Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
κοίτα με την επάνοδο του φυσικού αρχηγού της νδ ο αλεξούκος θα βρεί τον παλιό καλό εαυτό του:rockon:
Ο αλεξούκος ειναι ακομα ζαλισμένος απο την πφα,
Θελει το χρόνο του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Να ψήφιζε το νόμο περί ομαδικών απολύσεων ο Μητσοτάκης, να πήγαιναν σπίτι τους 40.000 τραπεζικοί , τα 2/3 δηλαδή,
να τον παραδεχόμουν . Θα τον ψήφιζα μια ζωή. Και για αφισσοκόλληση της ΝΔ θα πήγαινα.
Αν καταργούσε τους μνημονιακούς νόμους, με τους οποίους διατηρούν μισθούς 2800€ το μήνα σε δεκο , όλοι
οι διορισμένοι πριν τα μνημόνια και εξισώνονταν οι μισθοί με τους μετέπειτα διορισθέντες,
θα έκανα και τατουάζ τον πυρσό της ΝΔ στο κούτελο .
Αυτά θα ήταν μέτρα να γουστάρουμε.
ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
Φαγωθηκατε ρε με τα ποσταρισματα δεκα χρονια πριν, μια παρεξηγηση ηταν, ούτε το θυμαμαι καν, μια χαρα παιδι ο πιεξ και σας γλενταει ωραιοτατα
2018-2019 δεν είναι 10 χρόνια
αλλά θα συνεχιστεί επ'άπειρον το ξεφτίλισμα του αρχιρουφιάνου τράβελου
Α και δες το αλλιώς, εμετό κ απέχθεια προκαλεί για όποιο κόμμα και αν υποστηρίζει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Ρε τύποι, να πω κατι ασχετο
Βλεπω το παγκοσμιο στιβου τωρα, και βλεπω οτι τα μεταλλια τα δινουν αμεσως μετα το τελος του αγωνισματος, ούτε απονομές, ούτε σημαιες, ούτε εθνικοι υμνοι, τιποτα. Καινουργια μοδα ειναι αυτη? τι σκατα εποχη ειναι αυτη ρε πουστη μου, ολα ισωμα πια? Ό,τι ξεραμε και μαθαμε τοσα χρονια πανε στο διαολο?
μην ανησυχεις πιμποδικηγορε,
εσυ το χρυσο του μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ, το παιρνεις και πριν τη μαλακια που θα πεταξεις, αλλα και μετα...
αφου την εχεις πεταξει.
Team Usa Sport GIF by Olympics

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.193
Πόντοι
6.056
μην ανησυχεις πιμποδικηγορε,
εσυ το χρυσο του μιστερ μαλακα χολ οφ φεϊμ, το παιρνεις και πριν τη μαλακια που θα πεταξεις, αλλα και μετα...
αφου την εχεις πεταξει.
Team Usa Sport GIF by Olympics
του την είπες σε ποστ που έγραψε όμορφα ,no polit.correct

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Να για ποιο λόγο οι τόσες προσλήψεις αστυνομικών

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266

Έβρισες πάρε άλλες δύο θέσεις
15. Ανάπτυξη ενός Εθνικού Συστήματος Δωρεάν Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προς τον Ελληνικό Λαό.

. Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
δώσε μας την επίσημη εξήγηση φίλε....
όποια θες, του σύριζα, του μουνοχαλαστή (μη χέσω), των αρειανών, του ΙΤ...μια εξήγηση τέλος πάντων
(που προφανώς δεν θα περιλαμβάνει εμπρησμούς, καιρικές συνθήκες, μαλακίες ανθρωπόμορφων δίποδων κλπ)

άντε και μετά θα σου πω κι εγώ μια άποψη
ΩΝΣΓ ο Ρομπεν των Δασών (ή οπως στο μπουτσο προφέρεται το νικ νειμ σου) που δεν δεχεται πως οι πυρκαγιες μπηκαν απο εμπρηστή αλλα ηταν αποτελεσμα της κλιματικής αλλαγής,σκουπιδιαζεται απ το κομμα του και απο εναν τυπο π συλληφθηκε αφου ομολόγησε πως εβαλε φωτιες…:confused:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ΩΝΣΓ ο Ρομπεν των Δασών (ή οπως στο μπουτσο προφέρεται το νικ νειμ σου) που δεν δεχεται πως οι πυρκαγιες μπηκαν απο εμπρηστή αλλα ηταν αποτελεσμα της κλιματικής αλλαγής,σκουπιδιαζεται απ το κομμα του και απο εναν τυπο π συλληφθηκε αφου ομολόγησε πως εβαλε φωτιες…:confused:

Τύπε τι λες? :think:
Αλήθεια τώρα, τι λες? Τι εννοείς?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τύπε τι λες? :think:
Αλήθεια τώρα, τι λες? Τι εννοείς?
Τι να σ πω ρε τυπε…Εσυ εχθες δεν μ γραφες να σ δωσω μια εξηγηση σχετικα με τον λογο των πυρκαγιών,οχι ομως εμπρησμούς κλπ;

Και χθες αρχιζει το κομμα σ να μιλα για εμπρηστές και σύλληψη ενος π ομολόγησε πως εβαλε τεσσερις διαφορετικες εστίες…

Ουτε να συνεννοηθείτε για το ποιος φταιει δεν καταφέρνετε

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Τι να σ πω ρε τυπε…Εσυ εχθες δεν μ γραφες να σ δωσω μια εξηγηση σχετικα με τον λογο των πυρκαγιών,οχι ομως εμπρησμούς κλπ;

Και χθες αρχιζει το κομμα σ να μιλα για εμπρηστές και σύλληψη ενος π ομολόγησε πως εβαλε τεσσερις διαφορετικες εστίες…

ω ρε τύπε...νο γκαγκάν τελικά...
χτες, ακριβώς επειδή κατηγορείς για τις φωτιές την κυβέρνηση, σου είπα πες μου λοιπόν τι φταίει πέραν των κλιματικών συνθηκών και εμπρησμών (όπου αυταπόδεικτα ΔΕΝ φταίει η κυβέρνηση).
δώσε κάποιο άλλο λόγο, πχ δεν πετούν τα εναέρια μέσα λόγω ελλιπούς προετοιμασίας, κάτι δλδ που να δείχνει ότι όντως φταίει ο μητσοτάκης.

κι εσύ κάθεσαι και γράφεις τις πιο πάνω "βλακείες", ουσιαστικά υποστηρίζοντας τη δική μου άποψη...

άστο τύπε, πίσω στο δημοτικό γρήγορα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256

Δε φταινε ποτέ οι άριστοι

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ω ρε τύπε...νο γκαγκάν τελικά...
χτες, ακριβώς επειδή κατηγορείς για τις φωτιές την κυβέρνηση, σου είπα πες μου λοιπόν τι φταίει πέραν των κλιματικών συνθηκών και εμπρησμών (όπου αυταπόδεικτα ΔΕΝ φταίει η κυβέρνηση).
δώσε κάποιο άλλο λόγο, πχ δεν πετούν τα εναέρια μέσα λόγω ελλιπούς προετοιμασίας, κάτι δλδ που να δείχνει ότι όντως φταίει ο μητσοτάκης.

κι εσύ κάθεσαι και γράφεις τις πιο πάνω "βλακείες", ουσιαστικά υποστηρίζοντας τη δική μου άποψη...

άστο τύπε, πίσω στο δημοτικό γρήγορα...
Ααασε ρε αλεπουδιαρη π θα στειλεις εσυ εμενα στο δημοτικό!

Για να τρεχεις εσυ πισω απο κατουρημένες ποδιές ανενοχλητα!

Θες να καθομαι εγω να γραφω ασύστολα για τους μαλακες σου που μεχρι περυσι μας λεγατε πως τα Μπεριεφ ειναι ο αδιαμφισβήτητος εξοπλισμός στην κατάσβεση και δώστου η Κουλά να ζητάει εξτρα Μπεριεφ και δώστου τα καναλια να μας βαζουν βιντεο-φωτογραφιες απο Μπεριεφ που πέταγαν στο υψος των πολυκατοικιών και φετος που τα γαμησατε με τους Ρώσους κ Μπεριεφ γιοκ….η κυβερνηση μας ειπε πως τα Μπεριεφ δεν ειναι για τον Ελλαδικό χωρο,ειναι δυσκίνητα,δεν μπορουν να ανεφοδιαστουν απ τη θαλασσα και αλλες πίπες…

Εγω φταιω που δεν εχω παρει Μπεριεφ φετος…;

Πες τα σε κανα μαλακα πως δεν φταιει η κυβερνηση σου…

Δωσανε περυσι φραγκα στον μεγαλο περίπατο και κόψανε απο την δασοπυρόσβεση!Ποιος φταιει για αυτες τις αποφασεις;Ο ΕΤ ο εξωγήινος;

Ισα ρε Αλεπουδιαρη που θα μας πεις εσυ στο δημοτικό!Αυτα να τα πεις σε καναν βλακακο…

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Ααασε ρε αλεπουδιαρη π θα στειλεις εσυ εμενα στο δημοτικό!

Για να τρεχεις εσυ πισω απο κατουρημένες ποδιές ανενοχλητα!

Θες να καθομαι εγω να γραφω ασύστολα για τους μαλακες σου που μεχρι περυσι μας λεγατε πως τα Μπεριεφ ειναι ο αδιαμφισβήτητος εξοπλισμός στην κατάσβεση και δώστου η Κουλά να ζητάει εξτρα Μπεριεφ και δώστου τα καναλια να μας βαζουν βιντεο-φωτογραφιες απο Μπεριεφ που πέταγαν στο υψος των πολυκατοικιών και φετος που τα γαμησατε με τους Ρώσους κ Μπεριεφ γιοκ….η κυβερνηση μας ειπε πως τα Μπεριεφ δεν ειναι για τον Ελλαδικό χωρο,ειναι δυσκίνητα,δεν μπορουν να ανεφοδιαστουν απ τη θαλασσα και αλλες πίπες…

Εγω φταιω που δεν εχω παρει Μπεριεφ φετος…;

Πες τα σε κανα μαλακα πως δεν φταιει η κυβερνηση σου…

Δωσανε περυσι φραγκα στον μεγαλο περίπατο και κόψανε απο την δασοπυρόσβεση!Ποιος φταιει για αυτες τις αποφασεις;Ο ΕΤ ο εξωγήινος;

Ισα ρε Αλεπουδιαρη που θα μας πεις εσυ στο δημοτικό!Αυτα να τα πεις σε καναν βλακακο…
Με δυο μπεριεφ η Δαδιά θα ειχε τελειωσει την πρωτη μέρα,
Και το βραδυ θα μπει ο αλεξούκος να μας θυμίσει οτι και στην καλιφορνια εχει φωτιές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom