κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.930
- Πόντοι
- 19.795
Αλεξ, Νοεμβρη- Δεκεμβρη θα ειμαι Νοτιο Αμερικη 40 ημερες. Αν θες πεταγομαι να δωσω χαιρετισματαΣιγα μην ποσταρω εδω μεσα φωτο της κουκλάρας μου.
Αλεξ, Νοεμβρη- Δεκεμβρη θα ειμαι Νοτιο Αμερικη 40 ημερες. Αν θες πεταγομαι να δωσω χαιρετισματαΣιγα μην ποσταρω εδω μεσα φωτο της κουκλάρας μου.
τουλάχιστον το επιτελικό κράτος την Δαδιά την έσωσε ?με αυτον τον ηλιθιο στα στρατα και τον αλεξ στα πολιτικα δεν φοβαμαι τιποτα
σε λίγες μέρες θα είμαι δίπλα απο κολομβία , μη μπαίνεις στη ταλαιπωρία μεγάλος άνθρωπος, ευχαριστώΑλεξ, Νοεμβρη- Δεκεμβρη θα ειμαι Νοτιο Αμερικη 40 ημερες. Αν θες πεταγομαι να δωσω χαιρετισματα
Επειδη ειμαι μεγαλος και ακινδυνος ειπα να κανω μια εξυπηρετησησε λίγες μέρες θα είμαι δίπλα απο κολομβία , μη μπαίνεις στη ταλαιπωρία μεγάλος άνθρωπος, ευχαριστώ
οκέι αν σου δώσει άδεια ο αλεξ θα τα βρούμε εμείς, πρώτος δεύτερος δε τα χαλάμεΕπειδη ειμαι μεγαλος και ακινδυνος ειπα να κανω μια εξυπηρετηση
Ποια ψηφιοποίηση; Ποια ψηφιοποίηση;Ποια ψηφιοποιηση; Εδω ο αλλος περιμενει απο τον Φλεβαρη να του ανανεωσουν το διπλωμα.
-Ταξιδευω τους ειπε, και το χρειαζομαι στο εξωτερικο.
Και η απαντηση: -Φερε μας το εισητηριο 2 μηνες πριν, να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
A ωραια. Ισως αν δεν σε πειραζει, να σε επιβαρυνω να της πας μερικα πραγματακια?Αλεξ, Νοεμβρη- Δεκεμβρη θα ειμαι Νοτιο Αμερικη 40 ημερες. Αν θες πεταγομαι να δωσω χαιρετισματα
Εγω παντως οταν εχασα την αδεια κυκλοφοριας, μου εδωσαν καινουργια απο το ΚΕΠ του Δημου σε τρεις εργασιμες.Απωλεια διπλωματος πριν 3 μηνες και πριν λιγες μερες που πηρα μου ειπαν ξαναπαρτε σε 2 μηνες....
Σιγα μην ηταν και στην ευδαπο μπατσος επι συριζα εκανε αλλη δουλεια....
ηταν στην δαπ
ολο με την παρτη μου ασχολησε?Σιγα μην ηταν και στην ευδαπ
Να σου στειλω πμ το τηλεφωνο της υπηρεσιας να ρωτησεις ποσο καιρο χρειαζεται για να σου δωσουν εντυπη ανανεωση διπλωματος;Ποια ψηφιοποίηση; Ποια ψηφιοποίηση;
Στραβός είσαι γέρο ή απλά κατάκοιτος; Εγώ είμαι σχεδόν 55, δεν ξέρω για σένα.
Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου; Μια και είμαι στο IT, έχεις υπόψη σου τι πρέπει να παιχτεί για να προχωρήσει ένα έργο στο Ελλαδιστάν;
Να μιλήσουμε για τις γνωστές εταιρείες και τι παίζεται γενικώς; Ο Πιερρακάκης προχωράει αυτονόητα πράγματα που υπάρχουν χρόνια στην Ευρώπη (βλέπε το portal στο UK).
Ο Παππάς ήταν στην ίδια θέση. Μήπως θυμάσαι τι έκανε;
μουνοπανο με ξευτιλισες....
Υπάρχει θέμα κ μεγάλο με τα μυαλά σουΠες ανοιχτά ότι έχεις gay φαντασιώσεις, ρε dantemc.
Δεν υπάρχει θέμα.
νου σου εσύ , έρχεται η πιεξούλα για κακάρισμαΥπάρχει θέμα κ μεγάλο με τα μυαλά σου