koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.311
- Πόντοι
- 3.446
Είναι ότι πει αυτός.... να δούμε; θα τσιμπήσει;τι, ειναι και καραφλος ο πολυκλωνος ????
ω ρε φιλε...
πανω κορυφη, στα πλαγια η' γενικως ???
Είναι ότι πει αυτός.... να δούμε; θα τσιμπήσει;τι, ειναι και καραφλος ο πολυκλωνος ????
ω ρε φιλε...
πανω κορυφη, στα πλαγια η' γενικως ???
πιστευω οτι ειναι καραφλος απο τα δεξια, πιανει τα μαλλια απο τα αριστερα και κουκουλωνει την καραφλα στοα δεξια ο φαντομας.Είναι ότι πει αυτός.... να δούμε; θα τσιμπήσει;
α έγινα εχθρός του ε;; εμένα πάντως αδιάφορος μου είναι. δεν με αγγίζει τι λέει.... Κλάιν Μάιν..πιστευω οτι ειναι καραφλος απο τα δεξια, πιανει τα μαλλια απο τα αριστερα και κουκουλωνει την καραφλα στοα δεξια ο φαντομας.
παντως εμενα δε με εβαλε στους εχθρους του ο μπουσταρχος.
I ask you to judge me by the enemies I have made.
(Tony xx, pnewman, koskam, Set_air, dantedmc, troubakhs, Νίο)
λες να μου βγει ντιγκινταγκας μετα το γαμησι που του'ριξα και να μου τηνε πεσει ?
ελα ρεεεεε, εχει πλακα ο δωδωχλεχλες φαντομας πολυκλωνος.α έγινα εχθρός του ε;; εμένα πάντως αδιάφορος μου είναι. δεν με αγγίζει τι λέει.... Κλάιν Μάιν..
Η αλήθεια είναι πως τα χεις λίγο χαμένα με αυτά που γράφεις
Είδες ρε τυπε? Εδώ του λες από 220 πάει 240 και σοθ λέει πόσο έχει η πρώτη 5ετια. Τόσο ζώα η μάλλον τόσο τρολαλακιαΤρια πουλακια καθονταν...ηθελα να ξερα ολοι εσεις ρε πουστη που παθιαζεστε με τα κομματα σας ταιζουν τουλαχιστον;
Λοιπόν ημίχρονο.
O pnewman θέλει να παραστήσει τον γιατρό και ψάχνει κάποιον που να τα έχει χαμένα.
Ας κοιτάξει λίγο παραδίπλα του για να δει τον ρεζίλι τον αρχηγό του.
...
Μισό λίγο να οργανωθώ για παραστήσω τον δεξιό CLOSER.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΚΟΥ ΨΕΤΑΛΕΞΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ.
ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Ασε τυπε μην μας ανεβασει κανεναν ΕΦΚΑ και γινει της πουτανας εδω μεσα....Είδες ρε τυπε? Εδώ του λες από 220 πάει 240 και σοθ λέει πόσο έχει η πρώτη 5ετια. Τόσο ζώα η μάλλον τόσο τρολαλακια
Χαχαχα όντως.Ασε τυπε μην μας ανεβασει κανεναν ΕΦΚΑ και γινει της πουτανας εδω μεσα....
Ήταν από τους λεφτάδες που δήλωναν πάνω από 70Κ το χρόνο καθαρά και τον είχαν χαλάσει τα 1900€ που είχε βάλει ο αλέξης.Ασε τυπε μην μας ανεβασει κανεναν ΕΦΚΑ και γινει της πουτανας εδω μεσα....
όμως με το να μου προφασίζεσαι δηλώσεις Αλ6,
όμως με το να μου προφασίζεσαι δηλώσεις Αλ6,
Μπαίνει σε ένα μπαρ ένας κοριός, ένα κοράκι και ένας παιδοβιαστής.
-Καλώς την Νέα Δημοκρατία... λέει ο μπάρμαν...
ελα σου βρηκα καλυτερο, να τραβηξεις μαλακια τωρα τα μεσανυχτα και να γουσταρεις.Πάμε μια με το κρητικάτσι:
Αααα μπερδεύτηκα, εσύ είσαι του Πολάκη.
Μισό…
Πάμε μια με το κρητικάτσι:
Στίχοι: Παυλής (μονόλογος)
Μουσική: Ερωτόκριτος
Ήρθα Νατάσα'μ στο βουνό, κι έψαξα τα πουρνάρια
μα δε σε βρήκα, μορφονιά, κι έφαγα τα νταμάρια
στάχτη και Burberry παντού, κι εσύ εξαφανισμένη
Λονδίνο, μου'παν πήγαινες, βαριά αρματωμένη.
Πήγες να βρεις βοήθεια, να ξαναρίξουν λίρες
κι εγώ τρεις κούτες κάπνισα και δυο καφάσια μπίρες
Νατάσα'μ είμαι μοναχός κι αλάργα αγναντεύω
μ'αυτόν τον Μητσοτάκουλα, δύσκολα την παλεύω.
Είπα στον Φαρδυκάπουλο, να βγει απ' το γιοτ στο μώλο
να'ρθει μαζί μου στο βουνό, να ρίξει λίγο κώλο
μα αυτός πολύ βαρέθηκε, θα έχανε τη μάσα
"σύρε μονάχος σου Παυλή, θα' ναι και η Νατάσα",
Και περιμένω νηστικός, ούτε ένα σκορδοστούμπι
κι εσύ Λονδίνο ψάχνεσαι, μπας κι έβρεις αποκούμπι
δε φτάνανε τα χάλια μας με αυτή απ' τη Φιλοθέη
θα 'χουμε και τα ψώνια σου, της Κολοβού τα χρέη...
να βάλεις και γυναίκα
εεε. Δεν ειμαστε ολοι του λυκειουτι να ζοριστώ ρε ,με την βλακεία που έγραψες;