papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 145
- Like
- 53.070
- Πόντοι
- 27.261
πεσμου σαν γνωστης που εισαιΖήτα βοηθεια επειγοντως γιατι βαινεις ολοταχως για το ψυχιατρειο
πεσμου σαν γνωστης που εισαιΖήτα βοηθεια επειγοντως γιατι βαινεις ολοταχως για το ψυχιατρειο
σκαστός είναι, απλά θα ξαναγυρίσειΖήτα βοηθεια επειγοντως γιατι βαινεις ολοταχως για το ψυχιατρειο
Τυπε και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, σε άλλα μέλη που γράφανε τα πιο εμετικά ποστ στην ιστορία του bou, π.χ Μπαρμπαπήδουλας (βιασμούς, προσβολές οικογενειών, ευχες για καρκίνους, χλευασμός ασθενειών κλπ) εκεί δεν έβγαζες άχνα ...Και για να μην λενε καποιοι οτι τα κανω κρυφα, το λεω ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Μηπως η διοικηση σιγα σιγα να μας απαλλαξει απο αυτο το ζωο? Ετσι, για να μην λετε οτι παταω κουμπακια. Δεν σας κανω την χαρη να πατησω κανενα κουμπι. Δημοσιως λεω οτι πρεπει αυτο το ζωο να εκδιωχθεί. Σημερα κιολας.
Oποιος προσβαλλεται απο καποιον, να διαμαρτυρεται.Τυπε και για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, σε άλλα μέλη που γράφανε τα πιο εμετικά ποστ στην ιστορία του bou, π.χ Μπαρμπαπήδουλας (βιασμούς, προσβολές οικογενειών, καρκίνους, χλευασμός ασθενειών κλπ) εκεί δεν έβγαζες άχνα ...
Θα μου πεις αυτός σήμερα είναι στον διαολο, αλλά αλλού είναι το point, ότι εκεί έκανες τα στραβα μάτια, γιατί άραγε...
Θα αφήσω λίγο το πρωτόκολλο και θα κάμω μια αποκάλυψη-δωρο στο Γιάννη είμαστε μια κρυφή οργάνωση με κωδικό όνομα "Δων Κιχώτης " έχουμε και άλογα αρχηγός είναι @papaphilips εγώ είμαι σταυλαρχης γι'αυτό έλειπα τόση ώρα τάιζα τα άλογα -μας πήραν μικρά παιδιά στην οργάνωση και μας εκπαίδευσαν για ένα μόνο σκοπό να διώξουμε την δεξιά του Κούλη και να φέρουμε την τάξη και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα επίσης κρυφό στηρίζουμε και λίγο Πούτινφαινεται οτι μετραει ξενες πουτσουλες και ο γιανναρος, γι'αυτο του φαινονται νορμαλ τετοια πραγματα.
κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι συκοφαντες![]()
για να καταλαβεις τι ειναι ολοι αυτοι που κλαινε τωρα, επειδη εβγαλα στη φορα τα "μυστικα" τους, απο μαλακια τους.Θα αφήσω λίγο το πρωτόκολλο και θα κάμω μια αποκάλυψη-δωρο στο Γιάννη είμαστε μια κρυφή οργάνωση με κωδικό όνομα "Δων Κιχώτης " έχουμε και άλογα αρχηγός είναι @papaphilips εγώ είμαι σταυλαρχης γι'αυτό έλειπα τόση ώρα τάιζα τα άλογα -μας πήραν μικρά παιδιά στην οργάνωση και μας εκπαίδευσαν για ένα μόνο σκοπό να διώξουμε την δεξιά του Κούλη και να φέρουμε την τάξη και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα επίσης κρυφό στηρίζουμε και λίγο Πούτιν![]()
Εγώ λέω να συνεχίσεις την παλαιά τακτική όπου δεν απαντούσες.Oποιος προσβαλλεται απο καποιον, να διαμαρτυρεται.
Οσες φορες ειπα το ιδιο, οτι γιατι καποιοι κανουν τα στραβα ματια και δεν με στηριζαν οταν δεχομουν επιθεσεις, λαμβανα την απαντηση "τι θες, δικηγορο? τι κλαιγεσαι?" Και ειχαν δικιο βεβαια. Απο κανεναν δεν ζηταω "συμπαρασταση" οταν καποιος με προσβαλλει. Και φυσικα δεν παρεχω κι εγω αναλογη συμπαρασταση σε κανεναν. Οποιος πειραχθηκε απο τον Μπαρμπαπηδουλα ή οποιον αλλον, ας διαμαρτυρηθει μονος του. Αστα λοιπον αυτα. Δεν ειμαι εδω για να διαφυλασσω γενικως την ηθικη του σαιτ.
τύπε το προσπαθείς αλλά δε φτουράς...Θα αφήσω λίγο το πρωτόκολλο και θα κάμω μια αποκάλυψη-δωρο στο Γιάννη είμαστε μια κρυφή οργάνωση με κωδικό όνομα "Δων Κιχώτης " έχουμε και άλογα αρχηγός είναι @papaphilips εγώ είμαι σταυλαρχης γι'αυτό έλειπα τόση ώρα τάιζα τα άλογα -μας πήραν μικρά παιδιά στην οργάνωση και μας εκπαίδευσαν για ένα μόνο σκοπό να διώξουμε την δεξιά του Κούλη και να φέρουμε την τάξη και την δικαιοσύνη στην Ελλάδα επίσης κρυφό στηρίζουμε και λίγο Πούτιν![]()
Αφού το λες εσύ έτσι θα είναιτύπε το προσπαθείς αλλά δε φτουράς...
τα πραγματικά, τα ορίτζιναλ ναυάγια, κάνουν καντάδες.
πες στον αρχηγό ότι θες ταχύρρυθμα, είναι ο καλύτερος και θα σε μπάσει βαθιάστη μαλακίαστα κόλπα σε ντε τε
Τα συνηθισμέναεβρισες
Είπα δεν είναι χαζός
Αλλά άρρωστος
Όταν κάποιος λέμε ότι είναι άρρωστος δεν τον βρίζουμε τον συμπονούμε
Εβρισες ρε αυστικε παπαγαλε;Τα συνηθισμένα
Σας αρέσει να παραποιείται το κείμενο
Είπα δεν είσαι χαζός
Αλλά άρρωστος
Ειδικά το hell που έχει κοπρολαλία βράσε όρυζα
να βαζεις κομματα (οχι αυτα που ψηφιζεις) και σημεια στιξης, αλλιως αλλοιωνεται το νοημα των προτασεων σου.Τα συνηθισμένα
Σας αρέσει να παραποιείται το κείμενο
Είπα δεν είσαι χαζός
Αλλά άρρωστος
Ειδικά το hell που έχει κοπρολαλία βράσε όρυζα
Δεν μπορει να τα κανει αυτα ο αυτιστικος γιατι δεν τα υποστηριζει το λογισμικο του μικροφωνου του....να βαζεις κομματα (οχι αυτα που ψηφιζεις) και σημεια στιξης, αλλιως αλλοιωνεται το νοημα των προτασεων σου.
επισης η χρηση μιας βρισιας δεν αναιρει την αξια της βαζοντας ενα αρνητικο μοριο (γραμματικο οχι ανδρικο), πχ
ο νταιμα δεν ειναι καριολης, δεν πρηζει αρχιδια, δεν γλυφει τον πουτσο του Κουλη και δεν βριζει.
Εβρισα, δεν εβρισα;
και καπως ετσι, διαιωνιζεται η ιδιοτητα/προσφωνηση "τυπε"/"τυπος"Ενταξει ειμαστε? Και δεν ειμαστε "φιλοι". Με ψευταραδες και προπαγανδιστες δεν ειμαι φιλος
Εσύ όταν βλέπεις έναν άρρωστο αν είσαι γιατρός που αν είσαι Θα είσαι μάλλον ΡουμανίαςΕβρισες ρε αυστικε παπαγαλε;
Δεν τούς ξέρω τούς ανθρώπους από τη λέσχη και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη τους διαβάζω τακτικά έχει πολύ πλάκα το νήμα τούς το μόνο πού έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να ανάβουν ένα κεράκι κάθε μέρα στο Άγιο να τον έχει καλά ο θεός εάν δεν ήταν και αυτός θα είχαν διαλυθεί από καιρό - αυτά τα ολίγα από μένα ειρήνη υμίνγια να καταλαβεις τι ειναι ολοι αυτοι που κλαινε τωρα, επειδη εβγαλα στη φορα τα "μυστικα" τους, απο μαλακια τους.
ενω ολα ειναι αναλυτικα στην τεα.
με ενα σμπαρο 2 τρυγονια.
![]()