Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Και για να μην λενε καποιοι οτι τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Μηπως η διοικηση σιγα σιγα να μας απαλλαξει απο αυτο το ζωο? Ετσι, για να μην λετε οτι παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη να πατησω κανενα κουμπι. Δημοσιως λεω οτι πρεπει αυτο το ζωο να εκδιωχθεί. Σημερα κιολας.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
Και για να μην λενε καποιοι οτι τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Μηπως η διοικηση σιγα σιγα να μας απαλλαξει απο αυτο το ζωο? Ετσι, για να μην λετε οτι παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη να πατησω κανενα κουμπι. Δημοσιως λεω οτι πρεπει αυτο το ζωο να εκδιωχθεί. Σημερα κιολας.
Τυπε και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, σε άλλα μέλη που γράφανε τα πιο εμετικά ποστ στην ιστορία του bou, π.χ Μπαρμπαπήδουλας (βιασμούς, προσβολές οικογενειών, ευχες για καρκίνους, χλευασμός ασθενειών κλπ) εκεί δεν έβγαζες άχνα ...

Θα μου πεις αυτός σήμερα είναι στον διαολο, (και σίγουρα όχι από παρατήρηση δική σου) αλλά αλλού είναι το point, ότι εκεί έκανες τελείως τα στραβα μάτια, γιατί άραγε...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
306328681_2317709045060103_5249201013505376120_n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τυπε και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, σε άλλα μέλη που γράφανε τα πιο εμετικά ποστ στην ιστορία του bou, π.χ Μπαρμπαπήδουλας (βιασμούς, προσβολές οικογενειών, καρκίνους, χλευασμός ασθενειών κλπ) εκεί δεν έβγαζες άχνα ...

Θα μου πεις αυτός σήμερα είναι στον διαολο, αλλά αλλού είναι το point, ότι εκεί έκανες τα στραβα μάτια, γιατί άραγε...
Oποιος προσβαλλεται απο καποιον, να διαμαρτυρεται.
Οσες φορες ειπα το ιδιο, οτι γιατι καποιοι κανουν τα στραβα ματια και δεν με στηριζαν οταν δεχομουν επιθεσεις, λαμβανα την απαντηση "τι θες, δικηγορο? τι κλαιγεσαι?" Και ειχαν δικιο βεβαια. Απο κανεναν δεν ζηταω "συμπαρασταση" οταν καποιος με προσβαλλει. Και φυσικα δεν παρεχω κι εγω αναλογη συμπαρασταση σε κανεναν. Οποιος πειραχθηκε απο τον Μπαρμπαπηδουλα ή οποιον αλλον, ας διαμαρτυρηθει μονος του. Αστα λοιπον αυτα. Δεν ειμαι εδω για να διαφυλασσω γενικως την ηθικη του σαιτ.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.345
Πόντοι
3.506
φαινεται οτι μετραει ξενες πουτσουλες και ο γιανναρος, γι'αυτο του φαινονται νορμαλ τετοια πραγματα.
κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι συκοφαντες :confused:
Θα αφήσω λίγο το πρωτόκολλο και θα κάμω μια αποκάλυψη-δωρο στο Γιάννη είμαστε μια κρυφή οργάνωση με κωδικό όνομα "Δων Κιχώτης " έχουμε και άλογα αρχηγός είναι @papaphilips εγώ είμαι σταυλαρχης γι'αυτό έλειπα τόση ώρα τάιζα τα άλογα -μας πήραν μικρά παιδιά στην οργάνωση και μας εκπαίδευσαν για ένα μόνο σκοπό να διώξουμε την δεξιά του Κούλη και να φέρουμε την τάξη και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα επίσης κρυφό στηρίζουμε και λίγο Πούτιν :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.070
Πόντοι
27.261
Θα αφήσω λίγο το πρωτόκολλο και θα κάμω μια αποκάλυψη-δωρο στο Γιάννη είμαστε μια κρυφή οργάνωση με κωδικό όνομα "Δων Κιχώτης " έχουμε και άλογα αρχηγός είναι @papaphilips εγώ είμαι σταυλαρχης γι'αυτό έλειπα τόση ώρα τάιζα τα άλογα -μας πήραν μικρά παιδιά στην οργάνωση και μας εκπαίδευσαν για ένα μόνο σκοπό να διώξουμε την δεξιά του Κούλη και να φέρουμε την τάξη και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα επίσης κρυφό στηρίζουμε και λίγο Πούτιν :tooth:
για να καταλαβεις τι ειναι ολοι αυτοι που κλαινε τωρα, επειδη εβγαλα στη φορα τα "μυστικα" τους, απο μαλακια τους.
ενω ολα ειναι αναλυτικα στην τεα.
με ενα σμπαρο 2 τρυγονια.
New York Knicks L GIF by Sidetalk

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
Oποιος προσβαλλεται απο καποιον, να διαμαρτυρεται.
Οσες φορες ειπα το ιδιο, οτι γιατι καποιοι κανουν τα στραβα ματια και δεν με στηριζαν οταν δεχομουν επιθεσεις, λαμβανα την απαντηση "τι θες, δικηγορο? τι κλαιγεσαι?" Και ειχαν δικιο βεβαια. Απο κανεναν δεν ζηταω "συμπαρασταση" οταν καποιος με προσβαλλει. Και φυσικα δεν παρεχω κι εγω αναλογη συμπαρασταση σε κανεναν. Οποιος πειραχθηκε απο τον Μπαρμπαπηδουλα ή οποιον αλλον, ας διαμαρτυρηθει μονος του. Αστα λοιπον αυτα. Δεν ειμαι εδω για να διαφυλασσω γενικως την ηθικη του σαιτ.
Εγώ λέω να συνεχίσεις την παλαιά τακτική όπου δεν απαντούσες.
Πολύ πιο πετυχημένη σίγουρα.

Αλλά μάλλον είδες οτι του την έπεσαν 5-6 τώρα, και είπες "ας χωθώ κι εγω" .

Πάντως άλλο ήταν το point στην πρώτη παράθεση μου, και σίγουρα το κατάλαβες, άλλο που το γύρισες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.509
Πόντοι
8.846
τύπε το προσπαθείς αλλά δε φτουράς...
τα πραγματικά, τα ορίτζιναλ ναυάγια, κάνουν καντάδες.
πες στον αρχηγό ότι θες ταχύρρυθμα, είναι ο καλύτερος και θα σε μπάσει βαθιά στη μαλακία στα κόλπα σε ντε τε

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.345
Πόντοι
3.506
τύπε το προσπαθείς αλλά δε φτουράς...
τα πραγματικά, τα ορίτζιναλ ναυάγια, κάνουν καντάδες.
πες στον αρχηγό ότι θες ταχύρρυθμα, είναι ο καλύτερος και θα σε μπάσει βαθιά στη μαλακία στα κόλπα σε ντε τε
Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι :tooth:επισης δεν θεωρώ το εαυτό μου ναυάγιο έχω γυναίκα σπίτι και δουλειά καθαρό ποινικό μητρώο και αηδιάζω με τον Μητσοτάκη κανονικός άνθρωπος δηλαδή :klapseee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Τα συνηθισμένα
Σας αρέσει να παραποιείται το κείμενο
Είπα δεν είσαι χαζός
Αλλά άρρωστος

Όταν κάποιος λέμε ότι είναι άρρωστος δεν τον βρίζουμε τον συμπονούμε

Ειδικά το hell που έχει κοπρολαλία βράσε όρυζα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.879
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 20200724_144640.jpg
    20200724_144640.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 27

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
Τα συνηθισμένα
Είπα δεν είσαι χαζός
Αλλά άρρωστος

Εβρισες ρε αυστικε παπαγαλε;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.330
Πόντοι
10.336
Τα συνηθισμένα
Είπα δεν είσαι χαζός
Αλλά άρρωστος

να βαζεις κομματα (οχι αυτα που ψηφιζεις) και σημεια στιξης, αλλιως αλλοιωνεται το νοημα των προτασεων σου.
επισης η χρηση μιας βρισιας δεν αναιρει την αξια της βαζοντας ενα αρνητικο μοριο (γραμματικο οχι ανδρικο), πχ
ο νταιμα δεν ειναι καριολης, δεν πρηζει αρχιδια, δεν γλυφει τον πουτσο του Κουλη και δεν βριζει.
Εβρισα, δεν εβρισα;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
να βαζεις κομματα (οχι αυτα που ψηφιζεις) και σημεια στιξης, αλλιως αλλοιωνεται το νοημα των προτασεων σου.
επισης η χρηση μιας βρισιας δεν αναιρει την αξια της βαζοντας ενα αρνητικο μοριο (γραμματικο οχι ανδρικο), πχ
ο νταιμα δεν ειναι καριολης, δεν πρηζει αρχιδια, δεν γλυφει τον πουτσο του Κουλη και δεν βριζει.
Εβρισα, δεν εβρισα;
Δεν μπορει να τα κανει αυτα ο αυτιστικος γιατι δεν τα υποστηριζει το λογισμικο του μικροφωνου του....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Σε παρένθεση τι λέει το πρόταγον

Για τις βρισιές της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
Ισχύει γενικώς Για όσους βριζουν
Αντί να απαντούν με επιχειρήματα

(To κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολουθεί τις τάσεις που διαμορφώνονται σε ένα δυναμικό κομμάτι του ακροατηρίου του. Αυτό, όμως, στις ημέρες μας διώχνει μακριά τους κυρ Παντελήδες. Και χωρίς αυτούς, είναι δύσκολο, έως αδύνατο, να κερδίσεις εκλογές)

Και φυσικά πρέπει να είναι καλύτερος αν συγκριθεί με άλλους
Δεν φτάνει η οργή
100 φορές τα λέω αυτά
Έτσι βγάζει και η τελευταία δημοσκόπηση τώρα πριν από μία εβδομάδα της προράτα που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τους αρέσουν τα μέτρα της κυβέρνησης

Αλλά 5% μπροστά η Νέα Δημοκρατία από πεντέμισι από την προηγούμενη

(Πριν από δέκα χρόνια καβάλησε το κύμα της οργής, το οποίο ήταν τόσο ψηλό, που τον οδήγησε στην εξουσία. Αντίστοιχα επιχειρεί να κάνει το ίδιο. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται. Σήμερα θα περίμενες να πουλήσει ένα προϊόν που θα φαίνεται, τουλάχιστον, καλύτερο από το ανταγωνιστικό του. Αυτό κερδίζει τις εκλογές σε κανονικούς καιρούς, όταν πείθεις ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλό σου, πιο ικανός, πιο αξιόπιστος, με πιο στιβαρά χέρια. Η οργή βοηθάει, αλλά δεν φτάνει. Δεν μπορείς να πετάς πέτρες στα παράθυρα. Οφείλεις να βρεις κλειδί για την πόρτα. )Πηγή: Protagon.gr

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.330
Πόντοι
10.336
Ενταξει ειμαστε? Και δεν ειμαστε "φιλοι". Με ψευταραδες και προπαγανδιστες δεν ειμαι φιλος
και καπως ετσι, διαιωνιζεται η ιδιοτητα/προσφωνηση "τυπε"/"τυπος" :tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Εβρισες ρε αυστικε παπαγαλε;
Εσύ όταν βλέπεις έναν άρρωστο αν είσαι γιατρός που αν είσαι Θα είσαι μάλλον Ρουμανίας

Όταν θα του πεις ότι η αρρώστια του είναι κοπρολαλία
Δεν τον βρίζεις προσπαθείς να τον βοηθήσεις να βελτιωθεί
Αλλά με σένα δεν βλέπω ότι και να κάνει κανείς κοπρολάλος ήσουνα κοπρολάλος θα μείνεις
Μπορείς να βρισεις τελευταίος

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.345
Πόντοι
3.506
για να καταλαβεις τι ειναι ολοι αυτοι που κλαινε τωρα, επειδη εβγαλα στη φορα τα "μυστικα" τους, απο μαλακια τους.
ενω ολα ειναι αναλυτικα στην τεα.
με ενα σμπαρο 2 τρυγονια.
New York Knicks L GIF by Sidetalk
Δεν τούς ξέρω τούς ανθρώπους από τη λέσχη και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη τους διαβάζω τακτικά έχει πολύ πλάκα το νήμα τούς το μόνο πού έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να ανάβουν ένα κεράκι κάθε μέρα στο Άγιο να τον έχει καλά ο θεός εάν δεν ήταν και αυτός θα είχαν διαλυθεί από καιρό - αυτά τα ολίγα από μένα ειρήνη υμίν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom