barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.271
- Πόντοι
- 5.506
τι ζούμε ρε πούστη μου
τι ζούμε ρε πούστη μου
οπου βλεπεις υποστηριξη απο το γνωστο παρεακι των ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ξερεις τι, πως και ποια ειναι η καταληξη.Από άριστο σε άριστο το πάνε !!!
Τίποτα πιο εκλεκτό ???
Θα γελάνε μέχρι και τα πιτσιρίκια της Κιβωτού
Αφού έγινε έτσι γιατί δεν τον άρχισε στις φάπες;
Μάρτιος του 2019, πλειστηριάζεται το σπίτι της Κολοβού, με νόμο της κυβέρνησης Τσιπραλέκου.
Με νόμο της Ν.Δ. λόγο covid το 2020 γίνεται αναστολή εξώσεων και εξώσεων από πλειστηριασμούς
Προχθές το πρωί ο βλαξ της Κουμουνδούρου έβγαλε κάλεσμα διαμαρτυρίας και οργανώθηκε πορεία συμπαράστασης για την Κολοβού
Χθες την την επισκέφθηκε ο ίδιος χωρίς ντροπή για να καταγγείλει τον πλειστηριασμό που έγινε επί κυβερνήσεως του με δικό του νόμο.
Σε πόση ώρα λες θα έρθει το πρώτο μήνυμα " στ αρχίδια μου και ο τσίπρας, δεν ψηφίζω ούτε συριζα" από κάποιο από τα γνωστά-άγνωστα μέλη;;;
Μάρτιος του 2019, πλειστηριάζεται το σπίτι της Κολοβού, με νόμο της κυβέρνησης Τσιπραλέκου.
Με νόμο της Ν.Δ. λόγο covid το 2020 γίνεται αναστολή εξώσεων και εξώσεων από πλειστηριασμούς
Προχθές το πρωί ο βλαξ της Κουμουνδούρου έβγαλε κάλεσμα διαμαρτυρίας και οργανώθηκε πορεία συμπαράστασης για την Κολοβού
Χθες την την επισκέφθηκε ο ίδιος χωρίς ντροπή για να καταγγείλει τον πλειστηριασμό που έγινε επί κυβερνήσεως του με δικό του νόμο.
Ο νόμος είναι προ του σχηματισμού της κυβέρνησης του Τσύριζα
αθε μερα εδω εισαι, αλλα χθες ελειπες... κατα τυχη βεβαιως βεβαιως ξαναλεω.
Όλοι τους κ μόνο σου .......Έχω σταματήσει να μιλάω για την προσωπική διαφορά
Τώρα παντού την συζητάνε
Όταν το συζήτησα εδώ δεν το λεγε κανείς άλλος
καπελακι θελω να δω, οπως τοτε με το δωδωκλωναρι σου που το παραδεχτηκες, για να αρχισεις να μετρας φαπες.Αν βρεις να έχω κάνει post και τις προηγούμενες Τρίτες, 15 Νοεμβρίου, 8 Νοεμβρίου, 1 Νοεμβρίου, 25 Οκτωβρίου…. Θα σου κάνω την τιμή να σου απαντήσω γιατί δεν πόσταρα και Τρίτη 22 Νοεμβρίου.
τι κανει ο "φιλος σου" ...ο @FANTOM12 ???????
για φωναξετονα μιαΘέλεις να τον φωνάξω να σε παρτουζόσουμε παρέα ρε ρεζίλη της Φυλής, έχεις μάθει να σε πηδάν με την σειρά τα Πάκια δροσερούλη;
Τι ώρα πας στο φούρνο;για φωναξετονα μια
γιατι εμενα δε με ακουσε μαλλον πριν λιγο...
ποιο φουρνο ?Τι ώρα πας στο φούρνο;
Το φούρνο του θειού σου ρε χαζούλη Τόνυποιο φουρνο ?
διπλα απο τους τσοντοσινεμαδες εκει που πας εννοεις ?
Τυπε, πραγματικά αυτή η ερώτηση ήταν to the point όπως λέν στο χωριόμ.Αφού έγινε έτσι γιατί δεν τον άρχισε στις φάπες;
ρε ΠΟΥΣΤΟβλακα τοση ωρα γι'αυτη τη μαλακια εκανες ?Το φούρνο του θειού σου ρε χαζούλη Τόνυ