Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
ποιός το περίμενε ότι απο τον ανεκδιήγητο Τόσκα και τη γιαγιά Τασία θα βρισκόντουσαν χειρότερα παρτάλια :2funny:
Πάντα υπάρχει το χειρότερο και το λιγότερο χειρότερο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
Εσυ συνεχισε να αβανταρεις σαν τον Σαντσο Παντσα τον βλαμμενο που τον δούλευε ενα ολοκληρο φορουμ σημερα, καλα το πας.
ποιος δουλευε ποιον βρε απιθανε ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ ?

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056
Εσυ συνεχισε να αβανταρεις σαν τον Σαντσο Παντσα τον βλαμμενο που τον δούλευε ενα ολοκληρο φορουμ σημερα, καλα το πας.
κόψε τα σαχλά συνέχεια να κάνεις το άσπρο μαύρο βρε γκαβλιάρη κολομπιανογκαμίκουλα:O
Τα ποστ με την άποψη της γκόμενας που έγινε η παρεξήγηση ,τα είδες ? ποιό ολόκληρο φόρουμ ? σαλτάρισες απο τις γκάφες του κούλη ? καλύτερα να έμενες πασόκ ή έστω κκε εσ.:wink:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
κόψε τα σαχλά συνέχεια να κάνεις το άσπρο μαύρο βρε γκαβλιάρη κολομπιανογκαμίκουλα:O
Τα ποστ με την άποψη της γκόμενας που έγινε η παρεξήγηση ,τα είδες ? ποιό ολόκληρο φόρουμ ? σαλτάρισες απο τις γκάφες του κούλη ? καλύτερα να έμενες πασόκ ή έστω κκε εσ.:wink:
Οκ Σαντσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Σκασε ρε γελοιε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056

άστον μυρωδιάς ήταν κ παραμένει , έχει και τα βάσανα τώρα που ο σίγουρος Ανδρουλάκης τους επανασύνδεσε με τα αρχίδια του
:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
ρε ειναι ηλιθιοι ρε.
αστους να τους γλενταμε εδω μεσα.
θα εχει και συνεχεια το πανηγυρι, κατσε και θα δεις.
1) πινατ
2) πιμποδικηγορος
3) πιξουλα
4) νιπλης
5) γιανναρος
6) γιορμαλακας απο σαΛΟνικα
ειναι και κατι αλλοι πουθεναδες που δεν τους θυμαμαι τωρα :2funny::2funny::2funny:
ολοι με δικα τους ποστς.
κρατα σειρα εσυ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056
ρε ειναι ηλιθιοι ρε.
αστους να τους γλενταμε εδω μεσα.
θα εχει και συνεχεια το πανηγυρι, κατσε και θα δεις.
1) πινατ
2) πιμποδικηγορος
3) πιξουλα
4) νιπλης
5) γιανναρος
6) γιορμαλακας απο σαΛΟνικα
ειναι και κατι αλλοι πουθεναδες που δεν τους θυμαμαι τωρα :2funny::2funny::2funny:
ολοι με δικα τους ποστς.
κρατα σειρα εσυ.
το 6 δεν έχω δει, δεν ξέρω
Ο νιπλης εντάξει είναι χαβαλέ κάνει , στρέιτ είναι . Αν ήταν κρυφή θα έκανε τσιμπούκια στη κούλα όπως ο κλώνος και ο γεροντόπουστας

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.489
Πόντοι
27.261
το 6 δεν έχω δει, δεν ξέρω
Ο νιπλης εντάξει είναι χαβαλέ κάνει , στρέιτ είναι . Αν ήταν κρυφή θα έκανε τσιμπούκια στη κούλα όπως ο κλώνος και ο γεροντόπουστας
το καλυτερο ξεφτιλογαμησι του τρεχοντος μηνος εχασες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση μαλακα ψωλοβροντη.
το ειχε τεραστια αναγκη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056
Εσύ είσαι από το Νησί που πληρώνουν λίγο ΔΕΗ και εισπρατουν 600αρια σε παςς.
αν δεν ακούσεις βράδυ μαλακίτσες δε μπορείς έτσι ? αλκολίκι σου έγινε ο σαλταρισμένος:cheesy:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
αν δεν ακούσεις βράδυ μαλακίτσες δε μπορείς έτσι ? αλκολίκι σου έγινε ο σαλταρισμένος:cheesy:
Μου κρατούσε μούτρα για μήνες. Τώρα τελευταία μου κάνει παράθεση...μάλλον πονάει το χασοδικης. Θα του έφυγε η γκόμενα για την πατρίδα της

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Επειδη κι εγω ειμαι νησιωτης, εχω να σου απαντησω οτι το λιμενικο με εντολη Κουλη σε συνεργασια με την φροντεξ εχουν κανει απιστευτη δουλεια.
Οπότε ασε τα παραμυθακια τυπε, να πας να τα πεις πουθενα αλλού. Δεν θα μας πεις εσυ τι γινεται στα νησια. Εδω εχουμε φτασει η ελληνικη κυβερνηση να κατηγορειται διεθνως (στ' αρχιδια μας βεβαια) για pushbacks επαναλαμβανομενα, και ηρθες εσυ να αμαυρωσεις το εργο των λιμενικων μας, που φτυνουν αιμα καθε μερα. Ενταξει ειμαστε? Και δεν ειμαστε "φιλοι". Με ψευταραδες και προπαγανδιστες δεν ειμαι φιλος

Δεν έχω δει τα βίντεο με τα μάτια μου αλλά λένε πως υπάρχει υλικό που δείχνει δικούς μας να βάζουν τους λάθρο στη βάρκα και να τους στέλνουν πίσω χωρίς εφόδια, χωρίς τίποτα.

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτοί που εκτελούν τις εντολές, αλλά κάποιοι σαν την αφεντιά σου που υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές.

Να σου θυμίσω ότι οι αγαπητοί μας σύμμαχοι γάμησαν τις χώρες όλων αυτών που μας έρχονται εδώ ή αυτό δεν σου λέει απολύτως τίποτα;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
Την ώρα που κάνεις στην Έλλαδα δεν ασχολείται με υποκλοπές...στο ευρωκοινοβουλιο έχουν άλλη άποψη. Γιατί άραγε???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.446
Πόντοι
3.936
Δεν έχω δει τα βίντεο με τα μάτια μου αλλά λένε πως υπάρχει υλικό που δείχνει δικούς μας να βάζουν τους λάθρο στη βάρκα και να τους στέλνουν πίσω χωρίς εφόδια, χωρίς τίποτα.

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτοί που εκτελούν τις εντολές, αλλά κάποιοι σαν την αφεντιά σου που υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές.

Να σου θυμίσω ότι οι αγαπητοί μας σύμμαχοι γάμησαν τις χώρες όλων αυτών που μας έρχονται εδώ ή αυτό δεν σου λέει απολύτως τίποτα;
Τώρα εάν σου πω πως καλά κάνουν και τους σπρώχνουν πίσω τι θα μου πεις? Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

Σωστά. Όχι η γκομενα αλλά η κολομβιανα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Τώρα εάν σου πω πως καλά κάνουν και τους σπρώχνουν πίσω τι θα μου πεις? Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

Σωστά. Όχι η γκομενα αλλά η κολομβιανα

Συμφωνώ απολύτως ότι σε εμάς δεν έχουν καμία δουλειά, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να συνδράμουμε εμείς όλο τον πλανήτη.

Ωστόσο η θέση όλων αυτών είναι στη Γαλλία, στην Αγγλία και σε άλλες αποικιοκρατικές χώρες και εκεί πρέπει να τους διευκολύνουμε να πάνε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056

βρε φίλε γιατί δεν κάθονται στη τουρκία ή σαουδική αραβία εμιράτα κουβέιτ ή στο πακιστάν που είναι κ πυρηνική δύναμη ? ας αγωνιστούν στην αφρική να φτιάξουνε τις χώρες τους στη τελική. Εδώ στη χώρα των γερόντων που αγκομαχά ο μαλακοέλληνας να τα φέρει βόλτα, τι δουλειά έχουνε ?

Στο δευτερεύον θέμα με τα πουσμπακ έχε υπόψη σου ότι τις ίδιες κ χειρότερες μλκίες λέγανε κ επι σύριζα. Ο Σόρος να κυβερνήσει , επίτηδες θα βάλει τους λαγούς του να τον κατηγορούνε για ρατσιστή φασίστα και τα γνωστά

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.759
Πόντοι
6.056
το καλυτερο ξεφτιλογαμησι του τρεχοντος μηνος εχασες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση μαλακα ψωλοβροντη.
το ειχε τεραστια αναγκη.
είδα λίγα για το 6 :2funny::2funny: νταξ είναι μαζόχες μερικοί , τέτοιο ξεφτίλισμα απο γκόμενα δεν αιτιολογείται αλλιώς, γουστάρουν στραπόνιασμα αβυσσαλέο

Η ΤΕΑ είναι αυτή στο αβατάρ της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom