Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
1. Η παράθεσή σου δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που έγραψα.

2. Σαφέστατα ο Θεοδωρικακος έκανε ατόπημα.

3. Ξέρεις την διαφορά εμπιστευτικού και απορρήτου; Προφανώς όχι, αλλοιως δεν θα έγραφες.....διέρρευσε απόρρητο έγγραφο.
1. Η παράθεσή μου έχει απόλυτη σχέση με αυτά που έγραψες.
2. Ο Θεοδωρικακος δεν έκανε ατόπημα. Κακούργημα έκανε. Γιατί σε βλεπω να τα θολώνεις λίγο τα νερά. Έρευνα και δίωξη δεν βλέπω.
3. Εγώ την ξέρω μια χαρά. Ο ορισμός που σου παρέθεσα είναι από τον Κανονισμό Στρατιωτικής Αλληλογραφίας από τη σελίδα του ΓΕΕΘΑ. Τα απόρρητα τα ταξινομεί με 6 διαβαθμίσεις. Το Εμπιστευτικό είναι μία από αυτές. Διαβάθμιση απορρήτου λοιπόν.
Το κακό είναι ότι εσύ δεν έχεις ιδέα και επιμένεις.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.619
Πόντοι
3.446
Τόσο αξιαγάπητος είναι ο Μητσοτάκης, που παρακολουθούσε ακόμα και την οικογένειά του, γιατί φοβόταν μην του την φέρουν από την πολλή αγάπη.

20230128_234939.jpg
την Ντόρα μπορεί να την παρακολουθούσε για την κουμπαρια με τον ερντογαν που έχει αν δεν κάνω λάθος, αλλά ξέχασα.... οι αριστεροί τα έχουν καλά με τον ερντογαν και είναι προδότες

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ο daftrucker είναι ο stokadoura;

:O
Αχααα μάλιστα, ο γνωστός που έγραψε ότι έχει κομματική ταυτότητα της Ν.Δ. και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τα δρόμενα του site όταν δεν μπόρεσε να μου λύσει τα προβλήματα που είχα με το porpoising στην F1-75; :confused:

Screenshot_9.jpg

Πες το ντε να τον διαβάζω.

Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψε, σε 2 βδομάδες παρουσιάζουμε το μονοθέσιο του 2023.

Έχει πάλι τα ίδια συμπτώματα αλαζονείας;
Υπερφλύαρος και ξερόλας με το αλάθητο του Πάπα ανά χείρας γραμμένο σε πάπυρο με υπογραφή του Ιησού;

Για να τον παρακολουθήσω εν δράση…:sunglasses:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Λεκλέρκ .... άστα τα περί ΕΣΥ ... και πες μας για τα τζάδικα στην Πράγα ... όταν ... "σπούδαζες" στο αγγλόφωνο ....

Όσες επιθέσεις και να μου κάνεις τραλάκη κουβά θα πας. Έχω βάλει και το πτυχίο από το Καποδιστριακό όταν μου την έμπαινε το κολλητάρι σου ο Λαδάκης.

Γράψε τώρα κάνα από εκείνα τα έξυπνα που μόνο εσύ ξέρεις να ξαναπάς κουβά:

Screenshot_8.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μαλάκα, είσαι τόσο χαζός που ψάχνεις τι ανέβασε ο άλλος, που του έστειλε ο παράλλος και του τα είπε ο παραπαράλλος....... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

Πες μου ότι το αυτιστικό ναυάγιο μετράει ακόμα κόμματα, τελείες, θαυμαστικά και ερωτηματικά!! :2funny: :2funny: :2funny:

Screenshot_9.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Για πες μας πάνσοφε τον λόγο. Ποιες διατάξεις παραβίασε;
Την βασικότερη
Την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙα της δικαιοσυνης
Λειτουργεί δεχομενος κι εκτελωντας εντολες απο την κυβέρνηση

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
:O
Αχααα μάλιστα, ο γνωστός που έγραψε ότι έχει κομματική ταυτότητα της Ν.Δ. και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τα δρόμενα του site όταν δεν μπόρεσε να μου λύσει τα προβλήματα που είχα με το porpoising στην F1-75; :confused:

Screenshot_9.jpg

Πες το ντε να τον διαβάζω.

Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψε, σε 2 βδομάδες παρουσιάζουμε το μονοθέσιο του 2023.

Έχει πάλι τα ίδια συμπτώματα αλαζονείας;
Υπερφλύαρος και ξερόλας με το αλάθητο του Πάπα ανά χείρας γραμμένο σε πάπυρο με υπογραφή του Ιησού;

Για να τον παρακολουθήσω εν δράση…:sunglasses:
Θα σε στενοχωρησω αλλά δεν έχω καμία σχέση με κανέναν εδώ μέσα.
Όμως από όσα θυμάμα, από κάτι πρόσφατα σχόλια, εσύ είσαι αυτός με τα πέντε προφίλ που μιλάνε ταυτόχρονα μεταξύ τους κσι κάνουν λάικ το ένα στο άλλο για να φαίνεται ότι λένε κάτι της προκοπής και όταν ξεβρακωθηκες περιορισες την πρόσβαση σε όλα για να μην μπορεί ο χρηστης παπαφιλιπς να σε κανει ρομπα σε μονιμη βάση.
Όχι ότι τον εμπόδισε αυτό βέβαια.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Το λακη τον κρυφοματακια που κρεμεται απο τα ποστ μου αν και «με εχει στην ιγκνορ λιστ» τον πηρες χαμπαρι ρε θαφτη;
Καιρός να αλλάξεις την υπογραφή σου. :wink:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
ο daftrucker είναι ο stokadoura;
Συγγνώμη, με το χαμό που γίνεται και με το σύστημα υπάρχουν μηνύματα κατά την απαντηση, δεν το είδα.
Δεν εχω καμία σχέση με κανέναν χρηστή εδώ μέσα. Είμαι ο daftrucker και μόνο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.468
Πόντοι
786
Συγγνώμη, με το χαμό που γίνεται και με το σύστημα υπάρχουν μηνύματα κατά την απαντηση, δεν το είδα.
Δεν εχω καμία σχέση με κανέναν χρηστή εδώ μέσα. Είμαι ο daftrucker και μόνο.
ok,
ομοιάζετε, εκείνος ήταν μάλλον θεσσαλός γεωπόνος, που ασχολιόταν με στρατιωτικά θέματα,
κάπως νδ αλλά με λαϊκές ενστάσεις,
έγραφε πολύ και εξαφανίστηκε το καλοκαίρι...

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
ok,
ομοιάζετε, εκείνος ήταν μάλλον θεσσαλός γεωπόνος, που ασχολιόταν με στρατιωτικά θέματα,
κάπως νδ αλλά με λαϊκές ενστάσεις,
έγραφε πολύ και εξαφανίστηκε το καλοκαίρι...
Μπα, καμία σχέση. Απλά για να είσαι σίγουρος ότι το βλέπω όταν μου λες κάτι κανε μου παράθεση.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Ωρε παιδες εχουν μεγαλη πλακα τα μπλε δημοσιοκαφρο παπαγαλακια μαζι με τους μπουκωμενους δημοσκοπους (απο εμπρος και πισω..) των Μ.Μ.Εξημερωσης. Χθες Πχ. ελεγαν οτι το 40% των αναποφασιστων θα πανε στην νδ. Λες και εχουν δεμενες τις ψηφους με καποιο αορατο λουρι των ψηφοφορων και γνωριζουν τι μελλει γενεσθαι ... Ελεος πια, οχι αλλο πλυση εγκεφαλου

Συνημμένα

• tv-media-provata.jpg
    tv-media-provata.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 13

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.457
Πόντοι
27.261
Πες μου ότι το αυτιστικό ναυάγιο μετράει ακόμα κόμματα, τελείες, θαυμαστικά και ερωτηματικά!! :2funny: :2funny: :2funny:

Screenshot_9.jpg
δυο απο τις γνωστες μακες-γλιτσες του νεοδημοκρατικου θιασου του ιστοτοπου, μιλανε μεταξυ τους για ναυαγια :rolleyes:
κατσε να ριξω κατι πρωϊνα κατουρα για να πλυθουν λιγο, μπας και ξεβρωμισουμε λιγακι.
:piss:
........ @Leclerc
........ @FANTOM12
........ @dodos
........ @DoctorWh?

........ @barock
........ @maximos555

karagkiozis-dancing.gif

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Εγω εναν τελλυ βλεπω μόνο
Αυτος ο τελλυς που λες ειναι ο λακαρος που ενω εχει ιγκνοραρει το μισο μπου ως δια μαγειας μαθαινει τι γραφουν αυτοι που εχει σε ιγκνορ λιστ. Θαυμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom