kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.650
- Πόντοι
- 6.256
του κώλου της τα 9μερα, ακόμη και στην μελετημένη απολογία της ψεύδεται, δουλεύει τον κόσμο, υποτιμάει την μέση νοημοσύνηΈνα παράδειγμα προς μίμηση από την Έλενα Ακρίτα
Στην εκπνοή του χρόνου, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί κι εγώ - όπως τόσοι άλλοι - πίστεψα την ιστορία της ‘μικρής Μαρίας’ από τον Έβρο. Οι προθέσεις μου ήταν ειλικρινείς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ειλικρινά λυπάμαι.
Εύχομαι το 2023 να βρούμε τη δύναμη να ζητάμε συγγνώμη όταν σφάλλουμε και να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας.
Καλή μας Χρονια, αγαπημένοι μου φίλοι!»
Από το διαμέρισμα μου στη Γηραιά Αλβιόνα "δεν ήξερα τι κα΄νουν οι Άραβες γιατί στην γειτονιά μου δεν είχαμε τέτοιους"του κώλου της τα 9μερα, ακόμη και στην μελετημένη απολογία της ψεύδεται, δουλεύει τον κόσμο, υποτιμάει την μέση νοημοσύνη
- "κι εγώ όπως τόσοι άλλοι" "οι προθέσεις μου ήταν ειλικρινείς"
δηλαδή παρασύρθηκε παρεάκι μαζί με τους τάχα πολλούς που είναι δήθεν ευαίσθητοι
και δεν το έκαναν κατά συρροή και κατ'επάγγελμα
Δεν είχε δει ,δεν είχε ακούσει, δεν είχε πάρει μυρωδιά απολύτως τίποτα
απο την δεκαετή πάγια τακτική των μουσουλμάνων να εργαλοποιούν τα παιδιά τους
είτε σε εμπόλεμες ζώνες, είτε σε αραβικές Άνοιξες, είτε στις λαθρομπούκες
Ανάλγητη σαπιομούνα
που να δεις Παρίσι πριν 3 χρόνια που έπρεπε να μείνω κάποιους μήνες κ αναγκάστηκα να πάω προς νότο επαρχίαΑπό το διαμέρισμα μου στη Γηραιά Αλβιόνα "δεν ήξερα τι κα΄νουν οι Άραβες γιατί στην γειτονιά μου δεν είχαμε τέτοιους"
Ευτυχώς η Έλενα δεν τα χει ζήσει αυτά και ενημερώνεται από τα ξένα σάιτςπου να δεις Παρίσι πριν 3 χρόνια που έπρεπε να μείνω κάποιους μήνες κ αναγκάστηκα να πάω προς νότο επαρχία
Το κέντρο της αθήνας είναι Βιέννη μπρος στην παρισινή χαβούζα
είναι ευαισθητούλα η μεγαλοκοπελίτσα κάθε μέρα λέει τα κάλαντα στις γενναιόδωρες διεθνείς μκοΕυτυχώς η Έλενα δεν τα χει ζήσει αυτά και ενημερώνεται από τα ξένα σάιτς
Ρε Δόμνα βάλε την κα΄που να ηρεμίσειείναι ευαισθητούλα η μεγαλοκοπελίτσα κάθε μέρα λέει τα κάλαντα στις γενναιόδωρες διεθνείς μκο
τουλάχιστον η Δόμνα με την ανώμαλη περίεργη φάτσα που έχει αξίζει μια ξεπέτα ,Ρε Δόμνα βάλε την κα΄που να ηρεμίσει
Τύπε κουράδα στη γρέτζω δίνω με χαρά, Δόμνα πούτα σόρυ αλλά θα μου πέσειτουλάχιστον η Δόμνα με την ανώμαλη περίεργη φάτσα που έχει αξίζει μια ξεπέτα ,
η μουστόγρια ούτε για χέσιμο
Δόμνα να τη σοδομήσεις και ξαφνικά να αισθανθεί πως ήταν παρθένα..και μετά να σε ερωτευτεί να μην ξεκολλάειΤύπε κουράδα στη γρέτζω δίνω με χαρά, Δόμνα πούτα σόρυ αλλά θα μου πέσει
Ο Κεφαλογιάννης ??? Όχι φάπες, ούτε δηλωτή δεν θα μπορούσα να παίξω από τα γέλια μαζί τουΔόμνα να τη σοδομήσεις και ξαφνικά να αισθανθεί πως ήταν παρθένα..και μετά να σε ερωτευτεί να μην ξεκολλάει
και να σε κυνηγάνε οι πρώην της φλούφληδες
δε ξέρω γενικά το είπα, τον Κεφαλογιάννη είχε ? νορμάλ φαίνεται αυτός, αποδεκτός βουτυρομπεμπέςΟ Κεφαλογιάννης ??? Όχι φάπες, ούτε δηλωτή δεν θα μπορούσα να παίξω από τα γέλια μαζί του
δε ξέρω γενικά το είπα, τον Κεφαλογιάννη είχε ? νορμάλ φαίνεται αυτός, αποδεκτός βουτυρομπεμπές
Φαντάσου κανά χατζηδάκη
Αυτός που έσπρωχνε στη νδ ήταν ο Κεδίκογλου , πριν κάποια χρόνια έτυχε να είμαστε σε κοινή παρέα στο Κολωνάκι και ήταν κυνηγός σε εκλεκτά πιπινομουνάκια. Απο πολιτική βέβαια σιβηρική παλτουδιά
α όχι , νόμιζα πως έλεγες τον ευρωβουλευτή ΚεφαλογιάννηΝορμάλ αυτός ο μπόγος ??
Όσο για τον Σάκη, αν ξαναβρεθείς σε παρέα για ρώτα για το ξανθό μουνέτο που χε στο γραφείο του με casting ... τα μοντέλα είναι μπάζα μπροστά της
Και λοιπόν;Σε λίγο το λαδακι θα καταντήσει είδος πολυτελείας. Από 1-2 ευρώ πανω, σε σχέση με πέρυσι, πουλάνε οι συνεταιρισμοί. Μαγείρεμα με Εvian πιο φτηνό θα βγαίνει.
Ντεν εχει φαρμακα;Ακριβυνει φαρμακα για να εχει!!!
Γκάγκα: Αφησε ανοιχτό ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των φθηνών φαρμάκων - "Δεν αξίζει αλλιώς τον κόπο"
Η Μίνα Γκάγκα βλέπει ως λύση στο θέμα της έλλειψης φαρμάκων την αύξηση της τιμής των φθηνών σκευασμάτων γιατί όπως τόνισε "δεν αξίζει αλλιώς ο κόπος να παραχθούν".www.news247.gr