Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
εχουμε πει οτι εσυ εισαι ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ
γι'αυτο δε μπορεις να δεις γενικως, οχι τα μηνυματα του Τ Ρ Α Β Ε Λ Ο Μ Π Ο Υ Σ Τ Α

Τσικκκ μπριιιρρρρρρρ κιτς κιτς κιτς κιτς
αμην-αμην-βοηθεια-αμην

ΒΓΕΣ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.589
Πόντοι
27.261
:grin: :grin: :grin:
ρε παπατέτοιε, όταν πιέζεσαι λίγο αρχίζεις τα αυτιστικά το έχεις καταλάβει? :grin:
δουλεψέ το γιατί θα γίνεις σαν τον άνθρωπο της βροχής (αλλά σε καζινο μη διαννοηθείς...μπαααα...δεεεν)
μην ανησυχεις κυρ γιαννη μας.
προσωπικα δεν πιεζομαι καθολου.
να'στε καλα εσεις και ο κλωνος σας, να σας ξεβρακωσουμε και την επομενη φορα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756

Hot Shots Idiot GIF

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
αυτιστικούλη περιμένω να βάλεις δίπλα δίπλα το πραγματικό μου νικ και τον κλώνο μου...
έχεις μεγάλη πλάκα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.857
Πόντοι
4.546
αυτιστικούλη περιμένω να βάλεις δίπλα δίπλα το πραγματικό μου νικ και τον κλώνο μου...
έχεις μεγάλη πλάκα
Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία κούρασε με τις μαλακίες του. Νομίζει ότι γαμάει και ξεβρακώνει κόσμο και κλώνους :jerking:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία κούρασε με τις μαλακίες του. Νομίζει ότι γαμάει και ξεβρακώνει κόσμο και κλώνους :jerking:
δον κιχώτης, ο υπερασπιστής του σάη... :confused:
έχει και μια δουλτσινέα και έναν σάντσο πάντσο συνηθως μαζί του και "τριολεύουν"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.589
Πόντοι
27.261
δε νομιζω φιλε μου.
απλα οσοι προκαλουν, πρεπει να παρουν την απαντηση τους.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.037
Πόντοι
6.256
Ε, μα αυτο λεω. Διαβαζω καποιους που τον λενε λαθρολαγνο και οτι φερνει 1.000 λαθρομεταναστες τη μερα και αναρωτιεμαι, αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν? Ή παιρνουν χαρτζιλικι για να γραφουν ανοησιες? Και να πεισουν ποιον? Αντι να λενε δοξα τω θεω που ηρθε αυτη η κυβερνηση και καθαρισαμε με το θεμα των λαθρομεταναστευτικων ροων, ψαχνουν να βρουν κανενα καραβακι που περασε με 5-10 μεταναστες για να πουν οτι δεν αλλαξε τιποτα. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ολοι στις καλπες, να στηριξουμε μια κυβερνηση που επιτελους κάνει πεντε πραγματα.
Εισαι στο συννεφακι σου εσυ, δε στο χαλαμε.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.626
Πόντοι
2.456

Ε, μα αυτο λεω. Διαβαζω καποιους που τον λενε λαθρολαγνο και οτι φερνει 1.000 λαθρομεταναστες τη μερα και αναρωτιεμαι, αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν? Ή παιρνουν χαρτζιλικι για να γραφουν ανοησιες? Και να πεισουν ποιον? Αντι να λενε δοξα τω θεω που ηρθε αυτη η κυβερνηση και καθαρισαμε με το θεμα των λαθρομεταναστευτικων ροων, ψαχνουν να βρουν κανενα καραβακι που περασε με 5-10 μεταναστες για να πουν οτι δεν αλλαξε τιποτα. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ολοι στις καλπες, να στηριξουμε μια κυβερνηση που επιτελους κάνει πεντε πραγματα.
1-2..
Over..
Ούτε μια ψήφος χαμένη..
IMG_20210219_222608.jpg

:alivedick:
:confused: :confused: :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.589
Πόντοι
27.261
έχεις μεγάλη πλάκα
εσυ να δεις πλακα που ειχες οταν σου πεταξα και την κριτικη σου ΓΙΑΝΝΑΡΕ
#34,226
σε χασαμε για κατι ωρες... ξαφνικα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.402
Πόντοι
6.056
ποιός το περίμενε ότι απο τον ανεκδιήγητο Τόσκα και τη γιαγιά Τασία θα βρισκόντουσαν χειρότερα παρτάλια :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.402
Πόντοι
6.056
θα παρουν μπονους παραγωγικοτητας τυπε αυτοι απο τον Κουλη
αυτοί ψηφίζουν μονοκούκι το καθεστώς της διαφθοράς και στη τελική καλά κάνουνε, τη τσέπη τους κοιτάνε.Εννοείται ότι υπάρχουν και καλά παιδιά ρούκις που ακόμη δεν έχουνε μπει στα κόλπα.
Μεγάλη υπόθεση να είναι κάποιος Νόμιμος Νονός και δε μιλάμε για τις ιστορίες που μας λέγανε για τα παλιά λαδωματάκια στα χωριά με μισό κιλό φέτα και 100 δράμια χύμα πελτέ . Όλη η Αττική έγινε μια χοάνη εγκληματικότητας με το κουλοτσίρκο, κέντρο αθήνας ,όλα τα γειτνιάζοντα δημοτικά διαμερίσματα,δυτική κυρίως ανατολική αττική τύφλα να έχει η μπογκοτά και το μέξικο. Επομένως δεν τους ενδιαφέρουν τα ψίχουλα της αύξησης όσο η διατήρηση της εκτεταμένης ανομίας διότι εκεί είναι το πολύ χρήμα αφορολόγητο κ εύκολο . Τι έγινε άραγε με την επικοινωνιακή τάχα φιλονικία του λαθροδήμαρχου με τον άχρηστο υπ.προ.πο ?
ποιό ρεμάλι φταίει λιγότερο ?:2funny:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Ο ηγέτης μας στέλνει μήνυμα αυτοπεποίθησης. Περιμένουμε την Τουρκία στο φως της ημέρας.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
206
H δικη σου ψηφος ειναι δεδομενη, δεν μας χαλαει
Σουρωτήρι ειναι το αιγαιο
Φιλε , ειμαι νησιώτης κ στο λεω απο πρωτο χερι … το λιμενικό με εντολή Κούλη ειναι βαρκάρηδες των προσφυγων

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.402
Πόντοι
6.056
εχουμε πει οτι εσυ εισαι ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ
το έχει τεράστια ανάγκη να του το ζωγραφίζεις ,ειδικά αν προσθέσεις στο μπλε και λίγο πρασινορόζ να θυμάται περήφανα κ ολιστικά τις τρομπιές του
Διότι μόνος του, αβίαστα έχει ομολογήσει ότι έχει ψηφίσει τα πάντα εκτός κκε :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σουρωτήρι ειναι το αιγαιο
Φιλε , ειμαι νησιώτης κ στο λεω απο πρωτο χερι … το λιμενικό με εντολή Κούλη ειναι βαρκάρηδες των προσφυγων
Επειδη κι εγω ειμαι νησιωτης, εχω να σου απαντησω οτι το λιμενικο με εντολη Κουλη σε συνεργασια με την φροντεξ εχουν κανει απιστευτη δουλεια.
Οπότε ασε τα παραμυθακια τυπε, να πας να τα πεις πουθενα αλλού. Δεν θα μας πεις εσυ τι γινεται στα νησια. Εδω εχουμε φτασει η ελληνικη κυβερνηση να κατηγορειται διεθνως (στ' αρχιδια μας βεβαια) για pushbacks επαναλαμβανομενα, και ηρθες εσυ να αμαυρωσεις το εργο των λιμενικων μας, που φτυνουν αιμα καθε μερα. Ενταξει ειμαστε? Και δεν ειμαστε "φιλοι". Με ψευταραδες και προπαγανδιστες δεν ειμαι φιλος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.589
Πόντοι
27.261
το έχει τεράστια ανάγκη να του το ζωγραφίζεις ,ειδικά αν προσθέσεις στο μπλε και λίγο πρασινορόζ να θυμάται περήφανα κ ολιστικά τις τρομπιές του
Διότι μόνος του, αβίαστα έχει ομολογήσει ότι έχει ψηφίσει τα πάντα εκτός κκε :confused:
γι'αυτο του προσθεσα το ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εσυ συνεχισε να αβανταρεις σαν τον Σαντσο Παντσα τον βλαμμενο που τον δούλευε ενα ολοκληρο φορουμ σημερα, καλα το πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom