αν ήξερα δεν θα επέτρεπα το νόμιμο, λολΘα παιξουμε τη γνωστη κασσετουλα...."Εγω δεν ηξερα τιποτα"
Το αποτέλεσμα είναι ότι επένδυσαν στον Νικόλα και μόνοι τους βγάλανε τα μάτια τους , τον κάνανε να τους σιχαθεί
αν ήξερα δεν θα επέτρεπα το νόμιμο, λολΘα παιξουμε τη γνωστη κασσετουλα...."Εγω δεν ηξερα τιποτα"
Και για να μην λενε καποιοι οτι τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Μηπως η διοικηση σιγα σιγα να μας απαλλαξει απο αυτο το ζωο? Ετσι, για να μην λετε οτι παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη να πατησω κανενα κουμπι. Δημοσιως λεω οτι πρεπει αυτο το ζωο να εκδιωχθεί. Σημερα κιολας.
Ρε τύπε πως κατάφερες να πας πάλι την συζήτηση στις παροχές της κυβέρνησης ε...τυχαίο θα ήταν.Ελλάδα
Λίγο-πολύ το είπαν όσοι κανουν μείωση της κατανάλωσης θα έχουν μεγαλύτερη επιδότηση
Σύμφωνα με πληροφορίες πιο αναλυτικά
οριζόντιας επιδότησης με υψηλή απορρόφηση της αύξησης (όπως περίπου συμβαίνει σημέρα) μέχρι όμως ένα συγκεκριμένο πλαφόν κατανάλωσης ρεύματος και
κλιμακωτή επιδότηση για την κατανάλωση πάνω από αυτό το πλαφόν ανάλογα με την εξοικονόμηση που θα πετύχουν τα νοικοκυριά
Φαντάσλζομαι οι μεγάλες καταναλώσεις δεν θα επιδοτούνται και πολύ σύμφωνα με αυτό
τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη
ειναι απλα "εξυπνος" ΚΑΙ αυτος... 12 χρονια κιολας
Δείτε κύριε,Ως προς την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας κάναμε διάλογο
Ως προς τώρα αν πρέπει να συγκρίνουμε Νέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ
Φαντάσου το εξής
Στα γκάλοπ να είναι διάφορα 3-4 μονάδες που μάλλον
δεν θα είναι αλλά θα είναι περισσότερο
Και να επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά παράθυρα τις ανακοινώσεις τις ομιλίες των στελεχών του εναντίον του κκε και του μέρα 25
Και η Νέα Δημοκρατία μόνο εναντίον του ΠΑΣΟΚ και πιθανόν και του Βελόπουλου
Και επειδή είναι διαφορετικών ιδεολογιών η Νέα Δημοκρατία να μη λέει τίποτα εναντίον του Σύριζα και το αντίθετο
Είναι δυνατόν αυτό;
Σα να σου λέει...στο τέλος θα δουλεύεις για μια κονσέρβα (λόμπι τροφοδοσίας), μια κιλοβατώρα (λόμπι παρόχων) και 1 λίτρο καύσιμο (λόμπι πετρελαιάδων).....λογικά η Ελλάδα το 2030 θα μοιάζει περισσότερο σε Μεξικό ή Αργεντινή...
Εσυ το μονο σίγουρο ειναι οτι εισαι τρανσφόρμερΑμα εσύ είσαι νησιώτης, εγώ είμαι αστροναύτης.
τον εχω ικανο τον απιθανο, να βγει να γραψει.οπότε αναμένουμε όπως στο Σαμαρά να τα σούρει και στον Κούλη μετά τον εκλογικό καταποντισμό,
"βλακεία του ,καμένος" κτλπ
Καλα ενταξει βλαχο, ο επομενος….. νησιωτηςΕσυ το μονο σίγουρο ειναι οτι εισαι τρανσφόρμερ
Α(χ)ριστος είναι και αυτός!! Αλλά έχει όσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει αυτά που πρέπει...!ειναι απλα "εξυπνος" ΚΑΙ αυτος... 12 χρονια κιολας
Άγιε έως σήμερα από ότι φαίνεται έως τώρα απλά δεν έχουν σχέδιο ( εκτός απο τους κολλητούς) για τίποτα. Covid, ενέργεια, παιδεία, υγεία.Δείτε κύριε,
Εγώ ξέρω, πως όταν έχεις αποφασίσει ότι είσαι αρσενικός και άρρεν, και θέλεις να επιλέξεις παπούτσια, συγκρίνεις μεταξύ τους δύο - τρία ζευγάρια παπούτσια τύπου Oxford, ή έστω ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι Astor και ένα ζευγάρι Loafers. Δεν συγκρίνεις ένα ζευγάρι Oxford με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ούτε ένα ζευγάρι Loafers με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι 12ποντα πέδιλα. Εκτός αν δεν είσαι και τόσο αρσενικός και άρρεν.
Επίσης καλό θα είναι, όλες οι παρατάξεις, να ασχολούνται περισσότερο με το να φτιάχνουν πρόγραμμα και την εφαρμογή του, και λιγότερο να βρίζονται μεταξύ τους. Για βρισίδια, κόντρες, και λοιπές εντάσεις, υπάρχει η προεκλογική περίοδος.
Προσωπικά πάντως, θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να παρακολουθήσω τις προτάσεις του κάθε κόμματος σχετικά με την ενεργειακή κρίση, παρά να παρακολουθώ μια προσωπική και εντελώς στείρα αντιπαράθεση μεταξύ δύο ατόμων.
αυτα που συμφερει τον κωλο του καταλαβαινει, την αναλογη χρονικη περιοδο.Α(χ)ριστος είναι και αυτός!! Αλλά έχει όσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει αυτά που πρέπει...!
Έχει δρόμους να φτιάξειΠάντως τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη μου είναι στον Κώστα Μπακογιάννη, που θα έρθουν Χριστούγεννα και δεν θα μπορεί να ανάψει 5 τρισεκατομμύρια καινούργια λαμπάκια.
Εγώ θα το δεχόμουν αν το έλεγε ΚΑΙ για τον εαυτό του...αλλά αυτός μια χαρά θα συνεχίσει να χαλάει κρατικό χρήμα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα...τα βουλευτικά iPhone και iPad που έχει εξασφαλίσει ακόμα και για το γείτονα του....θα συνεχίσει να κάνει μπάνιο στην πισίνα του εξωτικού του και γενικά την ζωάρα....αλλά θα ζητήσει από τη γριά στο πέραμα να ανάβει λιγότερες ώρες τη σόμπα στο 2άρι της...οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει μονο ο χιτλερ θα ελεγε και ο πατακος......
με τι μουνοπανα μπλεξαμε