kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.122
- Πόντοι
- 6.256
Θυμωμένος εισαι φιλε;πιο μουνοπανο απο τον μητσοτακη δεν εχει περασει ποτε απο την ελλαδα....
Θυμωμένος εισαι φιλε;πιο μουνοπανο απο τον μητσοτακη δεν εχει περασει ποτε απο την ελλαδα....
ναι ...και δεν ειμαι φιλος σουΘυμωμένος εισαι φιλε;
Τραλάκη δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς, είσαι η ντροπή του δεξιού, έχεις συμμαχήσει με την σπορά των ηττημένων του Γράμμου - Βίτσι.
τύπε, έχεις το απολύτως συνηθισμένο μίσος , απέχθεια, ζήλεια και κόμπλεξ απέναντι στους ιατρούς ........Τύπε δεν μπορώ να φανταστώ τι φρικτή κατάσταση ζει ένας παθολόγος που πας στο ιατρείο του..σε εξετάζει 10 λεπτά σου γράφει και μια συνταγή και σου ζητάει ένα 50άρικο και δεν κόβει απόδειξη....λογικά πρέπει να ζει σε κουτί στο Σύνταγμα και δεν τα βγάζει πέρα...
Η ΝΔ διέγραψε το Μπόγδανο ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ , ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.
Πότε πήγε εκεί τελευταία φορά στέλεχος της ΝΔ ;;; Πριν το 1980 .
Πες μας και γιατί τον διέγραψε !Μεγάλο λάθος του Κούλη που τον διέγραψε, όχι όμως αρκετό για να φορτωθούμε τον Αλέκο ξανά.
έχασες την ψυχραιμία σου και μειώνεις τους άλλουςΌποιος νομίζει πως με κατουράει στην φαντασία του επειδή είναι χαμηλής νοημοσύνης.
Δηλαδή: Tony xx, pnewman, koskam, Set_air, dantedmc, παπαβλάξ,, Νίο.
Έχεις δίκιο, φαίνεται ολοκάθαρα, δεν είναι αυτοί αριστερά σκουπίδια με φασιστική βοήθεια.
Μεγάλη περίπτωση ο τραλαλάκης. Αντικομμουνιστής που ψηφίζει δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ.
Θα σκίσουν τα πτυχία τους οι τρελογιατροί μόλις τον ανακαλύψουν.
Δεν έχω καμία εμπάθεια με τους γιατρούς...θέμα με επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν τόσο πολύ..το ίδιο είναι και οι καφετέριες...οι ταξιτζήδες (προ beat)...οι γυμναστές, οι δικηγόροι, οι λογιστές, οι μεταφορείς... και άλλοι 1000 κλάδοι.τύπε, έχεις το απολύτως συνηθισμένο μίσος , απέχθεια, ζήλεια και κόμπλεξ απέναντι στους ιατρούς ........
δεν έχει νόημα η συζήτηση ........
ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ..... το 99.999% των ελλήνων ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ;
οι πιο πολλοί την πετάνε έξω από το ιατρείο .... αφού δεν έχουν ΑΕ , ΑΕΒΕ κτλ ....
και η εφορία δεν είναι irs να την αναγνωρίσει για δαπάνη .........
Δυστυχως ετσι ειναι.Πες μας και γιατί τον διέγραψε !
Να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα στελεχών που διαγράφτηκαν για ... αντικομμουνισμό ;;;;
Να σου φέρω κι άλλα παραδείγματα στελεχών που διαγράφτηκαν για ... αντικομμουνισμό ;;;;
τύπε , είχες άντερα να γίνεις ιατρός ;;;Και θα σου πω γιατί..διότι εσύ βρίσκεις πάτημα στο ότι η εξέταση γίνεται στο ιατρείο σου και ότι ο πελάτης σου δεν ενδιαφέρεται για απόδειξη αλλά για φτηνή τιμή και τα βάζεις όλα παντελόνι...και φωνάζεις μετά και λες για τις τράπεζες και για τους τραπεζίτες και για τους μισθούς τους. Ναι ρε μπρό....δε ξέραμε να έχουμε κάποιους έξυπνους που παντελονιαζουν μαύρα 2Κ την εβδομάδα και να πληρώνουμε φόρους εμείς που κόβουμε τιμολόγια στα πάντα...τα κορόιδα.
τι εννοείς τι θα την κάνει την απόδειξη? μασούρι...τι σε νοιάζει εσένα? Εγώ δηλαδή που κόβω τα πάντα να πληρώνω 60% φορολογία για να βγάζουν οι κλάδοι αυτοί μαύρα?
ΨΟΦΟΟπως τον ανεβαζεις μια βαλτον και στο κωλο σου....
Όποιος νομίζει πως με κατουράει στην φαντασία του επειδή είναι χαμηλής νοημοσύνης.
Δηλαδή: Tony xx, pnewman, koskam, Set_air, dantedmc, παπαβλάξ,, Νίο.
Έχεις δίκιο, φαίνεται ολοκάθαρα, δεν είναι αυτοί αριστερά σκουπίδια με φασιστική βοήθεια.
χειροτεροι απο αυτους ψηφιζουν μητσοτακη ειναι αυτοι που βαζουν την μυτη τους βαθαια στην κωλοτρυπιδαα του μητσοτακακη....εχει δειγματα εδω...γιατι ρε παιδια?
δεν μπορεί να είσαι τόσο χαζός ! ούτε εσύ !Νομίζω πως τα δυο που θα αναφέρεις τα γνωρίζω προσωπικά. (Η μια είναι γυναίκα).
Ισχύει ό,τι έγραψα, πολύ κακώς τους διέγραψε.
Πολύ κακώς επίσης έχει δηλώσει ότι τιμά τους αγώνες της αριστεράς.
Αυτός όμως είναι πρόεδρος της Ν.Δ. που είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να ανακόψει την επάνοδο του ηλίθιου Αλέκου. Θα είναι καταστροφικό για την χώρα.
Αφού δεν στηρίχτηκε ο Σαμαράς στις εκλογές τυο 2015, με τον Κούλη είμαστε, που είναι μετριοπαθής κεντρώος αλλά ο μόνος που μπορεί να χτυπήσει τα ποσοστά που δίνουν οι βλαμμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ.
εδω εισαι καλε μπαρμπουλη??????? εχω κατι αναγκεςΚαι τη γλώσσα βάζουν. ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.
εδω εισαι καλε μπαρμπουλη??????? εχω κατι αναγκες