Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (10 μέλη και 21 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Δεν ξέρω αν έχεις και τα τελευταία
Γιατί δυστυχώς θα έπρεπε να σε γνωρίζω για να το πω

Γιατροί υπάρχουν φάρμακα υπάρχουν πρέπει να γιατρευτείς επιτέλους
θες να τα πουμε για ένα καφεδάκι ?
θα πληρώσω εγω
Αντε αν θες και πρωινό μαζί , με οτι τραβάει η όρεξη σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Εσύ δεν μπορείς να να αλλάξεις την Ελληνική σημαία και να βάλεις άλλη
Οι εφοπλιστές μπορούν
Γιατί να μην μπορώ? ποιος τους δίνει το δικαίωμα? ο νόμος? γιατί δεν αλλάζουν τον νόμο και για μένα? επειδή δεν τους χρηματοδοτώ τις καμπάνιες τους η δεν φοβούνται ότι θα τους φορέσω τζιμεντενια παπουτσάκια?

Επίσης....το άρθρο που ποσταρες...σωστά υπάρχει μεν...αλλά φαίνεται ότι νομοθέτησε η ευρωβουλή και το γαλάζιο μάρκετινγκ προσπαθεί να το περάσει ως κοινωνική πολιτική.

Το κυριότερο όμως...είναι να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τον τύπο με τον οποίο βγαίνει το φορολογητέο ποσό...και γιατί μπλέκει μέσα τα κέρδη (η τις ζημιές) των ετών 2018-2021....για να βγουν τα υποτιθέμενα 650 εκατομυρια...ενώ πχ τα πραγματικά κέρδη του 2022 μπορεί να φτάνουν και το 5 δις....

όσον αφορά την διαφθορά...όταν έχεις δικαστήρια που αθωώνουν ακόμα και αυτούς που είχαν δηλώσει ενόχους...πως περιμένεις να βγει καταδικαστική απόφαση για να αποδειχθεί η ενοχή των διεφθαρμένων ρε Γκέμπελς? :confused:

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
θες να τα πουμε για ένα καφεδάκι ?
θα πληρώσω εγω
Αντε αν θες και πρωινό μαζί , με οτι τραβάει η όρεξη σου
τύπε είσαι σίγουρος? μπορεί να σε παραπλανήσει και να βρεθείς να αλλάξεις χρόνο ακούγοντας για την προσωπική διαφορά :confused::confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γιατί να μην μπορώ? ποιος τους δίνει το δικαίωμα? ο νόμος? γιατί δεν αλλάζουν τον νόμο και για μένα? επειδή δεν τους χρηματοδοτώ τις καμπάνιες τους η δεν φοβούνται ότι θα τους φορέσω τζιμεντενια παπουτσάκια?

Επίσης....το άρθρο που ποσταρες...σωστά υπάρχει μεν...αλλά φαίνεται ότι νομοθέτησε η ευρωβουλή και το γαλάζιο μάρκετινγκ προσπαθεί να το περάσει ως κοινωνική πολιτική.

Το κυριότερο όμως...είναι να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τον τύπο με τον οποίο βγαίνει το φορολογητέο ποσό...και γιατί μπλέκει μέσα τα κέρδη (η τις ζημιές) των ετών 2018-2021....για να βγουν τα υποτιθέμενα 650 εκατομυρια...ενώ πχ τα πραγματικά κέρδη του 2022 μπορεί να φτάνουν και το 5 δις....

όσον αφορά την διαφθορά...όταν έχεις δικαστήρια που αθωώνουν ακόμα και αυτούς που είχαν δηλώσει ενόχους...πως περιμένεις να βγει καταδικαστική απόφαση για να αποδειχθεί η ενοχή των διεφθαρμένων ρε Γκέμπελς? :confused:
Υπάρχει νόμος τέλος
Η αθώος ήταν λόγω παραγραφής
Όταν βγει το κόμβο σου να καταργήσετε τις παραγραφές
Φυσικό είναι μέσα στην προεκλογική παραζάλη
Όταν γίνονται τέτοιες κινήσεις που είναι και εντυπωσιασμού
Φορολόγηση των πλουσίων των διυλιστηρίων και τα λεφτά να πάρει ο κόσμος για το food pass
Να προσπαθεί η αντιπολίτευση να υποτιμήσει το μέτρο

Και ποιο είναι το πιο εύκολο
Ότι τα κέρδη είναι πιο πολλά και δεν τα φορολογείται

Τώρα στην τεχνική εκτίμηση αν τα κέρδη είναι α ή β γ δεν έχω τις γνώσεις για να πω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Υπάρχει νόμος τέλος
Φορολόγηση των πλουσίων των διυλιστηρίων και τα λεφτά να πάρει ο κόσμος για το food pass

Τώρα στην τεχνική εκτίμηση αν τα κέρδη είναι α ή β γ δεν έχω τις γνώσεις για να πω
ποιο ειναι το Κόμβο του ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
δεν θα γινω καλα αν δεν παμε για καφε
ποιο ειναι το Κόμβο του ?
Λάθος έκανα ρε φίλε το κόμμα του ήθελα να γράψω
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν θα γινω καλα αν δεν παμε για καφε
Για όλα φροντίζω

Ο κατάλληλος γιατρός για την κοπρολαλία

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη

Για όλα φροντίζω

ενα πραγμα εχεις να κανεις , να γραφεις και να κανεις copy paste απο ΝΔσαητς , ουτε αυτο δεν μπορεις να κάνεις ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Υπάρχει νόμος τέλος

Ε επειδή εμένα δεν μου αρέσει ο νόμος της παραγραφής ΔΕΝ θα ψηφίσω το κόμμα που τα φιλαράκια του (τα ένοχα κατα δήλωση τους) ζουν ελεύθερα ανάμεσα μας.

Δεν μπορείς να διαβάσεις Ελληνικά και έναν τύπο? Το εξηγεί κιόλας.....το ποσά είναι τα κέρδη των διυλιστηρίων για το 2022 δεν το έχει στο γαλάζιο κλάουντ να το δεις? Πρέπει να είναι πάνω από 5 δις...θα δώσουν και αυτοί 650 εκατομυρια για τους φτωχούς ε? όπως οι εφοπλιστές θα δώσουν 80 εκατομμύρια εθελοντικό φόρο...

μας πέθαναν στην καλοσύνη τύπε...το περίεργο είναι ότι τα υποστηρίζεις εσύ αυτά που κατα δήλωση σου ανήκεις στους φτωχούς...και από αυτά τα δις...ούτε ευρώ δε θα δεις...(σου έκανα και ρήμα) :confused:

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη

Για όλα φροντίζω

θα παω μετά , ελα για καφεδάκι να σε κεράσω και οτι γουστάρεις

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ε επειδή εμένα δεν μου αρέσει ο νόμος της παραγραφής ΔΕΝ θα ψηφίσω το κόμμα που τα φιλαράκια του (τα ένοχα κατα δήλωση τους) ζουν ελεύθερα ανάμεσα μας.

Δεν μπορείς να διαβάσεις Ελληνικά και έναν τύπο? Το εξηγεί κιόλας.....το ποσά είναι τα κέρδη των διυλιστηρίων για το 2022 δεν το έχει στο γαλάζιο κλάουντ να το δεις? Πρέπει να είναι πάνω από 5 δις...θα δώσουν και αυτοί 650 εκατομυρια για τους φτωχούς ε? όπως οι εφοπλιστές θα δώσουν 80 εκατομμύρια εθελοντικό φόρο...

μας πέθαναν στην καλοσύνη τύπε...το περίεργο είναι ότι τα υποστηρίζεις εσύ αυτά που κατα δήλωση σου ανήκεις στους φτωχούς...και από αυτά τα δις...ούτε ευρώ δε θα δεις...(σου έκανα και ρήμα) :confused:
Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι φτωχός
Δήλωσα ότι δεν είμαι πλούσιος
Μέχρι τώρα έλεγες ότι δεν υπάρχει νόμος
Τώρα βρίσκεις δικαιολογία γιατί ο νόμος δεν είναι καλός
Δεν σε πιάνω πουθενά
Δεν θα μπω στην τεχνική ανάλυση
Μου αρκεί ότι παίρνει 650 εκατομμύρια από τους πλούσιους και τα δίνει στους φτωχότερους
Όσο για το κόμμα φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στον τσουκάτο και στο ΠΑΣΟΚ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
θα παω μετά , ελα για καφεδάκι να σε κεράσω και οτι γουστάρεις
Εσύ νομίζω ότι ήσουνα σε μία συζήτηση
Ότι οι συνταξιούχοι οι άτιμοι που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία μακάρι να πεθάνουν
Δεν θέλω να το επιταχύνω
Αν δεν ήσουνα εσύ ζητάω από τώρα συγνώμη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Δεν θέλω να το επιταχύνω
μπορει και να το εχω πει , δεν μου κάνει απιθανο
αυτο που εχω πει σιγουρα ειναι οτι οι συνταξιουχοι δεν πρεπει να ψηφίζουν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι φτωχός
Δήλωσα ότι δεν είμαι πλούσιος
Μέχρι τώρα έλεγες ότι δεν υπάρχει νόμος
Τώρα βρίσκεις δικαιολογία γιατί ο νόμος δεν είναι καλός
Δεν σε πιάνω πουθενά
Δεν θα μπω στην τεχνική ανάλυση
Μου αρκεί ότι παίρνει 650 εκατομμύρια από τους πλούσιους και τα δίνει στους φτωχότερους
Ε εντάξει ρε τύπε...μη το πάρεις στραβά αλλά δε ακούγεσαι και για να σου τρέχουν τα ευρώ από τα μπατζάκια :2funny:

Δεν είναι νόμος που ψήφισε η Ελληνική Βουλή είναι κάτι που επιβλήθηκε...υπάρχει νόμος αλλά δεν τον ψήφισαν τα γαλάζια τομάρια.

Τι ακριβώς εννοείς ότι παίρνει 650 από τους πλούσιους? Σε αυτούς που τους επιδοτεί με τα λεφτά μας για να κρατάνε τις τιμές στο θεό?

Αφού σου αρέσουν τα στοιχεία...τα διυλιστήρια είχαν κέρδη για το 9μηνο της ενεργειακής κρίσης 3 δις...τα οποία εμπεριέχουν και τον φόρο που μάζεψαν τα γαλάζια ταμεία....και τώρα κάνουν τους ανήξερους...

σιγά τύπε ο Μητσοτάκης ο ρομπέν των δασών

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
ενα πραγμα εχεις να κανεις , να γραφεις και να κανεις copy paste απο ΝΔσαητς , ουτε αυτο δεν μπορεις να κάνεις ?
Απλώς σου θυμίζω
Που λες ότι κάνω copy paste
Ότι πριν από αρκετό καιρό που δεν το συζήταγε κανένας έγραφα για την προσωπική διαφορά

Δικές μου σκέψεις
Που τώρα τις λένε όλοι

Πριν από 5 μέρες έγραψα γιατί το food πας υπερτερεί σε αυτούς που το παίρνουνε από τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τότε δεν το λεγε κανένας

Ο υπουργός οικονομικών σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα τα έβαλε τρεις μέρες μετά

Έχω γράψει πότε συμφέρει το επίδομα βενζίνης και πότε η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κάνοντας και τις σχετικές συγκρίσεις

Κανένα κόμμα ή κανένας δεν τα λέει αυτά

Έχω γράψει συγκεκριμένα ποιες θέσεις της χρυσής αυγής είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού το έγραψα μετά από αρκετό καιρό είδα ίδιο θέμα από τον τζήμερο

Δεν κάνω copy-paste παρά λίγες φορές σκέφτομαι

Ε εντάξει ρε τύπε...μη το πάρεις στραβά αλλά δε ακούγεσαι και για να σου τρέχουν τα ευρώ από τα μπατζάκια :2funny:

Δεν είναι νόμος που ψήφισε η Ελληνική Βουλή είναι κάτι που επιβλήθηκε...υπάρχει νόμος αλλά δεν τον ψήφισαν τα γαλάζια τομάρια.

Τι ακριβώς εννοείς ότι παίρνει 650 από τους πλούσιους? Σε αυτούς που τους επιδοτεί με τα λεφτά μας για να κρατάνε τις τιμές στο θεό?

Αφού σου αρέσουν τα στοιχεία...τα διυλιστήρια είχαν κέρδη για το 9μηνο της ενεργειακής κρίσης 3 δις...τα οποία εμπεριέχουν και τον φόρο που μάζεψαν τα γαλάζια ταμεία....και τώρα κάνουν τους ανήξερους...

σιγά τύπε ο Μητσοτάκης ο ρομπέν των δασών
Εσύ μου λες ότι παίρνει λιγότερα από ότι θέλεις παίρνει παίρνει παίρνει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.487
Πόντοι
12.756
Απλώς σου θυμίζω
Που λες ότι κάνω copy paste
Ότι πριν από αρκετό καιρό που δεν το συζήταγε κανένας έγραφα για την προσωπική διαφορά

Δικές μου σκέψεις
Που τώρα τις λένε όλοι

Πριν από 5 μέρες έγραψα γιατί το food πας υπερτερεί σε αυτούς που το παίρνουνε από τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τότε δεν το λεγε κανένας

Ο υπουργός οικονομικών σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα τα έβαλε τρεις μέρες μετά

Έχω γράψει πότε συμφέρει το επίδομα βενζίνης και πότε η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κάνοντας και τις σχετικές συγκρίσεις

Κανένα κόμμα ή κανένας δεν τα λέει αυτά

Έχω γράψει συγκεκριμένα ποιες θέσεις της χρυσής αυγής είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού το έγραψα μετά από αρκετό καιρό είδα ίδιο θέμα από τον τζήμερο

Δεν κάνω copy-paste παρά λίγες φορές σκέφτομαι

Εσύ μου λες ότι παίρνει λιγότερα από ότι θέλεις παίρνει παίρνει παίρνει
μας εχει γαμησει στο copy paste , ασε τα λίγες φορές

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Δεν θέλω να το επιταχύνω
όχι όλοι τύπε...μόνο αυτοί που μπήκαν με βύσμα σε δεη-οτε-ευδαπ-ησαπ-εθελ-δου-ικα κλπ...έκατσαν 20-25 χρόνια και έφυγαν με εφάπαξ 250Κ και σύνταξη 1500 κατα μέσο όρο.

αλλά όχι να πεθάνουν...να πάρουν την βασική σύνταξη και τα υπόλοιπα να πάνε στο ταμείο του food pass :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom