Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Είναι παραγωγικοί κ λιτοδισιτοι όμως κ κρατάν χαμηλά τα καταναλωτικά τους θέλω ενώ εξάγουν σχεδόν τα πάντα
θα ελεγα κρατιουνται με το ζορι...ποιντ συστεμ.παρακολουθησεις,χασανε τα λεφτα τους στις τραπεζες και οταν εκαναν διαδηλωσεις βγηκαν τα τανκς κλπ...καζανι που βραζει ειναι και εκει..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.566
Πόντοι
12.756
Κίνα , Ρωσία , Ινδία , αυτό είναι το νέο τόξο ..

Θα τους γαμησουν όλους , και ειδικά την Ευρώπη που είναι στην μέση ..

Εγώ λέω ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει ντου στην Ταϊβάν η Κίνα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
ρε συ ειναι μη βιωσιμο...ποσα δις θα χρειαστουν και για ποσο;
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα ειναι μονιμο;Μεχρι να γινουν εκλογες στη καλυτερη και ξαναβγει ο αυτιστικος....μετα θα τη φας στο κωλο κανονικα και κοψε το λαιμο σου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα ειναι μονιμο;Μεχρι να γινουν εκλογες στη καλυτερη και ξαναβγει ο αυτιστικος....μετα θα τη φας στο κωλο κανονικα και κοψε το λαιμο σου.
ρε εστω και για ενα χρονο που θα βρεθουν αυτα τα λεφτα;και στο φιναλε παλι εμεις θα τα πληρωσουμε χαλαρα..ο τσαμπας πεθανε..ειλικρινα δεν εχω καταλαβει το σχεδιο και που πονταρουν...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
ρε εστω και για ενα χρονο που θα βρεθουν αυτα τα λεφτα;και στο φιναλε παλι εμεις θα τα πληρωσουμε χαλαρα..ο τσαμπας πεθανε..ειλικρινα δεν εχω καταλαβει το σχεδιο και που πονταρουν...
Δεν εχεις καταλαβει;Το σχεδιο ειναι να κονομανε οι φιλοι μας οι επιχειρηματιες εις βαρος σου....ολα για αυτο γινονται.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Δεν εχεις καταλαβει;Το σχεδιο ειναι να κονομανε οι φιλοι μας οι επιχειρηματιες εις βαρος σου....ολα για αυτο γινονται.
να το δεχτω και αυτο και ολα..τα γαμημενα τα ευρω που θα βρεθουν δεν εχω καταλαβει..ΔΕΝ εχουμε δυνατοτητες σαν γαμημενη χωρα να δινουμε καθε μηνα για ενα χρονο εστω τετοιες επιδοτησεις....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.971
Πόντοι
6.256
ε ναι τα μπεριεφ είναι ό,τι καλύτερο στην πυρόσβεση
αλλά αν δεν δείχναμε κουτσαβάκια στο ουκρανορωσικό
θα μας απομόνωναν όπως το Ισραήλ κ τον ερντογάν :coffee:
Ενω οι σκληροί ευρωπαιοι κράτησαν χαρακτηρα απεναντι στον πούτιν.
Τέτοια ήττα ειχαμε να δουμε απ τον βππ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Τύπε υπάρχουνε οι επαγγελματίες οι αγρότες κ τόσα άλλα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν καύσιμο για τηδουοεια τους κτηνοαραγωγη τους;; Για αυτούς λες να φτάνουν τα ογδονταευρα;;;;:confused:
Δεν έχω γράψει ακόμα για την αξιολόγηση των δύο μέτρων του ενός και του άλλου δηλαδή τη μείωση του φόρου στη βενζίνη και το 80άρι περιμένω πρώτα απάντηση για τους υπολογισμούς και για τις παραδοχές

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
Δεν έχω γράψει ακόμα για την αξιολόγηση των δύο μέτρων του ενός και του άλλου δηλαδή τη μείωση του φόρου στη βενζίνη και το 80άρι περιμένω πρώτα απάντηση για τους υπολογισμούς και για τις παραδοχές
Μπαταριες για το μικροφωνο πηρες αυτιστικε παπαγαλε;

71JHmjSTf4L._SL1500_.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Μα αφού με την αύξηση παγκόσμια της τιμής των καυσίμων αναλογικά ανέβηκε κ το φπα k το εφκ.
Άρα σου επιστρέφει αυτά που σου έχει πάρει κ με το παραπάνω...:confused:
Κ είναι άδικο διότι κάποιος μπορεί να μην κάνει χιλιόμετρα καθόλου κ να το πάρει κ άλλος μπορεί να κάνει πολλά χιλιόμετρα μηνιαίως

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

71JHmjSTf4L._SL1500_.jpg
κανω εικονα εναν τυπο που σαν ραδιοφωνικος παραγωγος, απαγγελει ή βριζει αυτες τις μαλακιες σε ενα μικροφωνο, μονος του στο δωματιο του, και χεζομαι στα γελια. :2funny: τι καρτουν ανθρωποι υπαρχουν ρε φιλε
Angry Jordan GIF by Prime Video UK

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
κανω εικονα εναν τυπο που σαν ραδιοφωνικος παραγωγος, απαγγελει ή βριζει αυτες τις μαλακιες σε ενα μικροφωνο, μονος του στο δωματιο του, και χεζομαι στα γελια. :2funny: τι καρτουν ανθρωποι υπαρχουν ρε φιλε
Angry Jordan GIF by Prime Video UK
Ρε το εντυπωσιακο με αυτους τους ψυχακιες ειναι οτι τα λενε και μονοι τους σαν να μην τρεχει τιποτα.....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266

71JHmjSTf4L._SL1500_.jpg
Να δούμε πότε θα απαντήσεις στο ερώτημα

Φαίνεται ποιος έχει ανάγκη απο θεραπεία και ποιος είναι αυτιστικός

Επαναφέρω το μήνυμά μου στο οποίο απαντάς άλλα αντι άλλων

Μία φορά απάντησες λογικά και βρίζοντας βέβαια
Όταν μου είπες ότι δεν είχες βάλει like αλλά χαμόγελο
Το είδα και το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα

Εσύ που είσαι λογικός
Πως χαρακτηρίζεις έναν τύπο που από τους εννέα συνομιλητές τους οκτώ τους βρίζει;
Είναι λογικός
Δεν είναι τρελάρας
Δεν είναι αυτιστικός
Μπορεί με συνεχή μήνυματα με κάποιον άλλον να τον βρίζει και να τον βρίζει και ο άλλος

Κι αν κάποιος αντίδρασει είναι αυτιστικός τρελάρας και λοιπά και λοιπά και λοιπά

Επαναλαμβάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σε βρίσω
Αυτό κατά τη γνώμη σου βέβαια με κάνει αυτιστικό τρελάρα και λοιπά

Πολύ θα ήθελες να σε βρίσω και να έχουμε 20 μηνύματα που ένας να βρίζει τον άλλον

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ

Και θα το επαναφέρω όσο βρίζεις ή όσο λες αυτά

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
Να δούμε πότε θα απαντήσεις στο ερώτημα

Φαίνεται ποιος έχει ανάγκη απο θεραπεία και ποιος είναι αυτιστικός

Επαναφέρω το μήνυμά μου στο οποίο απαντάς άλλα αντι άλλων

Μία φορά απάντησες λογικά και βρίζοντας βέβαια
Όταν μου είπες ότι δεν είχες βάλει like αλλά χαμόγελο
Το είδα και το διόρθωσα στο επόμενο μήνυμα

Εσύ που είσαι λογικός
Πως χαρακτηρίζεις έναν τύπο που από τους εννέα συνομιλητές τους οκτώ τους βρίζει;
Είναι λογικός
Δεν είναι τρελάρας
Δεν είναι αυτιστικός
Μπορεί με συνεχή μήνυματα με κάποιον άλλον να τον βρίζει και να τον βρίζει και ο άλλος

Κι αν κάποιος αντίδρασει είναι αυτιστικός τρελάρας και λοιπά και λοιπά και λοιπά

Επαναλαμβάνω δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σε βρίσω
Αυτό κατά τη γνώμη σου βέβαια με κάνει αυτιστικό τρελάρα και λοιπά

Πολύ θα ήθελες να σε βρίσω και να έχουμε 20 μηνύματα που ένας να βρίζει τον άλλον

Και θα το επαναφέρω όσο βρίζεις ή όσο λες αυτά
Αυτιστικε παπαγαλε κατι μου λεει οτι δεν τα ειπες καλα στο μικροφωνο σου οταν μου εκανες αναφορα....:think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
να σε ρωτησω, το caps lock ανοιγει αυτοματα οταν στριγγλιζεις σαν πουτανα ή δινεις φωνητικη εντολη στο συστημα "ενεργοποιηση οργισμενου διαλογου"; Αν αντι να απαντησεις μου παραθεσεις καποια κοινη συριζοχρυσαυγιτικη γραμμη επειδη εβρισα, θελω τις νουμερο 8 και 9 παρακαλω.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Μα αφού με την αύξηση παγκόσμια της τιμής των καυσίμων αναλογικά ανέβηκε κ το φπα k το εφκ.
Άρα σου επιστρέφει αυτά που σου έχει πάρει κ με το παραπάνω...:confused:
Κ είναι άδικο διότι κάποιος μπορεί να μην κάνει χιλιόμετρα καθόλου κ να το πάρει κ άλλος μπορεί να κάνει πολλά χιλιόμετρα μηνιαίως
Φίλε περιμένω την κριτική για τους υπολογισμούς και για τις παραδοχές

Αυτά που λες είναι ουσία

Θα μπούμε και σε αυτά

Πάντως Γενικά δεν υπάρχει μία λύση και η μία λύση και η άλλη μείωση φόρου στη βενζίνη η επιδότηση έχουνε και υπέρ και κατά

Και οι δύο κάποιος βολεύουν και κάποιους δεν βολεύουν

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Να ψήφιζε το νόμο περί ομαδικών απολύσεων ο Μητσοτάκης, να πήγαιναν σπίτι τους 40.000 τραπεζικοί , τα 2/3 δηλαδή,
να τον παραδεχόμουν . Θα τον ψήφιζα μια ζωή. Και για αφισσοκόλληση της ΝΔ θα πήγαινα.
Αν καταργούσε τους μνημονιακούς νόμους, με τους οποίους διατηρούν μισθούς 2800€ το μήνα σε δεκο , όλοι
οι διορισμένοι πριν τα μνημόνια και εξισώνονταν οι μισθοί με τους μετέπειτα διορισθέντες,
θα έκανα και τατουάζ τον πυρσό της ΝΔ στο κούτελο .
Αυτά θα ήταν μέτρα να γουστάρουμε.
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!!!
Για το τελευταίο έχει κάνει μεγάλες προόδους, ξεκινώντας από αστυνομοκρατίες, ιδιωτικές security και ισοτιμήσεις. Ότι πάντως από τα άλλα και να κάνει εγώ δεν ψηφίζω Μητσοτακαίικο και Νου-Δούλα που να μου κοπούν και τα τέσσερα άκρα και το τσουτσούνι ταυτοχρόνως.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.925
Πόντοι
6.256
Πάντως Γενικά δεν υπάρχει μία λύση και η μία λύση και η άλλη μείωση φόρου στη βενζίνη η επιδότηση έχουνε και υπέρ και κατά
Παρε καινουριο μικροφωνο παπαγαλε γιατι αυτο δεν τα γραφει καλα και δεν βγαζεις νοημα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom