athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
εχω την εντυπωση οτι η Ευρωπη πιαστηκε κοιμωμενη...χωρις σχεδιο,χωρις τιποτα..Εμπιστοσύνη στους κυβερνωντες του Δυτικού πολιτισμού …κ θα μας βγάλουν απ το αδιέξοδο
εχω την εντυπωση οτι η Ευρωπη πιαστηκε κοιμωμενη...χωρις σχεδιο,χωρις τιποτα..Εμπιστοσύνη στους κυβερνωντες του Δυτικού πολιτισμού …κ θα μας βγάλουν απ το αδιέξοδο
Καιρός Να παντρευτουν τα μέλη του μπου ώστε να εχουν μια ζεστη αγκαλιά το χειμωναθα κλαψουν μανουλες με την ενεργεια...βασικα ηδη κλαινε
αντιπροτεινω ρεμπεσκε να μου φερεις το ωραιο σκυλακι που σου ζητησα θα κραταει ζεστη το τριχωμα του τον βαρυ χειμωναΚαιρός Να παντρευτουν τα μέλη του μπου ώστε να εχουν μια ζεστη αγκαλιά το χειμωνα
Άστα σκυλιά διότι έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας κ χρειάζονται γάμοι κ αγκαλιές σε αυτή τη χώρααντιπροτεινω ρεμπεσκε να μου φερεις το ωραιο σκυλακι που σου ζητησα θα κραταει ζεστη το τριχωμα του τον βαρυ χειμωνα
θα κανω αγκαλιες στην κυρα και στον σκυλο...Άστα σκυλιά διότι έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας κ χρειάζονται γάμοι κ αγκαλιές σε αυτή τη χώρα
Η Γερμανία βασικά...εχω την εντυπωση οτι η Ευρωπη πιαστηκε κοιμωμενη...χωρις σχεδιο,χωρις τιποτα..
εγω 2,065Η Γερμανία βασικά...
Σήμερα έβαλα βενζίνη με 1.999
Πες μου σε ποιο πρατήριο να κατηφορίσω σιγά σιγά από Ορεστιάδα να έρθω να φουλαρωΗ Γερμανία βασικά...
Σήμερα έβαλα βενζίνη με 1.999
ωραια πολη η Ορεστιαδα...Πες μου σε ποιο πρατήριο να κατηφορίσω σιγά σιγά από Ορεστιάδα να έρθω να φουλαρω
Σού βρήκα ένα κ για φύλακα το.ειχα σταμπαρει από καιρό στο σεραγκετιθα κανω αγκαλιες στην κυρα και στον σκυλο...
Δεν έχω πάει ....το είπα από αντίδραση για να αντιπολιτευτω το Μητσοτάκη μέσω ακριβείας της βενζίνηςωραια πολη η Ορεστιαδα...
Tι σε νοιαζει ρε τύπε?φιλε εγω σοκαριστηκα με την τιμη της κιλοβατωρας...40 λεπτα...ενταξει με την επιδοτηση πεφτει κοντα στα 17 λεπτα που και παλι δεν ειναι φθηνη αλλα για ποσο μπορει να συνεχιστει αυτο;
Εγω 2,05, κερδάμε αδελφιαεγω 2,065
ρε συ ειναι μη βιωσιμο...ποσα δις θα χρειαστουν και για ποσο;Tι σε νοιαζει ρε τύπε?
Σε 9 μηνες κυβερνηση θα ειναι ο Συριζα, ειμαι βεβαιος οτι θα εχει ετοιμη μια μονιμη λυση.
Εγώ 2.0 45 αλλά είδα στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και παραλιακής στο τέλος της Βουλιαγμένης δύο βενζινάδικα το ένα απέναντι από το άλλοΕγω 2,05, κερδάμε αδελφια
Αλέκο περίμενε..Ε ναι, αυτα θα μας φάνε εμας.
Αντι να γεμισουμε ανεμογεννητριες τα βουνα για να εχουμε φθηνο ρεύμα και να αυξησουμε επιτελους τις ΑΠΕ, διαμαρτυρομαστε κιολας. Λιγνιτη να καιμε κι αγιος ο Θεος. Πολυ καλα κανανε και τους συλλαβανε. Αρκετα πια με τα βαριδια αυτης της κοινωνιας. Ο κοσμος προχωρα.Ασε μας ρε φιλε με την παρθενα φυση της χωρας. Οταν πηγε το ρεύμα 2.000 ο καθε λογαριασμος, μια χαρα ετσουξε το κωλαρακι σας. Θελετε παρθενα φυση? (λες και θα καταστραφει η φυση αν μπουνε πεντε ανεμογεννητριες). Να πληρωνεις τρεις μισθους τον λογαριασμο της ΔΕΗ. Αϊντε ξυπνατε καποτε. Μια ζωη να κρατατε καποιοι την κοινωνια πισω. Πανασχετοι.
Τυπε επρεπε να φουλαρεις στο 1,995 ..Εγώ 2.0 45 αλλά είδα στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και παραλιακής στο τέλος της Βουλιαγμένης δύο βενζινάδικα το ένα απέναντι από το άλλο
Το 1,999 και το άλλο 1,995
Ξέρουμε τι συμβαίνει με τα πολύ φθηνάΤυπε επρεπε να φουλαρεις στο 1,995 ..