Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Αυτιστικε παπαγαλε κατι μου λεει οτι δεν τα ειπες καλα στο μικροφωνο σου οταν μου εκανες αναφορα....:think:
Να δούμε πότε θα απαντήσεις στο ερώτημα

Φαίνεται ποιος έχει ανάγκη απο θεραπεία και ποιος είναι αυτιστικός

Επαναφέρω το μήνυμά μου στο οποίο απαντάς άλλα αντι άλλων

Μία φορά απάντησες λογικά και βρίζοντας βέβαια
Όταν μου είπες ότι δεν είχες βάλει like αλλά χαμόγελο
Το είδα και το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα

Εσύ που είσαι λογικός
Πως χαρακτηρίζεις έναν τύπο που από τους εννέα συνομιλητές τους οκτώ τους βρίζει;
Είναι λογικός
Δεν είναι τρελάρας
Δεν είναι αυτιστικός
Μπορεί με συνεχή μήνυματα με κάποιον άλλον να τον βρίζει και να τον βρίζει και ο άλλος

Κι αν κάποιος αντίδρασει είναι αυτιστικός τρελάρας και λοιπά και λοιπά και λοιπά

Επαναλαμβάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σε βρίσω
Αυτό κατά τη γνώμη σου βέβαια με κάνει αυτιστικό τρελάρα και λοιπά

Πολύ θα ήθελες να σε βρίσω και να έχουμε 20 μηνύματα που ένας να βρίζει τον άλλον

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ

Και θα το επαναφέρω όσο βρίζεις ή όσο λες αυτά
να σε ρωτησω, το caps lock ανοιγει αυτοματα οταν στριγγλιζεις σαν πουτανα ή δινεις φωνητικη εντολη στο συστημα "ενεργοποιηση οργισμενου διαλογου"; Αν αντι να απαντησεις μου παραθεσεις καποια κοινη συριζοχρυσαυγιτικη γραμμη επειδη εβρισα, θελω τις νουμερο 8 και 9 παρακαλω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.875
Πόντοι
26.141
Φίλε περιμένω την κριτική για τους υπολογισμούς και για τις παραδοχές

Αυτά που λες είναι ουσία

Θα μπούμε και σε αυτά

Πάντως Γενικά δεν υπάρχει μία λύση και η μία λύση και η άλλη μείωση φόρου στη βενζίνη η επιδότηση έχουνε και υπέρ και κατά

Και οι δύο κάποιος βολεύουν και κάποιους δεν βολεύουν
Τύπε Ρώτα για τα πιο πάνω την τσέπη σου κ αν είναι εντάξει με τα κουπόνια τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος
Πάντως των υπολοίπων η τσέπη πονάει από την κλεψιά των καυσίμων στην αύξηση του εφκ κ φπα λόγω εξάρτησης του από τη neto τιμη :confused:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Παρε καινουριο μικροφωνο παπαγαλε γιατι αυτο δεν τα γραφει καλα και δεν βγαζεις νοημα.....
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος από 311 038 μήνυμα και για 10 μηνύματα βρίζεις συνεχώς συγχαρητήρια

Ποιος είσαι ρε παιδί μου ποιος είσαι ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος από 311 038 μήνυμα και για 10 μηνύματα βρίζεις συνεχώς συγχαρητήρια

Ποιος είσαι ρε παιδί μου ποιος είσαι ;
Να δούμε πότε θα απαντήσεις στο ερώτημα

Φαίνεται ποιος έχει ανάγκη απο θεραπεία και ποιος είναι αυτιστικός

Επαναφέρω το μήνυμά μου στο οποίο απαντάς άλλα αντι άλλων

Μία φορά απάντησες λογικά και βρίζοντας βέβαια
Όταν μου είπες ότι δεν είχες βάλει like αλλά χαμόγελο
Το είδα και το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα

Εσύ που είσαι λογικός
Πως χαρακτηρίζεις έναν τύπο που από τους εννέα συνομιλητές τους οκτώ τους βρίζει;
Είναι λογικός
Δεν είναι τρελάρας
Δεν είναι αυτιστικός
Μπορεί με συνεχή μήνυματα με κάποιον άλλον να τον βρίζει και να τον βρίζει και ο άλλος

Κι αν κάποιος αντίδρασει είναι αυτιστικός τρελάρας και λοιπά και λοιπά και λοιπά

Επαναλαμβάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σε βρίσω
Αυτό κατά τη γνώμη σου βέβαια με κάνει αυτιστικό τρελάρα και λοιπά

Πολύ θα ήθελες να σε βρίσω και να έχουμε 20 μηνύματα που ένας να βρίζει τον άλλον

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ

Και θα το επαναφέρω όσο βρίζεις ή όσο λες αυτά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Τύπε Ρώτα για τα πιο πάνω την τσέπη σου κ αν είναι εντάξει με τα κουπόνια τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος
Πάντως των υπολοίπων η τσέπη πονάει από την κλεψιά των καυσίμων στην αύξηση του εφκ κ φπα λόγω εξάρτησης του από τη neto τιμη :confused:
Προσωπικά εμένα δεν με φτάνει εν σχέσει με το να μείωνε το φόρο
Πάντα λέμε κατά 40 λεπτά

Είπαμε ότι τα 80 ευρώ με 40 λεπτά μείωση ανά λίτρο φτάνουνε για 900 km το μήνα

Εγώ κάνω περίπου 1.100

Άρα εάν ήτανε για μένα προσωπικά η μείωση φόρου στα καύσιμα και όχι η επιδότηση θα γλίτωνα κάθε μήνα 80 ευρώ

Για το επόμενο τρίμηνο αν το ποσό παραμείνει το ίδιο
Επειδή δεν θα πηγαίνω στη θάλασσα θα μου περισσεύει
Ή μάλλον δεν θα μου περισσεύει ακριβώς αλλά θα κάνω λιγότερα χιλιόμετρα με μεγαλύτερη επιδότηση
Τότε θα με συμφέρει η επιδότηση αντί η μείωση φόρου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.875
Πόντοι
26.141
Προσωπικά εμένα δεν με φτάνει εν σχέσει με τον μείωνε το φόρο
Πάντα λέμε κατά 40 λεπτά

Είπαμε ότι τα 80 ευρώ με 40 λεπτά μείωση ανά λίτρο φτάνουνε για 900 km το μήνα

Εγώ κάνω περίπου 1.100

Άρα εάν ήτανε για μένα προσωπικά η μείωση φόρου στα καύσιμα και όχι η επιδότηση θα γλίτωνα κάθε μήνα 80 ευρώ

Για το επόμενο τρίμηνο αν το ποσό παραμείνει το ίδιο
Επειδή δεν θα πηγαίνω στη θάλασσα θα μου περισσεύει
Ή μάλλον δεν θα μου περισσεύει ακριβώς αλλά θα κάνω λιγότερα χιλιόμετρα με μεγαλύτερη επιδότηση
Τότε θα με συμφέρει η επιδότηση αντί η μείωση φόρου
Άρα συμφωνούμε ότι το κουπόνι είναι ένα άδικο μέτρο κ το κερδίζουν οι συνταξιούχοι που δεν μετακινούν τα αμάξια του κ παραδοσιακά είμαι οι ψηφοφορικη δεξαμενή των συστημικών κομμάτων

Κ οι υπόλοιποι επαγγελματίες να παν.μσ γαμηθουνε.για τον κουλη

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Παρότι δεν έχω τρίτο μάτι, ούτε τρίτο πόδι, θα κάνω τις προβλέψεις μου.
Θα αλλάξουνε πολλά στην Ευρώπη από το Χειμωνα μεριά που το δάκτυλο θα μπει βαθειά στον οισοφάγο. Προβλέπω άνοδο ακροδεξιών και ριζοσπαστικών/ευρωσκεπτικιστικών/ευρωδιασπαστικών κινημάτων. Σαν να ξαναβλέπω το έργο με την εποχή του μεσοπολέμου 1920-1936 που μετά το μεγάλο οικονομικό κραχ και την ανέχεια ανεβήκανε στην Ευρώπη φασιστικά/ναζιστικά καθεστώτα. Δυστυχώς ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Μην ετοιμάσετε φέρετρα, έτσι κι αλλιώς θα καούμε και θα εξαερωθούμε όλοι από τα πυρηνικά.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Άρα συμφωνούμε ότι το κουπόνι είναι ένα άδικο μέτρο κ το κερδίζουν οι συνταξιούχοι που δεν μετακινούν τα αμάξια του κ παραδοσιακά είμαι οι ψηφοφορικη δεξαμενή των συστημικών κομμάτων

Κ οι υπόλοιποι επαγγελματίες να παν.μσ γαμηθουνε.για τον κουλη
Τα βγάζουν αλλιώς Οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες

Στοιχεία του 19 γιατί μετά υπάρχει ο κόβιντ και δεν είναι καλά τα στοιχεία

Κάτω από 1.000 ευρώ ετήσια καθαρά κέρδη δήλωσαν 100.850 επαγγελματίες ή το 25,3% του συνόλου.
Ετήσια κέρδη μέχρι 5.000 ευρώ δήλωσαν 229.826 ελεύθεροι επαγγελματίες ή το 57,6% του συνόλου, ενώ το συνολικό εισόδημα που δήλωσαν ανέρχεται μόλις στο 11,06% του συνολικού εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών.
Μέχρι 6.000 ευρώ καθαρά κέρδη δήλωσαν 248.188 φορολογούμενοι ή το 62,2% του συνόλου.
Μέχρι 10.000 ευρώ καθαρά κέρδη δήλωσαν 298.246 ελεύθεροι επαγγελματίες, ή το 74,8% του συνόλου.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.875
Πόντοι
26.141
Παρότι δεν έχω τρίτο μάτι, ούτε τρίτο πόδι, θα κάνω τις προβλέψεις μου.
Θα αλλάξουνε πολλά στην Ευρώπη από το Χειμωνα μεριά που το δάκτυλο θα μπει βαθειά στον οισοφάγο. Προβλέπω άνοδο ακροδεξιών και ριζοσπαστικών/ευρωσκεπτικιστικών/ευρωδιασπαστικών κινημάτων. Σαν να ξαναβλέπω το έργο με την εποχή του μεσοπολέμου 1920-1936 που μετά το μεγάλο οικονομικό κραχ και την ανέχεια ανεβήκανε στην Ευρώπη φασιστικά/ναζιστικά καθεστώτα. Δυστυχώς ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Μην ετοιμάσετε φέρετρα, έτσι κι αλλιώς θα καούμε και θα εξαερωθούμε όλοι από τα πυρηνικά.
Κ ολά αυτά θα συμβούν κ ούτε θα προλάβω καν να γαμησω την Τούλα από το διπλανό χωριο:confused:
Μητσοτάκη.....γ... Ξέρεις εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα βγάζουν αλλιώς Οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες

Στοιχεία του 19 γιατί μετά υπάρχει ο κόβιντ και δεν είναι καλά τα στοιχεία

Κάτω από 1.000 ευρώ ετήσια καθαρά κέρδη δήλωσαν 100.850 επαγγελματίες ή το 25,3% του συνόλου.
Ετήσια κέρδη μέχρι 5.000 ευρώ δήλωσαν 229.826 ελεύθεροι επαγγελματίες ή το 57,6% του συνόλου, ενώ το συνολικό εισόδημα που δήλωσαν ανέρχεται μόλις στο 11,06% του συνολικού εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών.
Μέχρι 6.000 ευρώ καθαρά κέρδη δήλωσαν 248.188 φορολογούμενοι ή το 62,2% του συνόλου.
Μέχρι 10.000 ευρώ καθαρά κέρδη δήλωσαν 298.246 ελεύθεροι επαγγελματίες, ή το 74,8% του συνόλου.
Γεια σου μπαρμπαπηδουλα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Γεια σου μπαρμπαπηδουλα
[/QUOTE]
Ε όχι μάθε να ξεχωρίζεις

Ο μπάρμπα πήδουλας έβριζε εγώ δεν βρίζω ποτέ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
τι φαση να πουμε ο τυπος νταημα; αν τον βρίσει καποιος του βαζει ενα στανταρ κείμενο; :undecided::undecided::undecided:
Ε σταθερό συνήθως είναι στον hell

Όταν σου λέει διάφορα
Και αυτός έχει βρίσει τους οκτώ από τους εννέα συνομιλητές της κυβερνητικής πλευράς
Με ιατρικούς όρους απαξιωτικούς όρους
Το θέτεις το ίδιο ερώτημα μέχρι να το
απαντήσει

Στους άλλους εξαρτάται ότι τους τσαντίζει ή αν καταλάβω ότι βρίζουν για να μην εμφανιστεί το κείμενο μου επαναλαμβάνω το ίδιο κείμενο

Άν δεις τύπους να βρίζονται επί είκοσι συνεχή μηνύματα ο ένας τον άλλον θα προτιμούσες αυτό;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
τι φαση να πουμε ο τυπος νταημα; αν τον βρίσει καποιος του βαζει ενα στανταρ κείμενο; :undecided::undecided::undecided:
Εχει σπεσιαλ μικροφωνακι και αποθηκευει συγκεκριμενα λογυδρια για συγκεκριμενες απαντησεις....

Όταν σου λέει διάφορα
Και αυτός έχει βρίσει τους οκτώ από τους εννέα συνομιλητές της κυβερνητικής πλευράς
απαντήσει

Στους άλλους εξαρτάται ότι τους τσαντίζει ή αν καταλάβω ότι βρίζουν για να μην εμφανιστεί το κείμενο μου επαναλαμβάνω το ίδιο κείμενο

Άν δεις τύπους να βρίζονται επί είκοσι συνεχή μηνύματα ο ένας τον άλλον θα προτιμούσες αυτό;
Το μικροφωνακι σου εχει και λειτουργια να παιζει τραγουδακια;

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

Όταν σου λέει διάφορα
απαντήσει

ξεκαθαρα περιπτωση συνδρομου ασπεργκερ

Το Σύνδρομο Άσπεργκερ ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Είναι μία από τις πολύπλοκες νευροαναπτυξιακές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από σημαντικό περιορισμό των κοινωνικών δεξιοτήτων, έλλειμμα επικοινωνιακής ικανότητας και περιοριστικά, επαναληπτικά, στερεοτυπικά μοτίβα συμπεριφοράς.
Δύο βασικά χαρακτηριστικά του αυτισμού είναι: α) το κοινωνικό και επικοινωνιακό έλλειμμα και β) οι επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές και τα εμμονικά ενδιαφέροντα.

δαλαι λαμα, η διαγνωση σου προς τον αυτισμο που σου προσαπτουν βγαινει θετικη. Αν μη τι αλλο δικαιουσαι κι αλλο επιδομα, δεν πηγαν τσαμπα τα γλειφοκωλια τοσα ποστ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266

Το Σύνδρομο Άσπεργκερ ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Είναι μία από τις πολύπλοκες νευροαναπτυξιακές διαταραχές που χαρακτηρίζονται από σημαντικό περιορισμό των κοινωνικών δεξιοτήτων, έλλειμμα επικοινωνιακής ικανότητας και περιοριστικά, επαναληπτικά, στερεοτυπικά μοτίβα συμπεριφοράς.
Δύο βασικά χαρακτηριστικά του αυτισμού είναι: α) το κοινωνικό και επικοινωνιακό έλλειμμα και β) οι επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές και τα εμμονικά ενδιαφέροντα.

δαλαι λαμα, η διαγνωση σου προς τον αυτισμο που σου προσαπτουν βγαινει θετικη. Αν μη τι αλλο δικαιουσαι κι αλλο επιδομα, δεν πηγαν τσαμπα τα γλειφοκωλια τοσα ποστ.

Ευτυχώς ο δικός σου έγινε καλά από κοβιντ

Βέβαια πήγε στο Μέγαρο τέσσερις μέρες αφότου αρρώστησε που απαγορεύεται άσχετα αν είχε αρνητικό τεστ

Δεν πιστεύω να είχες πάει και εσύ
σαν φανατικός συριζαίος και να σε κόλλησε κανείς άλλος και να έχεις παρενέργειες γιατί με αυτά που λες έτσι φαίνεται

Για δε την τελευταία παράγραφο του μηνύματος σου
Η απάντηση είναι το ψευδώνυμο σου
Ομολόγησες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506

Όταν σου λέει διάφορα
απαντήσει

καντου αναφορα και θα σε στηριξω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.514
Πόντοι
266
Εχει σπεσιαλ μικροφωνακι και αποθηκευει συγκεκριμενα λογυδρια για συγκεκριμενες απαντησεις....

Το μικροφωνακι σου εχει και λειτουργια να παιζει τραγουδακια;
Hell πρέπει να κάνω πάρτυ
Και το περίεργο είναι ότι σκέφτομαι να σε καλέσω

Είναι το πρώτο μήνυμα μετά ούτε ξέρω πόσα 50 που δεν έβρισες

Μακάρι να συνεχίσεις έτσι
Που δεν νομίζω να το αντέξεις
Μακάρι να κάνω λάθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom