Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Επειδη ειστε μουνοπανα και περιμενετε στην γωνία για να κραξετε σας τυχαινουν όλα ..
Ο Αλεξ που ειναι θετικός με την Κυβερνηση του πανε ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ , ουτε αναποδιές , ουτε αυξήσεις ουτε τιποτα..
Να δεις που απο εκει που παιρνει καφε ο Αλεξ θα ειναι το μονο μαγαζι στην Ελλαδα που δεν εχει χαρτινα καλαμάκια και εχει μονο πλαστικα
Δεν βαριεσαι δεν το βιαζομαι το διπλωμα....θα το εχω ψηφιακα οταν φτασει καποτε στο ΑΦΜ μου καποια στιγμη το 2024.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Δεν βαριεσαι δεν το βιαζομαι το διπλωμα....θα το εχω ψηφιακα οταν φτασει καποτε στο ΑΦΜ μου καποια στιγμη το 2024.
ενταξει τότε , ηρεμησε και απολαυσε μια επιτυχημένη Κυβερνηση να κανει την δουλεια της ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
ενταξει τότε , ηρεμησε και απολαυσε μια επιτυχημένη Κυβερνηση να κανει την δουλεια της ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
Εισαι ετοιμος μολις κανουν τη πρωτη κινηση οι Τουρκαλαδες να παμε στα Ιμια να τουςνεγαμησουμε;Εισαι ετοιμος ρε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Συριζομουνοπανο εισαι ρε;Δεν θα ερθεις να πολεμησουμε;:headbang:
τις Μπελχάρα πως σκατα τις λένε και τα F1456789 που τα πληρωσαμε τι σκατα τα πηραμε ; για να παω εγω να πολεμήσω ;;
Βρε δεν γαμιουνται , Πορτοφίνο θα είμαι αν με χρειαστεις για καλοκαιρι , και μετα θα πεταχτω Αμερικη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Επειδη ειστε μουνοπανα και περιμενετε στην γωνία για να κραξετε σας τυχαινουν όλα ..
Ο Αλεξ που ειναι θετικός με την Κυβερνηση του πανε ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ , ουτε αναποδιές , ουτε αυξήσεις ουτε τιποτα..
Να δεις που απο εκει που παιρνει καφε ο Αλεξ θα ειναι το μονο μαγαζι στην Ελλαδα που δεν εχει χαρτινα καλαμάκια και εχει μονο πλαστικα
Tωρα τελευταια κυκλοφορουν πολλα πλαστικα ειναι η αληθεια.Πως και δεν κανανε καμια καταγγελια τιποτα ευσυνειδητοι πολιτες:coffee::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Tωρα τελευταια κυκλοφορουν πολλα πλαστικα ειναι η αληθεια.Πως και δεν κανανε καμια καταγγελια τιποτα ευσυνειδητοι πολιτες:coffee::confused::confused::confused:
Πλακα θα αρχισουν να βγαινουν ανεκδοτα τυπου Τσακ Νορις με τον Αλεξ.....:tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Μάγκες πώς κρατιέται τόσο φιτ; Εγώ είμαι πιο νέος και δεν είμαι τόσο γραμμωμένος :^/

FYwIS5-XEAAhi6R.jpeg

Γαμάει καλά υποψιάζομαι...
Έτσι είναι τύπε....αν δουλεύεις λίγο, δεν έχεις καμία σκοτούρα και βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο ολιστικά...κρατιέσαι σε φόρμα....:confused::confused::confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποια ψηφιοποιηση; Εδω ο αλλος περιμενει απο τον Φλεβαρη να του ανανεωσουν το διπλωμα.
-Ταξιδευω τους ειπε, και το χρειαζομαι στο εξωτερικο.
Και η απαντηση: -Φερε μας το εισητηριο 2 μηνες πριν, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. :confused:
Περυσι «αδελφός» ταρίφας κόπηκε η πινακίδα του,σταματα μπάτσος προστιμο ή βγαζεις καινουρια κ μας την παρουσιαζεις γλυτωνοντας το προστιμο…

Πηρε νεες ταριφαδικες πινακιδες 15 μηνες μετα αφου πλήρωσε κ το προστιμο.Το συγκοινωνιών /μεταφορών δεν θυμαμαι ποιο ακριβως του λεγε δεν ειχαν τσιγκο για πινακίδα :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
καλά καλά..θα τρίβετε μάτια και παλάμες αν ποστάρει φωτο το κολομβιανό μωάκι
Αφηστε τον ρε μην αρχίσει παλι να λεει ποσο καλυτερη ειναι η ελλαδα σε σχεση με την κολομβία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κυλικειο δικαστηριων, μονο πλαστικο καλαμακι.
Γρηγορης απεναντι απο Αρειο Παγο, ζητας πλαστικο καλαμακι και σου δινουν.
Εσεις με χαρτινα την βγαζετε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να σας ενημερωσω οτι σε οποια λαϊκή και αν πας, πουλανε πλαστικα καλαμακια. Επισης στο σκρουτζ πουλανε τα 1000 καλαμακια 8 ευρώ.
Εγω παντα εχω πανω μου 2-3 πλαστικα καλαμακια στην τσαντα μου, για την περιπτωση που παω καπου για καφε και μου φερουν χαρτινο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
Κυλικειο δικαστηριων, μονο πλαστικο καλαμακι.
Γρηγορης απεναντι απο Αρειο Παγο, ζητας πλαστικο καλαμακι και σου δινουν.
Εσεις με χαρτινα την βγαζετε?
Μεθαύριο θα είμαι στο Γρηγόρης απέναντι από Ευελπίδων άμα θες καφέ κ θέλω ιδιαίτερα μαθήματα πρώτης νέας δημοκρατικου:confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Ποια ψηφιοποιηση; Εδω ο αλλος περιμενει απο τον Φλεβαρη να του ανανεωσουν το διπλωμα.
-Ταξιδευω τους ειπε, και το χρειαζομαι στο εξωτερικο.
Και η απαντηση: -Φερε μας το εισητηριο 2 μηνες πριν, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. :confused:
Γερό μην απαξιώνεις το ψηφιακό κράτος του σημιτοπασοκοδεξιου..
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom