Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Αν φιλήσεις την φωτό του Μητσοτάκη τρεις φορές μπροστά μου, έχεις ένα χιλιάρικο κασέρι.

ειλικρινά τώρα .... πιστεύω ότι εδώ μέσα ... όλοι ξέρουμε ... πολύ καλύτερους τρόπους να ξοδέψει κανείς ένα ... χιλιάρικο !

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.012
Πόντοι
5.506
δυστυχως θα κλεψει και τα παντα και θα εχουμε μουλο αλλα 4 χρονια......μετα θα καταλαβουβε με ελπιζω να η τιμωρια του να ειναι κατουρημα απο ολους που μενουν σε αυτη χωρα στο συνταγμα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν φιλήσεις την φωτό του Μητσοτάκη τρεις φορές μπροστά μου, έχεις ένα χιλιάρικο κασέρι.
το κανω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
τύπε , είχες άντερα να γίνεις ιατρός ;;;
είχες δώσει εισαγωγικές ;;;
πόσο είχες γράψει ;;;;
τι βαθμούς έπαιρνες στο σχολείο ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΙΑΤΡΟΣ ;;;
πόσων χρονών άρχισες να βγάζεις λεφτά ;;;;;; στα 35 άρχισες ;;;;;

η δικαιολογία όλων των εμπαθών συμπλεγματικών ελλήνων ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΙΑΤΡΟΥΣ ....
είναι ότι είναι όλοι σαν τους πλαστικούς χειρουργούς των τηλεοράσεων !!!!! Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
και οι παθολόγοι , δεν παίρνουν όλοι στο διατρείο τους εξέταση 50€ ....... (άλλο κατ οικον)
σιγά ρε τύπε μη κάτσω να δώσω αναφορά σε ένα φόρουμ για το τι έχω και δεν έχω κάνει.

για την οικονομία της συζήτησης σου λέω ότι και εσύ και εγώ είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αλλά επειδή εσένα η φύση της δουλειάς σου στο επιτρέπει σε συμφέρει (και για αυτό το λες) να μην παίρνει ο άλλος απόδειξη και να κανείς 10 ραντεβού τη μέρα και να παντελονιαζεις 300 ευρώ.

και εμένα η φύση της δουλειάς μου που επιβάλλει να κόβω τιμολόγια και αποδείξεις για τα πάντα. Και δεν θα ήθελα να κάνω αλλιώς γιατί δεν είμαι μπαταχτσής.

το θέμα μου είναι ότι επειδή εσύ θες να τα βγάζεις όλα μαύρα το κράτος γαμαει εμένα και όποιον άλλον δεν έχει επιλογή. Σου είπα ότι δεν το περιορίζω στον κλάδο αλλά στον κύκλο εργασιών. Καταννοώ και συμπάσχω με τον γιατρό-μεταφορεα-υδραυλικο-ηλεκτρολογο που πάει για 1-2 μεροκάματα τη μέρα να μη θέλει από τα 100 ευρώ να του πάρει το κράτος τα 50.

Όμως κάτι τύποι που βγάζουν 300αρια και 400αρια και κλαίγονται γιατί δε θέλουν να συνησφερουν στην φορολογία αλλά ξέρουν με τα μαύρα να πηγαίνουν διακοπές δεν τους συμπάσχω όχι.

και για να σου λύσω την απορία δεν έχω κανένα σύμπλεγμα και καμία ζήλια γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει και αμείβομαι καλύτερα από όσο νομίζεις εσύ για να λες ότι έχω άχτι τους γιατρούς. Εδώ κάνουμε γενική συζήτηση όχι προσωπική.

Εν κατακλείδι....δεν έχω κανένα θέμα με τον κλάδο..ίσα ίσα γνωρίζω και σέβομαι γιατρούς(ειδικευόμενοι) σε δημόσια νοσοκομεία που παίρνουν 1500 και ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ στις εφημερίες και στις διπλοβάρδιες....αυτοί δεν είναι γιατροί?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467
ειλικρινά τώρα .... πιστεύω ότι εδώ μέσα ... όλοι ξέρουμε ... πολύ καλύτερους τρόπους να ξοδέψει κανείς ένα ... χιλιάρικο !

Συμφωνώ. Θα τον βάλω να βάλει την μύτη του στο κωλάντερο του Μητσοτάκη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ. Θα τον βάλω να βάλει την μύτη του στο κωλάντερο του Μητσοτάκη.

δεν αναφερόμουν σε τίποτε τέτοιο !
συγκλονιστικούς τρόπους ξοδέματος του χιλιάρικου .... θα βρείτε στα μπάνερ δεξιά αριστερά πάνω κάτω της σελίδος !!!!

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Όποιος νομίζει πως με κατουράει στην φαντασία του επειδή είναι χαμηλής νοημοσύνης.

Δηλαδή: Tony xx, pnewman, koskam, Set_air, dantedmc, παπαβλάξ,, Νίο.

Έχεις δίκιο, φαίνεται ολοκάθαρα, δεν είναι αυτοί αριστερά σκουπίδια με φασιστική βοήθεια. :vomit:
οτι πεις καραφλο αγορι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467
δεν αναφερόμουν σε τίποτε τέτοιο !
συγκλονιστικούς τρόπους ξοδέματος του χιλιάρικου .... θα βρείτε στα μπάνερ δεξιά αριστερά πάνω κάτω της σελίδος !!!!

Σε αυτά ξοδεύω πολύ περισσότερα από χιλιάρικο κάθε μήνα. :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Σε αυτά ξοδεύω πολύ περισσότερα από χιλιάρικο κάθε μήνα. :confused:
ένα χιλιάρικο εξτρά στη συγκεκριμένη δαπάνη, πάντα είναι ευπρόσδεκτο .........

τα μόνα χρήματα στη ζωή μου που δεν πήγαν χαμένα θεωρώ !!!
όλα τα άλλα , τα σπατάλησα άδικα .......

ειδικά της νύχτας, πήγαν στα σκουπίδια

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πάρε καλού κακού ομπρέλα, αν δεν βρέξει θα σε κατουρήσει σίγουρα !

Τι να κατουρήσετε ρε χαζούληδες, 7-8 φουκαριάρηδες είστε και τα κάτουρα πάνε προς τα κάτω, δεν νικήθηκε η βαρύτητα ακόμα. Μεταξύ σας θα κατουρηθείτε

Εκεί ψηλά που είμαι πάρτε κάνα μπαζούκας μπας και με πέτυχετε.
Θα μου τα κλάσετε δηλαδή όπως απέτυχε και το αφεντικό σας;

d4 (27).jpg

32 χρόνια πέρασαν, 90 πάει ο Βαρδής και το αφεντικό σας είναι στην στενή! :alivedick::alivedick:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.731
Πόντοι
25.467
ένα χιλιάρικο εξτρά στη συγκεκριμένη δαπάνη, πάντα είναι ευπρόσδεκτο .........

τα μόνα χρήματα στη ζωή μου που δεν πήγαν χαμένα θεωρώ !!!
όλα τα άλλα , τα σπατάλησα άδικα .......

ειδικά της νύχτας, πήγαν στα σκουπίδια

Συμφωνώ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.012
Πόντοι
5.506
Τι να κατουρήσετε ρε χαζούληδες, 7-8 φουκαριάρηδες είστε και τα κάτουρα πάνε προς τα κάτω, δεν νικήθηκε η βαρύτητα ακόμα. Μεταξύ σας θα κατουρηθείτε

Εκεί ψηλά που είμαι πάρτε κάνα μπαζούκας μπας και με πέτυχετε.
Θα μου τα κλάσετε δηλαδή όπως απέτυχε και το αφεντικό σας;

d4 (27).jpg

32 χρόνια πέρασαν, 90 πάει ο Βαρδής και το αφεντικό σας είναι στην στενή! :alivedick::alivedick:
θα σου γαμαει τα αυτια ο κουφοντινας παντα......

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom