Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
τι να ζοριστώ ρε ,με την βλακεία που έγραψες;ΔΕν ειναι αστειακι. Πραγματικοτητα ειναι . Ζοριζεσαι ?
τι να ζοριστώ ρε ,με την βλακεία που έγραψες;ΔΕν ειναι αστειακι. Πραγματικοτητα ειναι . Ζοριζεσαι ?
Και γιατι να μην τιμωρηθει και ο δευτερος, αν εκανε τη μ@λακια του. Αλλα πεφτει συνεχως στα μαλακα (βλεπε: siemens- χριστοφορακος)Ο Μπαξμπάνης σήμερα γράφει ότι ο Κούλης παρακολουθούσε και αρχηγούς ενόπλων δυνάμεων.
Δύο είναι τα τινά:
1) Ο Μπαξμπάνης λέει ψέματα και η ΝΔ θα πρέπει να τον βάλει μέσα γιατί το έχει παρακάνει με τις παρακολουθήσεις
2) Ο Μπαξμπάνης λέει αλήθεια και η ΝΔ θα πρέπει να δώσει επιτέλους εξηγήσεις.
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 2-3 ορθοδοντικούς με τέτοια ιατρεία…εσυ του επαγγέλματος δεν τους ξέρεις;Αυτά παίζουν μανχάταν , λονγκ άϊλαντ , λος άντζελες, λονδίνο άντε και παρίσι . Στην ελλάδα , μόνο σε άρλεκιν.
Ποιος παθιάζεται ρε μπαγλαμα;Τρια πουλακια καθονταν...ηθελα να ξερα ολοι εσεις ρε πουστη που παθιαζεστε με τα κομματα σας ταιζουν τουλαχιστον;
βασικα οι επιδοτησεις και τα εσπα εριξαν κατα κυριο λογο την χωρα στα βραχια...γιατι παιρναν τα φραγκα και αντι να χτισουν εργοστασια, γινονταν λουης...και γι αυτο τωρα δεν παραγεις ουτε οδοντογλυφιδα και εισαι ενα κρατος - παριας...Ο ΕΛΓΑ είναι ασφαλιστικός οργανισμός. Δε μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Τον ΟΣΔΕ μάλλον εννοείς. Τις επιδοτήσεις και τα ΕΣΠΑ γιατί τα αναφέρεις; Κεφάλαια που αξιοποιήθηκαν ανεπαρκώς είναι. Της ΕΕ κιόλας, όχι του ελληνικού κράτους. Δεν έριξαν αυτά τη χώρα στα βράχια. Παρεκτος που προεξοφληση ολόκληρης της επιδότησης δεν υπήρχε. Υπερτιμολογήσεις ναι.
Σαν τη ζημιά που έκανε ο δημόσιος τομεας κανείς.
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 2-3 ορθοδοντικούς με τέτοια ιατρεία…εσυ του επαγγέλματος δεν τους ξέρεις;
Συνεχίζεις να χάνεις το νόημα…ακόμα και μικρό ιατρειο να είναι…το σημαίνει ότι πρέπει να μην κόβει τίποτα και μα αφήνει εμάς τους μαλακες να πληρώνουμε φόρους;
Εννοείται ότι το χρέος αυτόνομα δεν εξετάζεται. Μονον που οι επιδοτήσεις δε δημιουργούν χρέος. Ουτε προσμετρώνται σε αυτό. Ουτε καν αξιοποιούνται όλες. Τα κρατικά επιχειρηματικά σχέδια συχνά δεν τις εξαντλούν. Κι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, των γνωστών δημοσίων υπηρεσιών, με τη μειωμένη αποτελεσματικότητα. Δημόσιος τομέας, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτήσεις σε εριξαν στα βράχια.βασικα οι επιδοτησεις και τα εσπα εριξαν κατα κυριο λογο την χωρα στα βραχια...γιατι παιρναν τα φραγκα και αντι να χτισουν εργοστασια, γινονταν λουης...και γι αυτο τωρα δεν παραγεις ουτε οδοντογλυφιδα και εισαι ενα κρατος - παριας...
οι μισθοι των δεκο οσο και να δημιουργησαν ελλειμμα στην χωρα δεν αρκουν απο μονοι τους να ριξουν μια χωρα στα βραχια...γιατι το χρεος μιας χωρας δεν ειναι τοσο σημαντικο οικονομικο μεγεθος απο μονο του...αλλιως η ιαπωνια θα ηταν σε χειροτερη θεση απο την ζιμπαμπουε και την ελλαδα τωρα....
Πάλι στην ίδια συζήτηση γυρνάμε τύπε. Συμφωνούμε ότι το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας είναι για τον πούτσο και έχει ως στόχο την εκμετάλλευση των επιχειρήσεων και των ελ. επαγγελματιών για να ζήσουν οι κόπροι του δημοσίου.Ποιός είπε ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ;;; Δεν υπάρχει κανείς που να μην κόβει τίποτε.
Είπα όμως ότι και τίποτε να μην κόβει , οποιοσδήποτε ελεύθερος υπαγγελματίας, ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 1500€ ΜΙΣΘΟ . Αυτό , μόνο με φόρο επιτηδευματία και τεκμήριο διαβίωσης γάμου τέκνων .
Αν αρχίσω να υπολογίζω και προκαταβολή φόρου .... πληρώνει τα διπλά.
Σε σοβαρές κοινωνίες, κουβέντα φιλοσοφικού επιπέδου, θα ήμουν αντίθετος με τη φοροδιαφυγή. Απέχουμε πολύ.Διαισθάνομαι όμως ότι δεν έχεις κανένα θέμα με την φοροδιαφυγή...ενώ εγώ έχω.
Τύπε δεν μπορώ να φανταστώ τι φρικτή κατάσταση ζει ένας παθολόγος που πας στο ιατρείο του..σε εξετάζει 10 λεπτά σου γράφει και μια συνταγή και σου ζητάει ένα 50άρικο και δεν κόβει απόδειξη....λογικά πρέπει να ζει σε κουτί στο Σύνταγμα και δεν τα βγάζει πέρα...Σε σοβαρές κοινωνίες, κουβέντα φιλοσοφικού επιπέδου, θα ήμουν αντίθετος με τη φοροδιαφυγή. Απέχουμε πολύ.
Και κατά της βίας ίσως ήμουν . Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Είναι αναγκαίες συχνά , φρικτές καταστάσεις.
Ιστορική αναγκαιότητα.
Δεν τα γράφει καλά. Όταν ξεκίνησαν τα δεκεμβριανά ... δεν πολέμησε ο τσώρτσιλ ούτε ο τσακαλώτος !
ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ .
Επίσης κράτησαν μέρες και οι Μπουραντάδες στην Αχαρνών . Παρόλο που τον ίδιο το Μπουραντά, τον είχε βάλει φυλακή το ελληνικό κράτος ,
για χατήρι των κομμουνιστών !!!!!!
Όποιος σε κατουράει είναι είτε αριστερός είτε φασίστας όχι ότι εσύ είσαι άσχετος.
Οπως τον ανεβαζεις μια βαλτον και στο κωλο σου....Ποιος παθιάζεται ρε μπαγλαμα;
Να σου ανεβάσω τον ΕΦΚΑ μου;
Έλεος με τον καφέ καθυςτερημενο