Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
όχι όλοι τύπε...μόνο αυτοί που μπήκαν με βύσμα σε δεη-οτε-ευδαπ-ησαπ-εθελ-δου-ικα κλπ...έκατσαν 20-25 χρόνια και έφυγαν με εφάπαξ 250Κ και σύνταξη 1500 κατα μέσο όρο.

αλλά όχι να πεθάνουν...να πάρουν την βασική σύνταξη και τα υπόλοιπα να πάνε στο ταμείο του food pass :rockon::rockon::rockon:
και να πεθάνουν δεν νομίζω θα ενοχλουσε κανέναν
μεγαλυτερη εξοικονόμηση θα ειχε το κρατος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εσύ μου λες ότι παίρνει λιγότερα από ότι θέλεις παίρνει παίρνει παίρνει
Να δεις στο τέλος τι θα πάρει πάρει πάρει..γιαυτο ήδη έχουν αρχίσει να τον απομακρύνουν ακόμα και οι δικοί του

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
θα στην δωσει ο Κουλης με κουπονια ρε μαν
Δε με νοιάζουν τα λεφτά..θέλω να ξέρω ότι μασάω το εφάπαξ του δεητζή που το πήρε με πασοκάρα

το έχω πελώρια ανάγκη που έλεγε και ένας παλιά στο σάιτ :wanker:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
όχι όλοι τύπε...μόνο αυτοί που μπήκαν με βύσμα σε δεη-οτε-ευδαπ-ησαπ-εθελ-δου-ικα κλπ...έκατσαν 20-25 χρόνια και έφυγαν με εφάπαξ 250Κ και σύνταξη 1500 κατα μέσο όρο.

αλλά όχι να πεθάνουν...να πάρουν την βασική σύνταξη και τα υπόλοιπα να πάνε στο ταμείο του food pass :rockon::rockon::rockon:
Δεν μπαίνω σε άλλη συζήτηση
Είναι νόμος Που ψήφισε η ελληνική βουλή και ψήφισε παρών ο ΣΥΡΙΖΑ με δικαιολογίες παρόμοιες με τις δικές σου

Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα ψηφίσει υπέρ

Η αντιπολίτευση έχει τα επιχειρήματα της
Η κυβέρνηση τα δικά της
Εμείς τα δικά μας

Τα είπαμε 100 φορές νομίζω ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να τελειώσει
Από τη δικιά μου πλευρά τουλάχιστον

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν μπαίνω σε άλλη συζήτηση
Είναι νόμος Που ψήφισε η ελληνική βουλή και ψήφισε παρών ο ΣΥΡΙΖΑ με δικαιολογίες παρόμοιες με τις δικές σου

Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα ψηφίσει υπέρ

Η αντιπολίτευση έχει τα επιχειρήματα της
Η κυβέρνηση τα δικά της
Εμείς τα δικά μας

Τα είπαμε 100 φορές νομίζω ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να τελειώσει
Από τη δικιά μου πλευρά τουλάχιστον
Γιατί ρε τύπε δε λέω για σένα..λεω για τους συνταξιούχους που έφαγαν το εφάπαξ στα κολωμπαρα και στα εξοχικά στο κιατο :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.452
Πόντοι
3.656
Ποια 20-25 ;;; Λες για όσους .... δούλεψαν πολύ ! Δεκαετία 80 , κάτι που είχαν μπει στα 43 .... πήραν πλήρη σύνταξη στα .... 49 !
Και παίρναν συντάξεις που τα πρώτα χρόνια του ευρώ ήταν κοντά 2 χιλιάρικα. Δεη , ευδαπ , οτε , ολυμπιακη, οσε κτλ ήταν 3,5 χιλιάρικα.

Για αυτούς, θα πληρώνουμε με το περιουσιολόγιο .... φόρο κάθε χρόνο για λίρες παππούδων , για διαμάντια γιαγιάδων .... για ρόλεξ ....
που έχουν αγοραστεί με φορολογημένα λεφτά !!!! Ψηφισμένο είναι .

Όποιος πλήρωνε 10 χιλιάρικα εφορία το χρόνο το 2004 και όταν παντρεύτηκε πήρε ένα μονόπετρο 10 χιλιάρικα στην κυρά ....
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!!!!!!!! Γιατί τη σύνταξη των πράσινων γαλάζιων που βγήκαν στη σύνταξη στα 48 .... και θα τους πληρώνουμε μισό αιώνα μέχρι τα 98 ..............

γιατι αυτοί επειδή δεν δούλεψαν ποτέ, ζουν και πολύ !!!!!
είχαν επιχειρήσεις και αντιμετώπιζαν ... ελέγχους και ΠΕΡΑΙΩΣΗ ..... πέθαναν γρήγορα ...........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ποια 20-25 ;;; Λες για όσους .... δούλεψαν πολύ ! Δεκαετία 80 , κάτι που είχαν μπει στα 43 .... πήραν πλήρη σύνταξη στα .... 49 !
Και παίρναν συντάξεις που τα πρώτα χρόνια του ευρώ ήταν κοντά 2 χιλιάρικα. Δεη , ευδαπ , οτε , ολυμπιακη, οσε κτλ ήταν 3,5 χιλιάρικα.

Για αυτούς, θα πληρώνουμε με το περιουσιολόγιο .... φόρο κάθε χρόνο για λίρες παππούδων , για διαμάντια γιαγιάδων .... για ρόλεξ ....
που έχουν αγοραστεί με φορολογημένα λεφτά !!!! Ψηφισμένο είναι .

Όποιος πλήρωνε 10 χιλιάρικα εφορία το χρόνο το 2004 και όταν παντρεύτηκε πήρε ένα μονόπετρο 10 χιλιάρικα στην κυρά ....
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!!!!!!!! Γιατί τη σύνταξη των πράσινων γαλάζιων που βγήκαν στη σύνταξη στα 48 .... και θα τους πληρώνουμε μισό αιώνα μέχρι τα 98 ..............

γιατι αυτοί επειδή δεν δούλεψαν ποτέ, ζουν και πολύ !!!!!
είχαν επιχειρήσεις και αντιμετώπιζαν ... ελέγχους και ΠΕΡΑΙΩΣΗ ..... πέθαναν γρήγορα ...........
Αυτά είναι στο παρελθόν τύπε..σήμερα δεν υπάρχουν αυτοί...μόνο φτωχοί και ελίτ....και ο ντάμα που τους υπηρετεί :confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Το πασοκ διδαχτικε απο τη ΝουΔου του εθνοπατηρ μας.Ε οχι και το 80, αλλα ποιο πριν. Εσεις τα τεκνα των πολεων... Ο καραμανλης το ξεκινησε και το συνεχισε το πασοκ, γυναικες παντρεμενες με παιδι στο δημοσιο ηταν στην προνομιουχο λιστα. Δημοσιο ηταν και ο οτε. Σε ηλικια 35 ξεκινησε η συνταξη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Να κανουμε ενα διαλειμμα απο τις αυτιστικες αναλυσεις του κωλου.....

FlT6LpxXwAAFEOk

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Καλή χρονιά σε όλους πολιτικούς φίλους και αντιπάλους και όχι εχθρούς
με υγεία και ευτυχια
Το 2023 θα γίνουνε πολλές εκλογές για κυβέρνηση και αυτοδιοικητικές
Και πριν και μετά τις εκλογές θα συνυπάρχουμε όλοι
Με οποιαδήποτε κυβέρνηση και με οποιοδήποτε δήμαρχο ή περιφερειάρχη
θα ζήσουμε δίπλα με συγγενείς πολιτικά αντιπάλους με φίλους πολιτικά αντιπάλους
Με γείτονες πολιτικούς αντιπάλους
Και φίλους εννοείται

Η ακραία αντιπαράθεση δεν ωφελεί κανέναν

Μπορούμε όλοι να μειώσουμε λίγο τους τόνους

Βέβαια αυτοί που πιστεύουν στον ταξικό εχθρό και στην ταξική πάλη δεν πιστεύω να το κάνουν

Μιλάω για τους υπόλοιπους

Και πάλι Καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε

Βέβαια να πω την αλήθεια στα πολιτικά δεν μπορεί να βγει ότι επιθυμεί ο καθένας
Άλλοι θα ικανοποιηθούν και άλλοι θα δυσαρεστηθούν

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Καλή χρονιά σε όλους πολιτικούς φίλους και αντιπάλους και όχι εχθρούς
με υγεία και ευτυχια
Το 2023 θα γίνουνε πολλές εκλογές για κυβέρνηση και αυτοδιοικητικές
Και πριν και μετά τις εκλογές θα συνυπάρχουμε όλοι
Με οποιαδήποτε κυβέρνηση και με οποιοδήποτε δήμαρχο ή περιφερειάρχη
θα ζήσουμε δίπλα με συγγενείς πολιτικά αντιπάλους με φίλους πολιτικά αντιπάλους
Με γείτονες πολιτικούς αντιπάλους
Και φίλους εννοείται

Η ακραία αντιπαράθεση δεν ωφελεί κανέναν

Μπορούμε όλοι να μειώσουμε λίγο τους τόνους

Βέβαια αυτοί που πιστεύουν στον ταξικό εχθρό και στην ταξική πάλη δεν πιστεύω να το κάνουν

Μιλάω για τους υπόλοιπους

Και πάλι Καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε

Βέβαια να πω την αλήθεια στα πολιτικά δεν μπορεί να βγει ότι επιθυμεί ο καθένας
Άλλοι θα ικανοποιηθούν και άλλοι θα δυσαρεστηθούν
όποιος κ να βγει εσύ από τα lidl θα ψωνίζεις οπότε σίγουρα θα είσαι ικανοποιημένος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.929
Πόντοι
19.795
Ο πρωθυπουργός μας, μας δείχνει πάντοτε τον σωστό "ολιστικό" τρόπο ζωής. Αν είσαστε άχρηστοι, αναρχοαπλυτοι και συροζαυγοκιναλοπασοκτζηδες, και όχι άριστοι και δεν μπορείτε να ζήσετε όπως αυτός, πρόβλημα σας.
Καλή χρονιά με υγεία.
1672587443389.png

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Ο πρωθυπουργός μας, μας δείχνει πάντοτε τον σωστό "ολιστικό" τρόπο ζωής. Αν είσαστε άχρηστοι, αναρχοαπλυτοι και συροζαυγοκιναλοπασοκτζηδες, και όχι άριστοι και δεν μπορείτε να ζήσετε όπως αυτός, πρόβλημα σας.
Καλή χρονιά με υγεία.
1672587443389.png

Για πολλα μπορεις να τον κατηγορησεις αλλα εκει που ξεχωριζει ασυζητητι ειναι οτι εχει το πιο ακαταμαχητο χαμογελο. Χαχαχα!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.646
Πόντοι
3.506
φαγαμε σαν βοδια και ηπιαμε σαν νεροχυτες ας βρισουμε και λιγο τον μητσοτακη να παει καλη η χρονια φωτοσοπ ειναι αλλα δεν πειραζει ταιριαζει τελεια με το τοπιο
321299913_841990387105129_1669068858544315823_n.jpg

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
151
Like
27.497
Πόντοι
31.348
Καλή χρονια
C463E5D6-CF77-4243-9B24-F1E2DEA20816.jpeg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ένα παράδειγμα προς μίμηση από την Έλενα Ακρίτα

Στην εκπνοή του χρόνου, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί κι εγώ - όπως τόσοι άλλοι - πίστεψα την ιστορία της ‘μικρής Μαρίας’ από τον Έβρο. Οι προθέσεις μου ήταν ειλικρινείς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειλικρινά λυπάμαι.
Εύχομαι το 2023 να βρούμε τη δύναμη να ζητάμε συγγνώμη όταν σφάλλουμε και να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας.
Καλή μας Χρονια, αγαπημένοι μου φίλοι!»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom