You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ο μπάφος..ρε πως αλλαζουν τα πραγμααταααα....
Η μόνη επένδυση του συριζα..
Πόθεν τεκμαίρεται ότι ramos είπε παρακολουθείται ο αριθμός τηλεφώνου τάδε με κωδικό τάδεΑς ξαναβάλουμε το διάλογο.
-Τσίπρας: κε Ραμμο παρακολουθείται ο Daima703 με αριθμό τηλεφωνου 69777777;
-Ράμμος: κε Τσίπρα παρακολουθείται ο αριθμός 69777777 με κωδικό 508c.
-Μητσοτάκης: κε Τσίπρα έχει ονόματα η απάντηση Ράμμου; Όχι δεν έχει. Που τα βρήκατε εσείς τα ονόματα;
Γιατί εγώ από την απάντηση Μητσοτάκη δε βλεπω να αρνείται ότι υπήρχαν τηλέφωνα στην απάντηση Ράμμου.
Και ότι δεν είπε μόνο εγώ ξέρω ότι παρακολουθείται ο τάδε κωδικός
Χωρίς αναφορά ούτε σε τηλέφωνο ούτε σε όνομα
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Το είπε ο Καιριδης.Πόθεν τεκμαίρεται ότι ramos είπε παρακολουθείται ο αριθμός τηλεφώνου τάδε με κωδικό τάδε
Και ότι δεν είπε μόνο εγώ ξέρω ότι παρακολουθείται ο τάδε κωδικός
Χωρίς αναφορά ούτε σε τηλέφωνο ούτε σε όνομα
Πέντε φορές τον ρώταγε ο Μητσοτάκης υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματααυτό κατάλαβες; Ο Τσίπρας του απάντησε ότι σε επιστολή του προς το Ράμμο για το εάν τα συγκεκριμένα ονόματα παρακολουθούνται έλαβε καταφατική απάντηση επισήμως και με στοιχεία μετά την έρευνα της ΑΔΑΕ. Μη αναπαράγεις τις μαλακίες του Κούλη
Τι πιο απλό να πει ναι υπάρχουν ονόματα;
Αμ δε
Πολύ εύκολο αφού έδωσε στη δημοσιότητα τι περιέχει Η επιστολή του Ράμμου
Και δεν κράτησε το απόρρητο
Τι πιο εύκολο να βγάλει στη δημοσιότητα μία φωτοτυπία της επιστολής που να αποδεικνύει τα ονόματα που λέει
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Ρωτάω λοιπόν εγώ...
@Hellraiser4Ever είδες να γαμάνε 3 αράπηδες τον @daima703 ;
Απαντάει ο πρώτος..."ΝΑΙ"
Συμπέρασμα ...ο @Hellraiser4Ever δεν ανέφερε ονομαστικά ότι ο @daima703 γαμιέται με 3 αράπηδες...
Συμπέρασμα ...ο @Hellraiser4Ever δεν ανέφερε ονομαστικά ότι ο @daima703 γαμιέται με 3 αράπηδες...
Η απόδειξη φίλε είναι εύκολη για τον ΤσίπραΡωτάω λοιπόν εγώ...
Βγάζει μία φωτοτυπία της επιστολής του ράμου και τη δινει στη δημοσιότητα
Όλα τα άλλα είναι κουβέντες να αγαπιόμαστε
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε με το συμπαθειο κιολας παιζει να εισαι ο μονος βλακας παπαγαλος που δεν πιστευει οτι ο Μητσοτακης εκανε τις υποκλοπες....μεχρι και το τελευταιο ναυαγιο στη ΝΔ το ξερει γιαυτο και ολες οι τοποθετησεις ειναι "τι κανεις Γιαννη;Κουκια σπερνω".Η απόδειξη φίλε είναι εύκολη για τον Τσίπρα
Βγάζει μία φωτοτυπία της επιστολής του ράμου και τη δινει στη δημοσιότητα
Όλα τα άλλα είναι κουβέντες να αγαπιόμαστε
Ρε είσαι βλάκας; Σου παρέθεσαν τη λίστα την οποία επιβεβαίωσε ο Ράμμος. Μπας και είσαι ο Κούλης; Πες για να μην απαντάω άσκοπα και χάνω το χρόνο μου.Πέντε φορές τον ρώταγε ο Μητσοτάκης υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματα
Αμ δε
Τι πιο εύκολο να βγάλει στη δημοσιότητα μία φωτοτυπία της επιστολής που να αποδεικνύει τα ονόματα που λέει
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Γιατί δεν τη βγάζει ο Μητσοτάκης αφού δεν περιέχει κανένα στοιχείο; Να τον ξεφτιλίσει τον Τσίπρα μια και καλή.Πέντε φορές τον ρώταγε ο Μητσοτάκης υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματα υπάρχουν ονόματα
Αμ δε
Τυπε τον απαξίωσες..Τυπε με το συμπαθειο κιολας παιζει να εισαι ο μονος βλακας παπαγαλος που δεν πιστευει οτι ο Μητσοτακης εκανε τις υποκλοπες....μεχρι και το τελευταιο ναυαγιο στη ΝΔ το ξερει γιαυτο και ολες οι τοποθετησεις ειναι "τι κανεις Γιαννη;Κουκια σπερνω".
Είναι ο μόνος defender της Πειραιώς..
Τελευταία τροποποίηση:
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Επαγγελματιας ψευτης και κερατας....
Βενιζέλος διαψεύδει Μητσοτάκη: 'Το ποιος προσχώρησε στην άποψη ποιου είναι φανερό'
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέψευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε ισχυριστεί στη Βουλή ότι ο πρώην Υπουργός είχε προσχωρήσει στη δική του άποψη σε ότι αφορά την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων.
www.news247.gr
ΣυμφωνούμεΕγω σοφοτερος παντως δεν εγινα απο το κακοστημενο show ενθεν και ενθεν.
Απαντησεις ξεκαθαρα κανεις δεν εδωσε και δεν διευκρινιστηκε το θεμα της μομφης.
Η σταση του Τσιπρα βοηθησε σε αυτο .
Μερικά πράγματα βέβαια δεν λέγονται
Θα μπορούσε παραδείγματος χάρη Αν αυτό έγινε να πει ο Μητσοτάκης ότι με ενημέρωσε η ΕΥΠ ότι τους παρακολουθούσε γιατί υπήρχαν πληροφορίες που δεν επαληθεύτηκαν ότι έπαιρναν μίζες για τους εξοπλισμούς;
Και για να είμαι σαφής αυτή είναι μία υπόθεση εργασίας που θα μπορούσε να ισχύει θα μπορούσε να μην ισχύει και δεν έχω καμία απόδειξη για αυτό
Γιατί βέβαια αν παρακολουθούσαν το Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου Με την ίδια λογική δεν θα είχαν φάει τόσα λεφτά από το δημόσιο χρήμα
Η εσκεμμενη ασαφεια , και των δυο ειναι υποπτη !!!!!Γιατί δεν τη βγάζει ο Μητσοτάκης αφού δεν περιέχει κανένα στοιχείο; Να τον ξεφτιλίσει τον Τσίπρα μια και καλή.
Κανενας δεν εδωσε ξεκαθαρες απαντησεις
Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του απορρήτουΓιατί δεν τη βγάζει ο Μητσοτάκης αφού δεν περιέχει κανένα στοιχείο; Να τον ξεφτιλίσει τον Τσίπρα μια και καλή.
Ο Τσίπρας δεν κράτησε το απόρρητο
Πολύ εύκολα μπορεί να βγάλει μία φωτοτυπία της επιστολής του Ράμμου
Νομίζεις ότι είσαι έξυπνοςΡε είσαι βλάκας; Σου παρέθεσαν τη λίστα την οποία επιβεβαίωσε ο Ράμμος. Μπας και είσαι ο Κούλης; Πες για να μην απαντάω άσκοπα και χάνω το χρόνο μου.
Που φαίνεται ότι επιβεβαίωσε ο Ράμμος τη λίστα;
Μία φωτοτυπία της επιστολής του Ράμμου προς τον Τσίπρα λύνει όλο το πρόβλημα
Γιατί δεν τις δημοσιεύει ο Τσίπρας Γιατί Γιατί;
Ξέρω ξέρω είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όπως είπε να συριζαίοςΤυπε με το συμπαθειο κιολας παιζει να εισαι ο μονος βλακας παπαγαλος που δεν πιστευει οτι ο Μητσοτακης εκανε τις υποκλοπες....μεχρι και το τελευταιο ναυαγιο στη ΝΔ το ξερει γιαυτο και ολες οι τοποθετησεις ειναι "τι κανεις Γιαννη;Κουκια σπερνω".
πρώην υπουργός των υποκλοπών μετά τη μεταπολίτευση
Όπως ήταν και της novartis
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.944
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε πηγαινε βρες κανενα χαλασμενο τυρακι στα Λιντλ να μην πεθανεις της πεινας και ασε τον Κουλη.....Ξέρω ξέρω είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όπως είπε να συριζαίος
πρώην υπουργός των υποκλοπών μετά τη μεταπολίτευση
Όπως ήταν και της novartis
+1000Μερικά πράγματα βέβαια δεν λέγονται
Γιαυτο υποστηριζω οτι καποιος αλλος εκτος Ελλαδος τους ειπε καντε τον κοσμο να μπερδευτει και να τελειωσει το show και ας μεινει η συζητηση σε επιπεδο καφενειου οτι ο Τσιπρας εβαλε στην θεση του τον Μητσοτακη και το αναποδο να τελειωνουμε.
Όταν θα τον αφήσετε και εσείς θα τον αφήσω και εγώΤυπε πηγαινε βρες κανενα χαλασμενο τυρακι στα Λιντλ να μην πεθανεις της πεινας και ασε τον Κουλη.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις