pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Πώς γνωριζεις εσυ οτι το σπιτι το απεκτησε η τραπεζα? Εγω ξερω οτι εδω και πολλα χρονια, οι τραπεζες οχι μονο δεν χτυπανε σπιτια σε πλειστηριασμους (δεν εχουν τι να τα κανουν και επιβαρυνονται και με ΕΝΦΙΑ), αλλά αντιθετως πουλανε και τα δανεια σε funds. Τα οποια ουδέποτε χτυπανε σπιτια σε πλειστηριασμό. Πώς λες με τοση βεβαιοτητα εσυ οτι εχουμε "αποβολη και εγκατασταση τραπεζας"? Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι ειχε η τραπεζα κανενα λογο, ΑΝ εχει αποκτησει το σπιτι, να πεταξει εξω τον πρωην ιδιοκτητη? Στις περιπτωσεις αυτες συνηθως ερχεται σε επαφη μαζι του, και του ζητά νοικι. Και ολοι ευχαριστημενοι.
Δεν ξέρω γιατί επίτηδες προσπαθείς να διαστρεβλώσεις το περιεχόμενο.Τι λες ρε τύπε?
Δείξε μου που είπα εγώ ότι τράπεζες και funds χτυπάνε ακίνητα σε πλειστηριασμούς.
Ενημερώσου πρώτα τι παίζει με τα μη εξυπηρετούμενα χρέη και τι είναι είναι τα REO. Οι τράπεζες κατάσχουν και για να μπορέσουν να πάρουν μεγάλο κομμάτι χρημάτων πίσω βγάζουν πακέτα κατασχεμένων ακινήτων σε bid-αρισμα από funds ή μέσω real estate agents.
Από τη στιγμή που μπήκε δικαστικός επιμελητής μέσα, της άνοιξε την πόρτα και την έβγαλε έξω συνοδεία αστυνομίας, μάλλον δεν πήγε για καφεδάκι, ούτε να την ενημερώσει, πήγε να αποβάλει.
Και προς ενημέρωσή σου που τα ξέρεις τόσο καλά τα πράγματα, η μοναδική τράπεζα που μπαίνει σε διαδικασία μισθωτηρίου με πρώην ιδιοκτήτη είναι η Εθνική και όχι σε όλες τις περιπτώσεις.
Αντί να γράφεις μπούρδες εδώ μέσα για πράγματα που δεν ξέρεις καλά, ενημερώσου τι παίζει μη και βρεθεί κανένας να σε συμβουλευτεί που θα χάνει το σπίτι του και στο τέλος τον βάλεις και φυλακή.