Συνεχίζεις να λες 650 εκατομμύρια...που είναι το ΦΕΚ για την αύξηση της φορολόγησης (αυτό το κανείς ξανά γαργάρα) και που είναι το ΦΕΚ για την διανομή του συνόλου του ποσού σε επίδομα για το φαγητό. Δεν υπάρχουν γιατί είναι υποσχέσεις..και αν υπήρχαν θα τα είχες κάνει copy paste απο το γαλαζιο cloud.
Καλά..εκτός του ότι έχουν βγει στην φόρα στοιχειά και αποδείξεις ότι υπουργείο πήραν λεφτά (από τη σίμενς) και η ''δικαιωσυνη" κράτησε στο συρτάρι τις αποδείξεις μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα τους...όποτε τι να αποδείξω? αποδείχθηκε και την γλίτωσαν και αυτοί που είχαν ομολογήσει. ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
διαφθορά είναι το να νομοθετεί η κυβέρνηση για την το συμφέρον μερικών ισχυρών ομάδων βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωση των πολλών και αδύναμων. Αφού είναι έτσι λοιπόν...γιατί να μην μπορώ και εγώ να έχω έδρα την Κύπρο..που έχει 8-10% φορολογία και 0% φόρο στα μερίσματα? και να κόβω κανονικά τιμολόγια εδώ στην Ελλάδα...αλλά η έδρα μου να είναι εκεί. Γιατί οι εφοπλιστές δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα?
Κάνε μας τη χάρη ρε ντάμα που θες να δικαιολογήσεις και τα αδικαιολόγητα.
Το τι δηλώνεις δεν έχει καμία σημασία τύπε...το τι κανείς δείχνει το που ανήκεις...εμένα λες κουμουνιστή αλλά εσύ ζούσες από το κράτος και τώρα παίρνεις σύνταξη από το κράτος. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα επίδομα και σίγουρα όταν γίνω μπάρμπας δε θα περιμένω να πάρω σύνταξη από το κράτος.
Εγώ πιστεύω τον υπουργό οικονομικών
Δικαίωμά σου να μην το πιστεύεις
Σου έβαλα την Πηγή
Όσον αφορά για το ΦΕΚ μπορεί και να μην υπάρξει ΦΕΚ
Γιατί;
Τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, θα αποδώσει στα ταμεία του δημοσίουο φόρος στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων, τον οποίο έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση και έχει αρχίσει να λογαριάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Αρμόδιες πηγές διευκρινίζουν πως τα έσοδα θα εισπραχθούν το 2023 μετά την ψήφιση του Κανονισμού από την Ε.Ε για τηνεπιβολή φορολογικού συντελεστή 90%στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εξέλιξη που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει εθνική νομοθεσία για τη βεβαίωση των συγκεκριμένων εσόδων.
Αν υπάρχουν οι αποδείξεις για διαφθορά που λες
Πού είναι η δικαστική απόφαση;
Υπάρχει ανακοίνωση της δικαιοσύνης ότι κρατήθηκα στο συρτάρι οτιδήποτε;
Αν ναι για το συγκεκριμένο θέμα υπήρχαν ποινές για αυτυς που τις κράτησαν;
Βγάλε μου τις αποφάσεις της δικαιοσύνης ότι έγιναν αυτά για να τα δεχτώ
Γιατί αν είναι από δημοσίευμα που κρίνεις εσύ ότι είναι οι αποδείξεις 0
Τώρα αυτή είναι νέα θεωρία
Όποιος είναι δημόσιος υπάλληλος η συνταξιούχος και πληρώνεται από το δημοσιο αυτός πιστεύει στον κομμουνισμό;
Και είναι κομμουνιστής
Τα πιστεύεις αυτά που λες;
Αυτό που λες δεν είναι διαφθορά αλλά είναι η άποψη σου
Σύμφωνα με την αριστερά
Αν ήταν αλήθεια και ο κόσμος την πίστευε δεν θα έβγαινε ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στην εξουσία
Η θεωρία αυτή λοιπόν για κόμμα του κεφαλαίου που υποστηρίζει το κεφάλαιο και όχι το λαο κάθε φορά σε εκλογές λέγεται και ο λαός τι γράφει κανονικα
Που εσύ λες ότι είναι και διαφθορά
Κανένα καινούργιο
Για να είμαι δίκαιο ς
Υπάρχουν δικαστικοί που κρατάνε πολύ καιρό δικογραφίες και ορισμένοι από αυτούς τιμωρήθηκαν με απόλυση
Δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος αν μία συγκεκριμένη δικογραφια την κρατήσει πολύ καιρό κάποιος δικαστής απολυθεί για αυτό τι γίνεται με τη δικογραφία αν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα