You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Άλλη μία απάντησηΚύριε,
Αν είστε μέχρι 30 ετών το πολύ, σας δικαιολογώ, γιατί δεν έχετε εικόνα από ένα διαφορετικό παρελθόν.
Στην εποχή μου, όσοι ήθελαν να ριχθούν στον πολιτικό στίβο, εκτός από έπαρση και αυταρέσκεια, είχαν τουλάχιστον σαφείς θέσεις και πολιτικό λόγο. Υπήρχαν μάλιστα και ελάχιστοι, που προσπαθούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο της συζήτησης προκειμένου να κερδίσουν κάτι και οι πολίτες.
Δυστυχώς στη σημερινή εποχή, το επίπεδο όχι μόνον είναι χαμηλά, αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια να ανυψωθεί. Αν αυτό σας ικανοποιεί, σας λέγω ότι εμένα δεν με ικανοποιεί καθόλου. Τουναντίον μου προκαλεί θλίψη. Η δικαιολογία ότι όλα είναι σκατά, δεν μας αναγκάζει να τα φάμε κιόλας.
Εδώ εγώ έχω βάλει μη κομματικά θέματα που συνήθως θα απαντήσουν ελάχιστοι και συνήθως με αστεία
Τα δύο τελευταία ήταν
Η κατάργηση ή μη της προσωπικής διαφοράς πού ανάλογα συμφέρει τους παλιούς ή τους νέους συνταξιούχους
Το αν συμφέρει τον πολίτη η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ή το 80άρι
Και είχα γράψει και τους υπολογισμούς μου
Ότι για μέχρι 900 km το μήνα αν κάνει κάποιος θα συμφέρει το 80άρι
Παραπάνω η μείωση του εφκ
Με μία παραδοχή ότι ο εφκ θα μειωθεί κατά 40 λεπτά το λίτρο
Αλλά όσο και να μειώνονταν μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχοι υπολογισμοί
Εφόσον δεν υπάρχει κομματική καθοδήγηση δεν υπάρχουν απαντήσεις
Παλαιότερα έχω βάλει κι άλλα θέματα
Σχεδόν Ποτέ δεν υπάρχουν απαντήσεις εάν δεν υπάρχει κομματική γραμμή
Υ.γ
Και για να καταλάβεις που βρισκόμαστε σήμερα
Κοίτα τις δύο απαντήσεις
Του setair
, ποστ 34977 34979
Τελευταία τροποποίηση:
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
ΣκάσεΆλλη μία απάντηση
Εδώ εγώ έχω βάλει μη κομματικά θέματα που συνήθως θα απαντήσουν ελάχιστοι και συνήθως με αστεία
Τα δύο τελευταία ήταν
Η κατάργηση ή μη της προσωπικής διαφοράς πού ανάλογα συμφέρει τους παλιούς ή τους νέους συνταξιούχους
Το αν συμφέρει τον πολίτη η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ή το 80άρι
Και είχα γράψει και τους υπολογισμούς μου
Ότι για μέχρι 900 km το μήνα αν κάνει κάποιος θα συμφέρει το 80άρι
Παραπάνω η μείωση του εφκ
Με μία παραδοχή ότι ο εφκ θα μειωθεί κατά 40 λεπτά το λίτρο
Αλλά όσο και να μειώνονταν μπορούν να γίνουν οι αντίστοιχοι υπολογισμοί
Εφόσον δεν υπάρχει κομματική καθοδήγηση δεν υπάρχουν απαντήσεις
Παλαιότερα έχω βάλει κι άλλα θέματα
Σχεδόν Ποτέ δεν υπάρχουν απαντήσεις εάν δεν υπάρχει κομματική γραμμή
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.110
- Πόντοι
- 1.106
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.370
- Πόντοι
- 3.656
Όχι τύπε δεν είπα εγώ ανοησίες...απλά εσύ ως γνήσιος υπάλληλος του κόμματος αγνόησες αυτά που είπα για τις επιδοτήσεις που δίνονται στους παρόχους από δανεικά λεφτά και ότι κάποια μέρα πολύ σύντομα θα τις πληρώσουμε εμείς με καινούριο μνημόνια και το μόνο που σε νοιάζει είναι στο τέλος της συζήτησης να μείνει ότι με την κυβερνησαρα μας είναι 16 λεπτά η κιλοβατώρα. Για αυτό δεν θα μπορέσεις ποτέ να κανείς μια κανονική συζήτηση γιατί από άλλου ξεκινάμε και εσύ άλλου το πας.Επειδή είδες ότι είπες ανοησία τα αλλάζεις
τι είχες πει;
είπα ότι θα ζητάνε από τον φτωχό που έτσι και αλλιώς καίει όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται γιατί έχει πάει 1 ευρώ η κιλοβατώρα και προφανώς δεν θα ανάβει ούτε καλοριφέρ ούτε κλιματιστικό παρά μόνο καμία σόμπα από τα λιντλ...
Είχες πει λοιπόν ότι ο φτωχός επειδή κάνει ένα ευρώ η κιλοβατώρα δεν θα ανάβει τίποτα
Ο φτωχός πληρώνει 16 λεπτά την κιλοβατώρα άρα θα ανάβει
Όλα τα άλλα είναι για φθηνή κατανάλωση
Ξεκίνησες μόνος σου να λες για τα μέτρα μείωσης της κατανάλωσης το οποίο σημαίνει ακριβός αυτό...οικονομία στην κατανάλωση -άσχετα με το ποσό κάνει η κιλοβατώρα- και μας άρχισες πάλι τα ποσά επιδόματα θα δώσει το αφεντικό σου για φτηνή κιλοβατώρα. Οι πάροχοι βέβαια δημοσίευσαν τις τιμές τιμήλογησης του Σεπτέβριου και ο ακριβότερος είναι στο 1.20 αν θυμάμαι καλά.
Άρα ξεκίνησες να λες ότι στην Ελβετία ήδη εφαρμόζουν μέτρα για την μείωση της κατανάλωσης προφανώς εννοώντας ότι θα έρθει και στην Ελλάδα και καταλήγεις ότι η άρια κυβέρνηση θα δώσει επιδόματα για να ανάβει ο φτωχός περισσότερο???
Μπορεί κανείς να βγάλει νόημα από μια τέτοια συζήτηση? Η αρχική τιμή κιλοβατώρας (πριν την επιδότηση) έχει μέσο όρο για τον Σεπτέμβριο 0,70 λεπτά με μια εταιρεία να φτάνει και πάνω από 1 ευρώ. Αυτή η διαφορά της επιδότησης θα πληρωθεί από χρήμα το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει επειδή είσαι μπάρμπας και την σύνταξη σου Θα την πάρεις αλλά εγώ που είμαι στην αγορά εργασίας προσωπικά δεν ψήνομαι να πληρώνω μνημόνια μέχρι να πεθάνω για να κάνει δώρο στους παρόχους το αφεντικό σου μερικά δις ακόμα μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.839
- Πόντοι
- 6.256
Δε μπορεις κανονικα;Χέζω πολιτικά Κυριάκο Μητσοτάκη-ΝΔ.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.442
- Πόντοι
- 3.936
Ευχαριστώ που παραδέχεσαι ότι είμαι έξυπνος. Παρόλα αυτά δεν μου απάντησες.Εμείς συζητάμε με άλλον για αυτούς που έχουν πισίνες
Και για τους πολύ φτωχούς
Μην επεμβαίνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν έξυπνε
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.555
- Πόντοι
- 6.166
mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.110
- Πόντοι
- 1.106
Ωραια τα λογια
Την ωρα που η Ελλαδα πατωνει η Τουρκια θυσαυριζει απο τον πόλεμο
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωση
m.naftemporiki.gr
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.442
- Πόντοι
- 3.936
Και τα δύο ποσά αποτελούν ρεκόρ σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών.Ωραια τα λογια
Την ωρα που η Ελλαδα πατωνει η Τουρκια θυσαυριζει απο τον πόλεμο
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηm.naftemporiki.gr
Mα καλα η Τουρκια δεν ηταν απομονωμένη απο ολους ??????
Το βασικό θέμα είναι πόσο πληρώσε την ενέργεια ο φτωχός και δεν επανέρχομαιΌχι τύπε δεν είπα εγώ ανοησίες...απλά εσύ ως γνήσιος υπάλληλος του κόμματος αγνόησες αυτά που είπα για τις επιδοτήσεις που δίνονται στους παρόχους από δανεικά λεφτά και ότι κάποια μέρα πολύ σύντομα θα τις πληρώσουμε εμείς με καινούριο μνημόνια και το μόνο που σε νοιάζει είναι στο τέλος της συζήτησης να μείνει ότι με την κυβερνησαρα μας είναι 16 λεπτά η κιλοβατώρα. Για αυτό δεν θα μπορέσεις ποτέ να κανείς μια κανονική συζήτηση γιατί από άλλου ξεκινάμε και εσύ άλλου το πας.
Ξεκίνησες μόνος σου να λες για τα μέτρα μείωσης της κατανάλωσης το οποίο σημαίνει ακριβός αυτό...οικονομία στην κατανάλωση -άσχετα με το ποσό κάνει η κιλοβατώρα- και μας άρχισες πάλι τα ποσά επιδόματα θα δώσει το αφεντικό σου για φτηνή κιλοβατώρα. Οι πάροχοι βέβαια δημοσίευσαν τις τιμές τιμήλογησης του Σεπτέβριου και ο ακριβότερος είναι στο 1.20 αν θυμάμαι καλά.
Άρα ξεκίνησες να λες ότι στην Ελβετία ήδη εφαρμόζουν μέτρα για την μείωση της κατανάλωσης προφανώς εννοώντας ότι θα έρθει και στην Ελλάδα και καταλήγεις ότι η άρια κυβέρνηση θα δώσει επιδόματα για να ανάβει ο φτωχός περισσότερο???
Μπορεί κανείς να βγάλει νόημα από μια τέτοια συζήτηση? Η αρχική τιμή κιλοβατώρας (πριν την επιδότηση) έχει μέσο όρο για τον Σεπτέμβριο 0,70 λεπτά με μια εταιρεία να φτάνει και πάνω από 1 ευρώ. Αυτή η διαφορά της επιδότησης θα πληρωθεί από χρήμα το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί. Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει επειδή είσαι μπάρμπας και την σύνταξη σου Θα την πάρεις αλλά εγώ που είμαι στην αγορά εργασίας προσωπικά δεν ψήνομαι να πληρώνω μνημόνια μέχρι να πεθάνω για να κάνει δώρο στους παρόχους το αφεντικό σου μερικά δις ακόμα μέχρι να τελειώσει αυτή η ιστορία.
την πληρώσε16 λεπτά την μία κιλοβατώρα που λες αυτό δεν αλλάζει ότι και να πεις
Αυτά τον Σεπτέμβριο
Και τώρα με αυτό που ανακοινώθηκε θα εξακολουθεί να την πληρώνει πολύ φθηνά
Ενώ αυτός που έχει πισίνα θα την πληρώνει πολύ ακριβότερα
Λόγω μεγαλύτερης κατανάλωσης
Ειδικά αν δεν κάνει οικονομία
Δεν έχω αφεντικά
Εσύ είσαι αφεντικό όπως έχεις δηλώσει
Αν και πας να αλλάξεις συζήτηση
Πρώτος έχω πει γιατί ακριβώς δεν έχω αφεντικά ότι η δέσμευση της κυβέρνησης για φορολόγηση του 90%
Δεν είμαι σίγουρος πόσο έχει επιτευχθεί
Γιατί μέρος των χρημάτων που έχει το ταμείο μετάβασης που χρηματοδοτεί αυτά τα επιδόματα
Είναι από χρήματα που παίρνει από τους παραγωγούς ενέργειας
Δεν ξέρω πόσο τοις εκατό είναι από τα κέρδη τους
Το έχω γράψει πολλές φορές αυτό
Το πάθος σου όμως εναντίον του κεφαλαίου σε κάνει να βλέπεις
αφεντικά και υπαλλήλους εκεί που δεν υπάρχουν
Αλήθεια
Πιστεύεις ότι όλοι οι πλούσιοι οι πολύ πλούσιοι έχουν κλέψει;
Υπάρχουν και μερικοί που έχουν βγάλει νόμιμα τα χρήματά τους;
Και πιστεύεις ότι το κέρδος είναι θεμιτό;
Η πιστεύεις στην ότι η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η θεωρία της υπεραξίας υπερισχύει;
Οπότε το κέρδος είναι αθέμιτο
Και γενικώς τι πιστεύεις για το κομμουνιστικό σύστημα;
Όχι την πράξη που εφαρμόστηκε
Αλλά τη θεωρία του
Και όπως σου έχω πει 100 φορές
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πει ποτέ υπέρ της κυβέρνησης πότε κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Όσες φορές κι αν τους έχω προκαλέσει
Και δεν εννοώ εσένα
Και υπάρχουν και άνθρωποι που ανήκουν κάπου πολιτικά
Αλλά βλέπουν και τα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης και τα καλά του ΣΥΡΙΖΑ
Και τα λένε όποτε νομίζουν
Όσο και να μη σου αρέσει ανήκω στη δεύτερη κατηγορία
Αλλά για να τονίσεις τα επιχειρήματά σου επαναλαμβάνεις μονότονα αφεντικό Μητσοτάκης πληρωμένα troll 60 λεπτά και λοιπά
Δεν είμαστε όλοι τα ίδια
Ξέρεις ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια
Αλλά σπάνια γράφεις εναντίον των αντικυβερνητικών για αυτό όχι γενικά αλλά ονομαστικά όπως κάνεις σε εμένα
Γιατί η αντικυβερνητικότητα σου ξεπερνάει την αντικειμενικότητα σου
Και για να κλείσω δεν σε λέω συριζαίο
Φανατικό αντικυβερνητικό σε λέω
Τελευταία τροποποίηση:
Κανένας δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά αυτά που γράφεις για τον Alex71 και τον Rebirth, εκτός από σένα και το παρεάκι σου.καμια τετοια θα ειναι η κολομπιανα του πιμποδικηγορου.
και απο κοντα (λεμε τωρα) ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΟΛ ΟΦ ΦΕΪΜ, θα βγαλει χαρακακι να μετρησουν τις πουτσουλες τους και να παιξουν τομπολα.
αλλα ειναι νορμαλ πραγματα αυτα, συμφωνει και ο γιανναρος.
που δεν τονε λενε γιαννη ομως... ο ΓΙΑΝΝΗΣ !!!
Έχεις κουράσει κι εδώ και στην ΤΕΑ κι έχεις καταντήσει κανονικός κλόουν.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Ε όχι και σαφή θέση
Ανδρέας Παπανδρέου
Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μαρξιστικό μη δογματικό
Εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο
Έξω τώρα και από τους δύο οργανισμούς
Φύγαμε από την ΕΟΚ φύγαμε από το ΝΑΤΟ;
Εφάρμοσε μαρξιστική πολιτική;
Στη δεύτερη τετραετία
Το σύνθημα ήτανε ξανά ψηφίστε μας Για ακόμα καλύτερες μέρες
Μόλις βγήκε δεύτερη φορά ο Παπανδρέου το 85 έγινε το πρόγραμμα λιτότητας με υπουργό οικονομικών το Σημίτη
Το οποίο στο τέλος της τετραετίας επειδή έχανε τις εκλογές
Άλλαξε τελείως
Και έγινε τσοβόλα δώστα όλα
Συνέπεια λόγων και πράξεων λοιπόν;;;;
Όσο αφορά για το υψηλό επίπεδο
Στις συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας
Φώναζαν φόλα στο σκύλο του ΠΑΣΟΚ
Στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ
Βρίζανε του μπαμπά Μητσοτάκη σαν γερμανόφιλο
Άσε δεν την αυριανή
Χειρότερη και από το ντοκουμέντο
Γυμνές φωτογραφίες Μιμης
Και πολλά άλλα
Επίσης
τα ομοιόμορφα ψηφοδέλτια στην εκλογή σαρτζετάκη
Την κοροϊδία στο γέρο Καραμανλή ότι θα τον ξανά προτείνει το ΠΑΣΟΚ
Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά
Και τελειώνω με άλλο ένα
Στις εκλογές του 1974
Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία ήταν ο τρυπάνης
Ο οποίος ήταν πρόεδρος της ακαδημίας Αθηνών
Και ο Αναγνωστόπουλος πολιτικός μηχανικός
Ο Αναγνωστόπουλος πήγαινε σχεδόν σε κάθε εκδήλωση Νέας Δημοκρατίας χαιρετουσε όλους με χειραψία
Χαίρω πολύ Αναγνωστόπουλος
Ο Αναγνωστόπουλος βγήκε πρώτος σε ψήφους στην α Αθηνών
Ο τρυπάνης τελευταίος
Και δεν εκλέχθηκε
Ο Αναγνωστόπουλος δεν έγινε ποτέ υπουργός
Λέγεται ότι ο Καραμανλής έλεγε ότι αφού βγάζουν τον Αναγνωστόπουλο και δεν βγάζουν τον τρυπάνη τι μπορώ να κάνω για τον τόπο
Αλλά για να είμαι δίκαιος
Όταν πέθανε ο Αναγνωστόπουλος έδωσε όλη την περιουσία του στο κράτος
Εν τάχει...
Γεώργιος Ράλλης
Άννα Συνοδινού
Ηλίας Ηλιού
Γιώργος Γεννηματάς
Παύλος Μπακογιάννης
Μανώλης Δρεττάκης ( ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, και μόλις ο Ανδρέας άρχισε τις κωλοτούμπες, όχι μόνο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, αλλά παραιτήθηκε κι από βουλευτής)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.489
- Πόντοι
- 27.261
Κανένας δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά αυτά που γράφεις για τον Alex71 και τον Rebirth, εκτός από σένα και το παρεάκι σου.
Έχεις κουράσει κι εδώ και στην ΤΕΑ κι έχεις καταντήσει κανονικός κλόουν.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 3.446
Ξερουμε αν ο κουλης ευχηθηκε στην εθνικη μας;
για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Πότε και πως περίπου εικάζεται πως έπεσε το επίπεδο;Κύριε,
Αν είστε μέχρι 30 ετών το πολύ, σας δικαιολογώ, γιατί δεν έχετε εικόνα από ένα διαφορετικό παρελθόν.
Στην εποχή μου, όσοι ήθελαν να ριχθούν στον πολιτικό στίβο, εκτός από έπαρση και αυταρέσκεια, είχαν τουλάχιστον σαφείς θέσεις και πολιτικό λόγο. Υπήρχαν μάλιστα και ελάχιστοι, που προσπαθούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο της συζήτησης προκειμένου να κερδίσουν κάτι και οι πολίτες.
Δυστυχώς στη σημερινή εποχή, το επίπεδο όχι μόνον είναι χαμηλά, αλλά δεν γίνεται καμία προσπάθεια να ανυψωθεί. Αν αυτό σας ικανοποιεί, σας λέγω ότι εμένα δεν με ικανοποιεί καθόλου. Τουναντίον μου προκαλεί θλίψη. Η δικαιολογία ότι όλα είναι σκατά, δεν μας αναγκάζει να τα φάμε κιόλας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Πότε και πως περίπου εικάζεται πως έπεσε το επίπεδο;
Έχει πιο πολύ σημασία το ποιός το άρχισε από το ποιοί το συνεχίζουν;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
Έχει σημασία πως ξεκίνησε αυτή η τάση και ποιοί την εκπροσωπούν. Δείτε εδώ, σε οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση/τοποθέτηση, είτε φαιδρή ή σοβαρή και εμπεριστατωμένη, μαντέψτε ποιοί λογαριασμοί απαντούν μονίμως, είσαι πουστράκι, είσαι κομματόσκυλο, είσαι τρολ των 0,60. Αυτή είναι η πολιτική (και όχι μόνο) συζήτηση του 2022.Έχει πιο πολύ σημασία το ποιός το άρχισε από το ποιοί το συνεχίζουν;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.217
- Πόντοι
- 25.467
Έχει σημασία πως ξεκίνησε αυτή η τάση και ποιοί την εκπροσωπούν. Δείτε εδώ, σε οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση/τοποθέτηση, είτε φαιδρή ή σοβαρή και εμπεριστατωμένη, μαντέψτε ποιοί λογαριασμοί απαντούν μονίμως, είσαι πουστράκι, είσαι κομματόσκυλο, είσαι τρολ των 0,60. Αυτή είναι η πολιτική (και όχι μόνο) συζήτηση του 2022.
Είσαι σοβαρός ρε παπάρα; Συγκρίνεις και εξομοιώνεις τις ιντερνετικές πολιτικές συζητήσεις μεταξύ αγνώστων μέσα σε ένα πουτανοσαίτ, με τις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους αυτοί που έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους; Ημαρτον!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις