Άκου γαλάζιε φίλε μου..
Εγώ θα ήθελα να δω πάνω από 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σαπίζουν στη φυλακή για πάνω από έναν λόγους. Και ακόμα περισσότερο θα ήθελα να δω και τον Τσίπρα να σέρνεται στο Δικαστήριο επειδή πήρε το όχι ενός λαού και το έκανε ναι. Άσχετα αν εγώ υποστήριζα το ναι τότε. Κατάλαβες Δημοκράτη? Εμένα δεν μπορείς να μου αντικρούσεις τα επιχειρήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τα υπόλοιπα....εσύ τι ξέρεις ρε μάστορα και απαιτείς και αποδείξεις? Εμείς εδώ τι είμαστε δικαστές η αναλυτές της ΕΥΠ?? Όλοι εδώ κρίνουμε με υποθέσεις και με την λογική μας...σιγά μη μας ζητήσεις και τα αποτυπώματα μας.
Αποδείξεις να βρει το Δικαστήριο και η επιτροπή που θα ερευνήσει το θέμα. Εσύ η μόνη απόδειξη που είχες ότι γνώριζε η δεν γνώριζε το αφεντικό σου είναι ότι βγήκε και το δήλωσε. Και εγώ αν αύριο κάνω ένα έγκλημα αθώος θα δηλώσω να είσαι εκεί να με υποστηρίξεις.
Και ο αθώος όμως θα δηλώσει ότι είναι αθώος
Έχεις λοιπόν έναν ένοχο και να αθώο και οι δύο να δηλώνουν αθώοι
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Βέβαια τις αποδείξεις θα τις κρίνουν τα δικαστήρια
Μέχρι τότε όμως κάποιοι έχουν επιφυλάξεις και κάποιοι παίρνουν την μία πλευρά χωρίς καμία επιφύλαξη
Από μας τους δύο ποιος ανήκει σε κάθε κατηγορία;
Ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμα επειδή μίλησες για ειδικό δικαστήριο
Στην κυρία κατηγορία κατά του Ανδρέου Παπανδρέου ο Ανδρέας Παπανδρέου κρίθηκε αθώος
Με ψήφους 7 έναντι 6
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό
Μετά από διαδικασία μηνών από άπειρους μάρτυρες και άπειρα επιχειρήματα οι άνθρωποι που ξέρουν να κρίνουν τους νόμους που αυτή είναι η δουλειά τους ανώτατοι δικαστικοί
Διαφώνησαν
Αυτό μπορεί να έγινε είτε επειδή έκριναν κατά
τη γνώμη τους διαφορετικά
Είχε πολιτικούς λόγους επειδή ήθελε να υποστηρίξουν το ένα ή το άλλο κόμμα
Και όσους δεν θυμούνται
Υπέρ του Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ
Και κατά του η νέα Δημοκρατία και η αριστερά
Αυτό που συνέβαινε εκεί συμβαίνει εδώ
Είτε με λογική Ο καθένας έχει διαφορετική λογική από τον άλλον
Πείτε για πολιτικη υποστήριξη
Για πολλοστή φορά εγώ εδώ στο συγκεκριμένο θέμα έχωεπιφυλάξεις εσύ βουρ αντιπολίτευση