Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.848
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
εσυ να δεις πλακα που ειχες οταν σου πεταξα και την κριτικη σου ΓΙΑΝΝΑΡΕ
#34,226
σε χασαμε για κατι ωρες... ξαφνικα.
ρε αυτιστικέ δον κιχώτη, εσύ και το γελοίο παρεάκι σου έχετε την εντύπωση ότι παρακολουθώ κάθε πότε κάνεις ποστ για να τρέξω να απαντήσω?
ξύπνα λίγο επιτέλους....
και στην τελική σου έχω απαντήσει ήδη
αυτιστικούλη περιμένω να βάλεις δίπλα δίπλα το πραγματικό μου νικ και τον κλώνο μου...
έχεις μεγάλη πλάκα
έλα, βάλε με λινκ δίπλα δίπλα τους κλώνους μου.
εγώ εδώ είμαι
συμπλήρωσε τώρα τον κλώνο μου εσύ ή μόκο. κουράζεις εσύ και οι τρελοκοτσιδούδες.
παίξε με τη δουλτσινέα σου καλύτερα, κάνε παιχνίδια με τον σάντσο πάντσο...ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
Εαν φύγουνε ξέρεις πόσα εκατομμύρια χάνουνε οι κουμπάροι που χτίζουν πόλεις για τους λάθρο ? πόσοι κρατικοδίαιτοι "επιχειρηματίες" θα μείνουνε νηστικοί που με φωτογραφικές διατάξεις αναλαμβάνουν τη συντήρηση των λαθροκτιρίων και τα κέτεριγκ ? πόσα μαύρα εκατομμύρια θα χαθούν απο τα απούλητα ντραγκς ? πόσα κυκλώματα που κινούν τις διαδικασίες ασύλου θα πεινάσουνε ? πόσοι καράβλαχοι θα αναγκαστούν να δώσουν κανονικό μεροκάματο
στους έλληνες εργαζόμενους ? Δεν είναι οι κυρώσεις που φοβίζουν , η απώλεια της ρεμούλας φοβίζει γι αυτό δεν αφήνουν κανέναν να φύγει κ συνεχώς φέρνουνε κι άλλους .Όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολλά τα φράγκα :wink:
Τα ξέρω αυτά. Απλά μίλησα για τα...επίσημα. Άλλωστε η κυβέρνηση του Κούλη δεν τα κάνει αυτά .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
ελα παρε ενα πρωϊνο κατουρο απο τη δουλεια. :piss:@alex71
ποιος ειναι γελοιος απιθανε ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ ??? :think:
εδω εσυ ξαφνιαστηκες με το πουλακι του αλλου ? :effemine:
αλλα να μου πεις, με τοσα καβλια που γλειφεις καθε μερα, τα ξεχασες προφανως :undecided:
δηλαδη πρεπει να εισαι δαχτυλιθρας και γι'αυτο η εκπληξη σου
αϊ σαπερα μωρη πουσταρδελα και εσυ, μου θες και γκομενα κολομπιανα βρωμοκουραδο καρπαζοεισπρακτωρα.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
α και που'σαι αγαπουλα, κανε αιτηση στο gay club "το φυλλο", λογικα θα εχουν ελλειψεις απο τα χθεσινα γαμησια :gay:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.848
Πόντοι
6.256
αλλα να μου πεις, με τοσα καβλια που γλειφεις καθε μερα, τα ξεχασες προφανως :undecided:
αϊ σαπερα μωρη πουσταρδελα και εσυ, μου θες και γκομενα κολομπιανα βρωμοκουραδο καρπαζοεισπρακτωρα.
α και που'σαι αγαπουλα, κανε αιτηση στο gay club "το φυλλο", λογικα θα εχουν ελλειψεις απο τα χθεσινα γαμησια :gay:
Kι o alex γκει;
μάλιστα.
Θα μεινει κανεις;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Κοιτάξτε τώρα πως "δουλεύουν" οι ξεφτιλισμένοι...
Ο ψευτης δον κιχώτης πετάει μπηχτή και παραθέτει ποστ (δε φαίνετα βέβαια, μονο το λινκ) όπου κατηγορεί τον άλεξ για γκέυ.
Μετά έρχεται ο έτερος ξεφτιλισμένος ψεύτης πάντσο να επιβεβεβαιώσει, "έκπληκτος" με το γεγονός !!

Kι o alex γκει;
μάλιστα.
Θα μεινει κανεις;
Φυσικά αν ανοίξει κανείς το λινκ/συκοφαντία από το ποστ του άλεξ που παρατέθηκε, απλά θα γελάει με τις ψευτιές-μαλακίες του τριολέ κιχώτη/πάντσο/δουλτσινέας...
Και παραθετω για συμπεράσματα το ορίτζιναλ ποστ του άλεξ...
Τύπε αν την εχεις 11 εκατοστα πεσμενη, να πας στον Σειρηνακη να χεστεις στο ταληρο.
Τόσο ψεύτες και ξεφτίλες είναι και το κάνουν σε πολλούς.

Ξεκουμπιστείτε ρε τύποι απο εδώ μεσα.
Κι αφήστε τα νήματα επιτελους να λειτουργήσουν σωστά.
ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Ο ψευτης δον κιχώτης πετάει μπηχτή και παραθέτει ποστ (δε φαίνετα βέβαια, μονο το λινκ) όπου κατηγορεί τον άλεξ για γκέυ.
Μετά έρχεται ο έτερος ξεφτιλισμένος ψεύτης πάντσο να επιβεβεβαιώσει, "έκπληκτος" με το γεγονός !!

Φυσικά αν ανοίξει κανείς το λινκ/συκοφαντία από το ποστ του άλεξ που παρατέθηκε, απλά θα γελάει με τις ψευτιές-μαλακίες του τριολέ κιχώτη/πάντσο/δουλτσινέας...

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
Σταμάτα να κλαίς έχει γεμίσει ο τόπος ζουμια θα γλιστρήσει κανας άνθρωπος :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Σταμάτα να κλαίς έχει γεμίσει ο τόπος ζουμια θα γλιστρήσει κανας άνθρωπος :tooth:
φαινεται οτι μετραει ξενες πουτσουλες και ο γιανναρος, γι'αυτο του φαινονται νορμαλ τετοια πραγματα.
κατα τα αλλα εμεις ειμαστε οι συκοφαντες :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.848
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.750
Πόντοι
6.056
, μου θες και γκομενα κολομπιανα καρπαζοεισπρακτωρα.
παίζει η κολομπιάνα να ήταν παρθένα μπρος πίσω , οπότε γιατί όχι 50-50 να τη ξεμούνιασε και να τη ξεκώλιασε με το εργαλείο ?
ποντάρω :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
παίζει η κολομπιάνα να ήταν παρθένα μπρος πίσω , οπότε γιατί όχι 50-50 να τη ξεμούνιασε και να τη ξεκώλιασε με το εργαλείο ?
ποντάρω :grin:
καμια τετοια θα ειναι η κολομπιανα του πιμποδικηγορου.
57701_lag.jpg

και απο κοντα (λεμε τωρα) ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ, θα βγαλει χαρακακι να μετρησουν τις πουτσουλες τους και να παιξουν τομπολα.
αλλα ειναι νορμαλ πραγματα αυτα, συμφωνει και ο γιανναρος.
που δεν τονε λενε γιαννη ομως... ο ΓΙΑΝΝΗΣ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom