Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.725
Πόντοι
6.056
Θα παιξουμε τη γνωστη κασσετουλα...."Εγω δεν ηξερα τιποτα"
αν ήξερα δεν θα επέτρεπα το νόμιμο, λολ :crazy:

Το αποτέλεσμα είναι ότι επένδυσαν στον Νικόλα και μόνοι τους βγάλανε τα μάτια τους , τον κάνανε να τους σιχαθεί

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Και για να μην λενε καποιοι οτι τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Μηπως η διοικηση σιγα σιγα να μας απαλλαξει απο αυτο το ζωο? Ετσι, για να μην λετε οτι παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη να πατησω κανενα κουμπι. Δημοσιως λεω οτι πρεπει αυτο το ζωο να εκδιωχθεί. Σημερα κιολας.

Τύπε η ελευθερία λόγου σου λέει τίποτα; Αυτό που επιτρέπει στον καθένα να λέει ό,τι θέλει όσο ανώμαλο, αρρωστημένο και απρεπές κι αν είναι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.285
Πόντοι
6.256
Μια ειδηση που παιζουν ολα τα εξαγορασμενα ΜΜΕ του Κουλισταν....
1663080639013.png

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Ελλάδα
Λίγο-πολύ το είπαν όσοι κανουν μείωση της κατανάλωσης θα έχουν μεγαλύτερη επιδότηση

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο αναλυτικά

οριζόντιας επιδότησης με υψηλή απορρόφηση της αύξησης (όπως περίπου συμβαίνει σημέρα) μέχρι όμως ένα συγκεκριμένο πλαφόν κατανάλωσης ρεύματος και
κλιμακωτή επιδότηση για την κατανάλωση πάνω από αυτό το πλαφόν ανάλογα με την εξοικονόμηση που θα πετύχουν τα νοικοκυριά

Φαντάσλζομαι οι μεγάλες καταναλώσεις δεν θα επιδοτούνται και πολύ σύμφωνα με αυτό
Ρε τύπε πως κατάφερες να πας πάλι την συζήτηση στις παροχές της κυβέρνησης ε...τυχαίο θα ήταν.

Δεν μίλαγα εγώ για αυτό...είπα κάτι που δεν έχει σχέση με το άριο κόμμα...είπα ότι θα ζητάνε από τον φτωχό που έτσι και αλλιώς καίει όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται γιατί έχει πάει 1 ευρώ η κιλοβατώρα και προφανώς δεν θα ανάβει ούτε καλοριφέρ ούτε κλιματιστικό παρά μόνο καμία σόμπα από τα λιντλ...

και από την άλλη έχουμε κάτι βίλες και επαύλεις (των πολιτικών πολλές εξ αυτών) που η κατανάλωση τους αγγίζει τον θεό...θερμενόμενες πισίνες, αντλητικά μηχανήματα, εγκαταστάσεις ασφαλείας κλπ...

μυρίζομαι δηλαδή ότι όπως την οικονομική κρίση την πέρασε μόνο ο λαός έτσι και τώρα θα γίνει...αυτό εννουσα. Τι σχέση έχει το επίδομα? Τόσο πολύ συρυζίαση έχετε πάθει εκεί στη νδ που η απάντηση σας σε όλα ποια είναι ''επίδομα''?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Ως προς την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας κάναμε διάλογο

Ως προς τώρα αν πρέπει να συγκρίνουμε Νέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ
Φαντάσου το εξής

Στα γκάλοπ να είναι διάφορα 3-4 μονάδες που μάλλον
δεν θα είναι αλλά θα είναι περισσότερο

Και να επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά παράθυρα τις ανακοινώσεις τις ομιλίες των στελεχών του εναντίον του κκε και του μέρα 25

Και η Νέα Δημοκρατία μόνο εναντίον του ΠΑΣΟΚ και πιθανόν και του Βελόπουλου

Και επειδή είναι διαφορετικών ιδεολογιών η Νέα Δημοκρατία να μη λέει τίποτα εναντίον του Σύριζα και το αντίθετο

Είναι δυνατόν αυτό;
Δείτε κύριε,
Εγώ ξέρω, πως όταν έχεις αποφασίσει ότι είσαι αρσενικός και άρρεν, και θέλεις να επιλέξεις παπούτσια, συγκρίνεις μεταξύ τους δύο - τρία ζευγάρια παπούτσια τύπου Oxford, ή έστω ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι Astor και ένα ζευγάρι Loafers. Δεν συγκρίνεις ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ούτε ένα ζευγάρι Loafers με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι 12ποντα πέδιλα. Εκτός αν δεν είσαι και τόσο αρσενικός και άρρεν.

Επίσης καλό θα είναι, όλες οι παρατάξεις, να ασχολούνται περισσότερο με το να φτιάχνουν πρόγραμμα και την εφαρμογή του, και λιγότερο να βρίζονται μεταξύ τους. Για βρισίδια, κόντρες, και λοιπές εντάσεις, υπάρχει η προεκλογική περίοδος.

Προσωπικά πάντως, θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να παρακολουθήσω τις προτάσεις του κάθε κόμματος σχετικά με την ενεργειακή κρίση, παρά να παρακολουθώ μια προσωπική και εντελώς στείρα αντιπαράθεση μεταξύ δύο ατόμων.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Σα να σου λέει...στο τέλος θα δουλεύεις για μια κονσέρβα (λόμπι τροφοδοσίας), μια κιλοβατώρα (λόμπι παρόχων) και 1 λίτρο καύσιμο (λόμπι πετρελαιάδων).....λογικά η Ελλάδα το 2030 θα μοιάζει περισσότερο σε Μεξικό ή Αργεντινή...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
οπότε αναμένουμε όπως στο Σαμαρά να τα σούρει και στον Κούλη μετά τον εκλογικό καταποντισμό,
"βλακεία του ,καμένος" κτλπ :cheesy:
τον εχω ικανο τον απιθανο, να βγει να γραψει.
"σας τα'λεγα εγω, οτι ηταν βλακεια του κουλη.
επρεπε να κανει αυτο και αυτο, για να ειχαμε παει 213,5 χρονια μπροστα." :crazy:

μιλαμε για επαγγελματια βλακα ανωτερου μορφωτικου επιπεδου και ειναι και..."εξυπνος" !!!
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πάντως τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου είναι στον Κώστα Μπακογιάννη, που θα έρθουν Χριστούγεννα και δεν θα μπορεί να ανάψει 5 τρισεκατομμύρια καινούργια λαμπάκια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει μονο ο χιτλερ θα ελεγε και ο πατακος......
με τι μουνοπανα μπλεξαμε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.444
Πόντοι
3.936
Δείτε κύριε,
Εγώ ξέρω, πως όταν έχεις αποφασίσει ότι είσαι αρσενικός και άρρεν, και θέλεις να επιλέξεις παπούτσια, συγκρίνεις μεταξύ τους δύο - τρία ζευγάρια παπούτσια τύπου Oxford, ή έστω ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι Astor και ένα ζευγάρι Loafers. Δεν συγκρίνεις ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ούτε ένα ζευγάρι Loafers με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι 12ποντα πέδιλα. Εκτός αν δεν είσαι και τόσο αρσενικός και άρρεν.

Επίσης καλό θα είναι, όλες οι παρατάξεις, να ασχολούνται περισσότερο με το να φτιάχνουν πρόγραμμα και την εφαρμογή του, και λιγότερο να βρίζονται μεταξύ τους. Για βρισίδια, κόντρες, και λοιπές εντάσεις, υπάρχει η προεκλογική περίοδος.

Προσωπικά πάντως, θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να παρακολουθήσω τις προτάσεις του κάθε κόμματος σχετικά με την ενεργειακή κρίση, παρά να παρακολουθώ μια προσωπική και εντελώς στείρα αντιπαράθεση μεταξύ δύο ατόμων.
Άγιε έως σήμερα από ότι φαίνεται έως τώρα απλά δεν έχουν σχέδιο ( εκτός απο τους κολλητούς) για τίποτα. Covid, ενέργεια, παιδεία, υγεία.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Α(χ)ριστος είναι και αυτός!! Αλλά έχει όσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει αυτά που πρέπει...!
αυτα που συμφερει τον κωλο του καταλαβαινει, την αναλογη χρονικη περιοδο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.444
Πόντοι
3.936
Πάντως τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου είναι στον Κώστα Μπακογιάννη, που θα έρθουν Χριστούγεννα και δεν θα μπορεί να ανάψει 5 τρισεκατομμύρια καινούργια λαμπάκια.
Έχει δρόμους να φτιάξει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει μονο ο χιτλερ θα ελεγε και ο πατακος......
με τι μουνοπανα μπλεξαμε
Εγώ θα το δεχόμουν αν το έλεγε ΚΑΙ για τον εαυτό του...αλλά αυτός μια χαρά θα συνεχίσει να χαλάει κρατικό χρήμα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα...τα βουλευτικά iPhone και iPad που έχει εξασφαλίσει ακόμα και για το γείτονα του....θα συνεχίσει να κάνει μπάνιο στην πισίνα του εξωτικού του και γενικά την ζωάρα....αλλά θα ζητήσει από τη γριά στο πέραμα να ανάβει λιγότερες ώρες τη σόμπα στο 2άρι της...

άσχετα που μόνο η πισίνα του καίει ότι θα κάψει η γριά μέχρι τα Χριστούγεννα...ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ-ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom