sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Δευτέρααν βρω κανένα τότε καφέ με σένα σε πλαστικό ....έτσι να νιώσω κ λίγο άρχονταςΤην Κυριακή εννοεις?
Δευτέρααν βρω κανένα τότε καφέ με σένα σε πλαστικό ....έτσι να νιώσω κ λίγο άρχονταςΤην Κυριακή εννοεις?
Ατυχος εισαι. Εγω θα ειμαι εκει την Τριτη.Δευτέρααν βρω κανένα τότε καφέ με σένα σε πλαστικό ....έτσι να νιώσω κ λίγο άρχοντας
Το νέο μακετο της dadias..τουλάχιστον το επιτελικό κράτος την Δαδιά την έσωσε ?
Κ τρίτη κ Τετάρτη κατά εκεί θα είμαιΕ γι' αυτο η κυβερνηση εκανε ψηφιακα τα διπλωματα οδηγησης, για να μην εχετε το φοβο οτι θα τα χασετε και θα μπλεξετε μετα για την αντικατασταση τους, τι αλλο θελετε δηλαδη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ατυχος εισαι. Εγω θα ειμαι εκει την Τριτη.
αυτό αν συμβεί θα είναι πλήρης ομολογία του εγκλήματος.Το νέο μακετο της dadias..
Αν εισαι Τριτη και Τεταρτη, τοτε θα τα πουμε απο κοντα. Να σου δειξω και φωτογραφιες της κολομπιαναςΚ τρίτη κ Τετάρτη κατά εκεί θα είμαι
Καραούλι μέχρι να βρω καποιον
Σιγα ρε φιλε. Δηλαδη μας λες οτι ζουμε ενα αφορητο δραμα και δεν το καταλαβαινουμε κιολας.Aπό το πολύ που έχουν αποχαυνώσει τα βοθροκάναλα που ελέγχει ο Κούλης τον κόσμο, έχει πιστέψει την απάτη ότι όντως περνάει καλά και ότι η Ελλάδα με τον Κούλη εκσυγχρονίζεται. Μια από τα ίδια δηλαδή με Σερβία, Ουγγαρία και άλλα αυταρχικά αντιευρωπαϊκά καθεστώτα μέσα στην Ευρώπη. Γι'αυτό και ο Έλληνας έχει καθίσει παθητικά στον καναπέ του και αποδέχεται τα πάντα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνουμε Σρι-Λάνκα, Νησιά Σολωμόντα και Ιράκ και να μπούμε μέσα και να τους πάρουμε και τα έδρανα της Βουλής μπας και σωθεί η Ελλάδα.
Τα μονοπανα οι δικαστές 8 μήνες για να έβγαζαν απόφαση ασφαλιστικών κ μόνο όταν έκανα καταγγελία στον Άρειο πάγο .έβγαλε απόφαση σε δύο μέρεςΑν εισαι Τριτη και Τεταρτη, τοτε θα τα πουμε απο κοντα. Να σου δειξω και φωτογραφιες της κολομπιανας
Τι σημασια εχει ρε φιλε, αφου σε 9 μηνες κυβερνηση θα ειναι ο Συριζααυτό αν συμβεί θα είναι πλήρης ομολογία του εγκλήματος.
μήπως κάνουν καμιά λουξ λαθροπολιτεία εκεί ?
σκερτσοι γεραπετρίτηδες είναι μπερδεμένοι κ σε κατασκευαστικές
Να σου πω οτι εχεις αδικο? Τα ασφαλιστικα επρεπε να βγαινουν σε 30-40 μερες το πολυ.Τα μονοπανα οι δικαστές 8 μήνες για να έβγαζαν απόφαση ασφαλιστικών κ μόνο όταν έκανα καταγγελία στον Άρειο πάγο .έβγαλε απόφαση σε δύο μέρες
Κατά τα άλλα βελτιώνεται το δημόσιο
Μήπως γιατί ελέγχει όλα τα κανάλια και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότεροι ?Σιγα ρε φιλε. Δηλαδη μας λες οτι ζουμε ενα αφορητο δραμα και δεν το καταλαβαινουμε κιολας.
Για ποιον λογο ειναι ο Κουλης δεκα μοναδες μπροστα, εχεις καμια αλλη εξηγηση εκτος απο την προφανη, οτι δηλαδη ειναι ο καλυτερος ολων και τα παει και μια χαρα?
καμία σημασία , ο ένας συνεχίζει τα "κατορθώματα¨ του άλλου,Τι σημασια εχει ρε φιλε, αφου σε 9 μηνες κυβερνηση θα ειναι ο Συριζα
Κ τι να το κάνω όταν σε δύο μήνες είναι το πρωτόδικοΤι σημασια εχει ρε φιλε, αφου σε 9 μηνες κυβερνηση θα ειναι ο Συριζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σου πω οτι εχεις αδικο? Τα ασφαλιστικα επρεπε να βγαινουν σε 30-40 μερες το πολυ.
Ε δεν περιμενα να μου πεις κι εσυ το παιδικο επιχειρημα οτι επειδη ελεγχει τα καναλια ειναι πρωτος. Ελεος δηλαδη. Στην εποχη του ιντερνετ ζουμε. Καναλια και εφημεριδες δεν επηρεαζουν τιποτα.Μήπως γιατί ελέγχει όλα τα κανάλια και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότεροι ?
Τυπε πιστεύεις πως θα ντραπουν;αυτό αν συμβεί θα είναι πλήρης ομολογία του εγκλήματος.
μήπως κάνουν καμιά λουξ λαθροπολιτεία εκεί ?
σκερτσοι γεραπετρίτηδες είναι μπερδεμένοι κ σε κατασκευαστικές
Γιατι, η πρωτόδικη αποφαση πότε νομιζεις θα βγει?Κ τι να το κάνω όταν σε δύο μήνες είναι το πρωτόδικο
Κανονικά πρέπει να ζητήσω πίσω τα λεφτά του παράβολου
Σε καμία διετιαΓιατι, η πρωτόδικη αποφαση πότε νομιζεις θα βγει?
Σε ακραιες περιπτωσεις παιζει και αυτο. Αν και νομιζω τωρα τελευταια σφιξανε λιγο οι κωλοι με κατι απολυσεις. Θεωρητικα στο οκταμηνο θα περιμενεις.Σε καμία διετια