Η λογική απάντηση για γαλοπούλα και lidl
Η λογική απάντηση για κομματόσκυλα
Η λογική απάντηση για άλλα αντί άλλων
Αν αυτές είναι λογικές απαντήσεις λυπάμαι πολύ
Αν επιμένεις θα ξαναβάλω τα στοιχεία
Και βάλε και εσύ copy-paste την απάντηση που θεωρείς ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφω
Δηλαδή δύο πράγματα
Πρώτον σύγκριση των αυξήσεων των δικών μας με αυτά της
Ευρώπης
Δεύτερον την πρόσκληση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για συζήτηση μεταξύ των βουλευτών για την ακρίβεια που υπάρχει στην Ευρώπη
Σου έβαλα τι ακριβώς είπε ο Τσίπρας τα άλ είναι φαντασία σου
Ότι αφού μου απάντησε στην επιστολή για τα έξι ονόματα σημαίνει ότι ναι είναι αυτά τα έξι ονόματα παρότι είναι μόνο κωδικοί
Δεν θα επανέλθω γιατί ο καθένας σε αυτά που λέει ο Τσίπρας έχει την ερμηνεία του
Ο πρωθυπουργός μετά από από αυτό το διάλογο λέει αρα δεν υπάρχουν ονόματα και από κει και πέρα κουβέντα
Γιατί δεν σηκώθηκε ο Τσίπρας να πει λάθος καταλάβατε;
Λοιπόν, εδώ είναι η επιστολή του Τσίπρα προς τον Ράμμο.
Τον ρωτάει ΞΕΚΆΘΑΡΑ γι αυτους τους 6.
Και η απάντηση του Ράμμου ήταν καταφατική.
Θα δεις ότι στην επιστολή αναγράφονται κανονικότατα τα ονόματα και των 6.
Αυξάνει η διαφορά πριν από την πρόταση μομφής
Είμαι περίεργος στη δημοσκόπηση μετά την πρόταση μομφής τι θα βγει;
Κι αν αλλάξει κάτι σημαντικά αν αυτό θα είναι μόνιμο ή προσωρινό;
Με 6,4 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB που διενεργήθηκε για λογαριασμό του OPEN TV. Σημειώνεται πως στα μέσα Δεκεμβρίου η διαφορά των δύο κομμάτων, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ίδια εταιρεία ήταν 5,7%. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε πριν κατατεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση μομφής
Ανάμεσα στα σεντόνια σου με τα εικονικά τσιμπούκια στον Κούλη είναι και οι λογικές απαντήσεις. Ματάκια έχεις, βγάλε τις παρωπίδες και διάβασε.
Δε νομίζω να τις βρεις όμως, είσαι εμμονικά κολλημένος με την οπτική σου γεγονός που σου έχει επισημάνει και γνωστός ΝΔητικος κωλογλειψιματίας εδώ και συ συνεχίζεις το βιολί σου.
Λοιπόν, εδώ είναι η επιστολή του Τσίπρα προς τον Ράμμο.
Τον ρωτάει ΞΕΚΆΘΑΡΑ γι αυτους τους 6.
Και η απάντηση του Ράμμου ήταν καταφατική.
Θα δεις ότι στην επιστολή αναγράφονται κανονικότατα τα ονόματα και των 6.
Προφανώς εσύ μιλάς για την επιστολή του Τσίπρα και εγώ σου λέω τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή ξαναλέω τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή
Να συγκεκριμένα τι είπε ο Τσίπρας
κ. Ράμμος απαντούσε σε επιστολή που έστειλα στις 28/12 και η οποία είχε συγκεκριμένα ονόματα. Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία αφορούσαν στην επιστολή που του έστειλα εγώ στις 28/12 κ. Μητσοτάκη. Μην επιχειρείτε να παίξουμε εδώ τις κουμπάρες κ. Μητσοτάκη. Θα απαντήσετε εσείς στα ερωτήματα που σας έθεσα και δεν θα θέτετε εσείς ερωτήματα, είστε κατηγορούμενος».
Και του ανταπάντησε ο Μητσοτάκης άρα δεν υπήρχαν ονόματα και εκεί τελείωσε η συνομιλία
Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα που αφορούσαν την επιστολή που του έστειλα στις 28/12 λέει ο Τσίπρας
Αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα
Βάσει της επιστολής που του έστειλα
Βγάζει λοιπόν συμπέρασμα ο Τσίπρας ότι επειδή στην επιστολή που του έστειλα είχε αυτά τα ονόματα απαντώντας με τους κωδικούς επιβεβαιώνει αυτά τα ονόματα
Γιατί αν ήταν τα ονόματα
Στην επιστολή του Ράμμου δεν θα μας τα έλεγε έτσι μπερδεμένα
Θα έλεγε ναι υπήρχαν τα ονόματα απλά
Και όταν του είπε ο Μητσοτάκης μετά αλλά δεν υπάρχουν ονόματα δεν είπε κουβέντα
Δεν ανταπάντησε
Ανάμεσα στα σεντόνια σου με τα εικονικά τσιμπούκια στον Κούλη είναι και οι λογικές απαντήσεις. Ματάκια έχεις, βγάλε τις παρωπίδες και διάβασε.
Δε νομίζω να τις βρεις όμως, είσαι εμμονικά κολλημένος με την οπτική σου γεγονός που σου έχει επισημάνει και γνωστός ΝΔητικος κωλογλειψιματίας εδώ και συ συνεχίζεις το βιολί σου.
Περιμένω on που δεν ξέρω πόσα πόδια έχεις πανέξυπνε είναι να μου κάνεις copy paste μία που απαντάει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο
Η μία που απαντάει στη σύγκριση τιμών εμάς και της Ευρώπης
Μία
Δεν υπάρχει καμία και αντί αυτά βρισιές και υπεκφυγές
Έχεις να απαντήσεις τίποτα εκτός από υποτίμηση βρισιά και υπεκφυγή
Υπάρχει μία ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση η οποία αναφέρεται στις έδρες
Που θα πάρει ένα ακόμα σε επτά μέλη εξαμελή και πενταμελή Βουλή
Στις πρώτες εκλογές και στις δεύτερες εκλογές
Η έρευνα αναλύει όλα τα σενάρια που μπορεί να εμφανιστούν τόσο στις πρώτες, όσο και στις δεύτερες εκλογές
www.ethnos.gr
Από αυτή φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία ακόμα και στις πρώτες εκλογές υπό προϋποθέσεις μπορεί να κάνει κυβέρνηση με το κιναλ
Με άλλες προϋποθέσεις δεν μπορεί
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να έχει και το κιναλ και το μέρα25 αν μπει στη Βουλή
Δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση γιατί το άθροισμα των εδρών δεν περνάει τους 150
Προφανώς εσύ μιλάς για την επιστολή του Τσίπρα και εγώ σου λέω τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή ξαναλέω τι είπε ο Τσίπρας στη Βουλή
Να συγκεκριμένα τι είπε ο Τσίπρας
κ. Ράμμος απαντούσε σε επιστολή που έστειλα στις 28/12 και η οποία είχε συγκεκριμένα ονόματα. Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία αφορούσαν στην επιστολή που του έστειλα εγώ στις 28/12 κ. Μητσοτάκη. Μην επιχειρείτε να παίξουμε εδώ τις κουμπάρες κ. Μητσοτάκη. Θα απαντήσετε εσείς στα ερωτήματα που σας έθεσα και δεν θα θέτετε εσείς ερωτήματα, είστε κατηγορούμενος».
Και του ανταπάντησε ο Μητσοτάκης άρα δεν υπήρχαν ονόματα και εκεί τελείωσε η συνομιλία
Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα που αφορούσαν την επιστολή που του έστειλα στις 28/12 λέει ο Τσίπρας
Αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα
Βάσει της επιστολής που του έστειλα
Βγάζει λοιπόν συμπέρασμα ο Τσίπρας ότι επειδή στην επιστολή που του έστειλα είχε αυτά τα ονόματα απαντώντας με τους κωδικούς επιβεβαιώνει αυτά τα ονόματα
Γιατί αν ήταν τα ονόματα
Στην επιστολή του Ράμμου δεν θα μας τα έλεγε έτσι μπερδεμένα
Εδώ παραπάνω θα δείτε την λογική ενός συνταξιούχου που ψηφίζει Μητσοτάκη, ζει με τα pass, αγοράζει και ψάχνει από τις προσφορές στα σουπερμάρκετ στα πιο φθηνά προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξιας, που απ' ο,τι φαίνεται έχουν επηρεάσει και τον εγκέφαλο του, περα από το πεπτικό του σύστημα.
Άντε, θα προσπαθήσω άλλη μια.
O Μητσοτάκης απάντησε ότι στον φάκελο δεν αναφέρονται ονόματα. Εν τω μεταξύ ο φάκελος αναφέρει τους τηλεφωνικούς αριθμούς, για τους οποίους διέταξε η ΕΥΠ την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που αν πληκτρολογήσει ο Μητσοτάκης στο κινητό του αυτά τα νούμερα, θα βγουν τα ονόματα αμέσως στην οθόνη του, πολύ απλά γιατί μιλάμε για κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, που αποκλείεται ο πρωθυπουργός να μην τους έχει.
Είναι υποχρεωμένος να τους έχει για την ακρίβεια.
εάν ήμουν ο πρωθυπουργός θα έκανα εκλογές ιούλιο,
να μειωθεί ο πληθωρισμός (αφού πέφτει το κόστος ενέργειας), να δουλέψει ο τουρισμός, να λείψουν οι νεαροί σε μέρη μακρυά από τα εκλογικά τμήματά τους
Ο Τσίπρας εδώ και καιρό είπε για κάποιες επισυνδέσεις με ονόματα.
Αφού ήταν νόμιμες με υπογραφή εισαγγελέα, γιατί γίνεται όλο αυτό ;;
Ο Ράμμος στέλνει επιστολές
Πρόταση μομφής.
Κουβέντα στην Βουλή.
Όλα σκάσανε την ίδια στιγμή με Καλογρίτσα με κουκουλοφόρο μάρτυρα, με SMS Παππά, με Μαρίες.
Κάποιοι (λέγε με Ράμμο αλλά και άλλοι) είναι στημένοι.
Κάποιος/κάποιοι το είχαν σχεδιάσει εδώ και μέρες.
Υπάρχει σίγουρα ένα αριστερό παρακράτος, κι αυτό αντεπιτίθεται πριν τις εκλογές.
Έπρεπε να το περιμένει ο Κούλης. Το είχαμε γράψει ότι έπρεπε να τι κάνει αιφνιδιαστικά τον Οκτώβριο. Όσο καθυστερεί είναι εις βάρος του. Η αριστερή αλητεία δεν έχει κανένα φραγμό.
Εδώ παραπάνω θα δείτε την λογική ενός συνταξιούχου που ψηφίζει Μητσοτάκη, ζει με τα pass, αγοράζει και ψάχνει από τις προσφορές στα σουπερμάρκετ στα πιο φθηνά προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξιας, που απ' ο,τι φαίνεται έχουν επηρεάσει και τον εγκέφαλο του, περα από το πεπτικό του σύστημα.
Άντε, θα προσπαθήσω άλλη μια.
O Μητσοτάκης απάντησε ότι στον φάκελο δεν αναφέρονται ονόματα. Εν τω μεταξύ ο φάκελος αναφέρει τους τηλεφωνικούς αριθμούς, για τους οποίους διέταξε η ΕΥΠ την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που αν πληκτρολογήσει ο Μητσοτάκης στο κινητό του αυτά τα νούμερα, θα βγουν τα ονόματα αμέσως στην οθόνη του, πολύ απλά γιατί μιλάμε για κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες, που αποκλείεται ο πρωθυπουργός να μην τους έχει.
Είναι υποχρεωμένος να τους έχει για την ακρίβεια.
Για τα πρώτα δεν θα απαντήσω
Γιατί με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα και όχι ούτε υπεκφυγές ούτε βρισιές ούτε υποτίμηση του πολιτικού αντιπάλου
Αυτό που λες θα μπορούσε να το πει ο Τσίπρας δεν το είπε
Αν ίσχυαν αυτά που λες θα έλεγε ο Τσίπρας
Ναι κύριε πρωθυπουργέ υπάρχουν τα ονόματα
Κύριε πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν τα ονόματα υπάρχουν τα τηλέφωνα δεν τα βλέπετε;
Απάντησε με υπεκφυγή
Και όταν του είπε ο Μητσοτάκης άρα δεν υπάρχουν ονόματα
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ
Για τα πρώτα δεν θα απαντήσω
Γιατί με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα και όχι ούτε υπεκφυγές ούτε βρισιές ούτε υποτίμηση του πολιτικού αντιπάλου
Αυτό που λες θα μπορούσε να το πει ο Τσίπρας δεν το είπε
Αν ίσχυαν αυτά που λες θα έλεγε ο Τσίπρας
Ναι κύριε πρωθυπουργέ υπάρχουν τα ονόματα
Κύριε πρωθυπουργέ δεν υπάρχουν τα ονόματα υπάρχουν τα τηλέφωνα δεν τα βλέπετε;
Απάντησε με υπεκφυγή
Και όταν του είπε ο Μητσοτάκης άρα δεν υπάρχουν ονόματα
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ
Μητσοτάκης: Έλεγε η επιστολή Ράμμου ονόματα; Δεν έλεγε.
Τσίπρας: Έλεγε ναι για τα έξι ονόματα που ρώτησα με τα τηλέφωνά τους.
Μητσοτάκης: Άρα δεν έλεγε ονόματα, εντάξει ευχαριστούμε πολύ.
Περιμένω on που δεν ξέρω πόσα πόδια έχεις πανέξυπνε είναι να μου κάνεις copy paste μία που απαντάει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο
Η μία που απαντάει στη σύγκριση τιμών εμάς και της Ευρώπης
Μία
Δεν υπάρχει καμία και αντί αυτά βρισιές και υπεκφυγές
Έχεις να απαντήσεις τίποτα εκτός από υποτίμηση βρισιά και υπεκφυγή
Έλα μαλάκα από το αγαπημένο σου κανάλι ... δεν το λέει βέβαια ο Άρης
Τρικ ακρίβειας και ανατιμήσεις
Σάλτα γαμήσου τώρα με το μικρότερο πληθωρισμό και τις μεγαλύτερες ανατιμήσεις που ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
Μας παρουσιάζεις και "στοιχεία" ηλίθιο υποκείμενο όπως τότε ίδια φάση με τις τιμές ενέργειας, που ήταν κατακόκκινη η Ελλάδα για μήνες δεν το έπαιζαν και δεν το εμφάνιζαν πουθενά και 2 μέρες πριν πρασινίσει η τιμή θυμήθηκε ο Μπουμπούκος όχι ο υπουργός ενέργειας να μας πει ότι αγοράζουμε με μέσο όρο μήνα μόνο στην ενέργεια αυτά και μόνο στο Ελλάντα ... αγοράζεις ξύλο και σίδερα με τρέχουσα τιμή αλλά ενέργεια με μέσο όρο μήνα
Μητσοτάκης: Έλεγε η επιστολή Ράμμου ονόματα; Δεν έλεγε.
Τσίπρας: Έλεγε ναι για τα έξι ονόματα που ρώτησα με τα τηλέφωνά τους.
Μητσοτάκης: Άρα δεν έλεγε ονόματα, εντάξει ευχαριστούμε πολύ.
Ράμμος απαντούσε σε επιστολή που έστειλα στις 28/12 και η οποία είχε συγκεκριμένα ονόματα. Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία αφορούσαν στην επιστολή που του έστειλα εγώ στις 28/12 κ. Μητσοτάκη. Μην επιχειρείτε να παίξουμε εδώ τις κουμπάρες κ. Μητσοτάκη. Θα απαντήσετε εσείς στα ερωτήματα που σας έθεσα και δεν θα θέτετε εσείς ερωτήματα, είστε κατηγορούμενος».
Αν αυτό που διαβάζεις σημαίνει αυτό που λες
Μήπως είσαι ο Τσίπρας;
Και επιμένω δεν ανταπάντησε δεν ανταπάντησε δεν ανταπάντησε
Και ως γνωστόν
Για να συμπληρώσω την ίδια επιστολή λέει ο ramos την έστειλε σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
Και στον Πρόεδρο της Βουλής
Θα είχε λοιπόν αυτή η επιστολή ονόματα και θα ρωτούσε
Ο Μητσοτάκης αν υπάρχουν ονόματα με τον κίνδυνο να γίνει ρεζίλι;
Μήπως είσαι Τσίπρας;
Και αυτό είναι οριστικό τώρα στο συγκεκριμένο γράψε ότι θέλεις δεν επανέρχομαι είπαμε τις απόψεις μας τέλος
Έλα μαλάκα από το αγαπημένο σου κανάλι ... δεν το λέει βέβαια ο Άρης
Τρικ ακρίβειας και ανατιμήσεις
Σάλτα γαμήσου τώρα με το μικρότερο πληθωρισμό και τις μεγαλύτερες ανατιμήσεις που ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
Μας παρουσιάζεις και "στοιχεία" ηλίθιο υποκείμενο όπως τότε ίδια φάση με τις τιμές ενέργειας, που ήταν κατακόκκινη η Ελλάδα για μήνες δεν το έπαιζαν και δεν το εμφάνιζαν πουθενά και 2 μέρες πριν πρασινίσει η τιμή θυμήθηκε ο Μπουμπούκος όχι ο υπουργός ενέργειας να μας πει ότι αγοράζουμε με μέσο όρο μήνα μόνο στην ενέργεια αυτά και μόνο στο Ελλάντα ... αγοράζεις ξύλο και σίδερα με τρέχουσα τιμή αλλά ενέργεια με μέσο όρο μήνα
Εσύ μιλάς για καταγγελίες και εγώ μιλάω για επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και επίσημα από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο
Στα επίσημα απάντησέ μου στα επίσημα
Αυτά που λες είναι για την Ελλάδα εγώ σου λέω στοιχεία με σύγκριση στην Ευρώπη
Πού είναι οι απαντήσεις σου
Ελλάδα σχετικά με Ευρώπη
Ακρίβεια σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο
Και η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται σε αυτά
Αλλά όχι μόνο Ελλάδα όλη η Ευρώπη όλη η Ευρώπη
Όσο και να βρίζεις αυτή είναι η αλήθεια
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει ακρίβεια και στην Ελλάδα
Και και όμως
Όχι μόνο στην Ελλάδα
Και επαναλαμβάνω 15,8 οι αυξήσεις των τιμών στην Ελλάδα Δεκέμβριο με Δεκέμβριο