600a
Εσύ πως ονομάζεις να παρακολουθεί η Ελληνική κυβέρνηση έναν πολιτικό αντίπαλο για λογαριασμό ενός ξένου κράτους?
Αλλά φυσικά προσπερνάς όλα τα αλλά που έγραψα..ότι δηλαδή αν όλα είχαν γίνει με το γράμμα του νόμου δεν θα έβγαινε ολόκληρος προθυπουργος να ζητάει συγνώμη και δεν θα είχε απολύσει 2 φιλαράκια του.
Εσένα βέβαια το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι μην ακουστεί κανένα κακό για το μπλε κόμμα. Σε ξανά ρωτάω....αν αντί για την Αίγυπτο ήταν η Τουρκία και ζήταγε να παρακολουθησουμε τον υπουργό άμυνας θα το κάναμε?
Και ως συνήθως όλα τα επιχειρήματα σου καταλήγουν στο τι έκανε ο Τσίπρας
600a
Εσύ πως ονομάζεις να παρακολουθεί η Ελληνική κυβέρνηση έναν πολιτικό αντίπαλο για λογαριασμό ενός ξένου κράτους?
Αλλά φυσικά προσπερνάς όλα τα αλλά που έγραψα..ότι δηλαδή αν όλα είχαν γίνει με το γράμμα του νόμου δεν θα έβγαινε ολόκληρος προθυπουργος να ζητάει συγνώμη και δεν θα είχε απολύσει 2 φιλαράκια του.
Εσένα βέβαια το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι μην ακουστεί κανένα κακό για το μπλε κόμμα. Σε ξανά ρωτάω....αν αντί για την Αίγυπτο ήταν η Τουρκία και ζήταγε να παρακολουθησουμε τον υπουργό άμυνας θα το κάναμε?
Και ως συνήθως όλα τα επιχειρήματα σου καταλήγουν στο τι έκανε ο Τσίπρας
Σου έχω ξανά απαντήσει και ως συνήθως δεν δίνεις σημασία
Πάντα παραμένει στην αρχική σου θέση ότι και να σου πει ο άλλος
Το κείμενό μου δεν είχε κομματική χροιά για αυτό και έγραψα ότι δεν θα μάθουμε ολόκληρη την αλήθεια
Ότι δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε
Και ότι δεν ξέρω αν οι παραιτήσεις έγιναν με τη λογική που λέει η κυβέρνηση
η αντιπολίτευσηη
Παρόλα αυτά εσύ βλέπεις κομματική χροιά
Θέλω να μου πεις ποια ήταν συγκεκριμένα η παρανομία
Κάνει αίτηση οποιοσδήποτε Τουρκία Αρμενία Γεωργία Ουκρανία Έλληνες στην ευπ για παρακολούθηση κάποιου τηλεφώνου
Τι λέει ο νόμος
Ο αρμόδιος ανώτατος υπάλληλος η διοικητής της ΕΥΠ αν δει ότι στην αίτηση υπάρχουν επαρκή επιχειρήματα προωθεί το θέμα στον εισαγγελέα ο οποίος αποφασίζει εάν θα γίνει η παρακολούθηση η όχι
Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό έγινε και αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει η παρακολούθηση
Στην περίπτωση της Τουρκίας στο παράδειγμά σου θα αποφάσιζαν να μη γίνει η παρακολούθηση
Αν δεν σου αρέσει ο νόμος είναι άλλο θέμα
Ούτε του Μητσοτάκη του άρεσε ο νόμος και έκανε πρόταση τώρα για αλλαγή και την παρακολούθηση να την εγκρίνουν δύο εισαγγελείς
Αν δεν τηρήθηκε ο νόμος γράψε μου σε ποιο σημείο
Και για να σε διευκολύνω
Υπάρχει διαμάχη με επιχειρήματα μεταξύ Βενιζέλου και γεραπετριτη για την ερμηνεία του νόμου αν επιτρέπει ή όχι την παρακολούθηση βουλευτών
Αν έχει δίκιο ο Βενιζέλος ή όχι
Θα το κρίνουν τα δικαστήρια
Αν γίνει σχετική δίκη
Μέχρι να κριθεί παράνομη; Η ενέργεια του εισαγγελέα η νόμιμη αποφάση της δικαιοσύνης ήταν να γίνει παρακολούθηση
Συμπέρασμα
Η απόφαση παρακολούθησης ήταν απόφαση του εισαγγελέα σύμφωνα με το νόμο
Δεν μας άρεσε ο νόμος
Θα αλλάξει με απόφαση δύο εισαγγελέων θα γίνεται η παρακολούθηση
Πιστεύεις ότι ο νόμος δεν τηρήθηκε
Δεν έκρινε έτσι ο εισαγγελέας
Μέχρι τα δικαστήρια να κρίνουν διαφορετικά δεχόμαστε τις αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης μας αρέσουν δεν μας αρέσουν
Και μία που έφερες το παράδειγμα για την Τουρκία
Γίνεται καταγγελία από κάπου προς την ΕΥΠ ότι κάποιος βουλευτής προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας στη βόρεια Ελλάδα
ο εισαγγελέας θα κρίνει Αν πρέπει να γίνει όχι
η παρακολούθηση του τηλεφώνου του
Και σε αυτή την περίπτωση θα απέρριπτες χωρίς να ξέρεις τι λέει η αίτηση για την παρακολούθηση του τηλεφώνου;
Το τελευταίο δεν είναι δικό μου επιχείρημα