pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Δεν είναι υπέρκομψη σαν τη Μαρέβα
Έμπαινες όμως ? Ή τη βρίσκεις μόνο με σιτεμένες ?
Έμπαινες όμως ?
Πόσων ετών είναι;
Βγαίνω μόνο με κορίτσια από 18 έως 28.
Τα κοριτσάκια που βγαίνεις, το ξέρουν ?
Ή το μαθαίνουν όταν τους ακουμπάς όλο το μπάντζετ από τα γενόσημα
Εχω κάνει ένα σωρό live ρε μπούφο και από εστιατόρια και από ξενοδοχεία.
Φαντάσου πόση σημασία σου δίνω !
Βρε συνέχεια μου κωλοτρίβεσαι αλλά έχεις κι αυτό το ρημάδι το αλτσχάιμερ!
Οποιος με κατουράει. Έχεις δίκιο, φαίνεται ολοκάθαρα
Σιγά ρε Τζορτζ Μπεστ του μπου, τσουτσουριάσαμε.ένα χιλιάρικο εξτρά στη συγκεκριμένη δαπάνη, πάντα είναι ευπρόσδεκτο .........
τα μόνα χρήματα στη ζωή μου που δεν πήγαν χαμένα θεωρώ !!!
όλα τα άλλα , τα σπατάλησα άδικα .......
ειδικά της νύχτας, πήγαν στα σκουπίδια
Σιγά ρε Τζορτζ Μπεστ του μπου, τσουτσουριάσαμε.
Α ρε βλάχο που μου θέλεις και ΤζορτζΜπεστιλίκια που μια γυναίκα γνώρισες, την παντρεύτηκες μπας και γαμήσεις και αυτή παρέμεινε η μοναδική σου γκόμενα.Ο Μπεστ, είχε κουνιστούς, να κρέμονται από τα @@ τους, όπως έχω εγώ εσένα ;;;
Γάμησες καμιά κατσίκα στο τσαμπικόνησο ;;; ή τον δουλεύεις στο χειροκίνητο !
Μου αρέσει που μπαίνεις και στην κουβέντα για gps ! Η πιο μεγάλη διαδρομή στο τσαμπικόνησο , πόσο είναι ρε μαλέα ;;;
Α ρε βλάχο που μου θέλεις και ΤζορτζΜπεστιλίκια που μια γυναίκα γνώρισες, την παντρεύτηκες μπας και γαμήσεις και αυτή παρέμεινε η μοναδική σου γκόμενα.
Άσε με εμένα ΒΛΑΧΟ, που να με πιάσεις εμένα βρε ταγάρι.εσύ παντρεύτηκες δύο ως σώγαμπρος; τον πρώτο πεθερό ρε μαλάκα πως τον φαλάρισες ;;;
έπεσε έξω με τα λεφτά που έδωσε για να σου πάρει το μετάχειρο τουαρέγκ 7ετίας από γερμανία ;;;
είχε τρύπες από τις αλατιέρες και τις έκλεισες μόνος σου ;;;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΣ .... ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΖΩ .... εσύ που ήσουν ρε γίδι ;;
Τον πρώτο τον πεθερό τον έκοψα οτι ήταν λαμόγιο και τον σούταρα πριν μου φάει ούτε σεντς μαλέα, εσύ πες μας ρε μπουτζόβλαχε πως το λουκέτιασες το κτηνιατρείο, έβαλες στριφώνια μπετού και σκούριαζαν με το σάλιο;Μπάλα στην εξέδρα .... τον πεθερό πως τον φάλαρες ;;; έτρωγες πολλά σουβλάκια ;;;;;
Με το δεύτερο κάνατε συμφωνία, ότι όσο σε έχει γαμπρό , θα σου πληρώνει όλα τα έξοδα και φαγητό ;Τον πρώτο τον πεθερό τον έκοψα οτι ήταν λαμόγιο και τον σούταρα πριν μου φάει ούτε σεντς μαλέα
Πήγα με Seat Leon diesel για να το παίξω μπρούκλης.Με το δεύτερο κάνατε συμφωνία, ότι όσο σε έχει γαμπρό , θα σου πληρώνει όλα τα έξοδα και φαγητό ;
Σε αφήνει να βάζεις και το παπάκι στην αυλή ;;; Παπάκι είναι τελικά ή μπόμπος ; Δεν θυμάμαι.
Όταν έγινε το προξενιό , με το μπόμπο έσκασες μύτη ;;;
ή πήρες ταξί ;;;
Είχες και chally μου λένε ;;; Το έχεις ακόμη ;;Πήγα με Seat Leon diesel για να το παίξω μπρούκλης.
Τώρα μόνο Beverly και GS1200, παλιά οι αλητείες, όταν τελείωσα την έκτη δημοτικού. Μετά τα 16-17 κυριλίκια.Είχες και chally μου λένε ;;; Το έχεις ακόμη ;;
στο επομενο λαιβ αλανι μου ,βαλε παλι την καραγκουνα να σε ξεφωνησει....ανεπαναληπτη εμπειρια ,δεν πληρωνεται αυτο το γελιο!Εχω κάνει ένα σωρό live ρε μπούφο και από εστιατόρια και από ξενοδοχεία.