Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Ρε κτηνίατρε, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με ροδέλες; Ψάχνεις συμπαράσταση;
Πουστογερεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
Ρε κτηνίατρε, γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με ροδέλες; Ψάχνεις συμπαράσταση;
Ρε μαλάκα κτηνίατρε, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ;
Πουστογερεεεεεεεεεεεεεεεεεε......
Πουστογερε κοιταξε να αναθεωρησεις να σου τρυπησει το κωλαρακι η Τεα για να μην την απογοητευσεις....ουστ απο εδω πισωγλεντη!!!!Ρε μαλάκα κτηνίατρε, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ;
Εντάξει, αγράμματος είσαι, δε γαμιέται, πρακτικά έμαθες να ξεγεννάς κατσίκες, κάτι είναι και αυτό.Πουστογερε κοιταξε να αναθεωρησεις να σου τρυπησει το κωλαρακι η Τεα για να μην την απογοητευσεις....ουστ απο εδω πισωγλεντη!!!!
Εντάξει, αγράμματος είσαι, δε γαμιέται, πρακτικά έμαθες να ξεγεννάς κατσίκες, κάτι είναι και αυτό.
Οχι αλλα επιβεβαιωσαμε αυτο που ηξερε ολο το φορουμ ηδη οτι ο Βλακοκ ειναι πουστης και τρωει στραπονιασματα απο πουτανες.....Τελικά μάθαμε καμιά βρωμια του Ανδρουλάκη ή τα κρατάνε για μετά τις εκλογές. Πρέπει να έχει ζουμί η υπόθεση με τον ουρανοκατέβατο
Και στον ΠΑΟΚ θελαμε ανανέωση που όλο κραζανε τους παππούδες και τώρα μαζευτηκανε κάτι καρναβάλια 45 κιλά μισοριξιες , με τατουάζ μανίκι και περιμένουμε από αυτές τις πατσαβουρες να παίξουν μπάλα....Είναι κρίμα γιατί παλεύαμε τόσα χρόνια να διώξουμε τους "παππούδες" απ'τα έδρανα της Βουλής και όταν συνέβη ερχόμενοι νέοι άνθρωποι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων
Πάω στοίχημα ότι θα έχουν και μούσιαΚαι στον ΠΑΟΚ θελαμε ανανέωση που όλο κραζανε τους παππούδες και τώρα μαζευτηκανε κάτι καρναβάλια 45 κιλά μισοριξιες , με τατουάζ μανίκι και περιμένουμε από αυτές τις πατσαβουρες να παίξουν μπάλα....
Τελικά μάθαμε καμιά βρωμια του Ανδρουλάκη ή τα κρατάνε για μετά τις εκλογές. Πρέπει να έχει ζουμί η υπόθεση με τον ουρανοκατέβατο
Καλά αυτό το ξέραμε ήδη χωρίς τις παρακολουθήσεις.Τα είχε με την Καϊλή
που επίσης ήταν Ευρωβουλευτίνα
και παρακολουθούσαν τι καβλωτικές κουβέντες
της έλεγε !
Εν τω μεταξύ είχε σύμφωνο συμβίωσης
με άλλη στην Ελλάδα
Μπα δεν θα μπορούν να σηκωθούν για κεφαλιά με το βάρος της τριχας...δεν γίνεται αυτά τα ψοφίμια να παίζουν μπάλα...δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟΚ...όλοι είναι κάτι γατάκια γύρω στο 1,65 άντε 1,70 και με βάρος γκόμενας.Τινεαφτορε;Πάω στοίχημα ότι θα έχουν και μούσια
και ο Μέσι κάπως έτσι είναι τύπεΜπα δεν θα μπορούν να σηκωθούν για κεφαλιά με το βάρος της τριχας...δεν γίνεται αυτά τα ψοφίμια να παίζουν μπάλα...δεν μιλάω μόνο για ΠΑΟΚ...όλοι είναι κάτι γατάκια γύρω στο 1,65 άντε 1,70 και με βάρος γκόμενας.Τινεαφτορε;
Δεν ήξερες όμως τι μπινελ΄ίκιαΚαλά αυτό το ξέραμε ήδη χωρίς τις παρακολουθήσεις.
Τα είχε παλιότερα με Κα'ι'λη; Γιατί νομίζω ότι τώρα είναι με έναν Ιταλό η Κα'ι'λη.Τα είχε με την Καϊλή
που επίσης ήταν Ευρωβουλευτίνα
και παρακολουθούσαν τι καβλωτικές κουβέντες
της έλεγε !
Εν τω μεταξύ είχε σύμφωνο συμβίωσης
με άλλη στην Ελλάδα
Και το κάθε ψοφίμι νομίζει ότι είναι Μέσι που κάνει τον ποδοσφαιριστή ενώ φοράει πιο μικρά ρούχα από την γκόμενα του;και ο Μέσι κάπως έτσι είναι τύπε
Μπα... μάλλον βλέπουν ποιοι κύκλοι τον προώθησαν, τι καπνό φουμάρει ανάλογα, που θα πάει μετά τις εκλογές... Πρέπει να ξέρουμε τι παίζεται στην αποικία από νωρίς για να πιάσουν δουλειά τα θινκ τανκς και να στηθούν οι κατάλληλες θέσεις εγκαίρως, δεν τα αφήνουμε αυτά στην τύχη, ειδικά με Ουκρανίες, Τουρκίες κλπΔεν ήξερες όμως τι μπινελ΄ίκια
της έριχνε τηλεφωνικά.
Εξάλλου, φανερά ΔΕΝ το παραδεχόντουσαν
ότι τα έχουν , διότι ο Ανδρουλάκης είχε
στην Ελλάδα σύμφωνο συμβίωσης με την μητέρα
του παιδιού του
Τα είχε παλιότερα με Κα'ι'λη; Γιατί νομίζω ότι τώρα είναι με έναν Ιταλό η Κα'ι'λη.
Πάντως μπράβο στον μπηχτη Ανδρουλάκη ...πηξαμε τελευταία στους κιναιδους.Δικος μας ο Κρητικός! Και ΠΑΣΟΚ δεν είμαι,ούτε ήμουν ούτε πρόκειται να ψηφίσω ΠΟΤΕστην ζωή μου.
Κάτι μουνάκια βαζελόγαυροι κατέστρεψαν τον ολυμπιακό.Δεν φτανει που εχει καταστρεψει την ελλαδα ο γαμημενος ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ