Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Ιδεοληψία τι είναι? Να θέλεις μια ίση μεταχείριση?
Από την άλλη είσαι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ. Που είναι ο ορισμός της άνισης μεταχείρισης.
Και το αφορολόγητο ;;; Οι μισθωτοί έχουν 5000€ οι επαγγελματίες ΜΗΔΕΝ.
(Θυμίζω , ο ΓΑΠ το έκανε από 9000€ > 5000€ και ο Σαμαράς ΜΗΔΕΝ , θα το θυμόμαστε) .
Η προκαταβολή φόρου ;;; Γιατί μόνοι οι επαγγελματίες ;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Από την άλλη είσαι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ. Που είναι ο ορισμός της άνισης μεταχείρισης.
(Θυμίζω , ο ΓΑΠ το έκανε από 9000€ > 5000€ και ο Σαμαράς ΜΗΔΕΝ , θα το θυμόμαστε) .
γιατι φοροδιαφευγουν...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι υπέρ του φόρου επιτηδεύματος τύπε. Ούτε και θα κάτσω να κλαίγομαι για 1000 ευρώ βέβαια συνέχεια. Ναι είναι μλκ αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας.

Η προκαταβολή φόρου από την άλλη είναι ένα τεράστιο θέμα και καθαρή ληστεία...σε σημείο που να γελάει ο κόσμος που ακόμα υπάρχει. Το γιατί μόνο οι επαγγελματίες το ξέρουμε όλοι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Κανουμε ενα φλασμπακ στις τεραστιες στιγμες του χαρισματικου ηγετη,του δωρου του Θεου στην Ανθρωποτητα....

Αυτοψια μετα το ατυχημα στη Σαλαμινα με το καραβι....ο αποφοιτος Χαρβαρντ κανει ελεγχο με χαρτομαντηλο για να υπολογισει τη μολυνση.

kyriakos_mitsotakis_rypansi_attiki.jpg
Εγω, επειδη αγαπω την τεχνη ,τον ευχαριστω γι αυτη την αλησμονητη στιγμη,

Συνημμένα

• Hnet-image.gif
    Hnet-image.gif
    5,9 MB · Εμφανίσεις: 32

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
γιατι φοροδιαφευγουν...
Ας φτιάξει ένα irs να μην το κάνουν . Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Μέχρι να αποδειχθεί ότι φοροδιαφεύγουν , είναι αθώοι .
Απλά αυτοί που κλέβουν τα πολλά , είναι κομματόσκυλα και ολιγάρχες, οπότε δεν θέλει να τους σκίσει .
Και πηδάει τους υπόλοιπους. Στους ολιγάρχες χαρίζει με υπουργικές αποφάσεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι υπέρ του φόρου επιτηδεύματος τύπε. Ούτε και θα κάτσω να κλαίγομαι για 1000 ευρώ βέβαια συνέχεια. Ναι είναι μλκ αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Ε τότε να το κάνει 15.000 € ρε αδελφέ. Πάλι δεν θα πεθάνουμε. Θα έκλαιγες λίγο παραπάνω για 15 χιλιάρικα ;;;
Αν το έκανε 25 χιλιάρικα ; Θα πρόσθετες και αναφιλητά στο κλάμα ;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ε τότε να το κάνει 15.000 € ρε αδελφέ. Πάλι δεν θα πεθάνουμε. Θα έκλαιγες λίγο παραπάνω για 15 χιλιάρικα ;;;
Αν το έκανε 25 χιλιάρικα ; Θα πρόσθετες και αναφιλητά στο κλάμα ;;
Εάν ήταν ένας φόρος με λογική ανάλογα με τα κέρδη ή έστω τον τζίρο θα το δεχόμουν πιο εύκολα. Δεν μπορεί να πληρώνει 1000 ευρώ ένας με τζίρο 100Κ και ένας με τζίρο 1.000.000. Αλλά οκ ρε τύπε...από όλους τους τρόπους που σε γαμαει το κράτος...προκαταβολή, ΦΠΑ που δεν έχεις εισπράξει...φορολόγηση στα μερίσματα....κρατήσεις σε κάθε νπδδ κλπ...

εσένα σε πείραξαν τα 100 ευρώ το μήνα περισσότερο από όλα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Ο κούλης ενημερωσε τους αστεγους του λιμανιού για την αναγκαιοτητα του εμβολιασμού.
Οι αστεγοι ειναι ακομα εκει.
Καλη χρονια κούλη,
Ανικανος να τακτοποιησει μερικους ανήμπορους ανθρώπους

Καλη χρονια κουλη

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ο χειμαρας φοροδιαφευγει τυπε άραγε??
γιατι φοροδιαφευγουν...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Συνεχίζεις να λες 650 εκατομμύρια...που είναι το ΦΕΚ για την αύξηση της φορολόγησης (αυτό το κανείς ξανά γαργάρα) και που είναι το ΦΕΚ για την διανομή του συνόλου του ποσού σε επίδομα για το φαγητό. Δεν υπάρχουν γιατί είναι υποσχέσεις..και αν υπήρχαν θα τα είχες κάνει copy paste απο το γαλαζιο cloud.

Καλά..εκτός του ότι έχουν βγει στην φόρα στοιχειά και αποδείξεις ότι υπουργείο πήραν λεφτά (από τη σίμενς) και η ''δικαιωσυνη" κράτησε στο συρτάρι τις αποδείξεις μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα τους...όποτε τι να αποδείξω? αποδείχθηκε και την γλίτωσαν και αυτοί που είχαν ομολογήσει. ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

διαφθορά είναι το να νομοθετεί η κυβέρνηση για την το συμφέρον μερικών ισχυρών ομάδων βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωση των πολλών και αδύναμων. Αφού είναι έτσι λοιπόν...γιατί να μην μπορώ και εγώ να έχω έδρα την Κύπρο..που έχει 8-10% φορολογία και 0% φόρο στα μερίσματα? και να κόβω κανονικά τιμολόγια εδώ στην Ελλάδα...αλλά η έδρα μου να είναι εκεί. Γιατί οι εφοπλιστές δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα?

Κάνε μας τη χάρη ρε ντάμα που θες να δικαιολογήσεις και τα αδικαιολόγητα.

Το τι δηλώνεις δεν έχει καμία σημασία τύπε...το τι κανείς δείχνει το που ανήκεις...εμένα λες κουμουνιστή αλλά εσύ ζούσες από το κράτος και τώρα παίρνεις σύνταξη από το κράτος. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα επίδομα και σίγουρα όταν γίνω μπάρμπας δε θα περιμένω να πάρω σύνταξη από το κράτος.

Εγώ πιστεύω τον υπουργό οικονομικών
Δικαίωμά σου να μην το πιστεύεις
Σου έβαλα την Πηγή

Όσον αφορά για το ΦΕΚ μπορεί και να μην υπάρξει ΦΕΚ

Γιατί;

Τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, θα αποδώσει στα ταμεία του δημοσίουο φόρος στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων, τον οποίο έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση και έχει αρχίσει να λογαριάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Αρμόδιες πηγές διευκρινίζουν πως τα έσοδα θα εισπραχθούν το 2023 μετά την ψήφιση του Κανονισμού από την Ε.Ε για τηνεπιβολή φορολογικού συντελεστή 90%στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εξέλιξη που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει εθνική νομοθεσία για τη βεβαίωση των συγκεκριμένων εσόδων.

Αν υπάρχουν οι αποδείξεις για διαφθορά που λες
Πού είναι η δικαστική απόφαση;
Υπάρχει ανακοίνωση της δικαιοσύνης ότι κρατήθηκα στο συρτάρι οτιδήποτε;
Αν ναι για το συγκεκριμένο θέμα υπήρχαν ποινές για αυτυς που τις κράτησαν;
Βγάλε μου τις αποφάσεις της δικαιοσύνης ότι έγιναν αυτά για να τα δεχτώ
Γιατί αν είναι από δημοσίευμα που κρίνεις εσύ ότι είναι οι αποδείξεις 0

Τώρα αυτή είναι νέα θεωρία
Όποιος είναι δημόσιος υπάλληλος η συνταξιούχος και πληρώνεται από το δημοσιο αυτός πιστεύει στον κομμουνισμό;
Και είναι κομμουνιστής
Τα πιστεύεις αυτά που λες;

Αυτό που λες δεν είναι διαφθορά αλλά είναι η άποψη σου

Σύμφωνα με την αριστερά

Αν ήταν αλήθεια και ο κόσμος την πίστευε δεν θα έβγαινε ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στην εξουσία

Η θεωρία αυτή λοιπόν για κόμμα του κεφαλαίου που υποστηρίζει το κεφάλαιο και όχι το λαο κάθε φορά σε εκλογές λέγεται και ο λαός τι γράφει κανονικα

Που εσύ λες ότι είναι και διαφθορά

Κανένα καινούργιο

Για να είμαι δίκαιο ς

Υπάρχουν δικαστικοί που κρατάνε πολύ καιρό δικογραφίες και ορισμένοι από αυτούς τιμωρήθηκαν με απόλυση

Δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος αν μία συγκεκριμένη δικογραφια την κρατήσει πολύ καιρό κάποιος δικαστής απολυθεί για αυτό τι γίνεται με τη δικογραφία αν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Όταν λες έχουμε ;;; Τι έχουμε ;; Και τι παίρνουμε ;;;
Πολλοί πλέον παίζουν 100% στην αγγλία.
Όταν λέω έχουμε εννοώ ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που εργάζονται σαν ναυτικοί με καλά λεφτά που ξοδεύονται στην Ελλάδα.
Τι θα κερδιζαμε αν οι εφοπλιστές ήταν Γερμανοί και προσλάμβαναν Γερμανούς;
Ιδεοληψία τι είναι? Να θέλεις μια ίση μεταχείριση? Η να θεωρείς ότι να υπάρχει νόμος για εθελοντική φορολογία είναι βγαλμένο από φάρσα?
Ίση μεταχείριση σε τι ρε τυπε;
Ο εφοπλιστής κερδίζει από ένα ναύλο από το Σουδάν στην Κίνα και εσύ θέλεις μερτικό;
Από πού και ως που;
Εντάξει να παραπονιούνται οι Στασινόπουλοι ή ο Μυτιληναίος που έχουν σχεδόν αποκλειστικά εξαγωγές το καταλαβαίνω αλλά οι υπόλοιποι απλά ανακυκλώνουμε το χρήμα που υπάρχει στην χώρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Εάν ήταν ένας φόρος με λογική ανάλογα με τα κέρδη ή έστω τον τζίρο θα το δεχόμουν πιο εύκολα. Δεν μπορεί να πληρώνει 1000 ευρώ ένας με τζίρο 100Κ και ένας με τζίρο 1.000.000. Αλλά οκ ρε τύπε...από όλους τους τρόπους που σε γαμαει το κράτος...προκαταβολή, ΦΠΑ που δεν έχεις εισπράξει...φορολόγηση στα μερίσματα....κρατήσεις σε κάθε νπδδ κλπ...

εσένα σε πείραξαν τα 100 ευρώ το μήνα περισσότερο από όλα?
Γιατί δεν έχεις εισπράξει ρε μεγάλε ; Αν είσαι σε εμπόριο πχ ;;; Για το ΦΠΑ σε δικηγόρους .... και πλαστικούς χειρουργούς και ... δερματολόγους .... είναι άλλο θέμα ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Όταν λέω έχουμε εννοώ ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που εργάζονται σαν ναυτικοί με καλά λεφτά που ξοδεύονται στην Ελλάδα.
Ο ανταγωνισμός δεν είναι γερμανοί . Είναι φιλιπινέζοι και ασιάτες. Και τους προσλαμβάνουν μια χαρά.
Σιγά σιγά οι έλληνες καπετάνιοι λιγοστεύουν .

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Συνεχίζεις να λες 650 εκατομμύρια...που είναι το ΦΕΚ για την αύξηση της φορολόγησης (αυτό το κανείς ξανά γαργάρα) και που είναι το ΦΕΚ για την διανομή του συνόλου του ποσού σε επίδομα για το φαγητό. Δεν υπάρχουν γιατί είναι υποσχέσεις..και αν υπήρχαν θα τα είχες κάνει copy paste απο το γαλαζιο cloud.

Καλά..εκτός του ότι έχουν βγει στην φόρα στοιχειά και αποδείξεις ότι υπουργείο πήραν λεφτά (από τη σίμενς) και η ''δικαιωσυνη" κράτησε στο συρτάρι τις αποδείξεις μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα τους...όποτε τι να αποδείξω? αποδείχθηκε και την γλίτωσαν και αυτοί που είχαν ομολογήσει. ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

διαφθορά είναι το να νομοθετεί η κυβέρνηση για την το συμφέρον μερικών ισχυρών ομάδων βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωση των πολλών και αδύναμων. Αφού είναι έτσι λοιπόν...γιατί να μην μπορώ και εγώ να έχω έδρα την Κύπρο..που έχει 8-10% φορολογία και 0% φόρο στα μερίσματα? και να κόβω κανονικά τιμολόγια εδώ στην Ελλάδα...αλλά η έδρα μου να είναι εκεί. Γιατί οι εφοπλιστές δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα?

Κάνε μας τη χάρη ρε ντάμα που θες να δικαιολογήσεις και τα αδικαιολόγητα.

Το τι δηλώνεις δεν έχει καμία σημασία τύπε...το τι κανείς δείχνει το που ανήκεις...εμένα λες κουμουνιστή αλλά εσύ ζούσες από το κράτος και τώρα παίρνεις σύνταξη από το κράτος. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα επίδομα και σίγουρα όταν γίνω μπάρμπας δε θα περιμένω να πάρω σύνταξη από το κράτος.
Απάντηση δεύτερη σου βρήκα το νόμο τον οποίον λες ότι δεν υπάρχει
Στον νομό 5007του 2022

Άρθρο 114.
Εφαρμοστικά μέτρα για την επιβολή της Προσωρινής Συνεισφοράς Αλληλεγγύης του άρθρου 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/1854

Αυτό το άρθρο είναι για τη φορολόγηση των διυλιστηρίων
Και στο άρθρο 115 είναι για το food pass

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Απάντηση δεύτερη σου βρήκα το νόμο τον οποίον λες ότι δεν υπάρχει
Στον νομό 5007του 2022

Άρθρο 114.
Εφαρμοστικά μέτρα για την επιβολή της Προσωρινής Συνεισφοράς Αλληλεγγύης του άρθρου 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/1854
Και στο άρθρο 115 είναι για το food pass
βαλτον στον πατο σου :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

Ίση μεταχείριση σε τι ρε τυπε;
Ο εφοπλιστής κερδίζει από ένα ναύλο από το Σουδάν στην Κίνα και εσύ θέλεις μερτικό;
Από πού και ως που;
Εντάξει να παραπονιούνται οι Στασινόπουλοι ή ο Μυτιληναίος που έχουν σχεδόν αποκλειστικά εξαγωγές το καταλαβαίνω αλλά οι υπόλοιποι απλά ανακυκλώνουμε το χρήμα που υπάρχει στην χώρα.
Δεν διάβασες τι έγραψα...ψήφισαν νόμο που ορίζει ότι θα πληρώνουν (όλοι μαζί) έναν εθελοντικό φόρο.

Μαζί σου παντός...να με αφήσουν και μένα να έχω την έδρα μου στην Κύπρο και τα γραφεία μου στην Αθήνα..και να φορολογούμε με 8%.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν έχεις εισπράξει ρε μεγάλε ; Αν είσαι σε εμπόριο πχ ;;; Για το ΦΠΑ σε δικηγόρους .... και πλαστικούς χειρουργούς και ... δερματολόγους .... είναι άλλο θέμα ....
Γιατί κόβω ένα τιμολόγιο σε ένα Νοσοκομείο πχ με ΦΠΑ 2500χιλ για παράδειγμα..το νοσοκομείο με πληρώνει (λίγα λίγα) μέσα σε διάστημα 6-7 μηνών...και εγώ το ΦΠΑ του Ιανουαρίου θα το δηλώσω τον Φεβρουάριο και θα το πληρώσω (σε 2 δόσεις) όλο ακόμα και αν δεν έχω εισπράξει ούτε 1 ευρώ από αυτά τα χρήματα.

Και όταν εγώ πχ δηλώνω το εισόδημα και πρέπει να πληρώσω φόρο 20.000...το κράτος δεν υπολογίζει ότι εμένα μου χρωστάει πχ 80.000 και να κάνει συμψηφισμό.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
βαλτον στον πατο σου :coffee:
Ο φίλος λέει ότι δεν υπάρχει νόμος για τη φορολόγηση των διυλιστηρίων και τον έβαλα εσύ άσχετος όπως πάντα
Και πάντα τα επιχειρήματά σου σκίζουν
Ξέρεις τίποτα να κάνεις εκτός από το να βρίζεις
Μου φαίνεται κόλλησες και εσύ την ασθένεια
Κοπρολαλία

Συγκεκριμένα

κοπρολαλία, δηλαδή η αυθόρμητη έκφραση κοινωνικά απαράδεκτων ή ταμπού λέξεων και φράσεων, είναι το πιο γνωστό σύμπτωμα του Τουρέτ αλλά δεν είναι απαραίτητο για τη διάγνωση του, ενώ μόνο περίπου το 10% των ασθενών το παρουσιάζουν.
WikiMatrix

Τι θα γίνει, όμως, αν έχετε σύνδρομο Τουρέτ και τα τικ σας ενοχλούν τους άλλους, και πιθανώς περιλαμβάνουν κοπρολαλία, το ακούσιο ξέσπασμα σε υβριστικά λόγια;
jw2019

Το Τουρέτ κάποτε θεωρούνταν ένα σπάνιο και εξωτικό σύνδρομο, συσχετισμένο ως επί το πλείστον με την αναφώνηση αισχρών λέξεων ή κοινωνικά ακατάλληλων και υποτιμητικών παρατηρήσεων (κοπρολαλία), αλλά αυτό το σύμπτωμα εμφανίζεται μόνο σε ένα μικρό αριθμό των πασχόντων.
WikiMatrix

Ακούγεσαι σαν να πάσχεις από το σύνδρομο Tourette ( η κοπρολαλία - ένα από τα συμπτώματα ).
OpenSubtitles2018.v3

Άλλα κλινικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την κοπρολαλία και κοπροπραξία, άσεμνες, κοινωνικά ακατάλληλες συμπεριφορές και κυρίως ψυχιατρικές διαταραχές (όπως διαταραχή ελλειμματικής προσοχής / υπερκινητικότητας, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και κατάθλιψη).

Δεν ξέρω αν έχεις και τα τελευταία
Γιατί δυστυχώς θα έπρεπε να σε γνωρίζω για να το πω

Γιατροί υπάρχουν φάρμακα υπάρχουν πρέπει να γιατρευτείς επιτέλους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν διάβασες τι έγραψα...ψήφισαν νόμο που ορίζει ότι θα πληρώνουν (όλοι μαζί) έναν εθελοντικό φόρο.

Μαζί σου παντός...να με αφήσουν και μένα να έχω την έδρα μου στην Κύπρο και τα γραφεία μου στην Αθήνα..και να φορολογούμε με 8%.
Εσύ δεν μπορείς να να αλλάξεις την Ελληνική σημαία και να βάλεις άλλη
Οι εφοπλιστές μπορούν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom