Εγώ όμως δεν είπα να πάρουμε την περιουσία του εφοπλιστή και να τη μοιραστούμε όλοι μαζί. Εγώ είπα ο εφοπλιστής που έχει όλο το κεφάλαιο να πληρώνει φόρους ισάξιους με την δύναμη του και όχι να του λένε ''δώσε ότι έχεις ευχαρίστηση''.
Εσύ μπορεί αν κοιτάς μόνο το μισθό σου επειδή αγνοείς τα βασικά για το πως λειτουργεί η αγορά αλλά πίστεψε με αυτό δεν λέγεται ελεύθερη οικονομία. Λέγεται καθαρή διαφθορά της νομοθετικής εξουσίας.
Ακόμα δεν έστειλες πηγούλα για το ΦΕΚ που προσδιορίζει το ποσό θα ΑΥΞΗΘΕΙ η φορολογία των διυλιστηρίων σε σχέση με τα υπέρ κέρδη που έχουν σημειώσει...το ότι λες εσύ 650 εκατομμύρια έχει την ίδια αξία με το να λέω εγώ 0 ευρώ.
Τώρα ποιος έχει την λογική του κουμουνισμου και του καπιταλισμού τα έχουμε ξαναπεί..ποιος ήταν δημόσιος υπάλληλος και ποιος ελεύθερος επαγγελματίας να τα ξανά πούμε?
Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν προχωρά στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, όπως έγινε στην Ισπανία, εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
«Στα τρόφιμα η κυβέρνηση έχει κάνει μία επιλογή. Η επιλογή αυτή είναι να φορολογήσει τα διυλιστήρια και το ποσό αυτό, τα 650 εκατομμύρια, να δοθούν στους καταναλωτές
ο πατέρας μου ήταν ναυτικός στο Γουλανδρή στην εταιρεία orion
Πήγα μία φορά μικρός στο καράβι του
Η σημαία που είχαν όλα τα πλοια
που ταξίδευε ο πατέρας μου ήταν Λιβερίας
Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην φορολόγηση με τη δικιά σου λογική και να άλλαξει σημαία αν έχει την ελληνική επειδή αυτό τον συμφέρει
Και να πάρεις πολύ λιγότερα η
Καθόλου
Την διαφθορά πρέπει να την αποδείξεις
Αν έχεις αποδείξεις όπως λες και εσύ σωστά. έγγραφα που να αποδεικνύει ότι πήραν λεφτά κάποιοι υπουργοί μπορείς να το καταγγείλεις
Αλλιώς όπως το λες και εσυ είναι λόγια του αέρα
Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Όχι σαν εργοδότης ούτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Άρα στον τομέα της εργοδοσίας και του ελεύθερου επαγγελματία τα ξέρεις καλύτερα από μένα
Αλλά φυσικά δεν σημαίνει δημόσιος υπάλληλος αγαπάει τον κομμουνισμό και ιδιωτικός υπάλληλος τον καπιταλισμό