barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 5.506
Τι σαπερα ρε βλαχαδι;;;;;τι αλλο μωρη λαστιχενια πουστοβλακοπουστρα ?
μου θες και αλλο ξεβρακωμα...
α τραβα σαπερα ναουμε... βλημα.
Τι σαπερα ρε βλαχαδι;;;;;τι αλλο μωρη λαστιχενια πουστοβλακοπουστρα ?
μου θες και αλλο ξεβρακωμα...
α τραβα σαπερα ναουμε... βλημα.
Τι να σου πω ρε Τόνυ, τελευταία φορά μιλούσε με τον κλώνο του, Χριστουγεννιατικο...
ρε παπαφιλιπς, γιατι μας εφυγε ετσι αποτομα ναουμε... λες να νευριασε που του γαργαλησα την κωλοσουφριδα, χωρις να βαλω λιπανση ?Τι να σου πω ρε Τόνυ, τελευταία φορά μιλούσε με τον κλώνο του Χριστουγεννιατικο...
Είναι ευαισθητούλα, μην την βλέπεις έτσι γκαζιάρα απάνω στο μονοθέσιο, έχει βάλει τον λεβιέ απο κατω και δίνει πόνο, στις λακκούβες ειδικά ξεχνάει το όνομά της... Fantoma, Doda, Leleka, κάπως έτσι.ρε παπαφιλιπς, γιατι μας εφυγε ετσι αποτομα ναουμε... λες να νευριασε που του γαργαλησα την κωλοσουφριδα, χωρις να βαλω λιπανση ?
Να γράφεις από το ένα προφίλ και να απαντάς από το άλλο, τρελά ψυχολογικά.....Τι να σου πω ρε Τόνυ, τελευταία φορά μιλούσε με τον κλώνο του, Χριστουγεννιατικο...
Να γράφεις σε όλα τα ποστς σου το "οτι" σε "ο,τι" σε όλες τις περιπτώσεις, σε όλα τα κλωνοπροφίλ σου, και να μην το παραδέχεσαι ότι είσαι εσύ.Να γράφεις από το ένα προφίλ και να απαντάς από το άλλο, τρελά ψυχολογικά.....
θα του τον ανοιξω εγω, μην ανησυχεις γι'αυτο, για να μην εχει τετοια προβληματα στο μελλον.Είναι ευαισθητούλα, μην την βλέπεις έτσι γκαζιάρα απάνω στο μονοθέσιο, έχει βάλει τον λεβιέ απο κατω και δίνει πόνο, στις λακκούβες ειδικά ξεχνάει το όνομά της... Fantoma, Doda, Leleka, κάπως έτσι.
Έχω αρχίσει και το λυπάμαι το δίποδο αυτό.θα του τον ανοιξω εγω, μην ανησυχεις γι'αυτο, για να μην εχει τετοια προβληματα στο μελλον.
βλεπε πουστομπαροκα πως κωλοτριβεται τοση ωρα, μετα την πουτσα που εχει φαει και αυτος...
καλα για πιξουλα δε χρειαζεται να πουμε κατι, η καθημερινη μας εχει γινει πλεον
τωρα λειπει, ειναι πιατσα αν παρατηρησεις...
αλλα εχεις μεινει πισω για τους μονολογους τους δωδωχλεχλε φαντομα κλπ.
κοιτα εδω εναν προσφατο... που του κοπηκε η λαλια παλι.
αχχχ εδω εισαι μαρη σαπουτζακη η' εχεις μινι μπρεϊκ απο καναν αφγανοπακη ???Πάλι ρεπό πήρες από τη Συγγρού ρε δροσερούλη και αύριο θα μας ζαλίσεις τα ούμπαλα με τα νευράκια σου.
που κάνατε ηρωίδα την άλλη μπαταχτσού την Κολοβού.
παπαφιλιπς εχει γινει μπορινγκ αυτη η γαλαζοπρασινη κουραδομηχανη πλεον, γι'αυτο εχω πλευρισει το δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνο κλπ.Έχω αρχίσει και το λυπάμαι το δίποδο αυτό.
Ήρθε η πιξουλα να τον υπερασπιστεί βλέπεις.
Διχεσμένη προσωπικότητα.παπαφιλιπς εχει γινει μπορινγκ αυτη η γαλαζοπρασινη κουραδομηχανη πλεον, γι'αυτο εχω πλευρισει το δωδωχλεχλε φαντομα πολυκλωνο κλπ.
εχει πιο πολυ πλακα, γιατι μου το παιζει σοβαρος η μουχριτσα στα τιμημενα προφιλ, ενω στα αλλα αλητηριος.
παπαφιλιπς γι'αυτα ζουμε, μην εισαι αχαριστος.Διχεσμένη προσωπικότητα.
Να έχεις ανοίξει τόσα προφίλ να απαντάς με το ένα στο άλλο.
Να γράφεις παντού το ότι "ο,τι" , να λες τις ίδιες πιπες άλλοτε με ευγενή άλλοτε με δήθεν αλήτικο τρόπο.
Φέρτε πίσω τον μπαρμπαγυφτουλα, τουλάχιστον αυτος ήταν ναυαγιο του ενός λογαριασμού.
Πανέξυπνε τι είναι το δίπλωμα που πήρε από το columbiaΡε σπασαρχίδα...
Ο ίδιος ο Διαματάρης παραδέχτηκε ότι δεν είχε πάρει πτυχίο από το Κολούμπια αλλά εσύ επιμένεις ότι είχε πάρει;
Αντώνης Διαματάρης: Παραδέχεται ότι δεν πήρε πτυχίο από το Columbia
«Οικονομικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικώνwww.ethnos.gr
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.
Οι πίπες που διαβάζεις είναι σανό για τους βλαχομετανάστες στην Αμερική που τον ψηφίζουν, δεν είναι για σένα.
Άστο, για σενα έχουμε εγχώριο σανό.
Τενεκέ!
Στο link που παραθέτω φαίνεται το master του διαματάρηΡε σπασαρχίδα...
Ο ίδιος ο Διαματάρης παραδέχτηκε ότι δεν είχε πάρει πτυχίο από το Κολούμπια αλλά εσύ επιμένεις ότι είχε πάρει;
Αντώνης Διαματάρης: Παραδέχεται ότι δεν πήρε πτυχίο από το Columbia
«Οικονομικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικώνwww.ethnos.gr
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.
Οι πίπες που διαβάζεις είναι σανό για τους βλαχομετανάστες στην Αμερική που τον ψηφίζουν, δεν είναι για σένα.
Άστο, για σενα έχουμε εγχώριο σανό.
Τενεκέ!
Εχει ανοίξει άλλο προφίλ, απλά περιμένει να εγκριθεί το πρώτο του ποστ.παπαφιλιπς γι'αυτα ζουμε, μην εισαι αχαριστος.
ακομα ο χρονος μετραει παντως αν δεις... να δω ποτε θα απαντησει και με ποιο προφιλ.
καλα ο πινατ ηταν ααααααλλη περιπτωση μαλακα.
για το πολ ποζισιον της μαλακιαςΕχει ανοίξει άλλο προφίλ, απλά περιμένει να εγκριθεί το πρώτο του ποστ.
Lewis Hamilton θα το ονομάσει.
Και θα τσακώνεται με τον Leclerc.
καλά ρε αθεόφοβε τύπε...ακόμα και για αυτό έχεις μια δικαιολογία και ένα υπερασπιστικό σεντόνι να γράψεις?Πανέξυπνε τι είναι το δίπλωμα που πήρε από το columbia
Στο link που παραθέτω φαίνεται το master του διαματάρη
Αντώνης Διαματάρης: Δύο χρόνια μετά τον σάλο δείχνει το δίπλωμά του από το Πανεπιστήμιο Columbia
''Ήμουν εύκολος στόχος για τον Αλέξη Τσίπρα, χτυπώντας εμένα, χτυπούσε τον Μητσοτάκη'', αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Διαματάρης.www.thetoc.gr
Είναι πλαστό;
Σπούδασε μετά το 19 και το πήρε
Ισχυει αυτά που γράφει ότι είχε κάνει όλες τις σπουδές αλλά απλώς δεν είχε πάρει το χαρτί;
Για πανέξυπνε Έλληνα δώσε εξήγηση
Μίλα για το πτυχίο του διαματάρη
Η δεν το βλέπεις;
Σκέψου σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιολ έχει ς περάσει όλα τα μαθήματα και σου λένε έλα να ορκιστείς
Δεν πας και δεν παίρνεις το πτυχίο
Τυπικά δεν έχει πτυχίο ουσιαστικά έχεις όλα προσόντα αφού έχεις περάσει όλα τα μαθήματανα το πάρεις όποτε θέλεις
Λοιπόν, ο Lewis Hamilton θα είναι Συριζαιοςγια το πολ ποζισιον της μαλακιας
μαλακα παπαφιλιπς με εκανες και γελασα