Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506
Εγώ θα το δεχόμουν αν το έλεγε ΚΑΙ για τον εαυτό του...αλλά αυτός μια χαρά θα συνεχίσει να χαλάει κρατικό χρήμα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα...τα βουλευτικά iPhone και iPad που έχει εξασφαλίσει ακόμα και για το γείτονα του....θα συνεχίσει να κάνει μπάνιο στην πισίνα του εξωτικού του και γενικά την ζωάρα....αλλά θα ζητήσει από τη γριά στο πέραμα να ανάβει λιγότερες ώρες τη σόμπα στο 2άρι της...

άσχετα που μόνο η πισίνα του καίει ότι θα κάψει η γριά μέχρι τα Χριστούγεννα...ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ-ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
εγω θα το θυσιαζα ευκολα για να εχει ενα απλο καφε ενας τυχαιος ελληνας αυριο..
μαλλον οχι καφε ενα μικρο νερακι των 50 λεπτων.
ευχομαι επισης να .....ασε να μην το πω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Άγιε έως σήμερα από ότι φαίνεται έως τώρα απλά δεν έχουν σχέδιο ( εκτός απο τους κολλητούς) για τίποτα. Covidενέργεια, παιδεία, υγεία.
Κανείς δεν έχει σχέδιο για τίποτα. Αν υπήρχε έστω και το παραμικρό σκαρίφημα θα το διατυμπάνιζαν νυχθημερόν.

Από την εποχή λοιπόν που τις εντυπώσεις τις κέρδιζε ο πιο λαοπλάνος (τάζοντας λαγους με πετραχήλια) , φτάσαμε πλέον στην εποχή, που τις εντυπώσεις (και τις εκλογές) απουσία σχεδίου, τις κερδίζει αυτός που θα αναλωθεί μόνο στο πως θα εξυβρίσει καλύτερα τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
εγω θα το θυσιαζα ευκολα για να εχει ενα απλο καφε ενας τυχαιος ελληνας αυριο..
μαλλον οχι καφε ενα μικρο νερακι των 50 λεπτων.
ευχομαι επισης να .....ασε να μην το πω
Προετοιμάζουν το έδαφος για αυτό που θα γίνει τον χειμώνα...μέχρι πριν 10 μέρες μοιράζαμε επιδόματα για τα πάντα...τώρα είμαστε στη μεταβατική περίοδο...μόλις πέσει το πρώτο κρύο θα αρχίσει το πάρτι...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.116
Πόντοι
5.506
Προετοιμάζουν το έδαφος για αυτό που θα γίνει τον χειμώνα...μέχρι πριν 10 μέρες μοιράζαμε επιδόματα για τα πάντα...τώρα είμαστε στη μεταβατική περίοδο...μόλις πέσει το πρώτο κρύο θα αρχίσει το πάρτι...
ετσι....θελω τα ποστ αρχες νοεμβρη.
Δεν μοιαζει τρομερα η εποχη με το 08? τοτε που εσκασε η αμερικη και εμεις εδω ακομα ειχαμε παρτυ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
ετσι....θελω τα ποστ αρχες νοεμβρη.
Δεν μοιαζει τρομερα η εποχη με το 08? τοτε που εσκασε η αμερικη και εμεις εδω ακομα ειχαμε παρτυ?
Θεωρώ ότι η κρίση που έρχεται θα κάνει την 10έτια 08-18 να φαίνεται ως περασμένα μεγαλεία. Θεωρώ επίσης ότι θα δούμε μια νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα στην οποία όταν λέμε ζω καλά εννοούμε έχω ενεργειακή επάρκεια και φυσιολογικά τρόφιμα. Σε λίγο με τον πληθωρισμό θα παίρνεις 15Κ το χρόνο και δε θα φτάνουν ούτε για τα βασικά.

Αλλά οι μούλοι ενδιαφέρονται μόνο για τις εντυπώσεις και ποιος θα την πει καλύτερα στον άλλον στη βουλή και θα χειροκροτηθεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.841
Πόντοι
6.256
μέχρι τώρα για ψωμάκια παχάκια ξυγκάκια έψαχνε ο σουρταφέρτας αλεξούκος, όχι για ψωλάκια
Αν για τον κούλη το γυρίσει σε χαριτωμενιές (δεν πιστεύω) ώστε να φαίνεται πολιτικαλ κορέκτ με γειά του με χαρά του

ορίστε κολομβιάνες υπερμουνάρες :erection:

a.jpg

lol.jpg
Ιδια η τζενιφερ λοπεζ ειναι.
Τυχεράκιας ο αλεξουκος.
Λατίνα με τα ολα της

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.841
Πόντοι
6.256
Θεωρώ ότι η κρίση που έρχεται θα κάνει την 10έτια 08-18 να φαίνεται ως περασμένα μεγαλεία. Θεωρώ επίσης ότι θα δούμε μια νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα στην οποία όταν λέμε ζω καλά εννοούμε έχω ενεργειακή επάρκεια και φυσιολογικά τρόφιμα. Σε λίγο με τον πληθωρισμό θα παίρνεις 15Κ το χρόνο και δε θα φτάνουν ούτε για τα βασικά.

Αλλά οι μούλοι ενδιαφέρονται μόνο για τις εντυπώσεις και ποιος θα την πει καλύτερα στον άλλον στη βουλή και θα χειροκροτηθεί.
Μην εισαι απαισιοδοξος φίλε.
Ποσο χρονων εισαι, προλαβαινεις να γραφτεις σε κανα κόμμα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
Μην εισαι απαισιοδοξος φίλε.
Ποσο χρονων εισαι, προλαβαινεις να γραφτεις σε κανα κόμμα;
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι πουλάω την ψήφο μου αλλά κανένα κόμμα δεν έχει ενδιαφερθεί να μου κάνει προσφορά...:confused:

βέβαια φήμες λένε ότι πληρώνουν τα 0,60 σε βάουτσερ Σκλαβενίτη όποτε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
άλεξ μην παιδεύεσαι...
το νήμα έχει καταντήσει εμετός.
θα αποφύγω να πω ποιος/οι φταίνε (ή φταίνε περισσότερο) γιατί απλά θα φανεί προβοκατόρικο.
δεν έχει νόημα εξάλλου.
τα πολιτικά επί ζαν κλω ήταν όαση. και είχαν και σαφώς πολύ περισσότερο χαβαλέ και γέλιο.

ειλικρινά ελπίζω ο @antisthenis (αν μπορεί και έχει όρεξη με τους μαλάκες που έχει μπλέξει - μας βάζω όλους μέσα) να κάνει κάτι...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
άλεξ μην παιδεύεσαι...
το νήμα έχει καταντήσει εμετός.
θα αποφύγω να πω ποιος/οι φταίνε (ή φταίνε περισσότερο) γιατί απλά θα φανεί προβοκατόρικο.
δεν έχει νόημα εξάλλου.
τα πολιτικά επί ζαν κλω ήταν όαση. και είχαν και σαφώς πολύ περισσότερο χαβαλέ και γέλιο.

ειλικρινά ελπίζω ο @antisthenis (αν μπορεί και έχει όρεξη με τους μαλάκες που έχει μπλέξει - μας βάζω όλους μέσα) να κάνει κάτι...
Τύπε θα κάνω το δικηγόρο του διάβολου και θα σου πω ότι ενώ παλαιότερα έβλεπες περισσότερα τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που λες συμβαίνει επειδή έχουν γεμίσει τα πολιτικά με τρόλ της νδ. Δηλαδή δεν μπορείς να θίξεις ένα σοβαρό πρόβλημα-θεμα των πολιτικών εξελίξεων και πετάγεται και ένας γαλάζιος να σου πει ότι έτσι ήταν και επί ΣΥΡΙΖΑ ή ότι ντροπή να παραπονιέσαι γιατί φταίει η τάδε παγκόσμια συγκυρία.

Οποιοδήποτε σοβαρό θέμα εξελισεται σε τρολάρισμα μεταβεί μπλε και κόκκινων. Αν μπορώ να πω και εγώ μια γνώμη...είναι τα τρολλ των κομμάτων που χαλάνε τις συζητήσεις. Εκτός αν ο σκοπός του νήματος είναι η τιμή και δόξα στο κόμμα όποτε ναι εκεί έχεις δίκιο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Κι εσύ που ξέρεις πως ήταν τα πολιτικά επί Ζαν κλω;
Είσαι μέλος στο bou από τον φετινό Μαρτιο, ο Ζαν κλωντ είχε μπαναριστει αρκετά πιο πριν...
Θα αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι ο john100 ρε γαμωτο και δεν το θέλω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Τύπε θα κάνω το δικηγόρο του διάβολου και θα σου πω ότι ενώ παλαιότερα έβλεπες περισσότερα τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που λες συμβαίνει επειδή έχουν γεμίσει τα πολιτικά με τρόλ της νδ. Δηλαδή δεν μπορείς να θίξεις ένα σοβαρό πρόβλημα-θεμα των πολιτικών εξελίξεων και πετάγεται και ένας γαλάζιος να σου πει ότι έτσι ήταν και επί ΣΥΡΙΖΑ ή ότι ντροπή να παραπονιέσαι γιατί φταίει η τάδε παγκόσμια συγκυρία.

Οποιοδήποτε σοβαρό θέμα εξελισεται σε τρολάρισμα μεταβεί μπλε και κόκκινων. Αν μπορώ να πω και εγώ μια γνώμη...είναι τα τρολλ των κομμάτων που χαλάνε τις συζητήσεις. Εκτός αν ο σκοπός του νήματος είναι η τιμή και δόξα στο κόμμα όποτε ναι εκεί έχεις δίκιο.
δεν είναι μόνο το "πολιτικό κομμάτι" (αν υπάρχει πλέον τέτοιο) που είναι προβληματικό.
το θέμα είναι πως η συζήτηση περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από προσωπικές επιθέσεις. η απάντηση σε μια πολιτική τοποθέτηση πχ συνήθως είναι του τύπου "είσαι τραβελόπουστας".
άσε, γάμησε τα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Κι εσύ που ξέρεις πως ήταν τα πολιτικά επί Ζαν κλω;
Είσαι μέλος στο bou από τον φετινό Μαρτιο, ο Ζαν κλωντ είχε μπαναριστει αρκετά πιο πριν...
Θα αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι ο john100 ρε γαμωτο και δεν το θέλω.
βλέπεις που είσαι και αδιάβαστος...?
έχω πει εξ αρχής μόνος μου ότι είμαι παλιό μέλος. όχι μόνο μια φορά, δυο τρεις τουλάχιστον.
στην τρύπα σου τώρα...
@Saul αυτα που σου έλεγα...
(τουλάχιστον δεν υπηρξαν μπινελικια)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
βλέπεις που είσαι και αδιάβαστος...?
έχω πει εξ αρχής μόνος μου ότι είμαι παλιό μέλος. όχι μόνο μια φορά, δυο τρεις τουλάχιστον.
στην τρύπα σου τώρα...
@Saul αυτα που σου έλεγα...
(τουλάχιστον δεν υπηρξαν μπινελικια)
Στην τρύπα σου τωρα λέει...
Στην τρύπα του κάθεται αυτός που του λεμε ότι είναι ο john100 κι αλλάζει κουβέντα (μπορεί και χρώματα) .
Να το παραδεχτείς ανοιχτά, απλο είναι, ότι ναι, είσαι ο john100.

Θυμάμαι ότι κοροιδευες τον Ζαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όταν έμπαινε με αλλα προφίλ και δεν ελεγε οτι ειναι αυτος, τελικά τώρα τι; Κάνεις αυτά που κοροϊδευες. Για αυτό τρως τρολλαρισμα και χαλιεσαι, χαλιεσαι γι αυτά που έκανες κι ο ίδιος βασικά, μπορεί να λέγεται και κάρμα αυτό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.373
Πόντοι
3.656
δεν είναι μόνο το "πολιτικό κομμάτι" (αν υπάρχει πλέον τέτοιο) που είναι προβληματικό.
το θέμα είναι πως η συζήτηση περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από προσωπικές επιθέσεις. η απάντηση σε μια πολιτική τοποθέτηση πχ συνήθως είναι του τύπου "είσαι τραβελόπουστας".
άσε, γάμησε τα
Κοιτά τύπε...είναι επιλογή του καθενός τι συζητήσεις θέλει να κάνει. Εγώ ποτέ δεν έχω βριστεί με κανέναν ούτε έχω ασχοληθεί στο 99% των περιπτώσεων απαντάω με χιούμορ και τρολάρισμα..ο άλλος το παίρνει γραμμή και σταματάει. Πολύ λίγες φορές έχω ασχοληθεί και μόνο επειδή το άλλο άτομο έλεγε χοντράδες. Για παράδειγμα εγώ σταμάτησα να κοιτάω και πολύ τις πολιτικές εξελίξεις και το θρεντ του κόβιντ γιατί κάθε μέρα το μόνο που έβλεπες ήταν 2-3 άτομα να βρίζονται μεταξύ τους και να ποστάρουν διάφορα gif.

Όμως το πρόβλημα είναι γενικό...εδώ το μεσημέρι ο άλλος πόσταρε για τα μέτρα μιας άλλης χώρας και μετά το γύρισε στα επιδόματα που θα δώσει η κυβέρνηση. Όταν το θρεντ γεμίζει από τρόλ των κομμάτων πως περιμένεις να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση με νόημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom