Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Που είναι η λούγκρα που σας απατάει με όλες τις forum?παιχνιδιάρης ως πάντα.
να του δώσω τον :alivedick::alivedick::alivedick: στον κολητό αν και ξέρω πόσο κολλημένος είναι και θα αρχίσει να μιλάει για μεγέθη.
τον rebirth δεν έχω δεί τελευταία , προσπαθείτε να εξαναγκάσετε εσείς τη ζωή τελικά , δεν γράφετε αυτό που γίνεται.
Η καινούργια λουγκριτία ονομαζόμενος "ΔενΞέρωΤιΜουΓινεται" μάλλον να κρατήσει αυτό το περιβάλλον για πάρτυ της δεν θα την ανεχτώ.
Τα 330 τα χρωστάτε εσείς τελικά , ωραίο το κόλπο που σας τα χώνουν ότι χρωστάτε όταν φωρτόνεστε σε κάποιον.
ελπίζω να μην χρειαστεί να τα ξαναπούμε.
Αλβανικό μυρωδάτο, ή απλώς χρηση του google translator?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Επειδή δεν ξέρω, μπορείς να μου εξηγήσεις ποιος είναι ο καινούριος ιδιοκτήτης που έχει δώσει ήδη και λεφτά και θα πάρει και τη διαφορά η κυρία ???!!!!!
ενώ η περίπτωση είναι αποβολή και εγκατάσταση τράπεζας
Πώς γνωριζεις εσυ οτι το σπιτι το απεκτησε η τραπεζα? Εγω ξερω οτι εδω και πολλα χρονια, οι τραπεζες οχι μονο δεν χτυπανε σπιτια σε πλειστηριασμους (δεν εχουν τι να τα κανουν και επιβαρυνονται και με ΕΝΦΙΑ), αλλά αντιθετως πουλανε και τα δανεια σε funds. Τα οποια ουδέποτε χτυπανε σπιτια σε πλειστηριασμό. Πώς λες με τοση βεβαιοτητα εσυ οτι εχουμε "αποβολη και εγκατασταση τραπεζας"? Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι ειχε η τραπεζα κανενα λογο, ΑΝ εχει αποκτησει το σπιτι, να πεταξει εξω τον πρωην ιδιοκτητη? Στις περιπτωσεις αυτες συνηθως ερχεται σε επαφη μαζι του, και του ζητά νοικι. Και ολοι ευχαριστημενοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε παίζει να ναι το μοναδικό σου ποστ που δε λες μαλακίες :confused:

Κανένα fund δεν διαπραγματεύεται με δανειολήπτη/ πρώην ιδιοκτήτη. Το fund κάνει deal μόνο με την τράπεζα, ως νέα ιδιοκτήτρια και φυσικά δεν αγοράζει το σκέτο δάνειο, δίνει ένα ποσό σε όποια τράπεζα για πακέτο ακινήτων που δεν έχουν μεταβιβαστεί έπειτα από πλειστηριασμό, άρα δεν έχει καλυφθεί το χρέος/ δάνειο.
Τι λες ρε τύπε?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μονο ενας αυτιστικος ανεγκεφαλος παπαγαλος θα συνεκρινε το κρατικο χρεος με το ιδιωτικο χρεος ενος κομματος....:crazy:
Μόνο ένας πανέξυπνος σαν και σένα και μερικούς άλλους
Θα θεωρούσε σαν σοβαρό επιχείρημα κατά της Νέας Δημοκρατίας ότι χρωστάει 350 εκατομμύρια
Και θα το έγραφε και θα το συζητούσε επανειλημμένως

Και δεν θα θεωρούσε σοβαρό επιχείρημα εναντίον του Σύριζα ότι ο υπουργός οικονομικών του μας φέσωσε κατά 85 δις πάντα σύμφωνα με το Δέδε όχι σύμφωνα με τους ξένους που είναι παραπάνω
Και επομένως δεν θα έλεγε κουβέντα για αυτό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καμία πρώτη κατοικία δεν χάθηκε επί Συριζα.
Πλειστηριασμοί έγιναν απο κάποιους ιδιώτες εναντίον ιδιωτών όπως γινόταν πάντα εξάλλου. Ο Συριζα ψήφισε τον νόμο για τα κόκκινα δάνεια που ήταν μνημονιακή υποχρέωση όμως έβαλε προϋπόθεση το fund να διαπραγματευτεί πρώτα με τον δανειολήπτη.
Tύπε, για βαλε μας και την διαταξη νομου που υποχρεωνε το fund να διαπραγματευθει πρωτα με τον δανειοληπτη. Για να μην ψαχνεις αδικα, δεν υπαρχει. Και αναρωτιεμαι. Αυτη την παπαρια την εγραψες απο αγνοια, ή στα πλαισια του προγραμματος προπαγανδας που σας δινουν απο την Κουμουνδούρου για να γραφετε στα social media υπερ του κομματος εναντι 0,60 ευρω το ποσταρισμα? Και σε ποιον "νομο για κοκκινα δανεια" αναφερεσαι? Βρισκεσαι σε πληρη τρικυμια. Και ναι, τα funds παντα διαπραγματευονται με τον δανειοληπτη, οχι επειδη υπαρχει καμια νομοθετικη υποχρεωση, αλλά επειδη αυτονοήτως θελουν να βγαλουν κερδος απο τα λεφτα που δωσανε για να αγορασουνε το δανειο. Επισης θα ηθελα να μου πεις εστω μια περιπτωση που fund απεκτησε σπιτι σε πλειστηριασμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να αναλύσουμε λιγακι το θεμα με τα funds, γιατι η αγνοια χτυπαει κοκκινο εδω μεσα. Το fund αγοραζει το δανειο απο την τραπεζα στο 10-15% της αξιας του. Π.χ. Ενα στεγαστικο δανειο 100.000 ευρω θα το αγορασει για 15.000. Αν το σπιτι βγει σε πλειστηριασμο, θα βγει με αξία καπου 80.000. Αντε με καποια μειωση, να βγει στις 60.000. Δηλαδη θα ερθει το fund να αγορασει το δανειο 15.000 για να πληρωσει 60.000 και να παρει ενα διαμερισμα. Μπραβο ρε μαλακες. Και τα λετε σοβαρα αυτα. Το fund εχει τη λογικη να παρει εστω αυτα που πληρωσε +50% για να εχει κερδος, ενω η τραπεζα ήδη εχει ωφεληθει διαγραφοντας το κοκκινο δανειο απο τα βιβλια της. Επομενως το fund θα πλησιασει τον δανειοληπτη που χρωσταει 100.000, και θα του πει δωσε μου 25.000 ευρω για να εξοφλησεις πλήρως. Και ολοι ευχαριστημενοι. Και μην τολμησει να πει κανενας οτι δεν ισχυει αυτο, γιατι ισχύουν κανονικοτατα ολα οσα ειπα. Ληξις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και οσον αφορά το δανειο των 15.000 που εχασε η κυρια αυτη το σπιτι της. Ανετα το fund θα δεχοταν 5-6 χιλιαρικα για πληρη εξοφληση. Και επαναλαμβανω, αν χανεις για 5-6 χιλιαρικα το σπιτι σου, φταις εσυ. Δεν φταιει ουτε η τραπεζα ούτε το fund. Και οι παπαρίτσες που γραφετε καποιοι για κατατρεγμενους, για αναλγητους και pandiera rossa, μου προκαλούν αφορητο χασμουρητο. Ενηλικιωθειτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Α και μην το ξεχασω.Εχω εναν πελατη, ο οποιος χρωσταει 8.000 σε πιστωτικη καρτα. Και το ποσό αυξανεται συνεχώς με τόκους και δεν εχει πληρωσει τιποτα. Χθες του ηρθε επιστολη απο το fund που πηρε την οφειλη, και του λεει οτι αν καταβάλει 1.500 ευρω εφαπαξ, του δινει εξοφλητικη αποδειξη. Και οποιος πει οτι δεν με πιστευει, τον γραφω στα παλια μου τα παπουτσια

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Και οσον αφορά το δανειο των 15.000 που εχασε η κυρια αυτη το σπιτι της. Ανετα το fund θα δεχοταν 5-6 χιλιαρικα για πληρη εξοφληση. Και επαναλαμβανω, αν χανεις για 5-6 χιλιαρικα το σπιτι σου, φταις εσυ. Δεν φταιει ουτε η τραπεζα ούτε το fund. Και οι παπαρίτσες που γραφετε καποιοι για κατατρεγμενους, για αναλγητους και pandiera rossa, μου προκαλούν αφορητο χασμουρητο. Ενηλικιωθειτε

Ξέρω κοπέλιά, που διορίστηκε σε θέση δήμου, προ κρίσης.Μισθό 1400€. Πήγε τον επόμενο μήνα και αγόρασε διαμέρισμα.Όλη την αξία δάνειο. Δόση 800€ . Μετά την κρίση , που της μείωσαν λίγο το μισθό κλαιγόταν .

Οι μάνατζερ, που το παίζαν φωστήρες και δίναν τέτοια δάνεια , έπρεπε να παίρνουν ακόμη μπόνους και μισθάρες ;
Εγώ λέω ότι έπρεπε να αδειάζουν τις καπότες από τα χύσια σε ρδέλα , για να στριμώχνουν περισσότερες σε μία σακούλα σκουπιδιών ,
ως υπηρεσία β' , στο μετάξι .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και το fund τί το θέλουμε στο κόλπο χασοδίκη;

Άμα είναι η ιστορία να λήξει με το 25χιλιαρο από τον δανειολήπτη, γιατί δε το παίρνει κατευθείαν η τράπεζα από αυτόν, να γράψει και μικρότερη χασούρα στα βιβλία της;
Γιατι οι τραπεζες μπορει να μην καταφερουν να παρουν ούτε το 25αρι, ειδικα αν δεν εχουν εξασφαλίσεις, και να τους μενουν τα δανεια αμανάτι, ενω ετσι τα ξεφορτωνονται. Και ετσι "καθαριζουν" την εικονα τους ως προς την δικη τους δανειοληπτικη ικανοτητα. Ειναι απλουστατο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ξέρω κοπέλιά, που διορίστηκε σε θέση δήμου, προ κρίσης.Μισθό 1400€. Πήγε τον επόμενο μήνα και αγόρασε διαμέρισμα.Όλη την αξία δάνειο. Δόση 800€ . Μετά την κρίση , που της μείωσαν λίγο το μισθό κλαιγόταν .

Οι μάνατζερ, που το παίζαν φωστήρες και δίναν τέτοια δάνεια , έπρεπε να παίρνουν ακόμη μπόνους και μισθάρες ;
Εγώ λέω ότι έπρεπε να αδειάζουν τις καπότες από τα χύσια σε ρδέλα , για να στριμώχνουν περισσότερες σε μία σακούλα σκουπιδιών ,
ως υπηρεσία β' , στο μετάξι .
Σε αυτο δεν θα διαφωνησω. Αλλά υπηρχε τότε τοσο χρημα στις τραπεζες που ηθελαν να το σπρωξουν οπωσδηποτε. Υπολογιζαν οτι καποια θα κοκκινισουν αλλά δεν μπορουσαν να φανταστουν οτι θα μεσολαβουσε η οικονομικη κριση και θα εσκαγε τοσο δυνατα η φουσκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πήγε και ο Τσιπρας σημερα στη δημοσιογραφο να συμπαρασταθει για την περιπετεια της. Υποθετω της εξηγησε ποιος ηταν πρωθυπουργος οταν θεσπιστηκαν οι ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοι, για να μην γινονται τα γνωστα επεισοδια στα ειρηνοδικεια απο "αλλελεγγυους". Επισης ειδα και τα παλικαρια του Ρουβικωνα να σπανε την πορτα του γραφειου του δικαστικου επιμελητη που ανελαβε την εκτελεση. Δεν ειδα βεβαια να πανε ούτε στο fund, ούτε στην τραπεζα, ούτε στο σπιτι του νεου ιδιοκτητη. Στον τελευταιο τροχο της αμαξης πηγανε. Μπραβο παλικαρια. Προκαλεστε μας λιγη αναγούλα ακομη. Σηκωνει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.554
Πόντοι
3.656
Επισης ειδα και τα παλικαρια του Ρουβικωνα να σπανε την πορτα του γραφειου του δικαστικου επιμελητη που ανελαβε την εκτελεση.
Σε άλλη χώρα γίνονται αυτά ; Θα κάναν μαγκιές τέτοια καθίκια ;;;
Θα τους άφηνε η αστυνομία ελεύθερους ;
Εδώ γιατί δεν τους μαζεύει ;;;
Μη πολυκατηγορείς τους ρουβίκωνες, γιατί στο εφετείο μαζί με δαπίτες ήταν ..... αγκαλίτσα ... πλήρης ταύτιση ........

αν ένας τυχαίος κλώτσαγε καμιά γάτα .... ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ .... όταν σπάνε γραφεία επιμελητών ... όλα μια χαρά !!!!!!
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΑΝ ........

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Όσοι τη θέλαν, θα πήγαιναν να την ψηφίσουν .
Και όσοι δεν την ήθελαν και ήθελαν άλλο κόμμα θα πήγαιναν να ψήφιζαν το άλλο κόμμα

Επειδή λοιπόν δεν ξέρουμε ούτε αν θα την ήθελαν και θα την ψήφιζαν ούτε αν δεν την ήθελαν και θα ψήφιζαν άλλο κόμμα για αυτό δεν υπολογίζουμε την αποχή

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τώρα είναι που θα πεταχτεί ο αυτιστικός ο daima703 και θα σου πει ότι ο κόσμος ψήφισε ΝΔ το 2019. Άρα ο Διαματαρης είχε πτυχίο!
Πανέξυπνε διαβάζεις βουλωμένο γράμμα
Ο Διαματαρης έκανε μήνυση στο πανεπιστήμιο columbia

Και λίγο μετά το πανεπιστήμιο columbia του έστειλε τον τίτλο του διπλώματος του

Τι έγινε;

Δεν είχε σπούδασει και του έστειλε ψεύτικο δίπλωμα;

Σπούδασε εκ των υστέρων και η μήνυση είναι έτσι για την πλάκα
Και το columbia την έφαγε;

Άλλο τι;

Τούτων λεχθέντων κάπως τα είχε μπερδέψει ο διαματάρης το 19 με το βιογραφικό του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom