Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Κατήργησε το φόρο επιτηδευματία ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ... ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ !!!!
Δηλαδή για τον ολιγάρχη που είχε 500 καταστήματα ... και αγόρασε άλλα 300 ...
ΟΠΟΤΕ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 800.000€ ...

Τον κατήργησε για αυτόν !!!!!! Αυτός που έχει ένα μαγαζί ... και πληρώνει 650€ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ , ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ .
Ε ναι δηλαδή σε όποιον πάνε καλά οι δουελεις και παίρνει προσωπικό μπορεί να μη πληρώνει φόρο..αν ο άλλος είναι φτωχομπινές και δεν έχει λεφτά ούτε για υπάλληλο να πληρώσει 1000 ευρώ το χρόνο...

ελεύθερη και υγειής οικονομία :rockon::rockon::rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Ε ναι δηλαδή σε όποιον πάνε καλά οι δουελεις και παίρνει προσωπικό μπορεί να μη πληρώνει φόρο..αν ο άλλος είναι φτωχομπινές και δεν έχει λεφτά ούτε για υπάλληλο να πληρώσει 1000 ευρώ το χρόνο...

ελεύθερη και υγειής οικονομία :rockon::rockon::rockon:
Παίρνεις ναρκωτικά ή μόνο χάπια ;
stedon-xanax-lexotanil-tavor-1-1024x577.png

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εδώ οι αληθινές μηνιαίες τιμές ενέργειας, επειδή τα τρολλάκια της Κουμουνδούρου πετάν πάλι σανό…

Screenshot_7.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ο αρχηγός της υπόγας της Κουμουνδούρου σύντροφος Tony xxl εμφανίστηκε;

Δεν άντεξε την δημοσιότητα ο κακομοίρης, κλαψούριζε στην διαχείριση να σβήσει τα post μου!!

Screenshot_23.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εγώ όμως δεν είπα να πάρουμε την περιουσία του εφοπλιστή και να τη μοιραστούμε όλοι μαζί. Εγώ είπα ο εφοπλιστής που έχει όλο το κεφάλαιο να πληρώνει φόρους ισάξιους με την δύναμη του και όχι να του λένε ''δώσε ότι έχεις ευχαρίστηση''.

Εσύ μπορεί αν κοιτάς μόνο το μισθό σου επειδή αγνοείς τα βασικά για το πως λειτουργεί η αγορά αλλά πίστεψε με αυτό δεν λέγεται ελεύθερη οικονομία. Λέγεται καθαρή διαφθορά της νομοθετικής εξουσίας.

Ακόμα δεν έστειλες πηγούλα για το ΦΕΚ που προσδιορίζει το ποσό θα ΑΥΞΗΘΕΙ η φορολογία των διυλιστηρίων σε σχέση με τα υπέρ κέρδη που έχουν σημειώσει...το ότι λες εσύ 650 εκατομμύρια έχει την ίδια αξία με το να λέω εγώ 0 ευρώ.

Τώρα ποιος έχει την λογική του κουμουνισμου και του καπιταλισμού τα έχουμε ξαναπεί..ποιος ήταν δημόσιος υπάλληλος και ποιος ελεύθερος επαγγελματίας να τα ξανά πούμε?
Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν προχωρά στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, όπως έγινε στην Ισπανία, εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Στα τρόφιμα η κυβέρνηση έχει κάνει μία επιλογή. Η επιλογή αυτή είναι να φορολογήσει τα διυλιστήρια και το ποσό αυτό, τα 650 εκατομμύρια, να δοθούν στους καταναλωτές

ο πατέρας μου ήταν ναυτικός στο Γουλανδρή στην εταιρεία orion

Πήγα μία φορά μικρός στο καράβι του
Η σημαία που είχαν όλα τα πλοια
που ταξίδευε ο πατέρας μου ήταν Λιβερίας
Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην φορολόγηση με τη δικιά σου λογική και να άλλαξει σημαία αν έχει την ελληνική επειδή αυτό τον συμφέρει
Και να πάρεις πολύ λιγότερα η
Καθόλου
Την διαφθορά πρέπει να την αποδείξεις
Αν έχεις αποδείξεις όπως λες και εσύ σωστά. έγγραφα που να αποδεικνύει ότι πήραν λεφτά κάποιοι υπουργοί μπορείς να το καταγγείλεις
Αλλιώς όπως το λες και εσυ είναι λόγια του αέρα

Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Όχι σαν εργοδότης ούτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Άρα στον τομέα της εργοδοσίας και του ελεύθερου επαγγελματία τα ξέρεις καλύτερα από μένα

Αλλά φυσικά δεν σημαίνει δημόσιος υπάλληλος αγαπάει τον κομμουνισμό και ιδιωτικός υπάλληλος τον καπιταλισμό

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
καλο θα ειναι οι εγκληματιες του λευκου κολαρου και οι μελλοντικοι φυλακοβιοι Μαλανδρινου να μην το παιζουν μαγκες γιατι θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
και δικο μου να σου πω να πας να γαμηθεις
Τόσο ξέρεις τόσο μιλάς
Τελικά όμως τι θα ψηφίσεις;
Είναι εύκολο να βρίζεις όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν θα σε βρίσει
Εκ του ασφαλούς

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Τόσο ξέρεις τόσο μιλάς
Τελικά όμως τι θα ψηφίσεις;
Είναι εύκολο να βρίζεις όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν θα σε βρίσει
Εκ του ασφαλούς
Βριστον τυπε σου δινω αδεια....πες του αντε να χαθεις σιχαμενε!!!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν προχωρά στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, όπως έγινε στην Ισπανία, εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Στα τρόφιμα η κυβέρνηση έχει κάνει μία επιλογή. Η επιλογή αυτή είναι να φορολογήσει τα διυλιστήρια και το ποσό αυτό, τα 650 εκατομμύρια, να δοθούν στους καταναλωτές
μπορούσε βέβαια να κάνει κ τα 2...!Κρατος είναι όχι συνέταιρος στα διυλιστήρια..! τι όχι?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Οι αριστοι του κούλη εχουν πιάσει τα καναλια και διαφημίζουν τα κουλοεπιδόματα χαμογελαστοί,
Πετσας σήμερα, καλυτερο το φουντ πας παρα η μειωση φπα,
Οι ισπανοι δεν ξέρουν,
Οπως ο σκυλλακάκης που μας ειπε οτι αυτοκινητο εχουν οι πλούσιοι

Κουλοάριστοι παντου

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456

Παιδιά στη Θεσσαλονίκη άκουσαν παραμύθια από Drag Queen​

Συριζαιοι;
Βρισιά;
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Ποιον βουλευτή πιάσαν στην Λαμία με εταιρία εκτυπώσεων που έκανε 400 Χιλ τζίρο με το δημόσιο παρακάμπτοντας το ασυμβίβαστο;;;;;κ είπε το ζώο ότι δεν ήξερε για το.ασυμβιβαστο.4 χρόνια τώρα βουλευτής;:think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656

ο πατέρας μου ήταν ναυτικός στο Γουλανδρή στην εταιρεία orion

Πήγα μία φορά μικρός στο καράβι του
Η σημαία που είχαν όλα τα πλοια
που ταξίδευε ο πατέρας μου ήταν Λιβερίας
Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην φορολόγηση με τη δικιά σου λογική και να άλλαξει σημαία αν έχει την ελληνική επειδή αυτό τον συμφέρει
Και να πάρεις πολύ λιγότερα η
Καθόλου
Την διαφθορά πρέπει να την αποδείξεις
Αν έχεις αποδείξεις όπως λες και εσύ σωστά. έγγραφα που να αποδεικνύει ότι πήραν λεφτά κάποιοι υπουργοί μπορείς να το καταγγείλεις
Αλλιώς όπως το λες και εσυ είναι λόγια του αέρα

Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Όχι σαν εργοδότης ούτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας
Άρα στον τομέα της εργοδοσίας και του ελεύθερου επαγγελματία τα ξέρεις καλύτερα από μένα

Αλλά φυσικά δεν σημαίνει δημόσιος υπάλληλος αγαπάει τον κομμουνισμό και ιδιωτικός υπάλληλος τον καπιταλισμό
Συνεχίζεις να λες 650 εκατομμύρια...που είναι το ΦΕΚ για την αύξηση της φορολόγησης (αυτό το κανείς ξανά γαργάρα) και που είναι το ΦΕΚ για την διανομή του συνόλου του ποσού σε επίδομα για το φαγητό. Δεν υπάρχουν γιατί είναι υποσχέσεις..και αν υπήρχαν θα τα είχες κάνει copy paste απο το γαλαζιο cloud.

Καλά..εκτός του ότι έχουν βγει στην φόρα στοιχειά και αποδείξεις ότι υπουργείο πήραν λεφτά (από τη σίμενς) και η ''δικαιωσυνη" κράτησε στο συρτάρι τις αποδείξεις μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα τους...όποτε τι να αποδείξω? αποδείχθηκε και την γλίτωσαν και αυτοί που είχαν ομολογήσει. ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

διαφθορά είναι το να νομοθετεί η κυβέρνηση για την το συμφέρον μερικών ισχυρών ομάδων βάζοντας σε κίνδυνο την επιβίωση των πολλών και αδύναμων. Αφού είναι έτσι λοιπόν...γιατί να μην μπορώ και εγώ να έχω έδρα την Κύπρο..που έχει 8-10% φορολογία και 0% φόρο στα μερίσματα? και να κόβω κανονικά τιμολόγια εδώ στην Ελλάδα...αλλά η έδρα μου να είναι εκεί. Γιατί οι εφοπλιστές δεν έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα?

Κάνε μας τη χάρη ρε ντάμα που θες να δικαιολογήσεις και τα αδικαιολόγητα.

Το τι δηλώνεις δεν έχει καμία σημασία τύπε...το τι κανείς δείχνει το που ανήκεις...εμένα λες κουμουνιστή αλλά εσύ ζούσες από το κράτος και τώρα παίρνεις σύνταξη από το κράτος. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα επίδομα και σίγουρα όταν γίνω μπάρμπας δε θα περιμένω να πάρω σύνταξη από το κράτος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Οι αριστοι του κούλη εχουν πιάσει τα καναλια και διαφημίζουν τα κουλοεπιδόματα χαμογελαστοί,
Πετσας σήμερα, καλυτερο το φουντ πας παρα η μειωση φπα,
Οι ισπανοι δεν ξέρουν,
Οπως ο σκυλλακάκης που μας ειπε οτι αυτοκινητο εχουν οι πλούσιοι

Κουλοάριστοι παντου
Και οι γαλάζιες κυράδες κρατάνε χερμές των 25.000€ ;;; Όσο κάνουν τα σπίτια των ψηφοφόρων τους ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Και φοράνε μπαλαρίνα πράντα των 850€ ; Ή γόβα λουμπουτέν των 1500€ και βάλε ;;;;

Ε ΡΕ ΖΩΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ..... γίδια .....

Είναι τόσο κομπλεξάρες .... που πιστεύουν και αυτοί ότι θα γίνουν με χερμές, πράντα και λουμπουτέν αν τους ψηφίζουν .
Όχι ούτε στην άλλη ζωή, ούτε σε 150 ζωές. Βόδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom