Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ τον Ρώσο αλλά καλώς ή κακώς σε μάχες λίγοι την πάλεψαν μαζί του, ακόμα και τον Ναπολέοντα σβέρκωσε, ο οποίος είχε πάει κωλοφερατζα τη μισή Ευρώπη μόνος του :zfuck:
αν το πάμε και στο τακτικό επίπεδο, οι ίδιοι οι ρώσοι σπάνια κερδίσανε.
οι ρωσικές συνθήκες ναι.
αλλά οκ να δεχτώ ότι στην τελική μετράει το αποτέλεσμα.

η ιστορία έγραψε ότι η ΕΣΣΔ έχασε σε στρατηγικό επίπεδο. γι αυτό και διαλύθηκε. δεν χρειάστηκε καν πόλεμος. ούτε προδοσίες.
η πιο μεγάλη ήττα που υπάρχει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.195
Πόντοι
6.056
Με δυο μπεριεφ η Δαδιά θα ειχε τελειωσει την πρωτη μέρα,
ε ναι τα μπεριεφ είναι ό,τι καλύτερο στην πυρόσβεση
αλλά αν δεν δείχναμε κουτσαβάκια στο ουκρανορωσικό
θα μας απομόνωναν όπως το Ισραήλ κ τον ερντογάν :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Είσαι εκτός εσύ εντελώς ... Έκοψες αλυσίδα
Για καν το ψιλά με ρώτησε πόσο καιει ένα αυτοκίνητο και του έβαλα την ανάλυση πως έβαλα το 7,5lt/100 km στο μέσο αυτοκίνητο

Απάντησέ του εσύ καλύτερα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
μη τυχον ξεχαστεις για την υπερθωρακιση της 4ης δοσης btw :boff:
με τα καινουρια που θα ερθουν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και μεις τη δουλειά μας αλλά οι καουμπόιδες δεν μας άφησαν να σωθούμε με τους αγωγούς μπουργκάς κτλπ
εμεις και σαν Ελλας και σαν Ευρωπη δεν κανουμε καθολου καλα τη δουλεια μας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Για καν το ψιλά με ρώτησε πόσο καιει ένα αυτοκίνητο και του έβαλα την ανάλυση πως έβαλα το 7,5lt/100 km στο μέσο αυτοκίνητο

Απάντησέ του εσύ καλύτερα
οχι ΕΝΑ αυτοκινητο σενσεϊ, οχι ΕΝΑ.
αλλα το Peugeot2 συγκεκριμενα σου ειπα.
το Peugeot 2...
ξεκαθαρα πραματα δηλαδη:mati:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
επειδη φαινεσαι μεγαλος γνωστης.
εγω εχω το Peugeot2 eco.
ποσο λες να καιει ?:think:
Σου απάντησα δεν ξέρω για κάθε αυτοκίνητο μέση κατανάλωση 7,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα

Εννοείται ότι αυτό εξαρτάται εντός ή εκτός πόλεως αν χρησιμοποιείς aircondition ή όχι πόσο καινούργιο ή παλιό είναι το αυτοκίνητο πόσο καλή συντήρηση του έχεις κάνει πόσο πατάς το γκάζι στην εθνική οδό και πολλά άλλα

Εγώ αυτό βρήκα στο auto Τρίτη Αν θέλεις να μου πεις κάτι άλλο πες μου το δίνοντας και στοιχεία για το μέσο αυτοκίνητο όχι το δικό σου

Γιατί και με το δικό μου προσέχοντας και μην πηγαίνοντας πάνω από 130 στην Εθνική τόσο καίει περίπου μέσον όρο 7,5 λίτρα ανά 100

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
οχι ΕΝΑ αυτοκινητο σενσεϊ, οχι ΕΝΑ.
αλλα το Peugeot2 συγκεκριμενα σου ειπα.
το Peugeot 2...
ξεκαθαρα πραματα δηλαδη:mati:
Πόσες φορές να στο πω ξέρω για το μέσο αυτοκίνητο δεν ξέρω για το κάθε αυτοκίνητο
Ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα ούτε για το μέσο αυτοκίνητο ξέρω ξέρω αυτό που έγραψε το autoΤρίτη και σε αυτό βασίστηκα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.608
Πόντοι
506
Πότε τους γλεντησανε συνεχώς οι Αγγλοσάξωνες; Ιστορικά μόνο οι Γιαπωνέζοι τους γλεντησανε
Mαλλον οι Ρωσσοι τους γλεντησαμε τον Σεπτεμβρη του 45. Και ο πόνος ηταν διπλος γι αυτό φωνάζουν μεχρι σημερα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Πόσες φορές να στο πω ξέρω για το μέσο αυτοκίνητο δεν ξέρω για το κάθε αυτοκίνητο
λοιπον ακου να δεις.
το peugeot 2 αναλογα το οδοστρωμα, δηλαδη ανηφορα - κατηφορα, μπορει να κυμανθει η ταχυτητα του απο 2 εως 6 km/h.
αν σε κυνηγαει και κανα τσοπανογαμωσκυλο η' κανας κερατας λιγο μετα τη συνουσια με τη γυναικα του, μπορει να τουρμπισει και στα 8 με 10 km/h.
δε σου λεω, αν βλεπεις οτι πας να χασεις το λεωφορειο εεε... αστα, εκει πας για πανελληνιο κεντερικο ρεκορ.
ποσο λες να καιει το λοιπον, επειδη θελω να κανω μια αναβαθμιση στην αεροσολα ?
ρωταω αν συμφερει η' οχι δηλαδη, με λιγα λογια.
μην παω να δωσω τσαμπα το 150αρι στη Mizuno.
με πιανεις ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
λοιπον ακου να δεις.
το peugeot 2 αναλογα το οδοστρωμα, δηλαδη ανηφορα - κατηφορα, μπορει να κυμανθει η ταχυτητα του απο 2 εως 6 km/h.
αν σε κυνηγαει και κανα τσοπανογαμωσκυλο η' κανας κερατας λιγο μετα τη συνουσια με τη γυναικα του, μπορει να τουρμπισει και στα 8 με 10 km/h.
δε σου λεω, αν βλεπεις οτι πας να χασεις το λεωφορειο εεε... αστα, εκει πας για πανελληνιο κεντερικο ρεκορ.
ποσο λες να καιει το λοιπον, επειδη θελω να κανω μια αναβαθμιση στην αεροσολα ?
ρωταω αν συμφερει η' οχι δηλαδη, με λιγα λογια.
μην παω να δωσω τσαμπα το 150αρι στη Mizuno.
με πιανεις ?
Ωραίο το καλαμπούρι έχεις καμία απάντηση στα στοιχεία;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Κλάμα, απογνωση και θρηνος ακομα και στον ΣΚΑΙ.
Ο Ρωσσικος χειμώνας θα ειναι αμειλικτος. Ο Πουτιν μας βγηκε ...ΡΑΣπουτιν.
Ευτυχώς τους κοψαμε τις μπαμιες και τις φράουλες και θα πεθανουν απ την πεινα προτού εμεις πεθανουμε απο το κρυο
Μην ξεχνας οτι απαγορευσαμε και τα Ρωσσικα θεατρικα εργα και μουσικη

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Εγω 2,05, κερδάμε αδελφια
see ya goodbye GIF

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Μερικές σκέψεις για την επιδότηση βενζίνης
Παραδοχές
80 ευρώ επιδότηση
Μέση κατανάλωση αυτοκινήτου 7,5 λίτρα ανά 100 km
Για να κάνω σύγκριση με το να μειωθεί ο φόρος στη βενζίνη θα υποθέσω ότι ο φόρος μειώθηκε 40 λεπτά το λίτρο

Θα κάνω λοιπόν μερικούς υπολογισμούς να υπολογίσω με τα 80 ευρώ πόσα χιλιόμετρα μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο με 40 λεπτά έκπτωση το λίτρο χρησιμοποιώντας το κουπόνι βενζίνης των 80 ευρώ όπως θα είχε αυτή την έκπτωση αν μειώνονταν ο φόρος της βενζίνης 40 λεπτά

Αν χρησιμοποιήσουμε τα 80 ευρώ βάζοντας βενζίνη με έκπτωση 40 λεπτά θα έχουμε την έκπτωση για 200 λίτρα

Με 7.5λίτρα ανά 100 km τα 200 ιδιαίτερα θα φτάσουν για 200*100/7.5=2.666 χοντρικά

900 km για κάθε μήνα που τους τρεις μήνες που ισχύει

Σε αυτά Αν δεχτούμε τις παραδοχές δεν μπορεί να υπάρχει αντίρρηση
Με χαρά θα δεχτώ παρατηρήσεις
στις παραδοχές μου

Πόσα καίει τώρα ένα μέσο αυτοκίνητο το μήνα

Σύμφωνα με το

15000km άρα 1250 τον μήνα

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία αν ο φόρος στη βενζίνη
μειωθεί κατά 40 λεπτά ο μέσος κάτοχος του αυτοκινήτου θα κάνει τα 1.250 χιλιόμετρα με 40 λεπτά λιγότερο

Ενώ με το επίδομα των 80 ευρώ
Θα κάνει τα 900 από τα 1.250 χιλιόμετρα με 40 λεπτά λιγότερο

Θα περιμένω τις παρατηρήσεις σας στους υπολογισμούς για να κάνω μετά και εκτίμηση κατά τη γνώμη μου τα υπέρ και κατά των δύο λύσεων
Τύπε υπάρχουνε οι επαγγελματίες οι αγρότες κ τόσα άλλα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν καύσιμο για τηδουοεια τους κτηνοαραγωγη τους;; Για αυτούς λες να φτάνουν τα ογδονταευρα;;;;:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Τύπε υπάρχουνε οι επαγγελματίες οι αγρότες κ τόσα άλλα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν καύσιμο για τηδουοεια τους κτηνοαραγωγη τους;; Για αυτούς λες να φτάνουν τα ογδονταευρα;;;;:confused:
να καλλιεργησουν παπαρουνες οπως Αφγανισταν....:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
η ευρώπη είχε για άλλη μια φορά την "ατυχία" της χώρας που λέγεται γερμανία.
πρώτος παγκόσμιος, δεύτερος (ελέω γερμανίας) και μετά το 90 και το τέλος των μεγάλων ευρωπαίων ηγετών (από όλες τις πλευρες του τόξου - σοσιαλιστές - φιλελεύθερους - συντηρητικούς ) την ηγεσία (ξαναλέω δυστυχώς) μιας γερμανίας που πάντα υπήρξε κατώτερη των περιστάσεων λόγω παντελούς ανικανότητας να ασκήσει σοβαρή πολιτική σε υψηλό στρατηγικό επίπεδο.
γι αυτό και πάντα στο τέλος έπαιρνε τον πούλο, κυρίως από τους αγγλοσάξωνες, ενίοτε και τους ρώσους.

έτσι λοιπόν εδώ και χρόνια, μια κοντόφθαλμη γερμανική πολιτική έκανε την ΕΕ (πέραν των άλλων) ενεργειακό έρμαιο της ρωσίας.
όμως όπως έχω εξηγήσει και σε άλλο νήμα "ουδέν κακό αμιγές καλού".
θα πονέσουμε εμείς οι ευρωπαίοι τώρα, αλλά η πούτσα στο εγγύς (εγγύς ξαναλέω) μέλλον θα φύγει από τον πωπό μας (όπου θα κατοικοεδρεύσει για λίγα χρόνια) και θα μπει στου πούτιν και των ρώσων ΜΟΝΙΜΑ. όταν δλδ τελικά απεξαρτηθούμε ενεργειακά από τους μαλάκες...
(ρώσοι, τα δεύτερα μεγάλα χαιβάνια μετά τους γερμανούς με μηδενικό στρατηγικό όραμα, που επίσης τους γλεντάνε συνεχώς οι αγγλοσάξωνες).

επόμενη τεράστια διαμάχη, αυτή μεταξύ δύσης και ανατολής, με μπροστάρηδες ηπα και κινέζους.
για όσους εχθρούς των ηπα και της δύσης (φυσικά ζούνε και θέλουνε να ζούνε ως δυτικοί τρομάρα τους) σπεύδουν να πανηγυρίσουν για τους κιτρινιάρηδες, να σημειώσω ότι από μια μεριά θα ήθελα να δω τη φάτσα τους όταν και αν (φτου φτου) κουμάντο στον πλανήτη κάνει το ΚΚΚ κι όχι ο λευκός οίκος...εκεί να δεις γέλια ...και κλάματα
Ναι αλλά οταν φαληρισαμε ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι ρωσσοι βάλανε το χερι στη τσέπη ..αλλά μόνο οι γερμαναραδες ...:confused:νσ τα λέμε κ αυτά..
Ανύπαρκτοι πολιτικοί Ευρωπαίοι που παίζουν το παιχνίδι των μεγαλων κεφαλαιων ενώ οι αμερικανικοί πολιτικη σκηνή πάντα έβλεπε πίσω από τη κουρτίνα κ προσπαθούσε να εξοντώσει τον ανταγωνιστή του οικονομικά ...
Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν κινέζικα δυστυχώς

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
Ναι αλλά οταν φαληρισαμε ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι ρωσσοι βάλανε το χερι στη τσέπη ..αλλά μόνο οι γερμαναραδες ...:confused:νσ τα λέμε κ αυτά..
Ανύπαρκτοι πολιτικοί Ευρωπαίοι που παίζουν το παιχνίδι των μεγαλων κεφαλαιων ενώ οι αμερικανικοί πολιτικη σκηνή πάντα έβλεπε πίσω από τη κουρτίνα κ προσπαθούσε να εξοντώσει τον ανταγωνιστή του οικονομικά ...
Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν κινέζικα δυστυχώς
και η Κινα αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα καλυτερα της

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
επειδη φαινεσαι μεγαλος γνωστης.
εγω εχω το Peugeot2 eco.
ποσο λες να καιει ?:think:
ελα ρε, το ιδιο εχουμε, απλα εμενα δεν ειναι η eco εκδοση.
με ενα βρωμικο και ενα ρεντμπουλ μια δεκαρια χιλιομετρα τα κανει για πλακα σε χαμηλες στροφες.
Το χω συντηρημενο ομως, παντα αυθεντικα ανταλλακτικα adidas.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
ελα ρε, το ιδιο εχουμε, απλα εμενα δεν ειναι η eco εκδοση.
με ενα βρωμικο και ενα ρεντμπουλ μια δεκαρια χιλιομετρα τα κανει για πλακα σε χαμηλες στροφες.
Το χω συντηρημενο ομως, παντα αυθεντικα ανταλλακτικα adidas.
αστο, που να ψαχνει και γι'αυτο ο μαστορας σενσεϊ δαλαϊ λαμας.
εδω για το peugeot2 εκανε κανα μισαωρο +:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom