κάνεις το μαύρο άσπρο

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
O Μητσοτάκης απάντησε ότι στον φάκελο δεν αναφέρονται ονόματα. Εν τω μεταξύ ο φάκελος αναφέρει τους τηλεφωνικούς αριθμούς, για τους οποίους διέταξε η ΕΥΠ την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που αν πληκτρολογήσει ο Μητσοτάκης στο κινητό του αυτά τα νούμερα, θα βγουν τα ονόματα αμέσως στην οθόνη του, πολύ απλά γιατί μιλάμε για κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, που αποκλείεται ο πρωθυπουργός να μην τους έχει.

αυτό κατάλαβες; Ο Τσίπρας του απάντησε ότι σε επιστολή του προς το Ράμμο για το εάν τα συγκεκριμένα ονόματα παρακολουθούνται έλαβε καταφατική απάντηση επισήμως και με στοιχεία μετά την έρευνα της ΑΔΑΕ. Μη αναπαράγεις τις μαλακίες του Κούλη
Δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με την σημερινη παρουσια του Τσιπρα στην βουλή.
Προσωπικα ηταν κατωτερος παρα πολυ των περιστασεων

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με την σημερινη παρουσια του Τσιπρα στην βουλή.
Προσωπικα ηταν κατωτερος παρα πολυ των περιστασεων
Μίλησε πάρα πολύ καλά to the point. Ο Κούλης και τα συνεταιράκια του απάντησαν άλλα αντί άλλων.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ο Τσίπρας σήμερα σκουπίδιασε τον Κούλη και ο Τσακαλώτος προχθές έχυσε στη μάπα τον μπουμπούκο σε 2 λεπτά

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.317
Πόντοι
3.446
326579907_856955068714969_8759549691850937701_n.jpg
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: ρε πως αλλαζουν τα πραγμααταααα....

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μίλησε πάρα πολύ καλά to the point. Ο Κούλης και τα συνεταιράκια του απάντησαν άλλα αντί άλλων.
Εγω σοφοτερος παντως δεν εγινα απο το κακοστημενο show ενθεν και ενθεν.
Απαντησεις ξεκαθαρα κανεις δεν εδωσε και δεν διευκρινιστηκε το θεμα της μομφης.
Η σταση του Τσιπρα βοηθησε σε αυτο .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Πάλι σώβρακο το έκανε το ζαβό ο Κυριάκος σήμερα. Πα μαλ, πα μαλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom