RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.067
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μεχρι και τάτου μανίκι εκανε η ντρηχο για πάρτη σουΣιγα μην ποσταρω εδω μεσα φωτο της κουκλάρας μου.
τύπε μεχρι και τάτου μανίκι εκανε η ντρηχο για πάρτη σουΣιγα μην ποσταρω εδω μεσα φωτο της κουκλάρας μου.
Ρε γέρο, πραγματικά τώρα..... σε τι ηλικία είσαι και τι βάση σύγκρισης έχεις;Να σου στειλω πμ το τηλεφωνο της υπηρεσιας να ρωτησεις ποσο καιρο χρειαζεται για να σου δωσουν εντυπη ανανεωση διπλωματος;
Να τον ευχαριστείς τον κτηνίατρο, θέλει να σε κάνει καλά.Εδω ο μαλακας ο κτηνιατρος ασχολειται με μενα που ειμαι «ανυπαρκτος» «γεροξεκουτης» «θαμωνας των τσοντοσινεμα» δε θα ασχολειται με σενα ο κακομοιρης ο λακης Νο2;
Μην βριζεις μανΝα τον ευχαριστείς τον κτηνίατρο, θέλει να σε κάνει καλά.
ΖΏΟΝ ΌΡΘΙΟ.
Ψωμα, κανε λιγο μια φουσκα με τη μυξα σουΝα τον ευχαριστείς τον κτηνίατρο, θέλει να σε κάνει καλά.
ΖΏΟΝ ΌΡΘΙΟ.
Γαμάει σύριζαΜάγκες πώς κρατιέται τόσο φιτ; Εγώ είμαι πιο νέος και δεν είμαι τόσο γραμμωμένος :^/
Γαμάει καλά υποψιάζομαι...
@Hellraiser4Ever , γιατρέ βάρα του καμιά ένεση στο μάτι, άρχισε να νιαουριζει να γαυγίζει να κελαηδάει πάλι τούτος 'δώ.Ψωμα, κανε λιγο μια φουσκα με τη μυξα σου
τα βλεπετε ρε μουνοπανα που ολα θελετε να τα ισοπεδωσετεΕγω παντως οταν εχασα την αδεια κυκλοφοριας, μου εδωσαν καινουργια απο το ΚΕΠ του Δημου σε τρεις εργασιμες.
Ψαχνεις παρεα ρε μυξιαρικο και βρηκες τον κτηνιατρο; Καλα θα περασετε τα δυο σας@Hellraiser4Ever , γιατρέ βάρα του καμιά ένεση στο μάτι, άρχισε να νιαουριζει να γαυγίζει να κελαηδάει πάλι τούτος 'δώ.
Μη βριζεις μαντα βλεπετε ρε μουνοπανα που ολα θελετε να τα ισοπεδωσετε
ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , κρατος , υπηρεσίες , επειδη ειστε εσεις γκαντεμιδες τι να κανουμε τωρα δηλαδη ; να πεσει η κυβερνηση επειδη περιμενεις 6 μηνες το διπλωμα σου ;
για σοβαρευτείτε λιγο λεω εγω και κοψτε τις μαλακιες
Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να σε κάνει καλά, έλα εδώ άτακτο σκυλάκι, θα κάνεις ενεσούλα απόψε, κάνε ΓΟΥΒ.Ψαχνεις παρεα ρε μυξιαρικο και βρηκες τον κτηνιατρο; Καλα θα περασετε τα δυο σας
Φιρι φιρι το πας να σου στουμπωσω με καλαμποκαλευρο τον κωλο, ΦΙΡΙ ΦΙΡΙΕίναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να σε κάνει καλά, έλα εδώ άτακτο σκυλάκι, θα κάνεις ενεσούλα απόψε, κάνε ΓΟΥΒ.
Α, είσαι πολύ ατίθασο τσιουάουα εσύ, λοιπόν αποψε θα κοιμηθείς στο πατάρι αν δεν κάνεις ενεσούλα, έλα σου λεω και μην νιαουρίζεις εεε γαυγίζεις.Φιρι φιρι το πας να σου στουμπωσω με καλαμποκαλευρο τον κωλο, ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ
Σε βαρεθηκα ηδη, βαρετος μαλακαςΑ, είσαι πολύ ατίθασο τσιουάουα εσύ, λοιπόν αποψε θα κοιμηθείς στο πατάρι αν δεν κάνεις ενεσούλα, έλα σου λεω και μην νιαουρίζεις εεε γαυγίζεις.
Θα σε ντύσω νυφούλα αποψε αν το κάνεις.
Έλα βρε μπουμπού, θυμάσαι που σε μάζεψα από τον δρόμο παρατημένη; έτσι ξηγιεσαι τωρα;Σε βαρεθηκα ηδη, βαρετος μαλακας
Μαλακα απο εδω και περα σε οποια δημοσια υπηρεσια πηγαινω θα λεω οτι ειμαι ο Αλεξ71....τα βλεπετε ρε μουνοπανα που ολα θελετε να τα ισοπεδωσετε
ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ , κρατος , υπηρεσίες , επειδη ειστε εσεις γκαντεμιδες τι να κανουμε τωρα δηλαδη ; να πεσει η κυβερνηση επειδη περιμενεις 6 μηνες το διπλωμα σου ;
για σοβαρευτείτε λιγο λεω εγω και κοψτε τις μαλακιες
Επειδη ειστε μουνοπανα και περιμενετε στην γωνία για να κραξετε σας τυχαινουν όλα ..Μαλακα απο εδω και περα σε οποια δημοσια υπηρεσια πηγαινω θα λεω οτι ειμαι ο Αλεξ71....