dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.446
- Πόντοι
- 3.936
Πάντα υπάρχει το χειρότερο και το λιγότερο χειρότερο...ποιός το περίμενε ότι απο τον ανεκδιήγητο Τόσκα και τη γιαγιά Τασία θα βρισκόντουσαν χειρότερα παρτάλια
Πάντα υπάρχει το χειρότερο και το λιγότερο χειρότερο...ποιός το περίμενε ότι απο τον ανεκδιήγητο Τόσκα και τη γιαγιά Τασία θα βρισκόντουσαν χειρότερα παρτάλια
ποιος δουλευε ποιον βρε απιθανε ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ ?Εσυ συνεχισε να αβανταρεις σαν τον Σαντσο Παντσα τον βλαμμενο που τον δούλευε ενα ολοκληρο φορουμ σημερα, καλα το πας.
κόψε τα σαχλά συνέχεια να κάνεις το άσπρο μαύρο βρε γκαβλιάρη κολομπιανογκαμίκουλαΕσυ συνεχισε να αβανταρεις σαν τον Σαντσο Παντσα τον βλαμμενο που τον δούλευε ενα ολοκληρο φορουμ σημερα, καλα το πας.
Οκ Σαντσοκόψε τα σαχλά συνέχεια να κάνεις το άσπρο μαύρο βρε γκαβλιάρη κολομπιανογκαμίκουλα
Τα ποστ με την άποψη της γκόμενας που έγινε η παρεξήγηση ,τα είδες ? ποιό ολόκληρο φόρουμ ? σαλτάρισες απο τις γκάφες του κούλη ? καλύτερα να έμενες πασόκ ή έστω κκε εσ.
Σκασε ρε γελοιεποιος δουλευε ποιον βρε απιθανε ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ ?
άστον μυρωδιάς ήταν κ παραμένει , έχει και τα βάσανα τώρα που ο σίγουρος Ανδρουλάκης τους επανασύνδεσε με τα αρχίδια τουποιος δουλευε ποιον βρε απιθανε ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ ?
Οκ Σαντσοάστον μυρωδιάς ήταν κ παραμένει , έχει και τα βάσανα τώρα που ο σίγουρος Ανδρουλάκης τους επανασύνδεσε με τα αρχίδια του
ρε ειναι ηλιθιοι ρε.κόψε τα σαχλά συνέχεια να κάνεις το άσπρο μαύρο βρε γκαβλιάρη κολομπιανογκαμίκουλα
Τα ποστ με την άποψη της γκόμενας που έγινε η παρεξήγηση ,τα είδες ? ποιό ολόκληρο φόρουμ ? σαλτάρισες απο τις γκάφες του κούλη ? καλύτερα να έμενες πασόκ ή έστω κκε εσ.
το 6 δεν έχω δει, δεν ξέρωρε ειναι ηλιθιοι ρε.
αστους να τους γλενταμε εδω μεσα.
θα εχει και συνεχεια το πανηγυρι, κατσε και θα δεις.
1) πινατ
2) πιμποδικηγορος
3) πιξουλα
4) νιπλης
5) γιανναρος
6) γιορμαλακας απο σαΛΟνικα
ειναι και κατι αλλοι πουθεναδες που δεν τους θυμαμαι τωρα
ολοι με δικα τους ποστς.
κρατα σειρα εσυ.
Εσύ είσαι από το Νησί που πληρώνουν λίγο ΔΕΗ και εισπρατουν 600αρια σε παςς.Επειδη κι εγω ειμαι νησιωτης,
Οκ Σαντσο
το καλυτερο ξεφτιλογαμησι του τρεχοντος μηνος εχασεςτο 6 δεν έχω δει, δεν ξέρω
Ο νιπλης εντάξει είναι χαβαλέ κάνει , στρέιτ είναι . Αν ήταν κρυφή θα έκανε τσιμπούκια στη κούλα όπως ο κλώνος και ο γεροντόπουστας
αν δεν ακούσεις βράδυ μαλακίτσες δε μπορείς έτσι ? αλκολίκι σου έγινε ο σαλταρισμένοςΕσύ είσαι από το Νησί που πληρώνουν λίγο ΔΕΗ και εισπρατουν 600αρια σε παςς.
Μου κρατούσε μούτρα για μήνες. Τώρα τελευταία μου κάνει παράθεση...μάλλον πονάει το χασοδικης. Θα του έφυγε η γκόμενα για την πατρίδα τηςαν δεν ακούσεις βράδυ μαλακίτσες δε μπορείς έτσι ? αλκολίκι σου έγινε ο σαλταρισμένος
Επειδη κι εγω ειμαι νησιωτης, εχω να σου απαντησω οτι το λιμενικο με εντολη Κουλη σε συνεργασια με την φροντεξ εχουν κανει απιστευτη δουλεια.
Οπότε ασε τα παραμυθακια τυπε, να πας να τα πεις πουθενα αλλού. Δεν θα μας πεις εσυ τι γινεται στα νησια. Εδω εχουμε φτασει η ελληνικη κυβερνηση να κατηγορειται διεθνως (στ' αρχιδια μας βεβαια) για pushbacks επαναλαμβανομενα, και ηρθες εσυ να αμαυρωσεις το εργο των λιμενικων μας, που φτυνουν αιμα καθε μερα. Ενταξει ειμαστε? Και δεν ειμαστε "φιλοι". Με ψευταραδες και προπαγανδιστες δεν ειμαι φιλος
Την ώρα που κάνεις στην Έλλαδα δεν ασχολείται με υποκλοπές...στο ευρωκοινοβουλιο έχουν άλλη άποψη. Γιατί άραγε???Οκ Σαντσο
η ποιά ?Μου κρατούσε μούτρα για μήνες. Τώρα τελευταία μου κάνει παράθεση...μάλλον πονάει το χασοδικης. Θα του έφυγε η γκόμενα για την πατρίδα της
Τώρα εάν σου πω πως καλά κάνουν και τους σπρώχνουν πίσω τι θα μου πεις? Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?Δεν έχω δει τα βίντεο με τα μάτια μου αλλά λένε πως υπάρχει υλικό που δείχνει δικούς μας να βάζουν τους λάθρο στη βάρκα και να τους στέλνουν πίσω χωρίς εφόδια, χωρίς τίποτα.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτοί που εκτελούν τις εντολές, αλλά κάποιοι σαν την αφεντιά σου που υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές.
Να σου θυμίσω ότι οι αγαπητοί μας σύμμαχοι γάμησαν τις χώρες όλων αυτών που μας έρχονται εδώ ή αυτό δεν σου λέει απολύτως τίποτα;
Σωστά. Όχι η γκομενα αλλά η κολομβιαναη ποιά ?
Τώρα εάν σου πω πως καλά κάνουν και τους σπρώχνουν πίσω τι θα μου πεις? Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστά. Όχι η γκομενα αλλά η κολομβιανα
βρε φίλε γιατί δεν κάθονται στη τουρκία ή σαουδική αραβία εμιράτα κουβέιτ ή στο πακιστάν που είναι κ πυρηνική δύναμη ? ας αγωνιστούν στην αφρική να φτιάξουνε τις χώρες τους στη τελική. Εδώ στη χώρα των γερόντων που αγκομαχά ο μαλακοέλληνας να τα φέρει βόλτα, τι δουλειά έχουνε ?Δεν έχω δει τα βίντεο με τα μάτια μου αλλά λένε πως υπάρχει υλικό που δείχνει δικούς μας να βάζουν τους λάθρο στη βάρκα και να τους στέλνουν πίσω χωρίς εφόδια, χωρίς τίποτα.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτοί που εκτελούν τις εντολές, αλλά κάποιοι σαν την αφεντιά σου που υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές.
Να σου θυμίσω ότι οι αγαπητοί μας σύμμαχοι γάμησαν τις χώρες όλων αυτών που μας έρχονται εδώ ή αυτό δεν σου λέει απολύτως τίποτα;
είδα λίγα για το 6 νταξ είναι μαζόχες μερικοί , τέτοιο ξεφτίλισμα απο γκόμενα δεν αιτιολογείται αλλιώς, γουστάρουν στραπόνιασμα αβυσσαλέοτο καλυτερο ξεφτιλογαμησι του τρεχοντος μηνος εχασες
μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση μαλακα ψωλοβροντη.
το ειχε τεραστια αναγκη.