Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Κοιτά τύπε...είναι επιλογή του καθενός τι συζητήσεις θέλει να κάνει. Εγώ ποτέ δεν έχω βριστεί με κανέναν ούτε έχω ασχοληθεί στο 99% των περιπτώσεων απαντάω με χιούμορ και τρολάρισμα..ο άλλος το παίρνει γραμμή και σταματάει. Πολύ λίγες φορές έχω ασχοληθεί και μόνο επειδή το άλλο άτομο έλεγε χοντράδες. Για παράδειγμα εγώ σταμάτησα να κοιτάω και πολύ τις πολιτικές εξελίξεις και το θρεντ του κόβιντ γιατί κάθε μέρα το μόνο που έβλεπες ήταν 2-3 άτομα να βρίζονται μεταξύ τους και να ποστάρουν διάφορα gif.

Όμως το πρόβλημα είναι γενικό...εδώ το μεσημέρι ο άλλος πόσταρε για τα μέτρα μιας άλλης χώρας και μετά το γύρισε στα επιδόματα που θα δώσει η κυβέρνηση. Όταν το θρεντ γεμίζει από τρόλ των κομμάτων πως περιμένεις να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με νόημα?
δεν διαφωνούμε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Τύπε θα κάνω το δικηγόρο του διάβολου και θα σου πω ότι ενώ παλαιότερα έβλεπες περισσότερα τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που λες συμβαίνει επειδή έχουν γεμίσει τα πολιτικά με τρόλ της νδ. Δηλαδή δεν μπορείς να θίξεις ένα σοβαρό πρόβλημα-θεμα των πολιτικών εξελίξεων και πετάγεται και ένας γαλάζιος να σου πει ότι έτσι ήταν και επί ΣΥΡΙΖΑ ή ότι ντροπή να παραπονιέσαι γιατί φταίει η τάδε παγκόσμια συγκυρία.

Οποιοδήποτε σοβαρό θέμα εξελισεται σε τρολάρισμα μεταβεί μπλε και κόκκινων. Αν μπορώ να πω και εγώ μια γνώμη...είναι τα τρολλ των κομμάτων που χαλάνε τις συζητήσεις. Εκτός αν ο σκοπός του νήματος είναι η τιμή και δόξα στο κόμμα όποτε ναι εκεί έχεις δίκιο.
Να ένα γραφικό τρολ εεε συγνώμη κυβερνητικός βουλευτής για το θέμα υποκλοπές που δεν ασχολείται κανείς.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Στην τρύπα σου τωρα λέει...
Στην τρύπα του κάθεται αυτός που του λεμε ότι είναι ο john100 κι αλλάζει κουβέντα (μπορεί και χρώματα) .
Να το παραδεχτείς ανοιχτά, απλο είναι, ότι ναι, είσαι ο john100.

Θυμάμαι ότι κοροιδευες τον Ζαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όταν έμπαινε με αλλα προφίλ και δεν ελεγε οτι ειναι αυτος, τελικά τώρα τι; Κάνεις αυτά που κοροϊδευες. Για αυτό τρως τρολλαρισμα και χαλιεσαι, χαλιεσαι γι αυτά που έκανες κι ο ίδιος βασικά, μπορεί να λέγεται και κάρμα αυτό.
Ο ρανγκναρ πρέπει να ναι Τόνυ,πιο πολύ μοιάζει στον τρόπο γραφής

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Ρε τύπε πως κατάφερες να πας πάλι την συζήτηση στις παροχές της κυβέρνησης ε...τυχαίο θα ήταν.

Δεν μίλαγα εγώ για αυτό...είπα κάτι που δεν έχει σχέση με το άριο κόμμα...είπα ότι θα ζητάνε από τον φτωχό που έτσι και αλλιώς καίει όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται γιατί έχει πάει 1 ευρώ η κιλοβατώρα και προφανώς δεν θα ανάβει ούτε καλοριφέρ ούτε κλιματιστικό παρά μόνο καμία σόμπα από τα λιντλ...

και από την άλλη έχουμε κάτι βίλες και επαύλεις (των πολιτικών πολλές εξ αυτών) που η κατανάλωση τους αγγίζει τον θεό...θερμενόμενες πισίνες, αντλητικά μηχανήματα, εγκαταστάσεις ασφαλείας κλπ...

μυρίζομαι δηλαδή ότι όπως την οικονομική κρίση την πέρασε μόνο ο λαός έτσι και τώρα θα γίνει...αυτό εννουσα. Τι σχέση έχει το επίδομα? Τόσο πολύ συρυζίαση έχετε πάθει εκεί στη νδ που η απάντηση σας σε όλα ποια είναι ''επίδομα''?

βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου
Γράφεις η
κιλοβατώρα είναι ένα ευρώ

Ενώ μετά την επιδότηση η κιλοβατώρα τον Σεπτέμβριο είναι γύρω στα 16 λεπτά με απόκλιση από αρνητικά δηλαδή να πάρεις πίσω λεφτά όσο και να σου φαίνεται περίεργο
Μέχρι μόνο μία εταιρεία που φτάνει 30 με 35 λεπτά

Τώρα αυτά που έγραψα έχουν σχέση με υψηλές και χαμηλές καταναλώσεις και την αντίστοιχη επιδότηση

Οι χαμηλές καταναλώσεις και οι μέτριες μέχρι κάποιο όριο θα έχουν περίπου τις ανωτέρω τιμές
Λόγω της επιδότησης

Οι φτωχοί Λοιπόν άνθρωποι που δεν καίνε πολύ θα πληρώνουνε λίγο την κιλοβατώρα

Οι Πιο πλούσιοι που θα καίνε πολύ αρα θα περνάνε αυτό το όριο θα έχουν μικρότερη επιδότηση ειδικά αν δεν κάνουν περιορισμό στην κατανάλωση

Αυτοί λοιπόν οι με τις πισίνες θα έχουνε πολύ λιγότερη επιδότηση και θα πληρώνουν πολύ περισσότερο από τους φτωχούς
Ειδικά Αν δεν μειώσουν την κατανάλωση τους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Δείτε κύριε,
Εγώ ξέρω, πως όταν έχεις αποφασίσει ότι είσαι αρσενικός και άρρεν, και θέλεις να επιλέξεις παπούτσια, συγκρίνεις μεταξύ τους δύο - τρία ζευγάρια παπούτσια τύπου Oxford, ή έστω ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι Astor και ένα ζευγάρι Loafers. Δεν συγκρίνεις ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ούτε ένα ζευγάρι Loafers με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι 12ποντα πέδιλα. Εκτός αν δεν είσαι και τόσο αρσενικός και άρρεν.

Επίσης καλό θα είναι, όλες οι παρατάξεις, να ασχολούνται περισσότερο με το να φτιάχνουν πρόγραμμα και την εφαρμογή του, και λιγότερο να βρίζονται μεταξύ τους. Για βρισίδια, κόντρες, και λοιπές εντάσεις, υπάρχει η προεκλογική περίοδος.

Προσωπικά πάντως, θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να παρακολουθήσω τις προτάσεις του κάθε κόμματος σχετικά με την ενεργειακή κρίση, παρά να παρακολουθώ μια προσωπική και εντελώς στείρα αντιπαράθεση μεταξύ δύο ατόμων.
Καλά Αυτά με τα παπούτσια
Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τώρα έχουμε η οχι προεκλογική περίοδο

Ότι και να πιστεύεις αν παρακολουθησεις οποιοδήποτε ραδιοφωνο η τηλεόραση που γινεται συζήτηση μεταξύ πολιτικών
Η αντιπαράθεση και δευτερευόντως μεταξύ είναι κυρίως μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ
Και δευτερευόντως Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΣΟΚ

Μπορεί να μη σου αρέσει αυτό έτσι είναι όμως

Πόσοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν μία συζήτηση για την ενεργειακή κρίση μεταξύ ανθρώπων που θα κρίνουν επιστημονικά στις θέσεις των κομμάτων ειδικά στην ενέργεια

Που θα συγκρίνουν τα διάφορα είδη ενέργειας την προτείνει ο καθένας κόστη οφέλη κινδύνους
(Πυρηνικη )

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
Καλά Αυτά με τα παπούτσια
Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι τώρα έχουμε η οχι προεκλογική περίοδο

Ότι και να πιστεύεις αν παρακολουθησεις οποιοδήποτε ραδιοφωνο η τηλεόραση που γινεται συζήτηση μεταξύ πολιτικών
Η αντιπαράθεση και δευτερευόντως μεταξύ είναι κυρίως μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ
Και δευτερευόντως Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΣΟΚ

Μπορεί να μη σου αρέσει αυτό έτσι είναι όμως

Πόσοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν μία συζήτηση για την ενεργειακή κρίση μεταξύ ανθρώπων που θα κρίνουν επιστημονικά στις θέσεις των κομμάτων ειδικά στην ενέργεια

Που θα συγκρίνουν τα διάφορα είδη ενέργειας την προτείνει ο καθένας κόστη οφέλη κινδύνους
(Πυρηνικη )

Κύριε,

Αν είστε μέχρι 30 ετών το πολύ, σας δικαιολογώ, γιατί δεν έχετε εικόνα από ένα διαφορετικό παρελθόν.

Στην εποχή μου, όσοι ήθελαν να ριχθούν στον πολιτικό στίβο, εκτός από έπαρση και αυταρέσκεια, είχαν τουλάχιστον σαφείς θέσεις και πολιτικό λόγο. Υπήρχαν μάλιστα και ελάχιστοι, που προσπαθούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο της συζήτησης προκειμένου να κερδίσουν κάτι και οι πολίτες.

Δυστυχώς στη σημερινή εποχή, το επίπεδο όχι μόνον είναι χαμηλά, αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια να ανυψωθεί. Αν αυτό σας ικανοποιεί, σας λέγω ότι εμένα δεν με ικανοποιεί καθόλου. Τουναντίον μου προκαλεί θλίψη. Η δικαιολογία ότι όλα είναι σκατά, δεν μας αναγκάζει να τα φάμε κιόλας.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
FcikDl-WQAk3z6m.jpg
Οικονόμου: ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ η πτώση του βιοτικού επιπέδου ΣΑΣ για αρκετό διάστημα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο ρανγκναρ πρέπει να ναι Τόνυ,πιο πολύ μοιάζει στον τρόπο γραφής
O john100 είναι τυπε Fun, πέρα από τον τρόπο γραφής ο οποίος είναι ολόιδιος, γράφει ακριβώς τις ίδιες μαλακίες.

Ο ρανγκναρ γράφει αλλιώς, η πρώτη λέξη κάθε πρότασης του είναι με κεφαλαία, δεν βάζει τρεις τελίτσες σε κάθε τέλος μιας πρότασης, δεν βάζει τελεία κι έπειτα το πρώτο γράμμα πάλι με μικρά.
Αυτές ειναι ο πιο μικρές λεπτομερείες.

Οπως έγραψα πιο πάνω, οι ίδιες μαλακιες με τον παλιό john100 τον προδίδουν, τον ριμπερθ ερεκτους σάπιους.

Άσε που έχει την ίδια εμμονή μαζί μου, ο ρανγκναρ παίζει να μην με ειχε παραθέσει ποτέ, ή λιγες φορές, και γράφει το όνομα μου με τον ίδιο τρόπο. "τόνι".

Δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης.
Και μόνο που αλλάζει θέμα όταν του λεμε, δείχνει πολλά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
Στην τρύπα σου τωρα λέει...
Στην τρύπα του κάθεται αυτός που του λεμε ότι είναι ο john100 κι αλλάζει κουβέντα (μπορεί και χρώματα) .
Να το παραδεχτείς ανοιχτά, απλο είναι, ότι ναι, είσαι ο john100.

Θυμάμαι ότι κοροιδευες τον Ζαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όταν έμπαινε με αλλα προφίλ και δεν ελεγε οτι ειναι αυτος, τελικά τώρα τι; Κάνεις αυτά που κοροϊδευες. Για αυτό τρως τρολλαρισμα και χαλιεσαι, χαλιεσαι γι αυτά που έκανες κι ο ίδιος βασικά, μπορεί να λέγεται και κάρμα αυτό.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι ο John100. Και το κύριο επιχείρημά μου είναι ότι ο τζον ήταν πιο ευγενικός και σπάνια χρησιμοποιούσε βρισιές. Ο Σάπιενς είναι πιο χύμα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι ο John100. Και το κύριο επιχείρημά μου είναι ότι ο τζον ήταν πιο ευγενικός και σπάνια χρησιμοποιούσε βρισιές. Ο Σάπιενς είναι πιο χύμα.
Μωρέ μια χαρά έβριζε και ο john100, όταν το στριμωγνες, το ίδιο και με αυτόν τώρα, "με αυτόν", ποιον αυτον;
Αφού ο ίδιος είναι.

Και απορώ πως δεν τον έχετε καταλάβει, αφού είναι πασιφανές.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.327
Πόντοι
3.556
Γράφεις η

Ενώ μετά την επιδότηση η κιλοβατώρα τον Σεπτέμβριο είναι γύρω στα 16 λεπτά με απόκλιση από αρνητικά δηλαδή να πάρεις πίσω λεφτά όσο και να σου φαίνεται περίεργο

Τώρα αυτά που έγραψα έχουν σχέση με υψηλές και χαμηλές καταναλώσεις και την αντίστοιχη επιδότηση

Οι χαμηλές καταναλώσεις και οι μέτριες μέχρι κάποιο όριο θα έχουν περίπου τις ανωτέρω τιμές
Λόγω της επιδότησης

Οι Πιο πλούσιοι που θα καίνε πολύ αρα θα περνάνε αυτό το όριο θα έχουν μικρότερη επιδότηση ειδικά αν δεν κάνουν περιορισμό στην κατανάλωση

Αυτοί λοιπόν οι με τις πισίνες θα έχουνε πολύ λιγότερη επιδότηση και θα πληρώνουν πολύ περισσότερο από τους φτωχούς
:headbaning1: :headbaning1: :bigdick::bigdick: μπράβο τύπε καλά τους τα έχωσες ααααμα πχια θέλουν οι πελούσιοι να φορτίζουν της ηλεκτρικές τις Πόρσε με τιμή κιλοβατώρας φτωχού

ΑΛΦΑΔΙΑ !!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Γράφεις η

Λόγω της επιδότησης

Εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου η εσύ? Η αρχική συζήτηση δεν ήταν για τα μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης ενέργειας σε μια άλλη χώρα? Εσένα βέβαια σε καίει περισσότερο που είπα ότι είναι 1 ευρώ η κιλοβατώρα...1 ευρώ είναι φίλε...η επιδότηση πληρώνεται από δανεικό χρήμα...που εμείς θα πληρώσουμε..άρα 1 ευρώ είναι...τα υπόλοιπα είναι μπακάλικοι λογαριασμοί. Εκτός αν μου υπογράφεις ένα χαρτί που λέει ότι στο μέλλον δεν υποχρεούμαι να πληρώνω τα επόμενα μνημόνια.

Αλλά για να αναλύσουμε λίγο το νόημα όσων λες....έχουμε ενεργειακή κρίση...που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άφθονη ενέργεια άρα είναι ακριβή...το κράτος επιδοτεί τους ιδιώτες επιχειρηματίες με τα λεφτά μας για να κρατάνε 1 ευρώ την κιλοβατώρα και να βγάζουν δισ...και μας λέει ότι αν είμαστε καλά παιδιά και δεν μαγειρέψουμε, δεν κάνουμε μπάνιο, δεν ζεσταθούμε....θα μας επιδοτήσει για να μην πληρώνουμε 1 ευρώ την κιλοβατώρα για τις λίγες φορές που θα κάψουμε...ώστε να μπορούν αυτοί που από αυτή την ιστορία βγάζουν δις να γεμίζουν τις πισίνες τους και τα ρεζερβουάρ τους άνετα...με τα λεφτά μας...

δηλαδή μας λες να πληρώσουμε την ταλαιπωρία μας....επιστήμονες εκεί στη την άρια κυβέρνηση...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
Μωρέ μια χαρά έβριζε και ο john100, όταν το στριμωγνες, το ίδιο και με αυτόν τώρα, "με αυτόν", ποιον αυτον;
Αφού ο ίδιος είναι.

Πάντα έχω κρατάω μια πισινή φίλε Τόνυ...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Αφού ο ίδιος είναι.

τύπε μου αρέσει που εσύ δεν ασχολείσαι με το τι γράφουν οι άλλοι και δεν ψάχνεις :confused:
λοιπόν ειμαι ο τζον105.
έχω προσθέσει 5 οκτάνια ακόμα για να γκαζώνω όταν διαβάζω μαλακίες...

*που είσαι ρε αντισθένη? :s&m_2:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τύπε μου αρέσει που εσύ δεν ασχολείσαι με το τι γράφουν οι άλλοι και δεν ψάχνεις :confused:
λοιπόν ειμαι ο τζον105.

Ο τζον105,5 "radio FM στο Κόκκινο" είσαι, από τις φάπες όμως.

Αντισθένη βλέπω, κάπως πρέπει να τιμήσεις τον θείο σου τον Χίτη με την ρουφιανιά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.856
Πόντοι
4.546
λοιπόν ειμαι ο τζον105.

Θα σε πάω σε ένα δικό μου να σου αλλάξει φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση και τιμή φιλική από μένα :cheesy:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Ο τζον105,5 "radio FM στο Κόκκινο" είσαι, από τις φάπες όμως.

Αντισθένη βλέπω, κάπως πρέπει να τιμήσεις τον θείο σου τον Χίτη με την ρουφιανιά.
τύπε χρειάζεσαι επειγόντως χιούμορ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τύπε χρειάζεσαι επειγόντως χιούμορ
Το πήρες όλο εσύ ρε ριμπερθ ερεκτους...
Αντε τραβα για κανα ντοκιμαντέρ με δεινοσαυρους τώρα, άλλαξε ξανά προφίλ και βάλτο "malakosaurous100" να τιμήσεις τον αριθμό του john100, Γιαννάκη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom