papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.495
- Πόντοι
- 27.261
Να γράφεις από το ένα προφίλ και να απαντάς από το άλλο, τρελά ψυχολογικά.....
Να γράφεις από το ένα προφίλ και να απαντάς από το άλλο, τρελά ψυχολογικά.....
παπαφιλιπς ειπες πολλα και θα μπερδευτει με τοσα νικναμες.Λοιπόν, ο Lewis Hamilton θα είναι Συριζαιος
Ο Leclerc θα είναι νδούλος
Θα ανοίξει και ένα τρίτο Michael Schumacher που θα είναι ΚΚΕ...
Στα Πιτ στοπ θα μπαίνει ως Fantom για τα λάστιχα του βλαροκ.
Έτσι σε πήραν και σένα στη ΔΕΚΟ ?Πανέξυπνε τι είναι το δίπλωμα που πήρε από το columbia
Στο link που παραθέτω φαίνεται το master του διαματάρη
Αντώνης Διαματάρης: Δύο χρόνια μετά τον σάλο δείχνει το δίπλωμά του από το Πανεπιστήμιο Columbia
''Ήμουν εύκολος στόχος για τον Αλέξη Τσίπρα, χτυπώντας εμένα, χτυπούσε τον Μητσοτάκη'', αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Διαματάρης.www.thetoc.gr
Είναι πλαστό;
Σπούδασε μετά το 19 και το πήρε
Ισχυει αυτά που γράφει ότι είχε κάνει όλες τις σπουδές αλλά απλώς δεν είχε πάρει το χαρτί;
Για πανέξυπνε Έλληνα δώσε εξήγηση
Μίλα για το πτυχίο του διαματάρη
Η δεν το βλέπεις;
Σκέψου σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιολ έχει ς περάσει όλα τα μαθήματα και σου λένε έλα να ορκιστείς
Δεν πας και δεν παίρνεις το πτυχίο
Τυπικά δεν έχει πτυχίο ουσιαστικά έχεις όλα προσόντα αφού έχεις περάσει όλα τα μαθήματανα το πάρεις όποτε θέλεις
καπως ετσι θα το παιζει κ ο αλλος ο πανιβλαξ71 δικηγορος πλακα πλακα. σκεψου τι μπουρδες εχει πεταξει εδω μεσα με περισπουδαστο υφος, και φαντασου τον να αγορευει και ολοι οι υπολοιποι να κρατιουνται να μην γελασουνΈτσι σε πήραν και σένα στη ΔΕΚΟ ?
Είχες περάσει τα μαθηματα αλλά δεν είχες το χαρτί ?
Τύπε δυστηχώς επανήλθες στις μαλακίες εκεί που χες βγάλει τη φαλτσέτα να πετσοκόψεις
ποιος τους υπολογίζει αυτούς
Μιας και θέτεις οικονομικό ζήτημα, πες μας την ανάλυση σου σαν γνώστηςΦέρε πίσω τα λεφτά που τσουρνέψατε ρε συριζόπανο, που αντί να σαπίζετε στη φυλακή βγάζετε γλώσσα κιόλας.
Ρωτάς κ απαντάς στον εαυτό σου. Έλα λίγο ακόμα κ θα ξεπεράσεις τον πιξι
Ρωτάς κ απαντάς στον εαυτό σου. Έλα λίγο ακόμα κ θα ξεπεράσεις τον πιξι
ρε παπαφιλιπς μηπως ειδες τον τιμημενο πολυκλωνο @Leclerc ... μα που χαθηκε ?
αλλα εχεις μεινει πισω για τους μονολογους τους δωδωχλεχλε φαντομα κλπ.
Διχεσμένη προσωπικότητα.
Να έχεις ανοίξει τόσα προφίλ, να απαντάς με το ένα στο άλλο.
Ε το μαλακα τον κλωνο, καθεται και ψαχνει
Να γράφεις σε όλα τα ποστς σου το "οτι" σε "ο,τι" σε όλες τις περιπτώσεις, σε όλα τα κλωνοπροφίλ σου, και να μην το παραδέχεσαι ότι είσαι εσύ.
Βγαίνει ο κόσμος έξω τα βράδια ρε λιγδιάρη να φάει να πιει κάνα ποτό, δεν μιζεριάζει όλη μέρα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου σαν εσένα και τους κλώνους σου ρε ξόανο.
σε εχω νευριασει πολυ εεε ???Αύριο στο βοθροκουμέντο των Τόνυ και Παπαβλάκα:
Αποδεικτικά στοιχεία για νέους κλώνους του Leclerc:
Δεν είναι * γράφεται.Το μεγάλο γέλιο δε είναι η αναφορά στην χρήση του ό,τι.
Γράφεται* με κατάληξη -αι, είναι παθητική φωνή.Σίγουρα στην βιασύνη θα έχω κάνει και λάθη.
Αλλά δεν εγκαλούν γιατί γράφετε λάθος αλλά γιατί γράφετε σωστά!!!
Οτι*Είναι τόσο βούρλα τα αυτιστικά που δεν έχουν καταλάβει ό,τι κάθε μέρα αφιερώνουν
Έχεις να απαντήσεις τίποτα πανέξυπνεΤύπε, είσαι πιο καθυστερημένος και από τον Leclerc...
Ποιο τελευταίο δεν σε καταλαβαίνω;καλά ρε αθεόφοβε τύπε...ακόμα και για αυτό έχεις μια δικαιολογία και ένα υπερασπιστικό σεντόνι να γράψεις?
Δηλαδή αν πάω σε μια δουλειά σε έναν εργοδότη και του πω έχω περάσει όλα μαθήματα στο πανεπιστήμιο αλλά δεν πήγα στο τελευταίο και δεν πήρα πτυχίο θα με προσλάβουν?
Δεν ντρέπεσαι λίγο να γράφεις τέτοιες μπαρούφες?